Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Čeeer x:Dx

Petek je :onfire: odklop x;)x brezdelje x^x

Moja malenkost podoživlja vse muke študentskega lajfa. Pa sem mislila, da sem to že "prerasla" :o|o:

Časa mi hudo hudo zmanjkuje, da se že skoraj (ampak ne še!!) predajam, še kar sitnarim nad težko literaturo, ki nekako ni po mojem okusu (sploh!! :vragec: ), še en kup drugih stvari moram zraven tega izpita opravit ...

ja, slap v grlo :o|o:

Hehe ma saj bo no xwizardx Jaz sem ravno danes doma dobila vprašanje da če mislim it zdaj kaj naprej študirat :wOOt: :?: Huh? Sem kar debelo pogledala xnckrivx Prej so bili vedno komentarji v stilu da kdaj bom že spacala diplomo in zaključila, naj neham sanjat, itd... in naj se že spravim končat, zdaj pa bi eni spet radi vidli da študiram? :blink: kdo bi jih razumel :D Ma ja - sem ponovno prišla do zaključka da bo res treba še kaj uporabit možgančke ker če ne bom v tej službi čisto stagnirala. Tako da drugo leto :rolleyes: me čaka tole kar daješ ti čez zdaj...

Kje je pa kaj Mitra, da ji povem, kaj se reče, ko se sreča "plezalskega mojstra" (kakor jih ona imenuje x:)x ), ki te povabi na morje plezat?

...

(pa da ne boste še ostali trpeli firbca do tistega cajta, ko se Mitra kaj oglasi):

"Nimam cajta."

:o|o: xrolleyesx

Ma ja, boh mi pomagi ... x:o)x

drugega res ni kaj za rečt tu.

Ma mojstru se pa res ne reče nimam časa :P ccc Aeval :lol:

Mnja ... trenutno res ni časa za žalost.

To bom zganjala ... čak, da pomislem ... mogoče že po 30.septembru, al pa lahko da v začetku oktobra ...

Trenutno je diiiiwjeeee :xx!:

... in pa ne! Naša Aevalka ni tak kokodak. Kar sem rekla, sem rekla. Pa če mi je prav al pa ne :o|o:

(kdo bi me zastopu xrolleyesx )

Hehe mah ja - saj si pridna no - tudi to nekaj šteje! x;)x Saj če je fajn mojster bo že razumel x^x

Danes na sprehodu našla tole :wOOt: WTF???

http://www.shrani.si/f/l/Aj/2f8yx8dH/100920101232.jpg

Pa je res že skoraj konec poletja :huh: in noč pred osmo in take neumnosti x:Dx

Mejte se lepo xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Alohič luftarji x:)x

delam na tem, da ne prejmete kakšnih "lepih pozdravov" iz kakega sela bogu za nogo... x:Dx

film namreč konkretno poka in vse že kriči »neee moooreeem veeeeč« in slika v glavi, kako pobašem nahrbtnik in spičim nekam, postaja vedno bolj oprijemljiva xcivx

Od jutra do večera pri kompjutru,

skušam rešiti, kar se mogoče še da,

še kar nisem prežvečila vsega čtiva,

vsebine prvih prebranih člankov se niti ne spomnim več,

še kar tema v glavi, kako naj vse to strnem v nek enoten sestavek

na šihtu fehtarim, da eno obveznost preložimo na oktober,

vmes dobila še drugo zadolžitev – pa tok ne maram izpostavljanja, javnih nastopov :xx!:

nekako živim za tisto švoh verčerno urico, da se grem v "moj klanček" zlaufat

(folk gotovo še fajn opravlja, kako da menda treniram za ne vem kaj, da nimam normalnega lajfa in da ali se je res treba toliko mučit ... jaz - uboga reva pa le študiram :o|o: )

Next year si obvezno stlačim v urnik še poletne ali jesenske počitnice!

Nisem navajena biti toliko časa na enem mestu, z istimi ljudmi ...

Ko že pomisliš, kaj gre še lahko narobe – mi kakopak! crkne compjuter :vragec:

Spravim nato skupaj staro škatlo, bulim v tist ekran, oči me pečejo in že fehtarim, za drug ekran na posodo, ker ta očitno spušča dušo – vse megelno … Potem pa seveda ugotovim še to, da je ekran čisto ok, le moje oči so bile tok utrujene, da nisem nič več videla..

...

Seveda zunaj sto sonc :o|o: :C:

Jah ... take so.

Plan je torej preživeti do 1.oktobra, potem bo pa pikič bolje.

Sicer še kar kup dela, ampak vsaj ne z nekimi grozljivimi roki nad glavo!

Čeeer x:Dx

Petek je :onfire: odklop x;)x brezdelje x^x

Hehe ma saj bo no xwizardx Jaz sem ravno danes doma dobila vprašanje da če mislim it zdaj kaj naprej študirat :wOOt: :?: Huh? Sem kar debelo pogledala xnckrivx Prej so bili vedno komentarji v stilu da kdaj bom že spacala diplomo in zaključila, naj neham sanjat, itd... in naj se že spravim končat, zdaj pa bi eni spet radi vidli da študiram? :blink: kdo bi jih razumel :D Ma ja - sem ponovno prišla do zaključka da bo res treba še kaj uporabit možgančke ker če ne bom v tej službi čisto stagnirala. Tako da drugo leto :rolleyes: me čaka tole kar daješ ti čez zdaj...

Ma mojstru se pa res ne reče nimam časa :P ccc Aeval :lol:

Hehe mah ja - saj si pridna no - tudi to nekaj šteje! x;)x Saj če je fajn mojster bo že razumel x^x

Danes na sprehodu našla tole :wOOt: WTF???

http://www.shrani.si/f/l/Aj/2f8yx8dH/100920101232.jpg

Pa je res že skoraj konec poletja :huh: in noč pred osmo in take neumnosti x:Dx

Mejte se lepo xsrcx

Si kar predstavljam :o|o:

So te vajeni, da vedno nekaj delaš-študiraš.

Ko delaš diplomo pa itak - standard – folku ni jasno, koliko časa lahko to vzame in »a še nisi?« »a bo kmalu?« »ja saj delaš že kar dolgo časa« in ostali še kako »v uho gredoči« komentarji, ki seveda ničemur niso namen.

Eeee... ti svetujem, da dobro premisliš, kaj bi vpisala naprej, dobiš nekaj širokega/uporabnega/ali se specializiraš... Podiplomski študij ni več, kar je bil...

No, razen če ne rabiš samo titule!

Malo poglej, kako bi te še kaj v službi podprli – imaš možnost financiranja šolnine/kakršnih koli štipendij...študijski dopust!! Ipd. Full je možnosti, dosti ljudi jih ne pozna. Tako da - samo ne prenagli se! Razen če seveda ne loviš kakšnih starostnih omejitev !

...

Nič ne plezam.

smajli s šobo do tal.

... Say what you mean

And mean what you say ...

Aevalllllll

EVO MENE NAZAJJJJJJJJJJJJ

Me ni blo na spregled nekaj časa... se mi ni ljubilo čakat da komp kaj zmelje, ker mi je LNF zelo poćasi odpiral, da ne govorim o internetni povezavi %$####//%%#"=(/&%$#

Tako, sedaj me pa močno zanima plezalni mojster????????????????????????????

Komi čakam :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

No ampak za učenje oz študijsko delo ti pa nisem nič fovš... mene še čaka malo učenja in se nič ne silim da bi kaj pohitela..

Pozdravčke vsem- tistim ki se s kačami, pajki.. srečujete, tistim z medvedi.... (BTV, umes sem celo srečala kosmatinca)... Vsem pozdrave xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

http://www.shrani.si/f/2r/Hh/RCvXz0E/1/medo-048.jpg

(upam da nisem pozabila kako se manjša slike)

MEDVEDJA ŠAPA V ??? DREKU

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Aevalllllll

EVO MENE NAZAJJJJJJJJJJJJ

Me ni blo na spregled nekaj časa... se mi ni ljubilo čakat da komp kaj zmelje, ker mi je LNF zelo poćasi odpiral, da ne govorim o internetni povezavi %$####//%%#"=(/&%$#

Tako, sedaj me pa močno zanima plezalni mojster????????????????????????????

Komi čakam :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

No ampak za učenje oz študijsko delo ti pa nisem nič fovš... mene še čaka malo učenja in se nič ne silim da bi kaj pohitela..

Pozdravčke vsem- tistim ki se s kačami, pajki.. srečujete, tistim z medvedi.... (BTV, umes sem celo srečala kosmatinca)... Vsem pozdrave xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Joj, Mitra!! :D :D

Mogoče sem malo kao "provocirala" x;)x

Sem se zdela namreč sama sebi tragi-komična s tem "nimam cajta" pa spomnila sem se prav nate!

Tako da - žal nimam nič za forumski firbec potolažit x;)x

Trenutno cele dneve oz. noči preživim za compjutrom in knjigami, ko je prav nujno, nujno, grem na šihtek pogledat, edini izhod je laufanje v tist moj klanček.

To je to.

(končni izkupiček: :o|o: )

... prišla gradivo skozi, včeraj (danes) ob 3h zjutraj še svoje zapiske - sedaj pa v akcijo - še par informativnih člankov, sposojene zapiske in par poglavij ene splošne bukle (da bom sploh vedela, o čem naj bi pisala xcivx ), potem pa imam na naklamfam tist esej v parih dneh, ker se moram itak obavezno na šihtu pokazat in spet bom delala ko zmešana :o|o:

... Say what you mean

Aveal

Se najde čas za plezalne mojstre, takoj ko pravi pride

:2src: :2src:

SEdaj se posveti klofanju po tipkovnici, delu do "skoaj" zjutraj, tako da boš čez nekaj dni s ponosom povedala da ti je uspelo.

Pri meni pa standard.

Skoraj. Trenrtno sem se zakadila v knjige, kartere debeline presegajo 1000 strani (Pesem ledu in ognja, Vihra mečev, Spopad kraljev...), tako da lahko rečem da prav uživam.

Uživancija se bo kmalu spremenila v učenje, ampak za to je še ćas.

Imejte lep dan

xDDx xDDx xDDx xDDx xDDx

PS: Nekaj dni nazaj sem se zategnila v Laško, kjer sem si privoščila nakup rac, karere se prehranjujejo z rdečimi polži. Prav nad zadovolna sem, saj jih malčata kot za šalo.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Mitra, pa ti mi boš še kaj zacoprala?! :P

...

naklofala tri strani esejčka in že vsa hihi haha hehe x:o)x

samo čas pa še kar tika taka, tika taka ...

...

samo malo laufam (meditiram), za plezanje ni časa xcivx :(

in sanjam, kako bo lepše, če mi le uspe te izpitne obveznosti popucat!

Mirne dneve vam želim! x:)x

... Say what you mean

Čer xsrcx

Tale lunca že konkretno deluje xrolleyesx Kakšni osebki hodijo naokrog :eek: Še dobro da imam šiht da lahko tudi jaz že spet pi... in jamram x;)x Ker prej sem si želela delat, zdaj pa že jamram in se pritožujem x:Ix Aaaaah nikoli ni prav xnckrivx

Da ne bom ravno o konkretnem primeru,... npr. pride osebek v fitnes center da se želi vpisat na tečaj meditacije. Tam mu prijazno povejo, da tega pri njih ni. Pa ta osebek zatrjuje da je prebral na netu da oni to tam imajo in da se želi vpisat in mu zopet povejo da tega na žalost pri njih reees ni. No - ta besedni pink-ponk traja 10 min. In po 10 minutah ta isti osebek ugotovi, da je tečaj meditacij v bistvu želel vpisati v nekem joga centru. Mu (zopet prijazno) razložijo, da oni so fitnes center in ne joga center. Osebek pa jih še 5 minut buzerira da če je možno da bodo pa drugo leto imeli tečaj meditacij, da on bi se pa res tja vpisal. In ko mu že ta 100-ič povejo da ni na pravem mestu, se končno odstrani in gre poiskat ta svoj tečaj na pravi naslov... :vragec: :wOOt: :o|o: :0: :wacko: x:Dx

Ma kaj je ljudem? Res ne razumem xnckrivx a to je una varianta - če bom dovolj dolgo najedal se bo mogoče že nekako pojavila (iz zraka :inocent: ) taka zadeva, ki ho hočem/rabim... WTF? :huh: pa ne gre to tako nooo... :blink: Čarat ne znam, ma očitno bi tudi to mogla osvojit da bi takim uresničila njihove zahteve...

Eeee... ti svetujem, da dobro premisliš, kaj bi vpisala naprej, dobiš nekaj širokega/uporabnega/ali se specializiraš... Podiplomski študij ni več, kar je bil...

No, razen če ne rabiš samo titule!

Malo poglej, kako bi te še kaj v službi podprli – imaš možnost financiranja šolnine/kakršnih koli štipendij...študijski dopust!! Ipd. Full je možnosti, dosti ljudi jih ne pozna. Tako da - samo ne prenagli se! Razen če seveda ne loviš kakšnih starostnih omejitev !

Ma ja - saj bom in verjetno si bom še x-krat premislila x;)x glede smeri sigurno. Srečala zadnjič mojega asistenta, ki je zdaj že profesor in me je "snubil" na naš doktorski študij, ma ne vem - že z diplomo nisem mogla dobiti šihta na svojem področju, kaj šele z doktoratom - sploh pa s tem bolonjskim, ki je itak totalno neuporaben na znanstvenem področju... vsaj pravijo tako no. Če bi bila še možnost za ta stare, bi še šla, zdaj pa bo verjetno prej bolonjski magisterij - se pravi še ena "ta stara diploma" zrevn tega kar imam zdaj. Če ne drugega bi si povečala možnosti za dobit šiht - vsaj upam no. Imam še 1 leto časa za razmislek. Te bom še kaj povprašala vmes verjetno. Ti si že na bolonjskem?

Pozdravčke vsem- tistim ki se s kačami, pajki.. srečujete, tistim z medvedi.... (BTV, umes sem celo srečala kosmatinca)...

:wOOt:

PS: Nekaj dni nazaj sem se zategnila v Laško, kjer sem si privoščila nakup rac, karere se prehranjujejo z rdečimi polži. Prav nad zadovolna sem, saj jih malčata kot za šalo.

Naravne metode ;)

naklofala tri strani esejčka in že vsa hihi haha hehe x:o)x

samo čas pa še kar tika taka, tika taka ...

...

samo malo laufam (meditiram), za plezanje ni časa xcivx :(

in sanjam, kako bo lepše, če mi le uspe te izpitne obveznosti popucat!

Zdaj jih je verjetno že več (strani) - da čim prej skončaš xwizardx da bo kaj časa še za šport! (Meni zmanjkuje časa :sori: delam skoraj do večera spet, pa potem ni več dneva za it ven :o|o: bemu (pre)dolge šihte! Hočem imet kaj od življenja, ne pa samo delat in spat xrolleyesx )

Ma že kmalu pridejo tudi lepše reči xsrcx

Imejte se lepo

P.S. Kaj je Alefa medved odnesel? :fiju:

Latinski izrek

P.S. Kaj je Alefa medved odnesel? :fiju:

x:Dx

Nič ni Alefa medved odnesel, ni nobenega tukaj, menda so šli vsi na Gorenjsko(bogi medoti... :sori: x:o)x :inocent: )

Kot vidiš imam vse pod nadzorom... x^x

Glede foruma pa - trenutno imam ustvarjalno krizo(beri - lenoba me daje... :vio: xnckrivx )

Pa še novo igračo imam - SiOL BOX in se zdaj učim kako z njim delat. :eek: x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Priložena navodila so ustvarjalno pomanjkljiva kot je to pri nas v navadi... :wOOt: :devil: :blackeye:

Sicer pa tudi brez mene prav lepo furate tole temo... :palec:

Lepo se imejte še naprej, plezajte, coprajte, jamrajte, smejte se, karkoli vam paše... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ahaaa x:Dx no samo preverjam :P se mi je zdelo da te že nekam dolgo ni nič naokrog.

Hehe... navodila a.k.a NE-vodila :rolleyes: Seveda si je treba pri tehničnih zadevah vedno pomagati z angleškimi, ali nemškimi navodili xnckrivx

Danes se mi nekako ni dalo takoj domov pa sem šla kar po ta stari cesti mimo Planinskega polja in čez Ride pogledat koliko je vode na polju in koliko motoristov na Ridah x;)x no in vode je še vedno veliiiko, motoristov pa malo manj :lol: Tudi tu pri nas so polja kar še vedno jezera... upam, da za vikend ne bo preveč dežja - da jih ne bo tam, kjer je še vedno kriza še bolj zalilo xcrossfingx

Danes naredila še en velik korak naprej xsrcbumx ma... komaj čakam xrainbowx

Še dobro da je jutri že petek in potem vikend in pohajanje :2src:

Imejte se - lepo :flower:

Latinski izrek

Helou x:)x

poslala danes vse skupaj nekam

in šla s soplezalko v skalo potem pa še na pir x^x

Seveda ugotovili, da sva švoh - študij načel mišice :xx!:

ampak če bo oktober še vsaj nekoliko lep, se bo dalo še kaj not prinest xcrossfingx

V ponedeljek obvezno it nazaj delat - in ne le 8 ur/dan :xx!:

no, saj bi bilo ok, če bi imela čas,

glede na to, da mi je pa ravno mentorica sporočila, da se ji en moj prispevek še ne zdi ok => popravljanje = dragoceni cajt!!

me še kar čaka neko javno goflanje = cajt za priprave

in še ta moj zadnji izpit xcivx :xx!:

Ma ja - saj bom in verjetno si bom še x-krat premislila x;)x glede smeri sigurno. Srečala zadnjič mojega asistenta, ki je zdaj že profesor in me je "snubil" na naš doktorski študij, ma ne vem - že z diplomo nisem mogla dobiti šihta na svojem področju, kaj šele z doktoratom - sploh pa s tem bolonjskim, ki je itak totalno neuporaben na znanstvenem področju... vsaj pravijo tako no. Če bi bila še možnost za ta stare, bi še šla, zdaj pa bo verjetno prej bolonjski magisterij - se pravi še ena "ta stara diploma" zrevn tega kar imam zdaj. Če ne drugega bi si povečala možnosti za dobit šiht - vsaj upam no. Imam še 1 leto časa za razmislek. Te bom še kaj povprašala vmes verjetno. Ti si že na bolonjskem?

Zdaj jih je verjetno že več (strani) - da čim prej skončaš xwizardx da bo kaj časa še za šport! (Meni zmanjkuje časa :sori: delam skoraj do večera spet, pa potem ni več dneva za it ven :o|o: bemu (pre)dolge šihte! Hočem imet kaj od življenja, ne pa samo delat in spat xrolleyesx )

Ma že kmalu pridejo tudi lepše reči xsrcx

Jes, na boloncu, saj zato ravno se tok pi* :xx!:

Pa itak - ni problema - ti kar vprašaj ko/če te bo kaj zanimalo! Če bom kaj vedela, z veseljem razložim!

_____

8 strani.

Ki pa žal nimajo še repa in glave (ker tudi članki idr, kar sem brala ni imela pretirano ločene gofle in riti?!! :xx!: )

Pa še resnično me mineva volja do vsega skupaj.

Sploh sedaj, ko se ravno iz skal (in s pira)! :vragec:

Še dobro, da bo sedaj zopet dež in da moram do ponedeljka obvezno vsaj 95% tega eseja naredit!

Ehhhh :vragec: :xx!:

Drugače pa ne, nisem sitna x:Dx

Samo malček se jezim.

Pa komaj čakam, da se mi začne lajf spet malo bolj normalno in počasi vrtet!

Lep pozdravček še vsem ostalim! :flowerface:

... Say what you mean

poslala danes vse skupaj nekam

in šla s soplezalko v skalo potem pa še na pir x^x

Seveda ugotovili, da sva švoh - študij načel mišice :xx!:

ampak če bo oktober še vsaj nekoliko lep, se bo dalo še kaj not prinest xcrossfingx

Tako se dela! x:Dx xcheersx Aaaah kako pogrešam to - se vsest zvečer s prijatelji za mizo in kako rečt in spit kak kozarec ali dva... Zdaj spijem kak kozarec samo kadar sem doma, sicer sem vedno z avtom, kadar vozim pa ne pijem... komaj čakam da bom spet bližje mojim. Pa čvek mi manjka - kronično :P

V službi se pogovarjam s samimi čudaki B) danes sem spet imela enega na obisku tako :huh: :wOOt: da sem že razmišljala kako pobegnit iz pisarne :icon16: :D Lunca trka :rolleyes:

Jes, na boloncu, saj zato ravno se tok pi* :xx!:

Pa itak - ni problema - ti kar vprašaj ko/če te bo kaj zanimalo! Če bom kaj vedela, z veseljem razložim!

_____

8 strani.

Ki pa žal nimajo še repa in glave (ker tudi članki idr, kar sem brala ni imela pretirano ločene gofle in riti?!! :xx!: )

Pa še resnično me mineva volja do vsega skupaj.

Sploh sedaj, ko se ravno iz skal (in s pira)! :vragec:

Še dobro, da bo sedaj zopet dež in da moram do ponedeljka obvezno vsaj 95% tega eseja naredit!

Hmmm ma zakaj je tako slabo na Bolonjcu? Kaj - predavanja, izpiti - kaj je drugače zastavljeno kot smo imeli mi na starem uni.?

No xwizardx da spišeš tisti esej in da potem pade še kako xcheersx

Lepo se imejte xrainbowx

Latinski izrek

Pa čvek mi manjka - kronično :P

V službi se pogovarjam s samimi čudaki B) danes sem spet imela enega na obisku tako :huh: :wOOt: da sem že razmišljala kako pobegnit iz pisarne :icon16: :D Lunca trka :rolleyes:

Meni tudi :o|o:

Z enim normalnim sogovornikom/ico.

Pa nekje na enem skuliranem placu.

Danes tudi jaz fasala enega čudaka.

Da non credere!

In potem še moje premlevanje in tuhtanje :xx!: ... kar fajn me je v slabo voljo spravil, pa ni bil tok nekaj napačen, samo ideje pa pripomba pa take xrolleyesx

Hmmm ma zakaj je tako slabo na Bolonjcu? Kaj - predavanja, izpiti - kaj je drugače zastavljeno kot smo imeli mi na starem uni.?

No xwizardx da spišeš tisti esej in da potem pade še kako xcheersx

Mah ... ne vem, kako je drugje,

ampak pri nas so se toliko lovili s tem, kako sploh karkoli izvajat ... (kure brez glave :vragec: ) da je itak šlo pol leta mimo, preden smo izsilili informativni sestanek pa se počasi začeli meniti o tem, kakšen je program, kakšne naše obveznosti ...

Pa nakladanje, kako je program super (3 leta drugače), da se ga da fajn prikrojit vsakemu posamezniku, tujina, interdisciplinarnost bla bla ohec in splohec

potem pa imaš dva že določena izpita - sama teorija. Ki smo je imeli že na diplomskem Dovolj. In ki mi NI v TAKI MERI - bože mili?!! POVŠEČI! xcivx

Kakor sta ta dva izpita zastavljena, se seveda sploh ne da kaj prida prilagoditi in v sklopu tega kaj resnično pametnega za svojo doktorsko temo naštudirati :o|o:

(ok, vse je znanje, ampak eno informativno in ni treba, da se tok jaj*, drugo je pač treba preštudirati/te zanima ...)

Seveda se je zgodilo še to, da so mi hoteli ta dva izpita (verjetno sedaj že slutiš, da sta mi povsem odveč) razdeliti na ne vem koliko prfoksov (menda ima ja vsak potem od tega plačano in svoje ljube točke :vragec: )... Pa se nisem dala. Ko jih :xx!:

Aja, še to je, da je nekam omejeno število profesorjev, ki lahko te izpite izvajajo (vsaj nam so to tako predstavili) tj. jaz sem res bolj težko dobila nekoga, da mi lahko kaj pomaga pri moji smeri/specializaciji. Oziroma bom tako rekla - ki mi je pripravljen kaj pomagati pri tem.

Na starem magisteriju - bolj slabo sicer poznam - si izbral izpite po temah/profesorjih, da si se čimbolj ukvarjal/spoznal s temo svoje naloge. Sedaj to znotraj zastavljenih okvirjev težko narediš.

Meni je to nekako uspelo z izpitom, ki ga bom imela naslednjo leto pri zunanjem profesorju. S tem sem si potem zapravila možnost, da bi ta edini "zunanji" predmet resnično oparvila nekje v tujini, se obenem naučila še kakšnega uporabnega jezika in pogledala še kje drugje za literaturo ... šla torej čez planke :vragec:

Kaj mi še ni všeč?

Sranje, ki so ga - surprajs surprajs, malo pred vpisom - zakuhali s sofinanciranjem, spremembami oz. ukinjanjem le-tega,

ki me je stalo kar nekaj živcev ter podarilo par dni z bolečinami v želodcu :vragec:

seveda še vedno se nič ne ve, kako točno bo

dalje - ostroumno zastavljeni akti glede ocenjevanje - zakuhali so to, da nismo mogli niti za štipendije zaprositi (brez številčnih ocen)- sedaj se tole popravlja.

(Ja, bi prosila še za kakšen tretma sprostitve, da se potolažim in umirim!)

Še kaj?

Predavanj nič.

Zorganiziranost ...

Premalo časa za nek kvaliteten doktorat spravit skupaj - če ne pa vračaj pare ...

... ziher se bom spomnila še česa! :o|o:

Pod nujno pa - to je le moj pogled na bolonca in stanje v katerega sem jaz cmoknila. Drugje ni nujno, da je tako x;)x

Sem pa resnično zadovoljna in hvaležna, da imam super mentorco!!

::::::::::::::

Esejček se piše.

Dolžina je že ok,

ostalo se bo še brusilo x;)x

Ln vsem x;)x

... Say what you mean

Kva zdej, spet (le) jst tu not? :huh:

x:o)x

Dela še kar full,

ampak sem tok na skalmiranem stanju, da se mi kar smejčka xrosex

Očitno pregrizla najhujše skozi, se privadila na stres ...

malo da ne BMK za to, kar bo ... naj pač bo.

Kaj bi se skiral, bomo že reševal sproti ...

Se mi zdi x;)x

Drugače pa za mano res en zelo lep vikend.

xDDx

Ko bi le bilo več takih!

... Say what you mean

skalmirana si ti, ja. x:Dx

BMK x?x x?x x?x

ne vem... a sva si midva tolk različna v letih, da te nič ne razumem. x:o)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

skalmirana si ti, ja. x:Dx

BMK x?x x?x x?x

ne vem... a sva si midva tolk različna v letih, da te nič ne razumem. x:o)x

xrainbowx

Ravno sem se "priklopila", pa že tole zagledala x:Dx x:Dx

Resnično nič bat nimbus, ni to zato, ker bi bil iz druge ere, samo jaz tu notri kakšno "interno" iz RL tu pa tam postnem, da malo podelim in povežem RL&vitualni lajf ... x;)x

BMK oz. BTK ni pa nič drugega kot "boli me/te k*" (odnos etc)

... simpl šifra pa da ni treba gofle potem z žajfo prat x:Dx x;)x

.....

Jp, še kar "BMK".

Pa fajn se mam.

In bom že sproti reševala zadeve. Če ne, bom pač pa na koncu (če že uspem kaj s tem svojim trenutnim BMK-evskim stanjem zasrat) cmerla.

Kaj češ.

Vse ob svojem cajtu.

Verjetno vse zelo razumljivo od tega, kar sem sedaj notrosila tule...

Ups xnckrivx

Bolje prihodnjič x:Dx x;)x

Tvojga prvega citiranega stavka pa ne bom komentirala! :frog: x:o)x

... Say what you mean

ok, ok, I'm glad to hear that. x;)x but anyway xDDx

reality of the virtual and virtual reality. zakaj to dvoje. namreč, trdim, da RL kot tak ne obstaja. samo pomisli... vsak izmed nas doživlja svet preko svojega telesa, ki ga spremlja neka dnevna rutina z določeno mero nepredvidljivosti, ki je pa vseeno vpisano v kulturo na način, ki nam zagotavlja konsistenco razumevanja in se kaže predvsem preko zunanjega manifestacije vedenja. Zavzema spekter od dobrodušnosti "all the way down to" vljudnosti. Kaj si pa mi mislimo o tem, je izkazani vljudnosti največkrat zadnja briga.

No, po končanem dnevu pa pridemo bleknit par besed na forum in to največkrat brez olepšavanja, povečini z minimalno vljudnostjo, brez nepotrebnega gestikuliranja in skrbi "kaj si bodo drugi mislili o nas", tj. veliki drugi gre po sedmi zvečer z zajčki spat. Edini fokus je izrečeno sporočilo.

Kaj od tega je naše resnično življenje (RL) x?x Kazanje zobkov, predpisano vljudnostno pozdravljanje, spraševanje ljudi "kako se kaj imajo, ko nas velikokrat prav to ne zanima" ali misli, ki na nek način iščejo svojo pot do realizacije, pri čemer morajo poskrbeti tudi za skladnost zunanje manifestacije, ki je pa tako ali tako samo privesek x?x

.

.

.

ok, to sem sam tko mal napisu. ravno neki podobnega berem. x:)x no, grem zdej KTMV... x:px x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ok, ok, I'm glad to hear that. x;)x but anyway xDDx

reality of the virtual and virtual reality. zakaj to dvoje. namreč, trdim, da RL kot tak ne obstaja. samo pomisli... vsak izmed nas doživlja svet preko svojega telesa, ki ga spremlja neka dnevna rutina z določeno mero nepredvidljivosti, ki je pa vseeno vpisano v kulturo na način, ki nam zagotavlja konsistenco razumevanja in se kaže predvsem preko zunanjega manifestacije vedenja. Zavzema spekter od dobrodušnosti "all the way down to" vljudnosti. Kaj si pa mi mislimo o tem, je izkazani vljudnosti največkrat zadnja briga.

No, po končanem dnevu pa pridemo bleknit par besed na forum in to največkrat brez olepšavanja, povečini z minimalno vljudnostjo, brez nepotrebnega gestikuliranja in skrbi "kaj si bodo drugi mislili o nas", tj. veliki drugi gre po sedmi zvečer z zajčki spat. Edini fokus je izrečeno sporočilo.

Kaj od tega je naše resnično življenje (RL) x?x Kazanje zobkov, predpisano vljudnostno pozdravljanje, spraševanje ljudi "kako se kaj imajo, ko nas velikokrat prav to ne zanima" ali misli, ki na nek način iščejo svojo pot do realizacije, pri čemer morajo poskrbeti tudi za skladnost zunanje manifestacije, ki je pa tako ali tako samo privesek x?x

.

.

.

ok, to sem sam tko mal napisu. ravno neki podobnega berem. x:)x no, grem zdej KTMV... x:px x:Dx

xrainbowx

Prebrala.

Pa malo tuhtam.

In veš kaj se mi bolj poklada po mislih kot to, da bi morda odgovorila nekaj v zvezi s tem, da bi se čimbolj nanašalo na tvoj post?

Da kako določeni ljudje, ki jih imamo v svoji bližini ali pa taki, ki slučajno (lahko tudi le enkratno) pridejo v naše življenje oziroma kako npr. prebrano besedilo ali pa pač kako drugače posredovane misli ... vplivajo na nas.

Pozitivno in seveda tudi negativno.

Kako - recimo temu stik z nečim novim - ne da npr. samo širi naša obzorja - ampak kako človeka spreminja ...

V kolikšni meri smo to potem še mi, kdaj - hvala bogecom - pride pri nas do pozitivne spremembe, pa (recimo) stopničke naprej, kje je tista meja, da te ne potegne nekam, se ne povsem izgubiš ...

Zanimivo npr. sebe pa tudi druge gledati, ko smo/so "na nečem takem". x:Dx

....

RL vs. Virtul life vs. še kaj tretjega pa ...

Ma tu jaz po pravici povedano pogorim.

Sem kar sem.

Ne znam lagat (al pa se pretvarjat).

Na nosu mi piše povsem vse, kar se mi v danem momentu mota po buči in čeprav bi bilo kdaj bolje kakšno stvar zavit v celofan, pokazat zobeke, kimat ...

No, saj ne da povsem pogorim, nekaj se tudi znam "obnašat" x:Dx

ampak ... sem včasih naivna, lahko bi rekla mlada in (zato) nekako utopično (še) mislim, da je treba vse stvari kot se za gre naredit, biti dober, imam vest ... (čakaj, čakaj, imam še čas, da se pokvarim x:px x:Dx ) ampak na srečo mi nekako vedno uspe imeti okrog sebe - vsaj v večini - podobne ljudi.

Tako da me nekaj fajn res še ni teplo.

Ko me pa bo zaradi tega ... se bomo pa takrat se sekiral x;)x

No pa ker se mi trenutno ne da ubadati s tem, kako se sedaj tole bere ... ne vpisujem se med neke nune, sploh ne x:Dx in tok hudo naivna tudi nisem, da se na pladnju prinesem - evo, zmasakrirajte me ... Hočem reči predvsem to, da koliko so ti "različni lajfi" med sabo "skregani" (tj. povezljivi) je odvisno od vsakega posameznika. Imaš takšne in drugačne skrajnosti in takšne in drugačne približke x;)x

... a sem zabluzila?

(verjetno x:o)x )

(in vidiš, kako malo nas res briga, kaj se dogaja, ko gredo zajčki spat x:Dx x;)x )

...

Kaj je KTMV???

... Say what you mean

Čer x8Dx

Še en čuden dan x:Dx :eek: svašta res kako enim dogaja :o|o:

Danes sem sama, kako luštno je bit v takem miru po parih mesecih x^x kmalu bo tako za stalno :onfire:

Prej sem pekla muffine - rum-kokos in čokoladne z orehi... za jutri. No eden je že izpuhtel :inocent:

Sicer pa pestro - v službi skoraj do večera, danes sem šla ko je bila že skoraj tema :huh: grrr kako ne maram tega - po temi grem in po temi pridem nazaj :xx!: Rekreacija spet odpadla zaradi dežja in teme... mah :vragec: Bo že bolje - enkrat :P

Aeval kar se unega tiče ni nič novega - še vedno - vse je zavito v tančico skrivnosti xrolleyesx upam, da ti uspe kaj zrihtat!

Pozdrav vsem xsrcx

Latinski izrek

Prebrala.

Pa malo tuhtam.

In veš kaj se mi bolj poklada po mislih kot to, da bi morda odgovorila nekaj v zvezi s tem, da bi se čimbolj nanašalo na tvoj post?

Da kako določeni ljudje, ki jih imamo v svoji bližini ali pa taki, ki slučajno (lahko tudi le enkratno) pridejo v naše življenje oziroma kako npr. prebrano besedilo ali pa pač kako drugače posredovane misli ... vplivajo na nas.

Pozitivno in seveda tudi negativno.

Kako - recimo temu stik z nečim novim - ne da npr. samo širi naša obzorja - ampak kako človeka spreminja ...

V kolikšni meri smo to potem še mi, kdaj - hvala bogecom - pride pri nas do pozitivne spremembe, pa (recimo) stopničke naprej, kje je tista meja, da te ne potegne nekam, se ne povsem izgubiš ...

Zanimivo npr. sebe pa tudi druge gledati, ko smo/so "na nečem takem". x:Dx

....

RL vs. Virtul life vs. še kaj tretjega pa ...

Ma tu jaz po pravici povedano pogorim.

Sem kar sem.

Ne znam lagat (al pa se pretvarjat).

Na nosu mi piše povsem vse, kar se mi v danem momentu mota po buči in čeprav bi bilo kdaj bolje kakšno stvar zavit v celofan, pokazat zobeke, kimat ...

No, saj ne da povsem pogorim, nekaj se tudi znam "obnašat" x:Dx

ampak ... sem včasih naivna, lahko bi rekla mlada in (zato) nekako utopično (še) mislim, da je treba vse stvari kot se za gre naredit, biti dober, imam vest ... (čakaj, čakaj, imam še čas, da se pokvarim x:px x:Dx ) ampak na srečo mi nekako vedno uspe imeti okrog sebe - vsaj v večini - podobne ljudi.

Tako da me nekaj fajn res še ni teplo.

Ko me pa bo zaradi tega ... se bomo pa takrat se sekiral x;)x

No pa ker se mi trenutno ne da ubadati s tem, kako se sedaj tole bere ... ne vpisujem se med neke nune, sploh ne x:Dx in tok hudo naivna tudi nisem, da se na pladnju prinesem - evo, zmasakrirajte me ... Hočem reči predvsem to, da koliko so ti "različni lajfi" med sabo "skregani" (tj. povezljivi) je odvisno od vsakega posameznika. Imaš takšne in drugačne skrajnosti in takšne in drugačne približke x;)x

... a sem zabluzila?

(verjetno x:o)x )

(in vidiš, kako malo nas res briga, kaj se dogaja, ko gredo zajčki spat x:Dx x;)x )

...

Kaj je KTMV???

ne, ne. nisi nuna. x:Dx si me nasmejala tko, da se v redu bere. xDDx

ammm, aja... sem šou kr taku mal vn. x:o)x

pa lahko noč punce,

namreč,

jutri nas čaka,

nou dan. x:)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Čer x8Dx

Še en čuden dan x:Dx :eek: svašta res kako enim dogaja :o|o:

Danes sem sama, kako luštno je bit v takem miru po parih mesecih x^x kmalu bo tako za stalno :onfire:

Prej sem pekla muffine - rum-kokos in čokoladne z orehi... za jutri. No eden je že izpuhtel :inocent:

Sicer pa pestro - v službi skoraj do večera, danes sem šla ko je bila že skoraj tema :huh: grrr kako ne maram tega - po temi grem in po temi pridem nazaj :xx!: Rekreacija spet odpadla zaradi dežja in teme... mah :vragec: Bo že bolje - enkrat :P

Aeval kar se unega tiče ni nič novega - še vedno - vse je zavito v tančico skrivnosti xrolleyesx upam, da ti uspe kaj zrihtat!

Pozdrav vsem xsrcx

Hej, hej, ravno sem se ti mislila malo oglasit

pa bom kar tule.

Se odločila, da nadaljujem.

Fajn bi bilo končat, kar sem si zamislila.

Verjetno bo bankrot.

Al pa bom prej mogoče ugotovila, da bi bilo fajn se začet "prodajat" (lepo prosim, ne me zej -kdorkoli- citirat s kakšnimi dvoumnimi! xcivx x:o)x Trg dela ipd) al pa da je to nujno potrebno ... mogoče pa celo vseeno še kaj pade (cekinov) iz tiste tako zelo hudo zveneče "inovativnosti" xrolleyesx

Bomo videli.

....

Tok si želim it nekam malo ven pa malo že delam plane,

samo sedaj bo pa res prvič kriza glede financ.

Itak mišljeno kot low budget, ampak vseeno ne vem, če pojde skozi :o|o:

...

Btw plezam! x:px

... Ja! x:Dx x8Dx

... pa nek prispevek pacam...

Oz. bi ga morala pacat pa mi ne gre ... Ni več zanimivo, ko moraš tolikokrat kakšne malenkosti popravljat :o|o:

...

Drugače sem pa :hepko: :hepko: in upam, da se imate tudi ostali čimlepše!

... Vilinčica, jaz bi tudi bila enkrat (ko bom velika xcivx x:Dx ) tok pridna za kuharijo, peko ... ne pa kot da imam dve levi roki oz. se temu izogibam xrolleyesx

Lep preostanek večera vsem x;)x

... Say what you mean

Dan xsrcx

Danes spet akcija z jabolki - za ozimnico in za jabolčni sok x:px Upam, da nam danes uspe obrati vsa drevesa ker se mi ne da več :inocent:

Aeval do ene 15-ega leta sem se z vsemi štirimi upirala kuhanju - sem govorila da jaz pa nikoli ne bom kuhala x:Dx no zdaj pa... kuham skoraj vse - edino meso bolj tako-tako - ga ne jem dosti (če že potem najraje piščanca in morske zadeve :yumy: ) sem pa "specialistka" za vse sladko x;)x se vidi kaj imam najraje :inocent: najbolj pa za kake sadne zadeve - torte in tako...

Ti je uspelo spisat uni prispevek?

Aja - pa še vedno nič novega xnckrivx tolko da veš.

Vsi naši so nekam poniknili Ale in janif pa Mitra in alef kje ste :irs:

Mejte se fajn xrainbowx

Latinski izrek

Dan xsrcx

Danes spet akcija z jabolki - za ozimnico in za jabolčni sok x:px Upam, da nam danes uspe obrati vsa drevesa ker se mi ne da več :inocent:

Aeval do ene 15-ega leta sem se z vsemi štirimi upirala kuhanju - sem govorila da jaz pa nikoli ne bom kuhala x:Dx no zdaj pa... kuham skoraj vse - edino meso bolj tako-tako - ga ne jem dosti (če že potem najraje piščanca in morske zadeve :yumy: ) sem pa "specialistka" za vse sladko x;)x se vidi kaj imam najraje :inocent: najbolj pa za kake sadne zadeve - torte in tako...

Ti je uspelo spisat uni prispevek?

Aja - pa še vedno nič novega xnckrivx tolko da veš.

Vsi naši so nekam poniknili Ale in janif pa Mitra in alef kje ste :irs:

Mejte se fajn xrainbowx

Ooj,

do 15-tega leta?!

No, jaz jih imam 27 pa še kar nič od mene?! Smotana sem x!x :xx!: :vragec:

Pacam le, ko sem sama, da bi pa še za koga kuhala, mi pa ni :xx!:

Prejšnji teden delaven - super je biti nazaj na delu!! Vikend božanski (Material za Mitro x:Ix x:Dx ). Sedaj pa čičam, čakam, da me mine micen glavobol (včerajšnja dehidracija) in da se lotim končat/popravit prispevek. Nujno! Od jutri naprej pa nazaj na delo!

... upam, da bo šlo vse po planih! xcrossfingx

Ne smem si sedaj privoščiti lenuškanja in sedeti na tem, da saj letnik sem pa spravila skozi!

... grem še malo pobrskati na netu, če je kaj novega glede "tiste pereče zadeve". Če kaj izveš, se pa že slišiva.

Lep dan vsem! xrosex

(Oj, porny x;)x )

... Say what you mean

Maaa kakšni dnevi :eek: malo mešano vsega xrolleyesx

Stvari puščam za sabo - če želim ali ne :vragec: nekatere so mi pač vzeli, si jih prilastili :xx!: Ma lažje pustim za sabo stvari, naj bodo tam, ne rabim več te energije. In potem danes še kratek, bežen stik :wOOt: ki ni vzbudil niti piša :fiju:

In zdaj...se prepuščam lepšim trenutkom v sedanjosti xsrcx R. spet si imel prav - kot vedno x;)x x:Xx ko pride novo, ni več prostora za staro

No, jaz jih imam 27 pa še kar nič od mene?! Smotana sem x!x :xx!: :vragec:

Pacam le, ko sem sama, da bi pa še za koga kuhala, mi pa ni :xx!:

Hehe ne sekiraj se x;)x nis(m)o vsi za vse - boš pa dobila kakega fajn inštruktorja ki bo dobro kuhal :frog:

Prejšnji teden delaven - super je biti nazaj na delu!! Vikend božanski (Material za Mitro x:Ix x:Dx ). Sedaj pa čičam, čakam, da me mine micen glavobol (včerajšnja dehidracija) in da se lotim končat/popravit prispevek. Nujno! Od jutri naprej pa nazaj na delo!

:palec: za božanski vikend xDDx (a zna kuhat? :inocent: ) Kaj si našla kako novo delo ali je to tisto kjer si delala do zdaj?

... grem še malo pobrskati na netu, če je kaj novega glede "tiste pereče zadeve". Če kaj izveš, se pa že slišiva.

Velja - veš da xyesx

Latinski izrek

to je pa skor paranormalno :O:

Aevalka je skor pol ure prej vedela da bom prišel v temo Vodnarjev in me pozdravila!!?!?

Buahahahahaha!

Beware! :horro-cb:

(kva jst obvladam!) x:Dx x:Dx x;)x

_________

Vilinčica:

Še kar tist prispevek, ki sem ga že omenjala in bi že moral biti oddan.

Je bil. Par ur nazaj.

No, kmalu bom videla ali gre skozi ali ne. xcrossfingx

Pa ... Zna, ja x;)x

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...