alef 13. julij 2011 Prijavi Deli 13. julij 2011 Da ne bo samo Mitra strašila tu noter... Se ukvarjam oz. zajebavam z Linuxom, za forum zmanjka cajta. Lepo se imejte, bodite v senci, hladite se kakor vam paše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. julij 2011 Prijavi Deli 13. julij 2011 Ooo Mitra si že nazaj - kako je bilo? alef kaj poleg Linuxa je tudi kaj košnje? Sicer zdaj trava verjetno bolj malo rase ker je taka suša. Jaz sem čisto dopustniško, uživancija vsak dan. Edino naspat se ne morem ker se zjutraj zbujam kot za v službo hmnja no vsaj lahko par uric v jutru normalno diham ker se ni tako vroče pa dokler se (čez dan) vozim je potem še tudi vse fajn, ko se pa ustavim pa... Uživajte - s kako primerno ohladitvijo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Dan dober Sem že nazaj ja, že en teden dober.Ful luštno smo se imeli, ker se je vodja zamenjal. Pravi dopust, kljub temu, da smo imeli otroke za pazit.Pridni vsi, od prvega do zadnjega.Imeli samo eno nezgodo, samo en otrok prebil glavo, pa še to po nekaj opozorilih, da se gujsa tako, da sediš na gujsnici in ne da se z nogami zatakneš in visiš na glavo dol.Kar je iskal, to je staknil. Izučilo ga ni nič, je takoj čez dva dni ponovil vajo Travice ni za kosit (še), je pa krompir party (grrrrrrrrrrrr) x:)x Imejte lep dan xsrcx 1 Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 alef kaj poleg Linuxa je tudi kaj košnje? Sicer zdaj trava verjetno bolj malo rase ker je taka suša. Klimatske razmere trenutno ne dovoljujejo košnje... Obstaja zelo velika nevarnost pregretja tako kosilnice kot kosca... Dokler dnevne temperature ne padejo pod 30° med 8. in 19. uro ne grem ven... :switz: Pa tudi če trava do kolen zrase... Ohlajevanje primerno urejeno(brez piva) Držite se sence... http://www.shrani.si/f/G/2i/3ZBBTd8O/topiceberg.jpg 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Ful luštno smo se imeli, ker se je vodja zamenjal. Pravi dopust, kljub temu, da smo imeli otroke za pazit.Super! In fajn da ste še odrasli uživali, ne samo otroci Klimatske razmere trenutno ne dovoljujejo košnje... Obstaja zelo velika nevarnost pregretja tako kosilnice kot kosca... Hehe sej se mi je zdelo, sem mogla samo malo podrezat da vidim, če maste penzionisti kaj dela (Če pogledam moja dva, delata več kot prej, ko sta bila še v službi ) Jaz sem prav dopustniško, takooo prehitro je minilo no ostane vsaj še tri dni uživanja Pozdrav vsem. P.S. Aeval v tem tednu sem šla že dvakrat čez Hudojužno (če se prav spomnim si ti tam nekje blizu doma) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 Dan dober AlefPrav sede taka fotografija kot si jo objavil.Kar se kosilnice tiče, sem istega mnenja kot ti, sam da so se drugi naveličali trave in trenutno nekaj poje okoli hiše.... Imenuje se ročno gurdalo (kosilnica)Neka, neka... Imejte lep dan x:)x x:)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2011 Prijavi Deli 25. julij 2011 Brc... brc... brc....Dan dober.... zbudite seeeeeeeeeeeeeeee.... x:)x Vsi smo malo vodnarčki, pančkamo in se ne javljano.... Imejte lep dan x;)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mauna 25. julij 2011 Prijavi Deli 25. julij 2011 Imam samo MC in mamo v Vodnarju. haha, se šališ? tudi jaz, MC in mamo pa dosti kolegov z luno v vodnarju. Citiraj The world is as you are. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. julij 2011 Prijavi Deli 25. julij 2011 Daaaan Iščem škorpije,..no sem mislila, da tu spet vodnarjem predavajo,...jh pa tokrat ne... Lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 Iščem škorpije Pozdravljeno pernato bitje! Nad škorpijami še perešček obupal, zginile v neznano... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif Pa tu noter tudi samo eden ali dva strašita občasno... Lep dan želim vsem http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_002.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. avgust 2011 Prijavi Deli 6. avgust 2011 Dan dober Konec poletne vročine in s tem pričetek napada os, komarjev... grrrrrrrrr Polek pijače se obvezno vsakemu postreže še loparček za pobijanje teh krilatih krvosesov, brenčačev... Drugače vse v tirnicah x:)x Imejte lep dan x:)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. avgust 2011 Prijavi Deli 10. avgust 2011 Aloha Čist crk.Pravkar nazaj s šivanja.Nič umetniškega.V bistvu kar grdo izgleda Ni pa bila moja koža.Hm, če drugega ne, se bo mogoče odpočil, pa si malo podstrešje pospravil ... Drugače naj bi bilo študijsko.Zadnji moj. In da ga ne naredim, sploh ni opcija x!x Saj ne bi jamrala, če ne bi opet na samo švabščino nabasala :xx!: :xx!: :xx!: ... spet premalo migam, pa mi manjka v skali me ni nič več. (Itak je bil dež)Mogoče celo uspe za ju3!Nekaj celo zlezla v hribih, kar težko (zame), sploh prvih 50 m je bilo najtežjih, ker sem povsem iz filinga padla ... Dvakrat se letos vsedla na bajk. Pa naenkrat čez 1000 nadm.naklepala, videla na poti dosti novega => fajn je bilo! Se celo nekajkrat v sladko vodo letos vrgla plavat! Tok.Drugače pa po starem Uživajte sonček! 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. avgust 2011 Prijavi Deli 13. avgust 2011 Dan dober Najboljš bi blo, da si umislim kosilnico ki se sama fura in dela, se priklopi na štrom ko so baterije že malo prazne.. (beri, manjka mi 4000€ za ta podvig)Sej sploh ni vroče, samo če si na soncu pa malo migaš s kosilnico.. je pa kriza. Aveal Sej se ti kar dogaja, samo ne toliko po steni, kot drugje (izpit in podobno) Kako je pa s plezalnim mojstrom? hi hi Imejte lep dantam v medvedovi deželi, okol Soče, v steni... x:)x x:)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. avgust 2011 Prijavi Deli 13. avgust 2011 Dober dan, dober večer... Še živ.Lahko noč...http://www.smilies.4-user.de/include/Sterne/smilie_stern_110.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. avgust 2011 Prijavi Deli 14. avgust 2011 .. hi, hi, plezalni mojster me nekako - ne vem, kako mu na momente uspe - prenaša Očitno je utrjen in vsega hudega vajen ... se probam brcnit malček učit,ker potem moram it pohajat Muke, ja Mene ravno ne briga ali je petek al svetek, očitno pa nekateri navajeni, da se v nedeljo nič ne dela Ma ja, če ni hujšega Lep dan želim! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 Civ Delo imam! Dodatno! Super Samo zakaj bi vsi radi, da je narejeno v avgustu/septembru, ko pa imam vendar toliko na buči?!! Jooooj moj izpit!! Pa lepo se imejte! 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 23. avgust 2011 Prijavi Deli 23. avgust 2011 (spet nekaj fehtam, pa nočem fishe, kr me očitno ne mara ) 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 Lep topel pozdrav iz medvedje dežele...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_006.gifŠe malo pa se bomo hodili v savno hladit, ne gret... Vidim da tu noter aktivni samo študentje, plezalci itd... Penzionisti malo v ozadju... Alef trenutno zaposlen drugje(težim Tantri v Računalništvu) Kjerkoli že ste, hladite se kakor veste in znate...http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_005.gif Čez vikend bo menda za kakšno stopinjo ali dve hladneje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 na hitro prebrala "tržim" Tantri v Računalništvu sem mislila, da je pri vama kaj bolj "frišno" sama bi najraje zlezla v hladilnik ... Bog te usliši ... pri tej vročini bom še začela verjeti in moliti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 V daljavi vse migota v bližini pa enega samega premika ni videti. Kar zmrazil me je, ko sem pomislila na konec sveta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 a dej no ... to bo šele drugo leto če verjameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 Švic generalka za 2012? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. avgust 2011 Prijavi Deli 25. avgust 2011 Dan dober Kaj nekaj berem o koncu sveta???Ma daj no.. a ni luštno, ko tkole pripeka. Še malo, pa bo tako kot Alef pravi (v savno hladit, ne pa švicat x:)x ) Na morju je bilo še slabše. Vroče ko si s prstom pomigal, da ne govorim da je voda podobna mlaki, sam še lokvanji manjkajo. Grem račkam zamenjat vodo v čofotalnik (tistih 400 litrov)Jutri pa dobim zajčka. Kepica mala Imejte lep dan x:)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 Dan dober Buc buc... Malo aktivnosti no.. Šola je, delat bo treba Aja, penzjon pa take zadeve, pa nič časa.. Imejte lep dan x:)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2011 Prijavi Deli 12. september 2011 Morgen... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif En penzionistični pozdrav iz medvedje dežele... Lepo se imejte, bodite pridni v šoli... http://www.shrani.si/f/Q/4l/1vMUvIue/fall20.jpg 2 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.