aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 she mal pa vechinapol ste ga pa najebal zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 she mal pa vechinapol ste ga pa najebal zlomk...tralala Zato ni treba da smo v večini... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Zato ni treba da smo v večini... jah....zdej ga jebejopol ga bojo pa najebal zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 O tem nisem razmišljal. Imam pa v srednjeročnem planu ezoterični roman. Takšne stvari se razen redkih izjem (E. Flisar - Čarovnikov vajenec) sicer pri nas za en kurc prodajajo, a to bom naredil za svojo dušo. lalala na tem mestu bi samo nekaj hotla povedati. vso spoštovanje res flisarju, da je nekaj tako osebnega in intimnega upal fuknit na papir. če pišeš pač nek roman, ki ni prvoizpovedni in ni potopis ali resničen, imaš se vedno neko samoopravičilo (avtobeg) pred sabo (ko te drugi začnejo gledati malo strange..) v smislu pa saj je bila sam ideja. če to seveda rabiš. tak je recimo prvi roman Vesne Milek (kalipso). stvar je (meni) relativno intimna in osebna, ampak Vesna je potem čisto analitično izjavila in analizirala svoj odnos do tega ženskega lika. s tem je jasno izrazila, da se ona s tem likom ne more identificirat in hkrati vzpostavila jasno distanco med njima. jaz osebno, ko sem jo poslušala na enem literalnem večeru, se mi je zdelo, da delo ravno - umetno reže vezi med njima, se intelektualno-akedensko umetno, in čisto namensko distancira. ker to definitivno rabi. flisarja pa sem jaz občutila kot drugo pesmico. ne vem kaj od tega je res ali ni res, in tudi ne vem kako je on repliciral na ta (novinarska) vprašanja. ampak načeloma res -waw.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 uuu to pa pol super! Si ze 6? Te poznam(o) mislim te berem(o) eh, bom kr direkt, kako se pises...? Kakor kdo. Slišim na ime Tadej Pretner. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kakor kdo. Slišim na ime Tadej Pretner. lalala a res al ka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 a res al ka a ne ga jebat... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 A sm ti enkrat že reku? Prva asociacija pri omembi Mozirja so mi žabe. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 A sm ti enkrat že reku? Prva asociacija pri omembi Mozirja so mi žabe. lalalaja si ja to morš enkrat podrobno razložit ob kakmu piru najbolš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja si ja to morš enkrat podrobno razložit ob kakmu piru najbolš Pa djva en kompromis najdt, da nam glih u Mozirje rinu. S čim se ukvarjaš? A skos u Mozirju visiš, al kdaj iz takšnih ali drugačnih razlogov uletavaš še u kakšne druge dele otađbine? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pa djva en kompromis najdt, da nam glih u Mozirje rinu. S čim se ukvarjaš? A skos u Mozirju visiš, al kdaj iz takšnih ali drugačnih razlogov uletavaš še u kakšne druge dele otađbine? lalala sej nism nkol rekla da morš glih u mozirje hodit....itak bi se te težk znebili pol ma vsak dan sm u celju.....pa kam drugam zajadram tud po potrebi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 sej nism nkol rekla da morš glih u mozirje hodit....itak bi se te težk znebili pol ma vsak dan sm u celju.....pa kam drugam zajadram tud po potrebi No vidš, kok je vse u lajfu enostaven. Se vidva, k bom meu u Celju kak opravk. Po OSih si še cifre izmenjava, pa sva s tahujžga ven. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No vidš, kok je vse u lajfu enostaven. Se vidva, k bom meu u Celju kak opravk. Po OSih si še cifre izmenjava, pa sva s tahujžga ven. lalala tak se gvari....k za ultimate js nism sploh mi pa na kraj pameti ne pade dab vodnarju ultimate postavlala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Juhu! juh juh! a zdej sem lahk mal vaša tut? hočem bit vaša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 juh juh! a zdej sem lahk mal vaša tut? hočem bit vaša. Dobrodošla! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 yesss yessss, toooo! sam se bom probala fajn trudit, ne postat normalna nazaj, k te dneve sem prav vstala od mrtvih, tut z vašo pomočjo. da nom več zgubila statusa članstva v tej temi. hitr si moram kje zmislt. aja, v SŠ sem se kr začela režat sred pouka, če je bil kak profesor pojava al je smešn govoru, se kej zmotu, al je keri sošolki ušel golobček ... in se kr nisem mogla ustavt, vsa zaripla v faco, da sem včasih že morala tiščat glavo pod mizo al si dat bukvo pred fris. sam me niso nikol fuknil iz klasa, ker so me mel rad. čeprav so vedl, da se jim režim v fris. ja sej dbest, kok vse poklapa, 3. hiša pomen tut šolo. zdej bi z veseljem šla mal pogledat nazaj po orenk dozo smeha in solz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Dobri večer... Bi me moral videt zdajle... Na vsaki rami imam enga mucka.Eden spi, drugi mi pa uho grize... Tretji mi je pa pravkar po hlačah v naročje prilezel...Zdaj pa vsi trije gledajo kakšne traparije pišete... yesss yessss, toooo! sam se bom probala fajn trudit, ne postat normalna nazaj, k te dneve sem prav vstala od mrtvih, tut z vašo pomočjo. da nom več zgubila statusa članstva v tej temi. hitr si moram kje zmislt. Nič bat... To je neozdravljivo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 luftarji yesss yessss, toooo! sam se bom probala fajn trudit, ne postat normalna nazaj, k te dneve sem prav vstala od mrtvih, tut z vašo pomočjo. da nom več zgubila statusa članstva v tej temi. hitr si moram kje zmislt. aja, v SŠ sem se kr začela režat sred pouka, če je bil kak profesor pojava al je smešn govoru, se kej zmotu, al je keri sošolki ušel golobček ... in se kr nisem mogla ustavt, vsa zaripla v faco, da sem včasih že morala tiščat glavo pod mizo al si dat bukvo pred fris. sam me niso nikol fuknil iz klasa, ker so me mel rad. čeprav so vedl, da se jim režim v fris. ja sej dbest, kok vse poklapa, 3. hiša pomen tut šolo. zdej bi z veseljem šla mal pogledat nazaj po orenk dozo smeha in solz. sem se zdejle spomnla sebe iz SŠ ... 4. letnik pa ponavljanje za maturo pa to ... jst pa sredi ure (matematika je bla) v smeh, je frendica nekej prjavla takega ... nism mogla nehat, solze so mi po licu tekle in me sošolka čist resno vpraša: A ti jokaš zadnje čase se pa sploh večkrat do solz narežim je družba taka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ...noč... Alef gre spat... Dost je... Pravkar mi je en maček na tipkovnico padel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Na vsaki rami imam enga mucka.Eden spi, drugi mi pa uho grize..Tretji mi je pa pravkar po hlačah v naročje prilezel...Zdaj pa vsi trije gledajo kakšne traparije pišete... Nič bat..To je neozdravljivo... da ne bodo še mački ratali mal čudaški kot njihov lastnik. ne jim pustit, da grejo dol s tebe, k so carji, da grejo nate! sem se zdejle spomnla sebe iz SŠ ... 4. letnik pa ponavljanje za maturo pa to ... jst pa sredi ure (matematika je bla) v smeh, je frendica nekej prjavla takega ... nism mogla nehat, solze so mi po licu tekle in me sošolka čist resno vpraša: A ti jokaš zadnje čase se pa sploh večkrat do solz narežim je družba taka a ne! jaz tut se žal ne morem zadrževat, če kdo kej smešnega izjavi in ob raznih čudnih zvokih ... to so tele moje vodnarske fore kot sem že opisala. tut raznorazni zvoki, ne sam stare kurblajoče kripe, ki se fijakajo po Trubarjevi ... tut vsi zvoki. k jaz mam tok našponane čute zarad tega Urana. nostop sem na preži. mater sem pritišjena. čik rabim. Alef gre spat...Dost je... Pravkar mi je en maček na tipkovnico padel...kam greš? party ain`t party without you! ja no, sej je pozna ura, jaz mam itak insomnio te dni ... bluzim, potujem (v glavi, k sem prtišjena, sam tako se mam najraje ) fajn pančki, Vodnar! maček padu na tipkovnico? naš je enkrat sedel pri ekranu, brat je igral neko igrco, maček pa zraven s tacami ... joj, k umiram kle za računalnikom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jutro vodnarka že uživa vi si pa tud naredite en lep dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 vodnarčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 da ne bodo še mački ratali mal čudaški kot njihov lastnik. ne jim pustit, da grejo dol s tebe, k so carji, da grejo nate! maček padu na tipkovnico? naš je enkrat sedel pri ekranu, brat je igral neko igrco, maček pa zraven s tacami ... joj, k umiram kle za računalnikom. Prepozno, čudni so že... Ma, spet mi eden na tipkovnico leze... Še dobro da so še majhni, mal večji od roke... Jaz sem imel mačka ki je znal tipkat in printat... Par let nazaj, ko smo bili še v Škofji Loki smo imel enga belega muca.Ne vem kje je tacal in kaj je pritisnil... Ampak printer je ponoči sprintal na vse liste kar jih je bilo noter(30-40 kom.) testno stran Windows ME... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Prepozno, čudni so že... Ma, spet mi eden na tipkovnico leze... Še dobro da so še majhni, mal večji od roke... Jaz sem imel mačka ki je znal tipkat in printat... Par let nazaj, ko smo bili še v Škofji Loki smo imel enga belega muca.Ne vem kje je tacal in kaj je pritisnil... Ampak printer je ponoči sprintal na vse liste kar jih je bilo noter(30-40 kom.) testno stran Windows ME... printajoči maček. a mi verjameš, da smo mel enkrat par let nazaj enga mucka tam slabo leto starga, k se mu je tok trgal, skoz je mel neke akrobacije in je enkrat naredu stojo! ja, stojo - postavu se je na sprednje tace, telo pa v luft! sliš se neverjetno, sam midva z bratom sva se sam spogledala, pol pa v smeh. pa ful je bil živčen, agresiven, svojo mat je ful tepel in grizel, da se mu je pol že kr izogibala ... sicer pa mačke takih enoletnih mačjih otrok niti ne šmirglajo kaj preveč, če so povrh še agresivni ... mamiku jim .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.