Michelle 5. november 2009 Prijavi Deli 5. november 2009 Bom jutri več vedla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. november 2009 Prijavi Deli 6. november 2009 Mich, javi mi na sms ker ne vem kolko bom tu gor zdej čez vikend.Bi te blo fajn videt. Uživajte, kljub slabšemu vremenu... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. november 2009 Prijavi Deli 6. november 2009 Bom. Kmal moram do Špana gume menjat... mogoče celo v ponedeljek. Moram poklicat.Če bo za gume čas, bo tudi za lunčice. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 Dan dober Ne morem verjet, komaj smo po grobovih letal, že je teden naokoli. Včeraj sva si s sinetom privoščila kopanje. :hepko: Na Bledu v hotelu Golf, Wellnes center Živa. x;)x Ni reklama, sam majo pa fajn zadevo, bolje urejeno, kot Aqwa park v Bohinju. Kakšen polen bi sicer lahko dali več na ogenj, ampak nasplošno gledano je pa fenomenalno. x^x Ni ne vem kaj velik bazen, ampak za naplavati je čez glavo.To pa je samo za intermeco, saj sva bila glavna na toboganu V zgornjem štuku imajo še en malce toplejši bazen z mehurčki, fontanami......... tak, za oztroke in zaljubljence, seveda za penzjoniste je fenomenale, zraven tega je vroča fontana, spodaj skozi nekje voda teče za masažo )slapovi), potem še tisti res tatopli bazenčki............. xDDx Nasplošno je Danes pa ravnanje vratu, sem preveč pod slapom stala, mam rame in vrat razštelano. Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 V zgornjem štuku imajo še en malce toplejši bazen z mehurčki, fontanami......... tak, za oztroke in zaljubljence, seveda za penzjoniste je fenomenale, zraven tega je vroča fontana, spodaj skozi nekje voda teče za masažo Morgen luftarji in neluftarji, penzionisti in ostali... Nekam zginilo vse čez vikend... Ja, čas res leti... Kmalu bo veseli december, božič, novo leto... Kot bi mignil... Od napovedanega snega nič, pa naj kar tako ostane.Gume menjat, ja... Jaz moram najprej avto dobit, potem pa če bo kaj € ostalo, razmišljat o gumah.Drugače bodo pa ketne v uporabi. Naredite si lep dan... Pa da bi bilo čim dlje brez http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_085.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 Jaz moram najprej avto dobit, potem pa če bo kaj € ostalo, razmišljat o gumah.Drugače bodo pa ketne v uporabi. Naredite si lep dan... Pa da bi bilo čim dlje brez http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_085.gifA boš menjal avtočka, mislim novega?Kaj pa si s starim naredil? x?x Kabum? Saj mogoče si napisal, samo sem ali pozabila ali pa tako na hitro preletela, da nisem zasledila. xrolleyesx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 A boš menjal avtočka, mislim novega?Kaj pa si s starim naredil? x?x Kabum? Saj mogoče si napisal, samo sem ali pozabila ali pa tako na hitro preletela, da nisem zasledila. xrolleyesx Nič kabum, potekel leasing, odkup bi bil zame predrag, pa sem avto prodal, poravnal vse obveznosti, zdaj pa za ostanek iščem nekaj mojemu žepu primernega.Pa se mi nič ne mudi, na šiht ni treba več, za ostale obveznosti se pa že najde kdo ki posodi avto ali pelje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 Čau, luftarčki! Bila na kavici v BTCju, dobila fajn darilce , spoznala dve luštni bejbi , nabavla vstopnice za prireditev od Svetlane Makarovič, kupila čajčka (in doma ugotovila, da imam že tako zalogo, da ni več placa v omari ), nabavla zelenjavo...zdaj grem pa kuhat, potem pa pripravit se za tečaj. Hotela še kupit kako lepo kiklo ali kaj, ker imam v sredo podelitev nagrad za prevajanje.. sam na koncu ugotovila, da bom šla kar v moji klasiki - jeans minič, pisane žabe, , črn puli, škornji in usnjena jakna.. to pač sem nič, grem parit zelenjavo.. lačna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 Aliana, a to greš na uno mačjo predstavo, ki jo organizira Žverca? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2009 Prijavi Deli 9. november 2009 Aliana, a to greš na uno mačjo predstavo, ki jo organizira Žverca? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. november 2009 Prijavi Deli 10. november 2009 Dobro jutro! Pa je še en podaljšan vikend naokoli... avto je dobil zimsko obutev, servis v Lj tudi rešen za eno leto, dan v Lj je pa tudi bil po svoje lep. Dopoldan sonček, pa kavica z Aliano (lepo te je blo spoznat ), dobila domačo marmelado ... potem pa še par nakupov v Sport 2000, pa obesek za ključe sm dobila , pizza v Kratochwill (kako se sploh to izgovori ), pa gratis taxi do Avtotehne Vis. Ker so zamujali za celo uro kot smo bli dogovorjeni, so dodali še 10% popust. Samo drugo leto bova šli kar v Kranj, v Lj je preveč za čakat. Na srečo ni blo preveč prometa za nazaj, samo je pa na trenutke fajn deževalo. Ma v glavnem, važno da sva srečno prišli domov. Zdaj pa spet tri dni brez ... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. november 2009 Prijavi Deli 11. november 2009 Hej, hej, danes sem pa čisto zmatrana. Pa sem imela polovico dneva frej (beri: opravki in skakanje naokoli). Mimogrede sem uspela pustiti premoženje (za moje skromne pojme) v knjigarni, za kar mi bo sigurno še žal, ker vem, da bi v mojem "drugem domu" dobila ceneje. Nimam kej zdej... Se tolažim s tem, da ne zapravljam pogosto.Končno zamenjala gume. Prvič odkar sem rekla, da ne bom jedla več stvari iz bele moke, sem se "pregrešila" in si kupila slanik. Bedna jaz.Res sem karakter. Odločila sem se, da do konca tedna ne bom zapravila niti evra več. Hrane imam dovolj, računi so plačani, v avtu je še dost bencina, pasjo hrano pa tudi še imam. Družit se pa nimam časa do sobote. ale, upam, da boš preživela teh par dni brez x:px House time! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. november 2009 Prijavi Deli 11. november 2009 jaz tud House time bla na podelitvi nagrad za mlade prevajalce, bilo ful bolj fensi in uradno, kot sem mislila, da bo.. ampak fajn, v bistvu po vsem, kar sem slišala od komisije, zelo zadovoljna z 2. mestom crknjena, čist... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 ale, upam, da boš preživela teh par dni brez x:px Bom že nekako... se bom spočila ko bova skupaj... Aliana - ful fajn Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 Morgen... House time... Pri meni še pride na vrsto, trenutno Stargate time pa vmes še kakšen film... Pa da se malo pobaham - od danes imam tole http://www.shrani.si/f/3V/9M/3NR00Uga/img3396.jpg HP Compaq 610 od SiOL-ovega programa zvestobe... x:px Stari namizni bo pripomogel k proračunu za avto... Uživajte v in na soncu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 Dober dan Končno se javljam se kot univ. dipl. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif diploma je v žepu, zagovor za mano, preživet odlično Prvič v življenju sem dejansko uživala v predstavljanju svojega izdelka, vsa trema (ki je bila ogromna ) je (ko sem začela govort) šla neznano kam, vprašanja komisije in razprava na koncu je bila prav simpatična. So mi rekli da mi jezik dobro teče in da mi je moja zgovornost dosti pomagala Navdušeni nad diplomo ter mojim "zagovarjanjem". Sem dobila par izzivalnih in provokativnih vprašanj, ma se nisem dala zmesti Tako da prav ne morem verjeti da je bilo tako prijetno Če bi vedela da bo tako ne bi čakala toliko let z diplomo iz strahu pred zagovorom ma ja - je že moglo biti tako, kot je bilo. posušiš v sušilcu al pa na peči, če imaš to srečo, da jo imaškakiji so edino sadje, ki ga lahko daš sušit nezrelo (se pravi narežeš na krhlje une, še čisto trde), ker v postopku sušenja dozori in postane fajn sladko.. tud jaz bila mal skeptična, zato ga lani samo dve porciji narezala, ampak ga je zmanjkalo v enem tednu.. vsak, ki je prišel na obisk, je začel glodat in ni mogel nehatMmm posušeni kakiji. Tole in še posušene hruške, jabolka in kivije dobim vsako leto od tete - sadje je seveda vse domače in bio - njama! In dejansko se kakije daje sušit nezrele - tudi jaz nisem mogla verjet kako okusni in sladki so potem. Kaki probal enkrat - me je nekdo zaj*** ker mi ni povedal da če ni čisto zrel ni za jest...Mi je gobec skup potegnilo da tistega tudi ven pljunit nisem mogel...Od takrat naprej ga ne pokusim več...Hehe nezreli so dejansko nagravžni - se potem vse svaljka po ustih bljeeeeh :xx!: Preživela sem obisk mame, ni blo tko hudo... zanimivo kolko se je spremenila na boljše. super! Koliko je pa še do vselitve tvoje ljubezni? Že kmalu ne Da ne boš zečela gristi, kot je lastnik peseka naredil na pasji razstavi Saj bo šlo.Toliko truda si vložila v vso stvar, da držim pesti na vso močHehe nič nisem grizla ne Hvala! Je šlo fino. Pa da se malo pobaham - od danes imam toleUuu Alef tole pa je pridobitev To bo zdaj teklo pisanje na forumu En lep pozdrav in prijeten četrtek vam želim Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 Dober dan Končno se javljam se kot univ. dipl. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifČESTITAM!!!!! super! Koliko je pa še do vselitve tvoje ljubezni? Že kmalu ne 15 dni... Se je že začelo odštevanje. Danes pa moram it na sončka malo, je ful toplo odzunaj. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 Vilinčica, čestitam! x^x Carica! Jaz sem ob 11.45 naredila kalkulacije, ki so morale biti nujno faksirane do 12.00 :switz: Se 21 dni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. november 2009 Prijavi Deli 12. november 2009 Ne ljubi se mi nevem kaj klofati po tipkovnici. Lepo se sliši za narejeno diplomo, drugo mesto za prevajanje, še 15 dni za vselitev in družinsko življenje..............Ma fajn je to brati. Čestitke vsem skupaj in vsakemu posebaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. november 2009 Prijavi Deli 13. november 2009 Prijeten vikend vsem... Upam da bo tudi kaj sončka še, če ne se bomo pa doma greli na toplem... Grem podpisat peticijo proti tolminski obvoznici - za ohranitev Sotočja... če je še kdo zainteresiran, lahko podpiše (zaenkrat) na teh mestih:Tolmin: - bar Baron - bar Paradiso - bar pr' Črvu - bar Kovačija - M'bar Ljubljana: - ŠKUC (Stari trg 21) - Vstala primorska (Gosposvetska 2) - Metelkova mesto - Jalla Jalla - KUD France Prešeren Trnovo (Karunova 14) Cerkno: - Cmak Nova Gorica: KGŠ infotočka (trg Edvarda Kardelja 1) Namesto da bi dali denar za kaj bolj pomembnega (npr. za obnovitev ceste Solkan - Kanal ob Soči, ali kaj drugega...), nameravajo delat obvoznico tam kjer sploh ni potrebna (glavna cesta gre itak mimo Tolmina), in pri tem uničit ful lep plac ob reki Soči --- Sotočje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. november 2009 Prijavi Deli 15. november 2009 Dan dober Nedelja je in nič sončka En velik sonček sem jaz danes :onfire: Res da sedim za kompom, samo počutim se fino fajn.Prejšni dan sem imela zobobol od zobobola, in nakar me dežurni zobar (za povrhu še moj osebni "jebi veter" - zobar) ni hotel vzeti, drugam nisem smela ker me tud ne sprejmejo ker imam osebnega jebi vetra v službi............. Tako sem čakala na popoldne in na drugega zobarja, ki je za povrhu sploh v drugem kraju (25km še naprej od mojega jebi vetra)...................... Na koncu pridem na vrsto in dobro da sem vstrajala (kdo pa ne bi v takih mučnih bolečinah), da so mi sploh rešili korenino zoba, ker je živc odmiral in gnil. x:(x Ko je šla kalvarija z zobom mimo, sem pa direkt na premjero letela.Enekcija je popuščala, zobek je kazal znake da so po njem vrtali, špikali x:((x , tekst sem znala polovično, polna dvorana folka pa vsa v pričakovanju Sem vesela da imamo dobro prišepetovalko, tako da je igra tekla gladko. V drugem dejanju smo pa fino fajn zvozil, ker nisem imela glavne voge in je lažje prenašati, če se negdo drug zmoti in ne jaz (ha ha). Kok sem nesramna :fool: Danes pa ponovi vajo. Vse razen zobka, ki je sedaj neboleč in mi služi v vsej svoji veličini :hepko: Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Dan Danes je čisto "ponedeljkasto" vzdušje - zaspano in lenobno Se spravljam pisati prošnje in ponudbe za delo, ma kar nekako ne najdem volje... Zdaj imam diplomo, a imam eno malo težavo nimam izkušenj na svojem področju - delala sem vse drugo, samo tega, kar sem študirala ne moram ugotovit, kako napisat in sčarat (popravit)svoj CV da bo primeren za delovna mesta na mojem področju Sicer pa - pravijo da naj bi bilo po novem letu kar se tiče zaposlovanja malo bolje - bomo videli - upam, da bo res tako ČESTITAM!!!!! 15 dni... Se je že začelo odštevanje. Hvala Aha - torej je samo še 11 dni uhhh to bo minilo tako hitro, sploh ker je v zraku verjetno že ogromno pričakovanjehttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s065.gif Sem ful vesela zate! To bo sprememba ha Vilinčica, čestitam! x^x Carica! Čestitke vsem skupaj in vsakemu posebaj.Hvala Michelle in Mitra! Grem podpisat peticijo proti tolminski obvoznici - za ohranitev Sotočja... če je še kdo zainteresiran, lahko podpiše (zaenkrat) na teh mestih:Hmmm res zanimivo, kako se najde denar za neke projekte, ki so sami sebi namen, za kaj drugega, nujno potrebnega pa ne Ko je šla kalvarija z zobom mimo, sem pa direkt na premjero letela.Hehe Mitra tebi pa res ni nikoli dolgčas En lep pozdrav vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Danes je čisto "ponedeljkasto" vzdušje - zaspano in lenobno Čakam da me pokliče če pride danes še nazaj al ne... Upam da uspe. Včeraj bli na Krasu, škoda da ni blo sončka, samo je blo pa vseeno lepo. Jst sm bla kar v katkih rokavih. Pa, mlad teran je letos več kot odličen, ful piten. Teranov liker pa tudi. V soboto sva pa bli povabljeni k prijatelju na praznovanje rojstnega dneva, je blo fajn videt spet nekaj starih obrazov. Aha - torej je samo še 11 dni uhhh to bo minilo tako hitro, sploh ker je v zraku verjetno že ogromno pričakovanjehttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s065.gif Sem ful vesela zate! To bo sprememba ha Ma ja sej bo... Če pomislim, še samo še 7 dni ne vidiva vsega skupaj, tri dni ta teden (vmes bo vikend) in štiri dni naslednji...Bo sprememba, bo, pa vem da se bova imele lepo. Hvala. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. november 2009 Prijavi Deli 17. november 2009 Morgen... Nekaj o zobeh in zobarju tu noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Mene tudi lovi... Bo treba enkrat... Lep dan vam želim... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. november 2009 Prijavi Deli 20. november 2009 Dan dober Nekaj ene zatišja tu notri Predvidevam da vsi preletimo, ne ljubi se nam pa pisat Dogaja se pa tudi nič posebnegaRazen ene zoprne viroze pri otrokih, prehladi povsod............ Ena anegdotaPride mož na pevske vaje, pa ga prašam, kje ima ženo.Pravi, da doma, ker je bovna.Ja prov, a ima gripo?Ja ima.A prešičjo, ali navadno?Ne vem katero, sam bolvna je ko svinja. Ima navadno, vsaj upa tako, ker baje da če želiš izvedeti ali so te pujsi napadli ali navadne bakterije, moraš odšteti 160€, da vzamejo bris in ga pošlejo v analizo, da sploh lahko veš, kaj ti je.Mislim............... BZV (brez veze) Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.