Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Guest mačona
v vodnarju mam pa sam tičko duha xrolleyesx

hm, jaz pa Lilit. :vragec: in vrh 3. hiše (kar pomeni, da komuniciram tudi malo na vodnarski način), vladar Uran pa je na Asc, kar mi rukne še na te moje nenadne izpade, ko se me folk kar splaši, pa skoz spreminjam videz ... x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Stvar okusa. Morda je resnični čar v pravi kombinaciji. Itak pravjo, da mora taprav dec smrdet po šnopcu, nogah in česnu. x:Dx x:Dx x:Dx
pol more met pa žena eno tako velikansko pinceto, da se ga sploh dotakne x^x x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pol more met pa žena eno tako velikansko pinceto, da se ga sploh dotakne x^x x:o)x x:Dx

Vprašanje. Enim zaudarjanje vzpodbuja prvinski nagon. Dva meseca, predno se je Napoleon vrnil domov iz nekega osvajalskega pohoda, je menda domov poslal sla s sporočilom: "Josephina, prihajam. Nahaj se umivati."

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:switz: upam, da je blo to vsaj sam kak dan al dva x:Dx xrolleyesx

mamo v službi enga strica, ki je pač deklica za vse....kaj je to žajfa menda sploh ne ve :o|o: da ne govorim o tem, da ma še malega psa, ki spi z njim x:o)x vsak pogovor z njim je čista muka :switz:

There is

One Mind,

One Truth,

:switz: upam, da je blo to vsaj sam kak dan al dva x:Dx xrolleyesx

mamo v službi enga strica, ki je pač deklica za vse....kaj je to žajfa menda sploh ne ve :o|o: da ne govorim o tem, da ma še malega psa, ki spi z njim x:o)x vsak pogovor z njim je čista muka :switz:

Sa te stvari na enih koncih res laufajo mal drugač. V Belorusiji sem bil direktor enega naselja, ki so ga - kar se tiče ogrevanja in vode - oskrbovali domačini. Čisto normalno so k nam hodili zjutraj na šiht, ob štirih pa so imeli organiziran prevoz za domov. Ene dvakrat - trikrat jim je ta prevoz zatajil in sem jih v mesto peljal jaz s kombijem. Totalna štala, kombi pa pol dobesedno za razkužit.

Pa prevajalec (sicer iz Usetije), ki smo ga imeli, glede smrada tud ni bil od muh. Isto totalna kriza, če ga je bilo treba kam peljat, a po drugi strani si je stalno neke babnice v sobo vlačil. Zgleda, da jih kaj prida ni motilo ...

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nosko ...ti si pa že res svašta doživel...a te še sploh lahko kaj preseneti? xrolleyesx xrolleyesx x^x :palec:

Hm, konc koncev je blo res že svašta. V Libiji sem bil npr. na temperaturi +50 v senci, v Belorusiji pa na - 38, tako, da mi je med vožnjo(!!!) zamrznil avto.

Presenet me seveda še kaj, a na presenečenja ne reagiram več kaj prida čustveno. Včasih pa presenetim samega sebe. Evo enga primera, tudi iz Belorusije:

- Eno punca (Belorusinja) je vzela taksi in se peljala v naše naselje, kjer se je dobivala z enim našim fantom. Tiščalo jo je na WC in ker ji je bilo verjetno nerodno, da bi takoj, ko bi prišla k nam iskala sekret, je prosila taksista, da zapelje s ceste v gozd. Dama se olajša, ko pa pride nazaj do avta, je taksist visel na volanu, na videz brez življenja. Pograbi jo panika in priteče k nam. Mračilo se je že, ko je vodila mene in dve medicinski sestri, ki smo ju imeli v naselju, do taksija. Ko smo prišli do tja, med. sestri (tudi Belorusinji)sploh nista upali k avtu. Tja grem sam, mu začnem mrtvo hladno tipati žilo na vratu, nato pa mu s prsti odprem oko in posvetim z vžigalnikom, da bi videdl, če oko reagira na svetlobo. Tip je bil mrtev, a ko sem potem razmišljal, kako sem to vse hladno počel, me je bilo samega sebe groza.

lalala

Hm, konc koncev je blo res že svašta. V Libiji sem bil npr. na temperaturi +50 v senci, v Belorusiji pa na - 38, tako, da mi je med vožnjo(!!!) zamrznil avto.

Presenet me seveda še kaj, a na presenečenja ne reagiram več kaj prida čustveno. Včasih pa presenetim samega sebe. Evo enga primera, tudi iz Belorusije:

- Eno punca (Belorusinja) je vzela taksi in se peljala v naše naselje, kjer se je dobivala z enim našim fantom. Tiščalo jo je na WC in ker ji je bilo verjetno nerodno, da bi takoj, ko bi prišla k nam iskala sekret, je prosila taksista, da zapelje s ceste v gozd. Dama se olajša, ko pa pride nazaj do avta, je taksist visel na volanu, na videz brez življenja. Pograbi jo panika in priteče k nam. Mračilo se je že, ko je vodila mene in dve medicinski sestri, ki smo ju imeli v naselju, do taksija. Ko smo prišli do tja, med. sestri (tudi Belorusinji)sploh nista upali k avtu. Tja grem sam, mu začnem mrtvo hladno tipati žilo na vratu, nato pa mu s prsti odprem oko in posvetim z vžigalnikom, da bi videdl, če oko reagira na svetlobo. Tip je bil mrtev, a ko sem potem razmišljal, kako sem to vse hladno počel, me je bilo samega sebe groza.

lalala

Groza...in zakaj ne napišeš knjige o svojih doživljajih x?x

.....ti si ta pravi vodnarček x;)x x:px

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Groza...in zakaj ne napišeš knjige o svojih doživljajih x?x

O tem nisem razmišljal. Imam pa v srednjeročnem planu ezoterični roman. Takšne stvari se razen redkih izjem (E. Flisar - Čarovnikov vajenec) sicer pri nas za en kurc prodajajo, a to bom naredil za svojo dušo.

lalala

Al pa zamašen nos... x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

O tem nisem razmišljal. Imam pa v srednjeročnem planu ezoterični roman. Takšne stvari se razen redkih izjem (E. Flisar - Čarovnikov vajenec) sicer pri nas za en kurc prodajajo, a to bom naredil za svojo dušo.

lalala

Gotovo ni v tvoji družbi nobenemu dolgčas.... x;)x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

nosko... bejz no, ti si tud vodnar? x:Dx :palec: lp x;)x

glede knjige, ce bos naredu svoj namen, ful uspeha! shit je k mors met ful manija, ce hocs dt to v knjigarne itd... :xx!:

to ni prov, da "dobre" stvari "stanejo" :vragec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

nosko... bejz no, ti si tud vodnar? x:Dx :palec: lp x;)x

glede knjige, ce bos naredu svoj namen, ful uspeha! shit je k mors met ful manija, ce hocs dt to v knjigarne itd... :xx!:

to ni prov, da "dobre" stvari "stanejo" :vragec:

Ni panike. Mam založbo, v kateri sem izdal že šest svojih knjig. Ni hudič, da ne bom še kakšne.

lalala

lalala

komi čakam x:px :vio: xsrcx

daaaaaaaaaan vodnarčki xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

Dobro jutro! x:Xx x:Xx xsrcx

Spet bo lep dan... x:Dx

Gledam skoz okno en hrib nad najino bajto... xsrcx

Kako je lepo obsijan s soncem... :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

komi sm "prisilila" crke, da so nehala poplesavat po ekranu x:Ix x:Dx

Ni panike. Mam založbo, v kateri sem izdal že šest svojih knjig. Ni hudič, da ne bom še kakšne.
uuu to pa pol super! x:px Si ze 6? Te poznam(o) mislim te berem(o) eh, bom kr direkt, kako se pises...? xDDx

Ja ni hudica x:Dx

Ej velik uspeha! x;)x

Pa jutro all x:Xx

Spet bo lep dan... x:Dx
nda, js tud tk pravim x:Xx x^x ceprav je vse odvisno al je lep al ne od samega "opazovalca" xcivx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

komi sm "prisilila" crke, da so nehala poplesavat po ekranu x:Ix x:Dx

nda, js tud tk pravim x:Xx x^x ceprav je vse odvisno al je lep al ne od samega "opazovalca" xcivx

x:Dx :palec:

Ja to pa tud jaz pravim! x:Dx

Dan je kakršnega narediš, pa s kakšnimi očmi ga gledaš... x:Dx xDDx

Jaz pravim da je vsak dan sonce... xsrcx

Samo včasih so oblaki pred njim pa ga ne vidim.

Pa kaj, saj bodo šli... x:Dx xsrcx

Še zmeraj so... x;)x xDDx

Kaj je bilo s črkami? x?x x:Dx

A si se ti tresla a se je monitor? x:Dx x:Dx x:o)x x?x

Guest mačona

Alo banda Vodnarska!!!

zdaj sem skapirala, kaj pomeni tale moja 3. hiša v Vodnarju. . 3. hiša pomeni avto, prevoz, komunikacijo. in če slučajno kdaj slišim kak star avto, kako smešno brni in se fijaka ali kurbla, kar prasnem v smeh, da ne morem več dihat in folk me sam gleda :eek: :eek: x:Dx zakaj? vladarja 3. hiše (Uran) imam na Ascendentu v konjunkciji z Jupitrom. Uran na Asc pomeni nenadne izbruhe in to, Jupiter itak vse spotencira, Asc pa pomeni telo - smeh me fizično čist šokira. x:Dx x:Dx x:Dx

Alo banda Vodnarska!!!

zdaj sem skapirala, kaj pomeni tale moja 3. hiša v Vodnarju. . 3. hiša pomeni avto, prevoz, komunikacijo. in če slučajno kdaj slišim kak star avto, kako smešno brni in se fijaka ali kurbla, kar prasnem v smeh, da ne morem več dihat in folk me sam gleda :eek: :eek: x:Dx zakaj? vladarja 3. hiše (Uran) imam na Ascendentu v konjunkciji z Jupitrom. Uran na Asc pomeni nenadne izbruhe in to, Jupiter itak vse spotencira, Asc pa pomeni telo - smeh me fizično čist šokira. x:Dx x:Dx x:Dx

:eek: :wOOt: :wOOt: :palec:

Juhu! x:Dx x:Dx xsrcx

:vragec:

zhijo pleme x:)x

sneg v hribih x:)x

blizha se nash chas x:o)x x:)x

zlomk...tralala

:eek: :wOOt: :wOOt: :vragec:

Dokler je samo gor, u redu... :vragec: x:Dx

a zdej ste pa že pleme :wOOt: :frog:

:palec: x^x

Še mal pa bomo Narod! x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...