Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

tle smo vodnarji? x:Dx x:Dx

(shit, kaj je men dans vse tk hecn??? x:)x , mogoc zato k je koncn eno sranje mim :xx!: )

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

Zakaj, zakaj, zakaj so vodnarji taki individualisti?!? Na nikogar se nočejo vezati, niti ne čutijo potrebe, da bi se. Saj ne rečem, da jaz nisem vodnar in da nimam tudi jaz malo tega v sebi, samo nekateri so pa res čista skrajnost.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Zakaj, zakaj, zakaj so vodnarji taki individualisti?!? Na nikogar se nočejo vezati, niti ne čutijo potrebe, da bi se. Saj ne rečem, da jaz nisem vodnar in da nimam tudi jaz malo tega v sebi, samo nekateri so pa res čista skrajnost.

Hja pač nekateri ljudje že imajo dve krili in ne rabijo leteti objeti...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

hehe

jst mislm, de mam skor use u aquariusu, sam lune ne...

666 luftkou....tralala

in, kwa bos se dodal; al se vredu pocutis kot potenciran vodnar? :inocent:

kaksne se ti zdijo prednosti in 'slabosti' ce se ti sploh?

hehe, jst nisem vodnar pa se vseen dolg nisem vezu, ce pa ze pa steskim src... x:Dx x:o)x x;)x

zato ker rabjo svobodno razmislat in mnogo drugih znamenj jih zato veze; oz. se pocutijo vezave

v razmisljanju. kar pa itak morda sploh ne more bit x:Dx zato hocjo met plac razmisljat! to pomeni pa hkrati tudi gibat!, ker eno brez drugega ze po naravi ne gre!!

zato ker rabjo svobodno razmislat in mnogo drugih znamenj jih zato veze; oz. se pocutijo vezave

v razmisljanju.

kar naj... x:Dx plac za gibanje itak vsi rabimo, za razmišljanje pa sploh...

jaz bi kaj bolj v stilu strelec/tehtnica7škorpijon ali oven. zdi se mi da idealen tip zame mora biti strelec/tehtnica. :inocent:

free :palec: ...itak, da je svogoda velik point vsega...saj kakšni pa smo če smo zvezani :eek: ...ne zdaj čist popi* vsi tisti, ki mate pač drugačno mnenje x:Dx ..saj to ne onemogoča ljubezni, da ji sam več prostora za dihat x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hehe

666 luftkou....tralala

hehe

to je verjetno EDINO znamenje, ki se ne obremenjuje z drugimi (znamenji) x:o)x x:Dx

biti vodnar....to so vendar ZHELJE VSEH OSTALIH ZNAMENJ x:o)x x:o)x x:Dx x:Dx x:)x x;)x

in med njimi vlada zelena nevoshchljivost x:)x x^x

iin zavist ob taki kozmichni popolnosti NAS vodnarjev

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

biti vodnar....to so vendar ZHELJE VSEH OSTALIH ZNAMENJ x:o)x  x:o)x  x:Dx  x:Dx  x:)x  x;)x

Najbolj neumesna izjava kar sem jih doživel tukaj na forumu v letu dni :xx!: , pa dost berem, poznam dost ljudi, ki niso vodnarji, pa še nobeden niti tega pomisli ni, bodi to kar si, saj vemo, da je sosedov kruh "navidezno" boljši, čeprav je dostikrat bolj trd, po mojem bi ti tudi rad bil nekaj drugega, pa ne gre... x:Dx x:o)x x;)x

, po mojem bi ti tudi rad bil nekaj drugega, pa ne gre... x:Dx  x:o)x  x;)x    [/color]

valda de bi rad.....she tistga k ga nimam v vodnarju, bi ga meu x:o)x

che pa zhe nesmisle omenjash....pa mislm, de se s "tvojimi modrostmi" ne morjo kosat :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hehe

666 luftkou....tralala

hehe

to je verjetno EDINO znamenje, ki se ne obremenjuje z drugimi (znamenji) x:o)x x:Dx

biti vodnar....to so vendar ZHELJE VSEH OSTALIH ZNAMENJ x:o)x x:o)x x:Dx x:Dx x:)x x;)x

in med njimi vlada zelena nevoshchljivost x:)x x^x

iin zavist ob taki kozmichni popolnosti NAS vodnarjev

666 zlomkou....tralala

ZA VODNARJE MAR MI NI :xx!:

VODNARKE-TO MI DELI x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

lejga opij čist se strinjam vodnarska energija velik boljš zgleda na ženskah kot pa na moških.... sam pogledat je treba mal naokrog pa je takoj jasno....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

lejga opij čist se strinjam vodnarska energija velik boljš zgleda na ženskah kot pa na moških.... sam pogledat je treba mal naokrog pa je takoj jasno....

elnino... :palec: x^x

zato se pa vodnarji tko radi valamo po drugih zhenskah

666 zlomkou....tralala x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...