Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

1 veliiiika vreča kopriv poparjena, 2 porciji gresta v zmrzovalnik, z eno bomo jutri eksperimentirali. En delček kopriv se suši v sušilcu, da bo za čaj.

Pa en lonček smrekovih vršičkov za sirup in en lonček regratovih svetov za sirup. Pa ena vrečka kislice, ki bo jutri za med solato x:px x:px

pa samo na sprehod sva šla x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Ale

Lepo slišat tebe. xDDx xDDx xDDx xDDx

Ali jaz nisem bila dolgo v tej temi, ali pa tebe ni bilo. x;)x

Upam da ti služba lepo napreduje in da si našla ritem (ravno tako kot mišice ki jih čutiš)

x:)x

Bolj malo komentiram ja... al ni cajta al pa se mi ne da... pridem pa vsake tolko prebrat par tem če je kaj zanimivega.

V službi se mam ful dobro ja, sem uspela poštimat par stvari v glavi, ekipa je pa itak zakon, se ful štekamo.

Vroooče je... včeraj sm se že prvič sončila na plaži in se sprehajala s xsrcx po sipinah in nizki vodi... :2src:

Ma... fajn je. :)

Lep pozdravček vsem v gnezdece... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dan dober

Da se aklimatiziram x8Dx

Neverjetno, kako mi gorski zrak dobro de x:)x

Sem si nabrala nekaj kondicije ta vikend. Štartala v petek zaključila pa včeraj dopoldan

Tekala gor in dol ( pa na ta hrib se koracka 1 uro). Lahko v dnevniku preberete, kako lahko z največjo lahkoto na en hribček v 30urah splezaš 4x. xangx

Sedaj sem za knjigami pa se mi nič ne ljubi. Se vidi da je pomlad v zraku xrosex

Ta pesem mi leta po glavi, sem si jo mogla kar zavrteti x^x x^x x^x

Imejte lep dan

xloveyx xloveyx xloveyx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Helou, helou :)

Najs tole mokrotno vreme ...

za sedeče delo. x;)x

Sploh ne sitnarim, da bi kam šla x:Dx

... prikrampala nekako na polovico nekoč nekdaj ( :icon17: ) v tej temi že omenjene bukle pisane v švabski šprahi.

Jeej, samo še pol! :o|o:

Skeniranje (na kopircu - ker je hitreje!!) + pretvorba v tekst (z Abby fine readerjem - čez noč) + google translator in slovarčič

=> niti ne tako grozno švoh rezultat!

Ko se seznanim s tem, kaj piše še v drugi polovici bukle pa v esej v lepi slovenščini okrancljani s strokovnimi izrazeki spravit.

Owjea :o|o:

...

kres preživela - šla spat ob 7h zjutraj x:Dx

Nekaj me zadnje cajte mika, da bi šla nazaj malo študentski lajf pogledat (Rožnik ipd. žure ne pa demonstracije! x:Dx )

pa ne vem, če si bom vzela cajt ...

...

splanirana neka nova tura z bajkom

pa vsak dan bulim na vremensko prognozo-Zadar, ker me maltra penjanje v Paklenici ...

...

ma česa vsega jst ne bi počela! x:Dx

Uživajte max! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Helou, helou :)

Najs tole mokrotno vreme ...

za sedeče delo. x;)x

Sploh ne sitnarim, da bi kam šla x:Dx

... prikrampala nekako na polovico nekoč nekdaj ( :icon17: ) v tej temi že omenjene bukle pisane v švabski šprahi.

Jeej, samo še pol! :o|o:

Skeniranje (na kopircu - ker je hitreje!!) + pretvorba v tekst (z Abby fine readerjem - čez noč) + google translator in slovarčič

=> niti ne tako grozno švoh rezultat!

Ko se seznanim s tem, kaj piše še v drugi polovici bukle pa v esej v lepi slovenščini okrancljani s strokovnimi izrazeki spravit.

Owjea :o|o:

...

kres preživela - šla spat ob 7h zjutraj x:Dx

Nekaj me zadnje cajte mika, da bi šla nazaj malo študentski lajf pogledat (Rožnik ipd. žure ne pa demonstracije! x:Dx )

pa ne vem, če si bom vzela cajt ...

...

splanirana neka nova tura z bajkom

pa vsak dan bulim na vremensko prognozo-Zadar, ker me maltra penjanje v Paklenici ...

...

ma česa vsega jst ne bi počela! x:Dx

Uživajte max! x;)x

smrklja :vragec: x:Dx :palec:

kapo dol. pridna si. x:)x

sm pa zdele tut jest mal guglnou prewajalnik stestnu.

iz slovenščine sm ga fehtou da je u angleščino prewedu tole:

-vse ženske so kurbe...

in pol še:

-vse kurbe so ženske.

rezultat obakrat enak x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

smrklja :vragec: x:Dx :palec:

kapo dol. pridna si. x:)x

sm pa zdele tut jest mal guglnou prewajalnik stestnu.

iz slovenščine sm ga fehtou da je u angleščino prewedu tole:

-vse ženske so kurbe...

in pol še:

-vse kurbe so ženske.

rezultat obakrat enak x:o)x

x:Dx x:Dx

Ma ja, je malo "bohpomagi" tale prevajalnik, ja.

Itak prevede dobesedno besedo za besedo. Torej nič slabše kot jst, če bi se lotila peš prevajat x:Dx

Pa sej mislem, da smo enkrat tle na forumu že imeli nekaj s tem translejtrjem - kakšne kozlarije prevede, samo se ne spomnim več ... Vem da je nekaj namesno "slovenski" kar "croatian" prevedel x:o)x

Probaj npr. vtipkat "Matiček se ženi". In prevedi v angl.

Potem pa še "Ta veseli dan ali Matiček se ženi".

x:o)x

Je pa bilo verjetno več takih kozlovskih, ker se je folk zafrkaval (opcija predlagaj boljši prevod).

Vsaj po moje no.

....

Spremenili navodila za pisanje dispozicije. :vragec:

Jovo na novo :!!: :xx!:

....

Zjutraj uspela skoraj sonce prespat :o|o:

Tko da se na poti nazaj pikič tuširala na bajku.

Cela pridnost - za letos sem si zadala, da je treba tudi v kakšen klanec zagrist - in se kar držim tega.

Samo pa ne bi o tem, da je situacija direkt ... hi, my middle name is xpolzx

x:Dx

Ma ja. Na izico pa z užitkom x;)x

Zej pa juhuhuj spet pere, tko da upam, da mi uspe kaj pametnega spisat za tale moj faksič x:)x

Čauči x;)x

... Say what you mean

kwa, a pri vas je že dež, Aeval?

no, pri nas se držijo oblaki, a dežka še ni...grem pokoristit to, in za kako minuto ven na svež zrak x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

kwa, a pri vas je že dež, Aeval?

no, pri nas se držijo oblaki, a dežka še ni...grem pokoristit to, in za kako minuto ven na svež zrak x:)x

Itak. Spet. Kot je bilo od 1.maja dalje vsak dan.

Ampak sem totalno happy.

Vsaj mirne duše delam tisto, kar moram (bolj ali manj x:Ix ),

če ne bi se samo kje zunaj luftala in pa seveda jamrala, da nimam časa študirat pa zakaj da moram na lep dan delat itd x:Dx

Ti pa kr izkoristi, ja x;)x

... Say what you mean

Nisem v Lj,

na zahodu pada dež x;)x

"Tavečn".

Pa Soča je prav mlečnata z rahlim odtenkom turkizne :2src:

... in ne vem, če sem že kdaj bila sredi maja na 200 m nmv oblečena v velur pa zamotana v deko. Ampak je kul.

Mati še nekaj kuhano vino obljublja za zvečer (da se drva prišpara. Recimo x:Dx )

... Say what you mean

Dober dan xsrcx

Smo že krepko v maju, vreme je pa še vedno aprilsko - za škornje obut in it skakat po lužah :frog: :inocent:

topinambur je že 5 cm visok, bob tudi.. ingver se skriva, mal dvomim, da bo sploh pogledal ven.. s solatko se nekaj pregovarjava, ampak če ne bo tista na vrtu, bom pa tole, ki je v lončkih vzklila, presadila čez 14 dni.. v lončkih na balkonu čakajo še kumare, buče, kvinoja, amarant, okra in ta rdeč radič :)

:wOOt: Uuuu to pa je ene zelenjave :yumy: Na najini gredici so pa rožice (še čakam da pokukajo na površje) pa robide in maline. Letos verjetno še ne bo pridelka ker prvo leto baje bolj slabo, ali sploh ne obrodijo, bo pa drugo leto več x^x

Dobrih 42 km pa 400 m nadmorske razlike.

Na izico.

? :wOOt: :blink: to je zate "na izico"? xscratchx x:Dx

V službi se mam ful dobro ja, sem uspela poštimat par stvari v glavi, ekipa je pa itak zakon, se ful štekamo.

Vroooče je... včeraj sm se že prvič sončila na plaži in se sprehajala s xsrcx po sipinah in nizki vodi...

Lepo da uživaš xDDx :palec: Meni se tudi že končno bliža dan-D :2src: V tem tednu imam pa še en razgovor - mogoče mi bo še prej uspelo it delat :hepko:

Bljeeeh tole pa mora biti reees določasno :xx!: ampak bo pa tako večje veselje ko bo delo za tabo xupx Si probala kdaj prevajati s temle: Prevajalnik ? Jaz sem ga uporabljala pri diplomi pri prevajanju iz angleščine in je začuda kar šlo. Strokovnih izrazov seveda ni notri in ti vrže ven tak prevod da se pošteno nasmejiš, ma včasih ti pa ponudi kako fajn idejo ko ne veš točno, kako "postaviti" prevedeni stavek.

Paklenica? :2src: Tja smo šli s faksom, ma ne plezat x;)x gor na vrh smo šli - se ne spomnim več, kako se mu reče - spomnim pa se da je lepo in da jih je dosti plezalo.

Spremenili navodila za pisanje dispozicije. :vragec:

Jovo na novo

No - dobro zrihtaj tele popravke - da ti čim prej uspe xwizardx

Pa Soča je prav mlečnata z rahlim odtenkom turkizne :2src:

:2src: Bo treba prit kaj na obisk, na zadnje ko sva bila z motorjem je bilo že prav prijetno toplo, že skoraj vroče xsrcx

Imejte se lepo, pozdrav vsem xrainbowx x:Dx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

? :wOOt: :blink: to je zate "na izico"? xscratchx x:Dx

Če si jih vzameš na izico, je na izico! x;)x

Pred vzponom za unih 400m se pikič spočiješ, potem pa v drugo in lepo ne aesy brez hitenja gor.

Ker če ne, me itak zmanjka na polovici :o|o: - preverjeno - šla zadnjič z enim frendom, ki ima itak da več kondicije, pa skoraj dušo spustila :o|o:

Bljeeeh tole pa mora biti reees določasno :xx!: ampak bo pa tako večje veselje ko bo delo za tabo xupx Si probala kdaj prevajati s temle: Prevajalnik ? Jaz sem ga uporabljala pri diplomi pri prevajanju iz angleščine in je začuda kar šlo. Strokovnih izrazov seveda ni notri in ti vrže ven tak prevod da se pošteno nasmejiš, ma včasih ti pa ponudi kako fajn idejo ko ne veš točno, kako "postaviti" prevedeni stavek.

Ne :o|o:

Ker nisem poznala.

Saj pred časom sem nekaj strašila tu po forumu s tem, če kdo priporoča kakšen prevajalnik pa ...

No, itak imam še skoraj polovico bukle. Bom stestirala.

Tnx! x:)x

No - dobro zrihtaj tele popravke - da ti čim prej uspe xwizardx

Mnja. :o|o:

Kot da nimam drugega dela, kot da skoraj vse na novo pišem :vragec: :xx!:

Pa bom že spacala skupaj, samo vsesti se bo treba s spočito glavo.

Lep dan! :flowerface:

... Say what you mean

Če si jih vzameš na izico, je na izico! x;)x

Pred vzponom za unih 400m se pikič spočiješ, potem pa v drugo in lepo ne aesy brez hitenja gor.

Ker če ne, me itak zmanjka na polovici :o|o: - preverjeno - šla zadnjič z enim frendom, ki ima itak da več kondicije, pa skoraj dušo spustila :o|o:

Ahaaa xscratchx x:Dx To se pa že malo "lažje" sliši x;)x :inocent:

Ne :o|o:

Ker nisem poznala.

Saj pred časom sem nekaj strašila tu po forumu s tem, če kdo priporoča kakšen prevajalnik pa ...

No, itak imam še skoraj polovico bukle. Bom stestirala.

Tnx! x:)x

Res? :ermm: Sem pa očitno spregledala - se opravičavam w:Iw sem bolj malo gor zadnje mesece, pa očitno bolj površno prebiram xnckrivx No - upam, da ti bo vsaj zdaj prav prišel tisti link xcrossfingx

Mnja. :o|o:

Kot da nimam drugega dela, kot da skoraj vse na novo pišem :vragec: :xx!:

Pa bom že spacala skupaj, samo vsesti se bo treba s spočito glavo.

Hmmm a prav na novo moraš spisat? To je pa res bedno :xx!: No - ti želim čim več volje in da bo hitro za tabo xwizardx xupx

Latinski izrek

Hmmm a prav na novo moraš spisat? To je pa res bedno :xx!: No - ti želim čim več volje in da bo hitro za tabo xwizardx xupx

Eh dokaj ja.

Pa saj bom. Potem pa seveda še mentorica svoj žegen dat (to bo še zabavno). Upam, da spacam/va do roka x:Dx

Tnx za čaranje! x;)x

... Say what you mean

Smo toliko aktivni, da bi kmalu morala to temo iz naftalina potegnit x:)x x:)x

Glede na vreme, se ne čudim.

Časa je sicer dovolj, ampak če sklepam po sebi, se nam ne ljubi pisat :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Po novem imam 4 majhne puhaste mucke :wOOt:

Še malo, pa jih bo cela hiša

Ona druga mačka, pa je spet naredila po svoje, jih je zvalila nekje na podu, da še zraven ne morem, in spet prenehala hranit te cukre majne.. Zgodba se ponavlja. w:Iw Očitno narava že ve zakaj tako w:Iw

Baje bi bilo dobro malo kuhat, pa se mi to tudi ne ljubi

Najbol da grem packat po kuhinji, pa po solato na vrt...

Aja, da še to povem

A ima kdo letos tudi nenavadno veliko problemov z rdečimi povži????????????

Pri nas je katastrofa. Če jih po 400,500 na dan ne poberem, ni nič. To kar lezejo iz vsepovsod... Bljak.

Potem naj se pa zmenimo čigava bo solatka. Moja ali od slinarjev.

Nastavljenih veliko pasti, posuto s soljo... poberam jih kot za stavo, ... pa jih še ne zmanjka.

Rastejo 60 dni, na koncu jih nastane 100 novih. Zelo produktivna nadloga :!!:

Čudni časi... :huh: Vsak dan znova se trudim in upam, pa se na koncu vse nekako sfiži :(

Od ta drugega razgovora ne bo nič, ker so spremenili vsebino razpisa. Upam pa, da se bo vsaj tista ta druga služba, na katero čakam že nekaj mesecev dejansko zrealizirala xwizardx Me je že kar malo strah upat ker sem potem vsakič znova razočarana, ampak vem, da se mora tole en dan vendarle obrniti na bolje xcrossfingx

Sicer pa čudni, težki dnevi, pa sploh ne vem zakaj xnckrivx skušam držati glavo pokonci in ohranjati voljo in upanje, ma je vsak dan taka preizkušnja. Verjetno mori tudi to, da sem premalo zunaj, manjka sonček in gibanje na svežem zraku xyesx

Manjka korenita sprememba, nov začetek, nov zagon, ker tole ne-delo že pošteno načenja mojo samozavest. Tudi na drugih področjih nekaj bremza, ma ne vem ali bi bilo boljše še vztrajati, ali iti naprej in začeti na novo. Ni poguma in polno dvomov in vprašanj brez odgovorov. Hmmm upam, da je to čudno razpoloženje le posledica vplivov lune in že skoraj večnega dežja in da kmalu mine x;)x xupx

Mitra pri vas imate pa pravi živalski vrt :P Da bo z mucki vse OK :sorcerer: in da bodo polži našli drug vrt :ph34r: :D

En lep pozdrav vsem xsrcx

Latinski izrek

Vilinčica, če rabiš pogovor, mi lahko pišeš na OS. Držim pesti da se ti obrne na sončno stran... xsrcx

Ta teden sva bli na dopustu, na žalost vreme nič kaj naklonjeno najinim planom... vseeno sva se uspeli en dan sončit na plaži in na brzino zaplavat v ne preveč toplem morju - 17°C. Ma dopust je lih tko pasal. x^x Vsaj skupaj sva preživeli več časa. xlove2x

Danes je pa menda uscana Zofka. Tko da bo še ulivalo... ma... bomo delali pa tiramisu. :)

Mejte se... čimlepše... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Morgen luftarji... xsrcx x:Xx

Vreme super... :vio: http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_074.gif

Če mi še kdo omeni globalno segrevanje...http://www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_018.gif

Naj vam sonce posije, na nebu in v življenju... xwizardx :flower: :detelca: xflowx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Po novem imam 4 majhne puhaste mucke :wOOt: vpraš

Fotko!!

Čudni časi... :huh: Vsak dan znova se trudim in upam, pa se na koncu vse nekako sfiži :(

Ehh ... glej, sploh ne bom pametna, ampak, če pomisliš malo tkole - dela je full. Aj min full!! Samo videt ga je treba.

Sicer ne vam, kaj si po stroki. Pa saj je pravzaprav vseeno.

Oz. no, če imaš interes uspeti na svojem področju potem je eno,

če ti je (skoraj) vseeno, potem je pač prav nekaj drugega.

Ne čakat na razpise. Pojdi sama do zaposlovalcev (od-do. Al v tvojem kraju oz. bližini, al išči v svoji stroki), oglasi se pri njih osebno-če se le da, vprašaj, če rabijo koga, poveja kaj znaš, kaj te veseli, kje misliš, da bi bila dobra...

Tako se je namreč že večkrat zgodilo, da so potem tak folk klicala, ko se je odprla možnost zaposliti še koga...

Magari za začetek dobiš kje kaj za po 4h, za po pogodbi ... potem počasi, počasi, ko si boš tudi nekaj izkušen nabralo, se bo pa tudi že kakšen boljši đob našel.

Ti samo v akcijo!

Sej upanje je kul,

ampak je treba tudi kaj konkretiš sam naredit.

In saj pravim - dela je ogromno,

samo zna se pač zgodit, da slabo plačano, malodane za "hvala lepa",

ampak včasih je že to ok, vsaj za začetek

in samo da ne doma občepiš.

Srečno!! :detelca:

...

Včeraj že drugi dan nekaj buča bolele. Posledično skensala hribe (buhuhu, pa na 2500-čaka so šli :V: :C: )

se potem zmenila za bajk.

Natrajbala 77km pa 470m višinske (šteta le razlika od izhodišča do vmesne "ciljne" točke).

Asfalt, pa makadam, blato, voda... Ni da ni blo x:Dx (Bajk že spravljen nazaj v prvotni izgled x^x )

Pa čudovita natura, lepe vasice...

Dala skoraj svoj maksimum od sebe,

tako da se imam na sumu,

da bom jutri komaj hodila x:Dx xnckrivx

Lepe dneve vam želim.

:flowerface:

... Say what you mean

Daaan xsrcx

No pa smo dočakali vikend in teden (skoraj) brez dežja x:Dx x^x

Vilinčica, če rabiš pogovor, mi lahko pišeš na OS. Držim pesti da se ti obrne na sončno stran... xsrcx

Bom xyesx Hvala za lepe želje xsrcx Poscana Zofka pa ni bila tako radodarna z dežjem x;)x je bil v bistvu dokaj lep vikend - vsaj pri nas.

Če mi še kdo omeni globalno segrevanje.

Hehe x:Dx Ma to tale bruhajoči vulkan malo nagaja x;)x je veliko prašnih delcev v zraku in zaradi tega več kondenzacijskih jeder, okrog katerih se formirajo dežne kapljice in zaradi tega je več dežja :P (malo nakladam no :frog: )

kaj razsaja?

Dežni duhci :lol:

Ehh ... glej, sploh ne bom pametna, ampak, če pomisliš malo tkole - dela je full. Aj min full!! Samo videt ga je treba.

Hmmm potem pa ne vem, kje se skriva vse to delo :vragec: Po cca 250 poslanih prijav in ponudb sem dobila povabilo na cca 8 razgovorov (od tega 6 še preden sem diplomirala, 2 za VII. stopnjo). Na vse ostale prijave dobim odgovore čez 3 mesece (rekord je bil čez pol leta), v večini primerov niti odgovorijo ne.

Na ponudbe (za VII. stopnjo), ki sem jih do sedaj poslala cca 50, sem dobila odgovore od vseh, a od vseh enako - "Ker smo državna institucija imamo prepoved novega zaposlovanja. Svetujemo vam, da spremljate razpise in se prijavite na razpis...." Pri dveh zasebnih firmah sem dobila povabilo na razgovor no in v eni me "čaka" (vsaj tako mi zagotavljajo xcrossfingx ) služba v juliju, v drugi so hotli da jim pridobim en "težek" posel z neko občino, potem bi me mogoče vzeli :wacko:

Aja - s tem da 90 % prijav sem dala na razpise, ki nimajo nobene veze z mojo izobrazbo (razna administracija, projektno delo, itd. tako da se ne "preseravam" kar se dela tiče), slabih 10 % je bilo povezanih z mojo izobrazbo. To delo v juliju bo delno tudi z mojega področja.

Tako da ne vem, kje so vse te službe ki čakajo name xnckrivx ker jaz je po 12 letih (sicer študentskega dela - delam že od 14 leta naprej, med študijem sem delala po 1 leto, dobrega pol leta in po več mesecev pri istem delodajalcu, ki je na zelo dobrem glasu, sicer pa različne šihte v različnih firmah, zadnja študentska je bila cca 2 leti in pol) in 1 letu redne zaposlitve (pred tem spet pol leta študentskega dela pri istem delodajalcu) ne dobim :ermm:

Sicer pa - si bila spet pridna s kolesarjenjem :wOOt: Mene po 40 km-jih že pošteno boli ta zadnja, ampak to je verjetno zaradi premalo kondicije x:Ix Saj na motorju se tudi sčasoma unese in manj boli x:Dx

Lep začetek tedna vsem luftarjem in obiskovalcem :flower:

Latinski izrek

To delo v juliju bo delno tudi z mojega področja.

No, sej potem pa problem rešen x;)x

Če se seveda ne vem kaj groznega ne zgodi vmes.

Ampak se ne bo x;)x

Sicer je pa julij tudi skorajda že tu. (Malo je pa treba tudi potrpeti, ampak vem, čakanje, ko bi rad delal, imaš čas ...ni glih fajn)

Tako da ti samo izkoristi kar se še ta fraj cajt, ki ga imaš do takrat!

(Aja, pa s prejšnjim postom nisem nič cikala na to, da se "preseravaš" glede šihta. Samo malo sem obronamerno pametovala)

Srečno!

Sicer pa - si bila spet pridna s kolesarjenjem :wOOt: Mene po 40 km-jih že pošteno boli ta zadnja, ampak to je verjetno zaradi premalo kondicije x:Ix Saj na motorju se tudi sčasoma unese in manj boli x:Dx

Rit se po nakaj nabrane kilometrine unese.

Na sečo x:Dx

(kolesarske hlače => nakup sezone! x;)x )

pa-pa

... Say what you mean

Ma no, ok, se bom pa sama s sabo pogovarjala tu not :o|o:

...

aaaAAa ker muskelfiber! xcivx

je pa blo vse zakon (bajk, plezarija, hribi)

in pa AAaaaaAAAa buhuhu ker lenoritis xcivx :(

...

neka debata o klopih tu na forumu ... pobrala že dva letošnja :o|o:

...

stestirala še prevajalnik, ki ga je dala Vilinčica - boljši od googlovega, edina omejitev na do 300 znakov je :xx!:

...

fsmejte x;)x

... Say what you mean

Da ne boš ravno sama čvekala tuki notri x:)x x:)x x:)x

Jaz hvala Bogu nimam muskel fibra, sem se počasi a vstrajno vrgla na hribe

x8Dx

Včeri me je skorej tema ujela, ampak sem uspela varno priti nazaj dol. x:Dx

Imam pa muskelfiber od lopate. Ta mi pa ravno ne sede v roke, da pa se prehitro ne sestavim, sem pa ravno odložila grablje, ker je nekaj hektarov sena na tleh. Tako da dolgčas mi res ni.

Po vrhu vsega imam v torek izpit iz italijanščine.... Grrrrrrrrr :vragec:

Pa kermu bogu se sedaj ljubi učit?????????????? :vragec:

Slikica muckov sledi.

Imam samo še dva, pa še to je eden nekje na ali ali x?x x?x

Ne vem kaj jim je, nisem pa toliko da bi šla keš trosit za vetirinarja in jih ganjat naokoli.... Očitno mora bit naravna selekcija.

Predvidevam da mačko lahko molzejo le na dva seska in je zmanjkalo mleka za vse.

Mogoče kruto brat tole, ampak proti temu ni zdravila. Sem jih poskušala hranit po enekciji, pa nismo prav daleč prišli.

Bom videla kaj bo s tema dvema.

Ena je rejena kot pujsek, drugi pa je švohcen. :o|o: :o|o: :o|o:

Sedaj pa da slišim kritike, kako spet zanemarjam živalce xDDx xDDx xDDx

(da mačje mladiče gor spravljam in crkljam že vsaj 25 let, pa se verjetno ne šteje, vsaj za tiste ne, ki skrbijo za enega muca in še ta je v stanovanju)

No, pa da še tu notri kaj čveknem, če se mi že ne da (več) eseja pisarit (semizdidaštudiram.com).

Vikend bil povsem sončkast in bil bi greh, če ga ne bi izkoristila, kot se za gre (recimo x:Dx ).

Med tem izkoriščanjem vikenda se mdr spravila z bajkom v hribovje (sledi stavek za pumpanje lastenega ega x:px ), dobrih 1110 m višje od začetne točke. Nazaj je šlo po mulatjeri.

S tem, da je tale "šlo" tule zelo relativne narave.

Seveda že na štartu ugotovila, da sem totalni antitalent za "dolspuste" (beri: zajec xzobkox ) in da bi bila komot glavna akterka top downhilerskih smešnic ...

Tj. ja, itak je šlo kot po jajcih pa še skipat se mi je uspelo.

Pobuškana praktično nič (nimam pojma keremu bogecu naj se za to zahvalim), vseeno pa mi je pri padcu uspelo ketno dol vržt pa žlajf zabit v gumo, da je zablokirala. V dolino vseeno prišla srečno in na bajku, le fehtajoč za imbus ključ...

Sledi:

1. šla še isti dan fehtarit dobre ljudi, da se me naučil, kako se šlauf zamenja pa povedal, da je treba ketno mazat ... pa bajk kdaj pa kdaj tud opucat... x:Ix

2. sklep, da si bom obavezno nabavilo kolesarno orodje za first-help (šlauf, flike, une "palčke" za gumo dol spravt, pumpo ...) in ga seveda vlačila s sabo na vsako (daljšo) turo

2. sploh si ne bi bilo slabo nabavit čelade :o|o:

3. nekaj me skomina tudi po vzmetenih vilicah x:px

4. raziskovat svoje kraje je zakon!! :D

...

samo, da nam ni dolgčas x;)x

P.S.: Ne, tale čvek tule ni namenjen temu, da dobi kakšnakoli pametovanja o (ne)varnosti...

...mislim pa, da so grs-jevci ravno v iskanju ene gorske kolesarke ... :(

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...