Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dan dober

Mrazek je mrazek x8Dx x8Dx

Ravno včeraj sem dolila v hladilniku cepivo proti gripi :wOOt: Kar paše v tem mrazu, sploh če se ti pred tem zanohta x:Dx x:px x:px

V takih časih bi mi tudi pajsar prišel prav. xwizardx

Pospravilo se bo verjetno samo, naučila se bom tudi brez da pogledam knjige in udžbenike, prebrala se bo knjiga če stoji na nočni omarici.... x:Dx

Od naštetega ne morem biti sita, zato še en dober izgovor...... Grem kuhat kosilo xDDx :mezik:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Daaaan x:Dx

Danes je bilo pri nas zjutraj spet - 11˚C :eek: brrr je malo težko se spravit iz tople postelje :inocent:

Pomaga edino veliko miganja, čajčkov in za nekatere tudi kaj bolj žlahtnega ane Alef http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/d045.gif :fiju: x:Dx ?

Aeval super za šiht, faks in smučarijo - si pridna in vidim da se ti (kot vedno) veliko dogaja x:Dx :palec:

Mitra xwizardx za voljo do učenja (branja) xupx

Ale Kako si? Polno zaposlena verjetno x:)x

Jaz bom že kmalu doktorirala iz pisanja prošenj in ponudb, šihta pa zaenkrat še ni na obzorju, tako da se trudim še naprej in upam da bo kmalu xcrossfingx x^x

Uživajte v vikendu xsrcx :hepko:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ale Kako si? Polno zaposlena verjetno x:)x

Ojla! :)

Ma eno čudno obdobje, ko mi ni kaj dosti za pisat sem gor... je ogromno novega prišlo v lajf na vseh področjih, tako da se malo opazujem, če imam mogoče še kje kaj nerazčiščeno, pa nadgrajujem svoje znanje in izkušnje... služba mi odpira nova poglavja pri odpravljanju predsodkov, slabe informiranosti in različnih pogledov na lajf, fajn pa je ker mi moje dosedanje izkušnje ful prav pridejo pri opravljanju te službe... maa... če te zanima bolj podrobno, dejva raje na OS, ne bi rada karkoli tu javno izpostavljala...

Tebi pa vso srečo da najdeš nekaj primernega za zaposlitev... xwizardx

Malo pogrešam Janifa, Michelle in Pujsito kle not... :sori:

Lep pozdravček vsem... x:Xx x:Xx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ma štima, štima.............. xyesx xyesx

Meni je sicer privzdignilo pisker (ne v gej temi), ampak je vse kulllllllll xscratchx xscratchx

Dobro da imamo ego, da je lahko negdo kriv za vse izbruhe :mex:

Sedaj gre pa snegec. Pada in pada. xegox

Naj tako ostane do jutri, bo vsaj veselje imeti randi z lopato xrainbowx (Alef zavija z očmi sedaj xrolleyesx in si misli naj pridem še k njemu lopatkat xrosex xrosex xrosex xrosex )

Sama doma (to pa je podatek)

Po ne vem koliko letih :onfire: :onfire: :onfire:

bo vsaj veselje imeti randi z lopato xrainbowx (Alef zavija z očmi sedaj xrolleyesx in si misli naj pridem še k njemu lopatkat xrosex xrosex xrosex xrosex )

:vragec: xrolleyesx :vio:

Zaenkrat še daleč od napovedanih 25-30 cm, pada neka mešanica snega in dežja... :xx!:

Če noč ne prinese kakšnega :vragec: presenečenja :vragec: bo kar v redu... xwizardx xcrossfingx

Jutri torej http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_085.gif pa vmes oz. na koncu kakšen šnops s čajem... x:px

Lep večer pa veselo kidanje jutri... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ojla luftarčki

in vsi ostali x;)x

... mahh ... pa sej ne vem, kaj sem prišla sem viset pa kot kaže jamrat ...

čuden dan je bil včeraj ...

cel dan totalno tečen,

na šihtu se mi je vse nekaj štopalo,

šla uro prej domov z željo, da grem malo v hribe hodit

tok brezglavo šla, da neke blesave štumfe obula, pa pozabila tace s flajštri zaflikat (neuhojeni gojzarji + na ta vrh me prav ma res prav vedno ožuli, če se ne zaflajštram (non-stop klanec, pete pa seveda tišči nazaj v gojzarju), pa me še ni izučilo :o|o: )

in seveda me je že na prvem ovinku zažulilo :xx!:

tele trmasto kot sem, mi je bilo seveda nedopustno, da bi se obrnila in šla domov

ampak sem malo improvizirala in odracala na vrh.

Čudovit sončni zahod :2src:

in moja malenkost seveda brez fotoaparata :o|o:

Pa ajaa!! malo nad vasjo videla gamsa! :2src: z belo ritjo x:Dx samo se pa te živali tako oglašajo, da mi je šel kar mraz po hrbtu!

Laufala proti domu (da se našim ne strga "kako zapravljam cajt")

pa vmes klicala frenda po dolgem času in ne s samimi + novicami

kolega v bolnici, šel pod nož (ozebline) :V:

...

drugače pa zadnje čase le bolj snegu, kao smučam xrolleyesx x:Dx, nekaj po ledu lezla ...

rahlo tečna, ker nimam tok kondicije, da mi ne bi bilo treba vsakič skoraj crk na dostopu (s samimi "gorskimi kozami" hodim v hribe :o|o: x:Dx )

za študij pa trenutno ni prave volje :o|o:

Tko.

Upam, da se imate ostali fajn xrosex

... Say what you mean

And mean what you say ...

Morgen... x:Xx xsrcx :o|o:

No ja... :vio: ...približno... :inocent: x:Dx

Štiri dni nobene objave tu noter, kmalu bodo samo duhovi in pajčevine tu noter kot pri škorpijah... xrolleyesx

Je pa lepo prebrat in videt da je pa kakšen luftar oz. luftarka še pri življenju... :hepko:

Se počasi sestavljam po nedeljskem kidanju - nobene kondicije... :xx!: :vragec: :switz:

Pa vse tako kaže da bo podobna situacija kot pred novim letom - skoraj crknil od lopate, potem je pa odjuga v parih dne vse pobrala... :vio:

Imel pa par dni nazaj en srhljiv dogodek zgodaj zjutraj, še v temi.

Spustil mačke ven da pač opravijo kar je treba opravit zunaj... x:Dx

So vsi trije navajeni da pokličejo ko hočejo nazaj noter - eden trka po oknu, drugi praska po šipi, tretji samo sedi na okenski polici in se dere... :o|o: x:Dx xsrcx

In slišim nekaj praskanju podobnega, grem odpret vrata, pa mačka nikjer nobenega... :eek:

Stopim ven, nekaj zaropota in ravno še vidim eno veliko črno rit, precej večjo od mačje, ko zgine za vogal... :wOOt: :wOOt:

Srce je šlo v visoke obrate, drugih nezgod ni bilo... :o|o: x:Dx

Za dobro mojega duševnega zdravja upam da je bila samo srna... :vio:

Lep dan vam želim... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

srna, ki je praskala po vratih? :inocent: x:o)x

hmm.. nja.. ok, pa naj bo srna :P x;)x

jaz pa peljala zjutraj avto na redni servis, upam da ne bodo pretiravali s popravljanjem...

tole dobila na FB... mal za lepši dan..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

In slišim nekaj praskanju podobnega, grem odpret vrata, pa mačka nikjer nobenega... :eek:

Stopim ven, nekaj zaropota in ravno še vidim eno veliko črno rit, precej večjo od mačje, ko zgine za vogal... :wOOt: :wOOt:

Srce je šlo v visoke obrate, drugih nezgod ni bilo... :o|o: x:Dx

Za dobro mojega duševnega zdravja upam da je bila samo srna... :vio:

Lep dan vam želim... xwizardx

Srna ja x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ki ima rada stvari v smetnjakih in med x:Dx

Jaooooo

Men ne bi srce razbijalo, bi pred tem nehalo delati tiribum tiribam x:Dx

Tukaj je pa bilo zatišje ja.

Sem se namerno odmaknila od LNF, ker sem bila res razkurjena xrolleyesx xrolleyesx

Zdej bom bolj "previdna", bom veliko manj obzirna do nekaterih :vragec: :vragec: :vragec:

Našla sem primerne lastnike kužijem x:Dx

Eden za drugim hodijo od doma, na druge kmetije, v osamljena področja, kjer jih čakajo tudi druge živalce in bodo imeli raj na zemlji.

Tako lepo :palec:

Srna ja x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ki ima rada stvari v smetnjakih in med x:Dx

Jaooooo

Men ne bi srce razbijalo, bi pred tem nehalo delati tiribum tiribam x:Dx

x:Dx

Pa je bila res samo srna... :onfire:

Prav tam kjer sem videl tisto... :vio: ...karkoli sem že videl, je bila ena gajbica oz. kartonska škatla z gnilimi jabolki, za na kompost.

Pa nekako niso znali sami tja se prestavit... :inocent: xnckrivx

So jih pa srne pospravile, videl po sledovih... :switz:

Sva jih že videla z Robido ko so brskale po sadovnjakih pod drevesi.

Tam od kompostnika pa do gmajne pa je res videt neke večje odtise kot od srne... :wOOt: :ermm:

Lep dan vsem želim... x:Xx xsrcx xwizardx

Daaan! :)

Turobno vreme danes, pa naj nas tale

malo ponese v svet domišlije...

(sej vem da je noč čarovnic že mimo, ma nekatere smo itak čarovnice vsaki dan... pa to mišljeno v dobrem pomenu besede x:)x )

V nedeljo bli na plavanju v bazenu, v Lipici, super počutje, tko da greva ta vikend spet... pa dan odprtih vrat je v ponedeljek (8.2.) v Lipici, če koga zanima.

Mitra, hvala za pomoč, počutje je dosti boljše, pa ne vem če zaradi TH al zato ker sem se pogovorila sama s sabo... ma važno da je zdaj boljše :palec: .

Ti pa delaj na tem da ne gojiš zamer do drugih, ker to je samo breme zate. Ko začutiš da te nekaj grize, poskusi to razčistit pri sebi, zakaj se ti to dogaja. Upam da razumeš kaj hočem povedat, če ne pa piši na Os da ti bolj razložim...

Pa :palec: za psičke... jim želim topel in prijeten dom...

Alef, a bi ti kaj pofotkal tele stopinje v snegu... me zanimajo sledovi divjadi...

Lep pozdravček vsem... x:Xx

Alef, a bi ti kaj pofotkal tele stopinje v snegu... me zanimajo sledovi divjadi...

x:Dx :vio: xnckrivx

Žal bo treba na fotke sledov malo počakati... xrolleyesx

Danes nas je navsezgodaj razveselil sneg, tako da kar je še od sledov ostalo, je zakrito.

Je pa tudi to za nekaj dobro - stari sledovi so bili zaradi odjuge že precej nerazpoznavni, žal mi pa ni prišlo na misel da bi jih pofotkal prej... :inocent:

Se bom potrudil zdaj... x^x

Od tistih "večjih" sem prepoznal le ene - podobni kot pri srni, samo večji, torej jelenjad.

Ostalih nisem prepoznal, o tem kateri živali bi lahko pripadali, pa raje ne razmišljam... :wOOt: :cry:http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif

Lep dan pa čimveč zimskih radosti vam želim... xwizardx

Se bom potrudil zdaj... x^x

:palec:

Pri nas pa kar toplo že dva dni... se pa tudi pozna da sem veliko na zraku v novi službi, in da sem se (še bolj) prilagodila na nizke temperature... pa tudi ko hodim se hitro segrejem.

Edino ko je mrzel veter me boli v nosu in imam solzne oči. Bo treba kak šal nosit s sabo an teren. :8):

Prijeten podaljšan vikend vsem...

P.S. Samo za info, v ponedeljek imajo vsi muzeji in galerije dan odprtih vrat, tko da ča koga to zanima, lahko fajn dopolni prost dan in si napravi izlet... pa sonček bo menda.... xsrcx

:vragec: :vio:

Par minut po tistem ko sem objavil prejšnji post, me je poklicala Robida da se je ena srna sprehodila po sosedovem sadovnjaku, to bi bilo manj kot 10 m od najinega kuhinjskega okna... :eek: x:px

Samo predno sem se s fotoaparatom prikotalil ven je že zginila čez potok v gozd, videl sem samo še eno belo-rjavo rit kako hiti v breg, za fotke ni bilo časa... :sori: :vio:

Bo kdaj drugič več sreče... xnckrivx

Alef ima pa enake težave kot jaz x:)x x:)x x:)x

Srne, jazbeci... medvedov hvala bogu ni :fiju: Kakšne divje svinje mi znajo nagnati strah v kosti :sniky:

:mezik: :mezik:

Oddala še enga kužija :onfire:

Čakam še gospo, ki je najbližje.... da svojo prečastito pripelje v naše konce in vzame še Repko.

Dan dober

Odpadle vaje zaradi bolezni v "ansamblu". Mentorica je zbolela, sedaj pa študiram kaj prej naredit.

Če bi imela vaje, bi do večera vse naredila, sedaj se pa lovim.

Bemo :fiju: :fiju:

Nekaj bom že spekla, da bo jutri za na mizo postavit, to me sploh ne skrbi. Ah kako kompliciram.

teti sem obljubila, da ji grem krofe naredit, ker po čudežu moji nikoli nimajo luken )mislim tistih zračnih kraterjev), drugače so fino mehki, luknjasti... :palec: :palec:

Cunje bom pa tudi pospravila in zlikala, saj če še kakšen dan počakajo, jim ne bo hudega. x:((x

Kaj za kosilo?

Kaj je Prešeren rad jedel?????????? Verjetno hrano. Torej danes za kosilo hrana :frog: :frog:

Kako dobiš lastnika kužija (bodočega), če najnj pozabi in gre na smučanje?

Odgovor je enostaven. Poiščeš drugega. Če ga je "kokoš" že sedaj pozabila, kaj bo šele kasneje? Ma ne dam ji ga.

Včerajšna komemoracija al kaj bi bil najbolj primeren izraz kratkemu programu v spomin na Prešerna??????????? Uglavnem je bilo enkratno. Tekoče prebrano, lepo izpeljano.... Super.

Imejte lep dan :flower: :flower: :flower: :flower:

Alef

a je kakšen tigrček na obisku danes pri tebi??

x:((x :inocent: xnckrivx

Alef

a je kakšen tigrček na obisku danes pri tebi??

x:((x :inocent: xnckrivx

Nič tigrov in mačkov, vse v mejah normale(karkoli to že je... :vio: :inocent: x:px )

Imel sopraznovalca - vnučka na obisku... xsrcx

Bomo nadaljevali zvečer, pa tudi brez pretiravanja... x:o)x x^x

Alef vse najboljše (za dva dni nazaj)!! xpresentx :flowerface:

....

Jooj ker crk! xcivx

Komaj se privlekla delat!

Pa sploh me nič ne boli,

samo cunja totalna! xcivx

Malo norela po hribih ta vikend,

vse super, le včeraj sva se s frendom namenila na en vrh, kamor po zadnjem sneženju še ni stopila noga.

5h gazila.

Super je bilo, vreme specjalno in še včeraj sem imela potem zvečer še dovolj neke energije,

danes je pa kot kaže prišlo za mano. :inocent:

No ja...

...

uživajte

in pazite se srn, medvedov, zajcev ...! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Alef vse najboljše (za dva dni nazaj)!! xpresentx :flowerface:

Hvala... x:Xx xsrcx

Enako tudi tebi... :inocent: x:)x ...ne vem koliko za nazaj... xnckrivx

Hvala vsem skupaj x:)x

Pekovsko razpoložena danes.

Sicer ne meni na ljubo, ampak meni na čast (hi hi, kok sem jest želhtnoba zadnje dneve) :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Da se ne bomo vedno samo učili italijanščine, se lahko malo posladkamo umes

Imejte lep dan

Dan x:Dx

Se javljam čisto na kratko ker imamo celo akcijo - spet se seliva - tokrat upam da bo za nekaj let mir x^x Tu sva imela čisto preveč "vaj" z lastnikoma (nategovanje s stroški in tudi vsem drugim :xx!: ) in ker nama je dokončno prekipelo sva se zelo na hitro spravila iskat nov domek in sva ga našla :2src: tokrat na Gorenjskem xsrcx poročam kaj več ko bova razpakirana in udomačena x:Dx

Sicer pa - VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE za nazaj Alefu in Mitri :hapyb: Ostanita še naprej tako navihana in zabavna ;) in naj vaju življenje pozitivno preseneča xwizardx xcrossfingx xpartyx

Lep pozdrav tudi vsem ostalim xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...