Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

...

A lahko tu jamram pa civkam,

da me že 2. dan bedno boli trebuh in da sem povsem neuporabna :xx!:

Sem skenslala, da ima fotko enake težave, tako da lahko svoj komentar dam na vse skupaj.

Mogoče si pa noseča :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o:

Hi hi, kok sm žleht.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Sem skenslala, da ima fotko enake težave, tako da lahko svoj komentar dam na vse skupaj.

Mogoče si pa noseča :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o:

Hi hi, kok sm žleht.

Tnx, Mitra, res! :o|o:

x:Dx x:Dx x;)x

....

recimo, da je danes skorajda že ok.

Danes šele x!x

Vse te dni pa not visela :o|o:

In to samo buši bolje,

lenoritis me pa še kar pesti! xcivx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Dober dan x:)x, da vidim, če sploh še znam x:Dx

Se mi zdi nekam zakomplicirano po novem xnckrivx

Sem se spomnil neki za Aev :inocent:, ti morš kakšno knjigo napisat, sam ne strokovno, bi blo prav fajn brat x:px Ker znaš jamrat na tak humoren način, da se človk ob tem reži x:Dx

Pri men kaj novega ... Kanada je letos popularen pojem x:px , najprej sem se jst potepal tri tedne po vzhodni Kanadi, zdej je prišla pa še večina sorodnikov iz zahoda Kanade k nam, 50 letnica poroke tete in strice in vsi njuni otroci, pa večina vnukov, pravnuk manjka, ma samo eno leto, v glavnem pestro x;)x

Seveda nisem pozabil tudi na kakšen mal večji hrib, vsak mesec vsaj kakšna turca, ta mesec še nič, tko da zgleda ne bo spet kakšnega velikega pohoda v stilu lanskega leta, od Slapa Savice do Krna in nazaj, v enem dnevu seveda, mogoče pa celo Grossglockner letos pade, z vodniki seveda, jst ne plezam kot Aev x;)x

O lenoritisu ne bi, o koncentraciji tut ne, so mi bla obljubljena neka navodila, pa še nč od njih :inocent:

Uživajte x:px :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Luftarji... x:Xx xsrcx

Da ne bi kdo mislil da Alef zabušava... :ermm:

Podiral krušno peč, je bila že čisto fuč, kadila bolj kot jaz če je bila zakurjena... xrolleyesx

Bo zamenjana z nečim manjšim.

Dva dni sem požiral, kašljal in pljuval prah, pepel, malto... :wOOt: :cry: :sick: ...fuj... x:Dx

Takole to zgleda trenutno

http://www.shrani.si/f/2W/6G/L4mlyiG/pec.jpg

Zdaj so na vrsti zidarska in pečarska dela, bo manj prahu pa več svinjarije... x:Dx

Zaradi prahu je dokončno spustil dušico tudi že prej bolj bogi DVD player, tako da zdaj uživam v xy-tih ponovitvah filmov in serij v pestri SiOL-ovi ponudbi TV programov... :huk:

Lep preostanek dneva želim vsem...http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_002.gif xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dober dan x:)x, da vidim, če sploh še znam x:Dx

Se mi zdi nekam zakomplicirano po novem xnckrivx

:wOOt:

Kaj je bilo pa sedaj to - gora k Mohamedu al obratno? x:Dx x;)x

Ja lepo no, da se pride še kaj spisat sem.

Samo veš, enkrat (na 100 let) ni nobenkrat! :frog:

Sem se spomnil neki za Aev :inocent:, ti morš kakšno knjigo napisat, sam ne strokovno, bi blo prav fajn brat x:px Ker znaš jamrat na tak humoren način, da se človk ob tem reži x:Dx

Jooooj, veš, nikomur ne bi blo slabo na tem sveti, če bi se dala prav vsaka človeška neumnost koristno ponucat! x;)x

...

pa človek se mora znat smejat. Predvsem sebi. In v vsaki stvari kaj lepega videti ... Če ne, je bolj švoh vse skupaj ...

...

samo sem pa tud tepka ... se nekaj s temi strokovnimi članki maltram, mar bi pisala šund, mi gre očitno bolje :o|o: x:Dx

Pri men kaj novega ... Kanada je letos popularen pojem x:px , najprej sem se jst potepal tri tedne po vzhodni Kanadi, zdej je prišla pa še večina sorodnikov iz zahoda Kanade k nam, 50 letnica poroke tete in strice in vsi njuni otroci, pa večina vnukov, pravnuk manjka, ma samo eno leto, v glavnem pestro x;)x

Seveda nisem pozabil tudi na kakšen mal večji hrib, vsak mesec vsaj kakšna turca, ta mesec še nič, tko da zgleda ne bo spet kakšnega velikega pohoda v stilu lanskega leta, od Slapa Savice do Krna in nazaj, v enem dnevu seveda, mogoče pa celo Grossglockner letos pade, z vodniki seveda, jst ne plezam kot Aev x;)x

O lenoritisu ne bi, o koncentraciji tut ne, so mi bla obljubljena neka navodila, pa še nč od njih :inocent:

Uživajte x:px :hepko: :hepko:

Kaj mi pomaga, če plezam, če pa kondicije ni (dovolj) :o|o:

Pa še plezam zadnje cajte (pre)malo ...

... se pa malo prej skoraj scmer'la. Bil v planu trip za par dni (plezarija, hribi) pa odpovedan zaradi nestabilnega vremena.

Pa tako sem si mislila "še en dan, samo še en mini micen dan zdržim, potem pa pičim malo ven iz Slo (vreme pa itak kao bo)" potem pa ... kero razočaranje :(

Ok, normalno, da mora bit vreme ok, samo ... čee seeeeem siiiii pa taakooo želeeelaa :icon17: :cry:

...

tako da no .. nisem ravno fovš za Kanado, ah kje, za Klek pa tud ne (lažnivka lumpa! xcivx ) ... ampak pismu, me zanima kdaj se bom končno tudi jaz letos spravila kam za par dni na dopust ...

In ne, tle Slo pa enodnevni izleti ne štejejo!

... upam, da spet ne sanja svinja kukuruz! :o|o:

P.S.: Alef, priden si x:)x

... Say what you mean

Retro merkur v akciji ali kaj :inocent: No, da še vodnarji kot biki ne bodo izumrli, se javlja z bik z vodnarskim poreklom x:Dx

Family reunion s Kanadčani v Beli Krajini preživeli x:Dx, poleg hrane in pijače, alkohola tam jasno ni x:Dx, smo štirje v nedeljo našli čas za sprehod in kopanje na Kolpi, preostala mladina samo za kopanje, sam ne vsi xnckrivx Je blo pa po moje prvič, da je bil v kakšni zidanci namesto harmonke, tehno party, mularija, beri otroci bratrancev in sestričn, stari od 14 do 19 so pričarali tako zabavo, ma sej za skakat je blo x:Dx, čeprav bi mi pasali kakšni inštrumentalni toni ... No, za pet minut je prišla še teta not, pa ima že čez 70 let, ja, sej je mela 50 letnico poroke in bla seveda deležna bučnega sprejema :onfire: Harmonikar, ki je bil, je pa zgleda prej zaključil x:Dx

Kaj je bilo pa sedaj to - gora k Mohamedu al obratno?

Ja lepo no, da se pride še kaj spisat sem.

Samo veš, enkrat (na 100 let) ni nobenkrat!

No, pol pa še enkrat :frog:

Delovni pogoji so se poslabšal xnckrivx, oceanski sistem ni najbolj zdrav za dodatne dejavnosti x:Dx, poleg tega pa še bolj utruja in doma sploh ne prižgem računalnika w:Iw, rajši poležim al pa grem na luft x:px Dons sem kot zanimivost, prvič v sobi sam :wOOt:, vsi ostali na dopustih

Drugače pa mi je očitno lažje zlezt na hrib, kakor pa spravit k pisanju, vsaj glede na število turc v tem času x;)x

Jooooj, veš, nikomur ne bi blo slabo na tem sveti, če bi se dala prav vsaka človeška neumnost koristno ponucat!

...

pa človek se mora znat smejat. Predvsem sebi. In v vsaki stvari kaj lepega videti ... Če ne, je bolj švoh vse skupaj ...

...

samo sem pa tud tepka ... se nekaj s temi strokovnimi članki maltram, mar bi pisala šund, mi gre očitno bolje

Šund, šund :hepko:, sej to bo kmal v šoli kot strokovno branje xnckrivx Glede na knjige, ki se zdej izdajajo (beri kešpička w:Iw) , bi bilo prav poučno branje ...

Kaj mi pomaga, če plezam, če pa kondicije ni (dovolj)

Pa še plezam zadnje cajte (pre)malo ...

... se pa malo prej skoraj scmer'la. Bil v planu trip za par dni (plezarija, hribi) pa odpovedan zaradi nestabilnega vremena.

Pa tako sem si mislila "še en dan, samo še en mini micen dan zdržim, potem pa pičim malo ven iz Slo (vreme pa itak kao bo)" potem pa ... kero razočaranje

Ok, normalno, da mora bit vreme ok, samo ... čee seeeeem siiiii pa taakooo želeeelaa

...

tako da no .. nisem ravno fovš za Kanado, ah kje, za Klek pa tud ne (lažnivka lumpa!) ... ampak pismu, me zanima kdaj se bom končno tudi jaz letos spravila kam za par dni na dopust ...

In ne, tle Slo pa enodnevni izleti ne štejejo!

... upam, da spet ne sanja svinja kukuruz!

Ja, cajt si je treba vzet, pa neki dnarja, pa šotor pa akcija x;)x Vem, da kampi v bližini, niso tko urejeni kot v Kanadi x:px, kjer ima vsak svoj označen plac s mizo in dvema klopcama in seveda luknjo za kurit in peč, drva dobiš pri vstopu, plačaš, da ne bo pomote, da je v Kanadi vse zastonj. Čeprav smo tut to enkrat zrihtali x:Dx, sam tist kamp je bil res najslabši od vseh, lastniku se zvečer ni dal vzet cajta za nas, nam pa ne zjutraj, smo le blizu Balkana xnckrivx Tako hitro ne prevzameš Kanadskih navad, sorry how could we forget to pay :inocent:

Če pa vzameš mal več dnarja, pa na Švedsko, tam so tut urejeni kampi, sam do tja je treba nekak pridet x;)x

Za Klek pa seveda tut velja, samo v primeru lepega vremena x:)x In ta mesec nisem še nikamor zlezel, no vsaj laufam, čeprav se za kondicijo ne bojim, ne gre tko hitro x;)x

Tvoja kondicija pa tut ni tko švoh, sam maš visoka merila. Če bi vidla, kako nekateri lezejo na Šmarno goro x:o)x in če bi jih vprašal, kako kaj kondicija, bi marsikdo rekel, čist OK x;)x Zadnjič sem šel enkrat postavljat cajt na Šmarno, drugač mam trening stezo na Grmado, pa sem šel gor hitreje, kot večina dol xnckrivx

Ja, seveda, to še vedno laufa, preveč smeškotov x8Dx, po desetih poskusih uspešno ...

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Zidarsko-pečarsko-malarska dela skoraj pri koncu, še finalna dela... :switz: :onfire:

Danes smo pa dobili štiri nove "družinske člane"... x:Dx

Sosedova... xDDx xnckrivx ...no ja, bolj naša muca je prinesla v hišo tri mlade.

Nima kam, ne morem je pustiti zunaj, pa sem ji našel plac, oz, ga je sama našla.

Se je že celo poletje zadrževala bolj pri nas kot doma, tam je kmetija, pa še ena njihova muca je imela mlade, tako da ta ni imela pravega doma.

Zdaj ga ima... xsrcx

Lep vikend vam želim, čeprav napovedujejo dež in mraz... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_076.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Delovni pogoji so se poslabšal xnckrivx, oceanski sistem ni najbolj zdrav za dodatne dejavnosti x:Dx, poleg tega pa še bolj utruja in doma sploh ne prižgem računalnika w:Iw, rajši poležim al pa grem na luft x:px Dons sem kot zanimivost, prvič v sobi sam :wOOt:, vsi ostali na dopustih

A to bo torej to x:Dx

Ti želim, da boš še kdaj lahko med šihtom na forumu!

Če pa vzameš mal več dnarja, pa na Švedsko, tam so tut urejeni kampi, sam do tja je treba nekak pridet x;)x

Švedska!! xcivx

samo nekaj si obljubljam, da grem še kdaj nazaj gor ... pa že ni taprav cajt ... očitno... :o|o:

Tvoja kondicija pa tut ni tko švoh, sam maš visoka merila. Če bi vidla, kako nekateri lezejo na Šmarno goro x:o)x in če bi jih vprašal, kako kaj kondicija, bi marsikdo rekel, čist OK x;)x Zadnjič sem šel enkrat postavljat cajt na Šmarno, drugač mam trening stezo na Grmado, pa sem šel gor hitreje, kot večina dol xnckrivx

No, ni ravno porazno,

vem pa česa sem sposobna.

In sedaj se res nimam kaj preveč za hvalit.

Sploh ko grem kam z našimi gamsi, me žalost prijema :o|o:

... šla pa včeraj končno - verjetno prvič v tej sezoni (ok, ne ravno prvič prvič, ampak prvič bolj zares in ne le nekaj na pol pohajaško)- laufat. Prej se nisem spravila. Je bilo bolj kaj drugega aktualno - bajk, hoja, skala... Pa še - ne vem zakaj - sem letos imela filing, da mi bo dolgčas pri laufanju (pri bajku npr. narediš full več km v istem cajtu pa zraven še zijala prodajaš pa čutiš veterček v čupi ... x:px )

Odlaufala žal le par kilometrčkov, ker je bilo že tako tik pred temo.

Od tega - very proud x^x - 2km v klanec (ene 220 m više od izhodišča) česar navadno ne maram prav preveč (ampaka samo zato, ker si mislim, da imam ne vem koliko kondicije in se potem zaletim navzgor ... in me seveda po par 100 m - jezik do kolen - skoraj kap utrofi, najhuje (psihološko) pa - v glavi - "ma kaj je meni tega treba?! :vragec: ") .... kaj že hotela napisat?? :o|o: Aja! xcivx Torej tok sem ponosna sama nase in to samo zato, ker mi je le uspelo lepo počaaaasi (še dobro, da sem bila sama - tok smešno se mi je zdelo vse skupaj x:Dx ) začet tekat v oni 2 km klančič pa da nisem vmes "zbezljala" in da sem potem prav lepo - skoraj frišna kot rožca x:Dx prišla na vrh.

:flowerface:

(kok smo eni z malim zadovoljni x:Dx )

Ja, seveda, to še vedno laufa, preveč smeškotov x8Dx, po desetih poskusih uspešno ...

x:Dx x:Dx

...

drugače pa kriza glede študija, đoba, trapaste spremembe zakonov, jebanje v glavo ... :xx!: samo da se ne bo to predolgo vleklo in da se bo na koncu nekako uspešno rešilo! xcrossfingx

...

Alef se pa po zgledu sosedov medvedov - lepo - pripravlja na zimo z novim kaminom x:)x

...

lep pozdravček vsem!

... Say what you mean

Daaan x:Dx

Ja čau Janif :wOOt: tebe pa že res dooolgo ni bilo sem gor. Je lepo prebrat da tako uživaš! Kanada - super - verjetno je fenomenalno lepa :2src: Ljudje tam so pa itak baje naštimani čisto "na izi" - a to drži?

Aaaam Grossglockner? :eek: dober si! To pa zna biti nepozabno xDDx

Da ne bi kdo mislil da Alef zabušava... :ermm:

Podiral krušno peč, je bila že čisto fuč, kadila bolj kot jaz če je bila zakurjena... xrolleyesx

Bo zamenjana z nečim manjšim.

Dva dni sem požiral, kašljal in pljuval prah, pepel, malto... :wOOt: :cry: :sick: ...fuj... x:Dx

Alef je imel delovno akcijo xDDx :palec: si zadovoljen z rezultatom? :irs:

... šla pa včeraj končno - verjetno prvič v tej sezoni (ok, ne ravno prvič prvič, ampak prvič bolj zares in ne le nekaj na pol pohajaško)- laufat.

Aeval ti si itak en "norc" :frog: jaz v klanec NE morem teč x:Ix ti pa se sekiraš če si zadihana :eek: x;)x

Predvčerajšnjim sem šla teč - do zdaj sem hodila ker mi je bilo čisto prevroče za kakroli drugega :0: enkrat poleti sem še šla, ma sem dobila potem tako migreno, da sem te poskuse opustila B) Zdaj je pa že toliko hladneje da se bo dalo spet. Imam pa tukaj eno "špuro" po kateri hodim cca 2 h in tisti deli, kjer ni klancev so prav fajn za teč :D klance pa raje prehodim x8Dx

Imejte se lepo in uživajte v preostanku vikenda, pozdrav vsem :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Helou evribadi x:)x

mraz postaja,

dnevi se krajšajo,

danes je že prav jesensko,

še malo pa bo treba puloverčke pa šale privlečt iz zadnjega dela omare,

še malo pa bo bolj "študijsko" ozračje (ko je slabo vreme, se je lepo učit x;)x ),

pa kuhan vinček x:px

in eh, ne bo več lepo za becikl, pa ostalo miganje :o|o:

Aeval ti si itak en "norc" :frog: jaz v klanec NE morem teč x:Ix ti pa se sekiraš če si zadihana :eek: x;)x

Yes, it can be my middle name x:o)x

Ma ne, lej to je, da (kakor je Janif rekel), imam mogoče malo visoka merila.

Sicer pri vsem kar počnem, hočem narediti ok,

če ne držim šobo :inocent:

ampak je to, da npr. tek sem kot smrklja trenirala in vem, kaj zmorem,

in sploh v športu nisem bila slaba,

tako da si grem na živce, ko ne gre, kot sem si zamislila

in če ne morem držati koraka z našimi (ki so pa itak norci pa non-stop migajo in vedno po hribih ...).

Samo to je, nič drugega.

Kot bi npr. nekdo, ki full dobro kuha, popi*, če bi se mu pecivo povsem sfižilo,

ali pa če bi se kakšnemu muzičarju utrgalo, ker bi zaradi premalo vaje vsake par tonov zafučkal

x;)x

(samo da jaz res nisem tok hard. Le bolj samokritična x;)x )

Če ne bo zvečer šel dež, grem spet malo laufat x:px

do takrat pa kljun v papirje (nikamor mi ne gre xcivx :( )

... Say what you mean

/%#$*#"%&/($ :vragec: ... zzzzebe http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g070.gif :blink: 10 C sredi avgusta... kaj se je unim tam gor čisto strgalo :huh: :D

mraz postaja,

dnevi se krajšajo,

danes je že prav jesensko,

še malo pa bo treba puloverčke pa šale privlečt iz zadnjega dela omare,

še malo pa bo bolj "študijsko" ozračje (ko je slabo vreme, se je lepo učit x;)x ),

pa kuhan vinček x:px

in eh, ne bo več lepo za becikl, pa ostalo miganje :o|o:

Še malo??? :wOOt: ma kaj pri vas je še toplo? Brrr jaz danes nisem šla nikamor. Je že včeraj tako pihalo čez Nanos da me je zeblo čeprav sem šibala skoraj dve uri čez drn in strn x;)x

Yes, it can be my middle name x:o)x

Ma ne, lej to je, da (kakor je Janif rekel), imam mogoče malo visoka merila.

Sicer pri vsem kar počnem, hočem narediti ok,

če ne držim šobo :inocent:

ampak je to, da npr. tek sem kot smrklja trenirala in vem, kaj zmorem,

in sploh v športu nisem bila slaba,

tako da si grem na živce, ko ne gre, kot sem si zamislila

in če ne morem držati koraka z našimi (ki so pa itak norci pa non-stop migajo in vedno po hribih ...).

Samo to je, nič drugega.

Kot bi npr. nekdo, ki full dobro kuha, popi*, če bi se mu pecivo povsem sfižilo,

ali pa če bi se kakšnemu muzičarju utrgalo, ker bi zaradi premalo vaje vsake par tonov zafučkal

x;)x

(samo da jaz res nisem tok hard. Le bolj samokritična x;)x )

Ma saj je fajn brat tele tvoje prebliske x;)x me je tvoje pisanje dostikrat spravlo v gibanje - ko vidim da so drugi pridni, prime še mene da bi šla športat - tudi kadar se mi ne da. Lahko pa razumem ja - če si navajena dosegati nek nivo, je normalno da ti ni všeč če si pod njim. Ma je fajn da se trudiš presegat samo sebe - razvoj in rast ti da zaleta tudi v drugih stvareh x^x tudi tistih malo manj ljubih :fiju: pri učenju recimo - da se potem lažje učiš ko veš, da si naredila nekaj dobrega zase -naj ti gre učenje xwizardx

En lep pozdrav vsem xsrcx

Latinski izrek

/%#$*#"%&/($ :vragec: ... zzzzebe http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g070.gif :blink: 10 C sredi avgusta... kaj se je unim tam gor čisto strgalo :huh: :D

Še malo??? :wOOt: ma kaj pri vas je še toplo? Brrr jaz danes nisem šla nikamor. Je že včeraj tako pihalo čez Nanos da me je zeblo čeprav sem šibala skoraj dve uri čez drn in strn x;)x

Jah, saj včeraj je bila kar velika sprememba, glede na prejšnje dni,

tudi mene je nekaj mraz tresel,

ampak zvečer se je v tisti moj klančič vseeno dalo v kratkih rokavih in 3/4 hlačah tečt...

Danes mi pa nekako še ni za pomoliti kljuna ven pa preveriti mrzloto ...

Ma saj je fajn brat tele tvoje prebliske x;)x me je tvoje pisanje dostikrat spravlo v gibanje - ko vidim da so drugi pridni, prime še mene da bi šla športat - tudi kadar se mi ne da. Lahko pa razumem ja - če si navajena dosegati nek nivo, je normalno da ti ni všeč če si pod njim. Ma je fajn da se trudiš presegat samo sebe - razvoj in rast ti da zaleta tudi v drugih stvareh x^x tudi tistih malo manj ljubih :fiju: pri učenju recimo - da se potem lažje učiš ko veš, da si naredila nekaj dobrega zase -naj ti gre učenje xwizardx

En lep pozdrav vsem xsrcx

Wiii a res :2src:

Kako lepo pa prav fajn se mi zdi!

Da moja pisarija še kaj + prinese x:)x

(in sedaj čakte, čakte, pride stric porny pa nas vse skupaj nekam pošlje pa sfiksa kako smo osladni, da se mu cuker dviga in mu gre na bruhanje, ko mora te naše osladarije brat x:Dx x:Dx )

Lep dan x;)x

... Say what you mean

Prva (delna) plača danes :onfire: kako lušten občutek x^x x^x Končno sem spet lahko popolnoma neodvisna :D finančno in tudi sicer... Služba ni ravno to, kar bi si želela, ali to, kar sem študirala, ma je - imam mir za nekaj časa, nič več skrbi od kje bom vzela, lahko grem na kavico - lahko si jo privoščim :eek: brez slabe vesti xDDx

Še malo pa bo še nov domek x^x Ma... lepo je - počasi se vse rihta... vesela in hvaležna ful! xsrcx Tisto ekstra slabo se je očitno moglo zgodit, da je prišlo do ogrooomne spremembe in premika, ki je naredil prostor za vse novo, pozitivno. Po tolikem času bo fantastično spet ŽIVET.

Sicer pa... še dobro da je petek in vikend pred nami... zdaj jih lahko spet cenim x:Dx prej mi je bil vsak dan enak x;)x

Imejte se lepo xrainbowx xsrcbumx

Latinski izrek

Prva (delna) plača danes :onfire: kako lušten občutek x^x x^x Končno sem spet lahko popolnoma neodvisna

x:Dx :palec: :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif

Lep večer in pa tudi lep vikend želim vsem... xwizardx :flower: http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_024.gif

Po tolikem času bo fantastično spet ŽIVET.

:palec: xsrcx

Ful sm vesela zate da se je tko obrnilo!

Kaj je novega?...

Za dopust bla na Kolpi s kanujem, v 3 dneh 25 km, s tem da je xsrcx prvič držala veslo v roki (pa se je ful dobro držala, sm kr ponosna na njo), jst pa sm tudi prvič šla čez brzice in jezove, s tem da sm nazadnje bla v kanuju pred cc. 10 leti. Blo je nepozabno, adrenalinsko in hkrati ful sproščujoče, na trenutke čisti mir, samo narava in midve. Lepo je poslušat "tišino". Mišice po... po šestih, sedmih urah veslanja... utrujene, da sva zvečer samo padli v šotor (ko sva ga še z zadnjimi atomi postavili), zjutraj pa pripravljene na nove avanture in preizkušnje.

Aja, pa folk mi je tam ob Kolpi ful fajn, ful prijazni, vsaj tej na katere sem naletela.

Pa všeč mi je, ker je še tko kot je bilo na Soči en 15, 20 let nazaj, ko še ni blo tolko gužve in turizma, da si lahko užival v miru in tišini.

Btw, ful kač sva srečali, od belouške do kobranke in gada, ena pa je bla majhna, z mišjesivimi in skoraj črnimi kolobarji, ki je tiščala glavo pod en kamen, na jezu, v nizki vodi, vendar nikakor ne morem ugotovit katera kača je bila. Še najbolj je bila podobna črnostrelu (mačjeoka kača).http://www.shrani.si/f/2i/ik/oGI7SVH/slika1.jpg

Ble sva tudi v Mozirskem gaju, končno mi je ratalo držat pitona v roki (cc. 5 metrski, cc. 100 kg težek) in premagat fobijo pred velikimi pajki (ptičji pajek) s tem da sem mu dovolila prit na moje roke.

Napravila sem 7 kozarcev marmelade iz gozdnih sadežev (maline + robidnice), odlična je! :yumy:

S kolesom sva šli od Monfalcona do Gradota, malo več kot 40 km vse skupaj, pa malo po starem delu mesta Grado, potem pa na pico k južnoitalijanskim picajolotom.

Kaj še?

V službi je vedno lepše, v privat lajfu uživam vsak trenutek, tko da... bo Porny spet rabu kilo limon... x:Dx x:px

Uživajte! xrosex xcheersx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Čau folk, kako ste? x:)x

Moja malenkost podoživlja vse muke študentskega lajfa. Pa sem mislila, da sem to že "prerasla" :o|o:

Časa mi hudo hudo zmanjkuje, da se že skoraj (ampak ne še!!) predajam, še kar sitnarim nad težko literaturo, ki nekako ni po mojem okusu (sploh!! :vragec: ), še en kup drugih stvari moram zraven tega izpita opravit ...

ja, slap v grlo :o|o:

Kje je pa kaj Mitra, da ji povem, kaj se reče, ko se sreča "plezalskega mojstra" (kakor jih ona imenuje x:)x ), ki te povabi na morje plezat?

...

(pa da ne boste še ostali trpeli firbca do tistega cajta, ko se Mitra kaj oglasi):

"Nimam cajta."

:o|o: xrolleyesx

Ma ja, boh mi pomagi ... x:o)x

drugega res ni kaj za rečt tu.

Če se le da, se imejte lepše kot jaz! x;)x

... Say what you mean

kaj se reče, ko se sreča "plezalskega mojstra" (kakor jih ona imenuje x:)x ), ki te povabi na morje plezat?

reče se JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA x:)x x:Dx

a ti veš. kdaj je ta prau planinc zmatran? x:px

takrat, ko mu je useen, al gre gor al gre dol x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pa ok. ne bod tko žalostna...

sej se še lahko premisliš in rečeš ne. x:Ix xcivx x:Dx

Mnja ... trenutno res ni časa za žalost.

To bom zganjala ... čak, da pomislem ... mogoče že po 30.septembru, al pa lahko da v začetku oktobra ...

Trenutno je diiiiwjeeee :xx!:

... in pa ne! Naša Aevalka ni tak kokodak. Kar sem rekla, sem rekla. Pa če mi je prav al pa ne :o|o:

(kdo bi me zastopu xrolleyesx )

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...