Dadika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 OK, naj ti bo, ne bom več tajil... Priznam, deloholik sem!Uživam da še v nedeljo zjutraj vstanem ob petih in grem delat! Zadovoljna? Alef...nisi edini deloholik Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 glej glej glej.....zbor deloholikov pri vodnarjih..... ......sem zmer misnla, da to v device pa kozoroge sodi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ... o ne...tako hitro pa to ne gre..... ma dej...sej itak veš, da se sam zafrkavam.... Ne verjamem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ...že prav...še žal ti bo, da ne verjameš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 glej glej glej.....zbor deloholikov pri vodnarjih..... ......sem zmer misnla, da to v device pa kozoroge sodi..... device znajo na trenutke utrujat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 device znajo na trenutke utrujat a da ja...pol pa nč ne povem o svojem asc...lahk pa mal utrujam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Alef...nisi edini deloholik A zdaj me pa še ti zezaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 A zdaj me pa še ti zezaš... ....ni pravice na tem svetu...pa še delaš jutri..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 A zdaj me pa še ti zezaš... Alef....sploh te ne zezam Sem velikokrat na tvojem mestu...pa nisem vodnar Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Alef....sploh te ne zezam Sem velikokrat na tvojem mestu...pa nisem vodnar Saj vem...bikec ....ni pravice na tem svetu...pa še delaš jutri..... Moram it na en čik da si zmislim kakšen pameten odgovor Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sploh nism brala nč sam predvidevam da bluzte povem vam da sm koma sm se ga usula sto na uro sam ne mi siknarit kej zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Sem velikokrat na tvojem mestu...pa nisem vodnar a še zmer..... ...uf...... sploh nism brala nč sam predvidevam da bluzte povem vam da sm koma sm se ga usula sto na uro sam ne mi siknarit kej zdej nobenga razloga za sitnarjenje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Saj vem...bikec Moram it na en čik da si zmislim kakšen pameten odgovor Kako pa veš,da sem bikec..... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 evo dadika...še ena vodnarska lastnost....zgleda da majo odličen spomin....vsaj za nekatere reči..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a še zmer..... ...uf...... Ja Amis ...tko je,se navadiš Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kako pa veš,da sem bikec..... evo dadika...še ena vodnarska lastnost....zgleda da majo odličen spomin....vsaj za nekatere reči..... Ma kakšen spomin, v profil sem šel gledat... 4. maj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 verjamem v to....sem začela trenirat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sploh nism brala nč sam predvidevam da bluzte povem vam da sm koma sm se ga usula sto na uro sam ne mi siknarit kej zdej Glede na stanje še kar dobr tipkaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ma kakšen spomin, v profil sem šel gledat... 4. maj... Ti,ti,ti...si prebrisan Ja, v profilu se da marsikaj videt Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ....ni pravice na tem svetu...pa še delaš jutri..... Saj pravzaprav ni nič hudga... Nema šefa, nema majstora, sam svoj gospod... Pridem, naredim, pospravim, vmes kašnega ozmerjam... Če se mi da grem po en pir, štacuna je 100 m stran... Ti boga... Pa sem res deloholik... Ti,ti,ti...si prebrisan Ja, v profilu se da marsikaj videt Vodnar pač... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 x Vodnar pač... Aha...poznam Uživajte še naprej,nočko Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ajde nočko tud od mene... Treba spat... Mi je začela tipkovnica neki bežat po mizi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ma kakšen spomin, v profil sem šel gledat... 4. maj... ah,,,a veš, da sem prej pomislila, če ne bi bilo morebiti dobro dodati v post, da se tu in tam zgodi, da je kakšen celo pismen (vodnar, se razume)......... ..... nočko...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 evo dadika...še ena vodnarska lastnost....zgleda da majo odličen spomin....vsaj za nekatere reči..... to je sco lastnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Dobro jutro klapa Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.