klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 a niste vi pleme Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 A da smo pleme Tile, ki so včeraj tu bluzili so pa vsekakor klapa mejte se Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 A da smo pleme Tile, ki so včeraj tu bluzili so pa vsekakor klapa mejte se Ta prava klapa.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 A da smo pleme Tile, ki so včeraj tu bluzili so pa vsekakor klapa mejte se aakhunt se neki hvali, da ste vodnarji pleme..škorpije mamo gnezdo, biki štalco... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pleme, gnezdo, štalca....pa kaj še smo ljudje, ki se štekajo .... al pa ne vodnarji to malo bolj dojemamo Lep dan vsem Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zakaj?Saj si že v eni... A ti mi nismo dovolj? naj bo no. kaj vraga je blo s Todi, komaj čakam, da poroča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pleme, gnezdo, štalca....pa kaj še smo ljudje, ki se štekajo .... al pa ne vodnarji to malo bolj dojemamo Lep dan vsem vodna znamenja pač dojemamo svet skozi čustva..vi ko ste pa luft ste pa itak vsepovsod...no sam v vodi bol mal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 danes moram bit resna, odgovorna, pridna, .... tko da fajn se mejte. sej pridem kaj pogledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 vodna znamenja pač dojemamo svet skozi čustva..vi ko ste pa luft ste pa itak vsepovsod...no sam v vodi bol mal v vakumu pa se manj velik soncka Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 v vakumu pa se manj eto, tooooo, ej, zato mam rada Vodnarje, k me zabavate ....... k znate tok zabit, da se lahk vsi sam skrijejo. svaka vam čast. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 aakhunt se neki hvali, da ste vodnarji pleme..škorpije mamo gnezdo, biki štalco... aha... levi trope, dvojcki seje, device iliade, ribe jate, strelci strelisce, kozorogi krdela, ovni hlevcke, tehnice skupine...vec jih pa ni...al ja? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm, po pravici povedano, ne vem, kako sama dojemam svet in okolico. k sem precej ognja, nekaj zemlje in zraka, ...vode mi sicer manjka ... ampak zanimivo ... mam pa ognjena čustva, ki mi, priznam, velikokrat zameglijo ali celo onemogočijo razumsko dojemanje ... po drugi pa spet mam ene zavore, blokade, zemeljske finte in težko pustim folku do sebe ... če to kombiniramo z Uranom na Asc v Strelcu .... pa itak, da ne pustim, da mi kdo krati svobodo in originalnost ... taka sem. aha... levi trope, dvojcki seje, device iliade, ribe jate, strelci strelisce, kozorogi krdela, ovni hlevcke, tehnice skupine...vec jih pa ni...al ja? kapica, tega z Devicami in Iliadami ne štekam, je kaka povezava al si dala sam tko, k zavraga, ne morem in ne morem povezat ovnov in hlevov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm, po pravici povedano, ne vem, kako sama dojemam svet in okolico. k sem precej ognja, nekaj zemlje in zraka, ...vode mi sicer manjka ... ampak zanimivo ... mam pa ognjena čustva, ki mi, priznam, velikokrat zameglijo ali celo onemogočijo razumsko dojemanje ... po drugi pa spet mam ene zavore, blokade, zemeljske finte in težko pustim folku do sebe ... če to kombiniramo z Uranom na Asc v Strelcu .... pa itak, da ne pustim, da mi kdo krati svobodo in originalnost ... taka sem. hmm, po pravici povedano se niti mal ne spoznam na Asc itd... to, da ne pustis folku do sebe je previdnost, al strah? drugace pa leje devicke OSTAN taksna kot si! (le nadgrajuj) kapica, tega z Devicami in Iliadami ne štekam, je kaka povezava al si dala sam tko, k zavraga, ne morem in ne morem povezat ovnov in hlevov. tud js ne stekam... tega z ovni pa hlevi... zgleda sem dala kr tko za device pa iliade... ne vem, ce primerjam z mojim fotrom, k je za njega resnica/iskrenost lepota in mu male stvari pomenijo velik...pol ste direkt za v iliade!!! ne mislim tistih trojanskih... ampk kot "kraj"! sej ga ni na zemlji... sej sploh ne vem kje je... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hmm, po pravici povedano se niti mal ne spoznam na Asc itd... to, da ne pustis folku do sebe je previdnost, al strah? drugace pa leje devicke OSTAN taksna kot si! (le nadgrajuj) tud js ne stekam... tega z ovni pa hlevi... zgleda sem dala kr tko za device pa iliade... ne vem, ce primerjam z mojim fotrom, k je za njega resnica/iskrenost lepota in mu male stvari pomenijo velik...pol ste direkt za v iliade!!! ne mislim tistih trojanskih... ampk kot "kraj"! sej ga ni na zemlji... sej sploh ne vem kje je... aha, pa te mam! Ascendent je podznak, pomemben tko kot Sonce, oz. znamenje v njem - pri tebi Vodnar in precej vpliva na osebnost, medtem ko podznak bolj na telo, videz, kako te drugi vidijo. Sonce pa je to, kar v resnici. vatevr, sej te ne zanima, sam men je v veselje ta hobi in bo že komu drugemu koristna informacija. ja, to je previdnost, strah pred manipulacijo in izkoriščanjem .... ampak ker sem po drugi strani tok naivna, mi tuki ne pomaga nobena intuicija in to, da hitro poštekam folk ... na koncu se podzavestno al kako, pojma nimam, pustim zarolat, zmanipulirat, izkoristit, ... predvsem v čustvenem smislu, ker sem preveč iskrena in spet v nekem smislu zaupljiva - norček pač, ki povsod vidi sam dobro, zlo pa prepozna, ko je že šla vsa manipulacija, posledično razočaranje (ker preveč pričakujem od folka, oz. ne pričakujem nič slabega), žalost, premišljevanje in končno sprijaznjenje mimo ..... materialnem ne, ker to ni izkoriščanje, če z veseljem kaj darujem. v intelektualnem .............. mislim, halo, a kle sploh moram kaj pojasnjevat??? hvala, hvala, bom kr ostala pri norcih (kar mi je tudi v čast, ker spoštujem vaš specialen um, ki mu, zavraga, ne vem, če bom kdaj prišla do dna - če je to sploh možno na tem planetu ) sploh ne vem, kaj bi me vleklo stran, ... ja no, sej, zmešamo pujse in ovne, pa dobimo neke čudne hibride hermafrodite .... aha, smo pri vrednotah! to je tvojmu fotru vrednota - iskrenost in lepota povezani - meni tudi. ja, brez malih stvari je žalost. take smo Devičke. ampak če mamo kje Urana na pravem mestu ..... nam ni pomoči .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 aha, pa te mam! Ascendent je podznak, pomemben tko kot Sonce, oz. znamenje v njem - pri tebi Vodnar in precej vpliva na osebnost, medtem ko podznak bolj na telo, videz, kako te drugi vidijo. Sonce pa je to, kar v resnici. vatevr, sej te ne zanima, sam men je v veselje ta hobi in bo že komu drugemu koristna informacija. aha...tnx kok ves, da me ne zanima? se prav imas... res me ne razen kaksnih informacij, ki jih dobim tule... kot hobi je pa verjetno kr zanimivo... hvala, hvala, bom kr ostala pri norcih (kar mi je tudi v čast, ker spoštujem vaš specialen um, ki mu, zavraga, ne vem, če bom kdaj prišla do dna - če je to sploh možno na tem planetu ) sploh ne vem, kaj bi me vleklo stran, ... to mi deli... samo... leje se ti ne zdi tezko ostat "nor" v taksni konkurenci? ja no, sej, zmešamo pujse in ovne, pa dobimo neke čudne hibride hermafrodite .... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 aha...tnx kok ves, da me ne zanima? se prav imas... res me ne razen kaksnih informacij, ki jih dobim tule... kot hobi je pa verjetno kr zanimivo... to mi deli... samo... leje se ti ne zdi tezko ostat "nor" v taksni konkurenci?aja, rekla si, da se ne spoznaš, ne da te ne zanima. moja napača, k prehitro sodim folk po sebi ja halo, a je sploh možno, da te potegnejo infoti kje drugje, kot na tem placu, ki je tudi meni vedno bolj domač in všečen tudi za učenje astrologije? ja kot hobi te zasvoji. mene je že totalno! zarad tega bom zdej tut mal pustila faks ob strani. ker se mi zdi škoda neki ne počet, če v nekem momentu čutiš, da je to prava stvar. vse ob pravem času. hm, veš kaj, sej ... jaz kle mal zganjam teater in probam bit zabavna ... ampak bol zganjam teater ... se mi zdi .... konkurenca je pa močno huda, ja. ampak lih zato ste mi izziv, spodbuda .... sam do dna oz. kakega dna, sej nismo v oceanu, sej vi ste tam v nebeških višavah .... torej, nimam šans že po difoltu, da me vzame nebo vase in sem čist vaša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 A da smo pleme Tile, ki so včeraj tu bluzili so pa vsekakor klapa mejte se Kdo je bluzil? Dan...evo mene s šihta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 a že no sej js tud čez 5 min končam..ko skadim do konca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 naj bo no. kaj vraga je blo s Todi, komaj čakam, da poroča. Kot sem prebral... Mal preveč Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 morgen pleme... zlomk plemeniti.... tralalax:Dx Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm, veš kaj, sej ... jaz kle mal zganjam teater in probam bit zabavna ... ampak bol zganjam teater ... se mi zdi .... konkurenca je pa močno huda, ja. ampak lih zato ste mi izziv, spodbuda .... sam do dna oz. kakega dna, sej nismo v oceanu, sej vi ste tam v nebeških višavah .... torej, nimam šans že po difoltu, da me vzame nebo vase in sem čist vaša. Ti kar pridno treniraj... Si na dobri poti... Naša si pa v vsakem primeru... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 morgen pleme... zlomk plemeniti.... tralala a pol je jeličič tud vaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 v vakumu pa se manj velik soncka Si prepričana?Menda vakuum ni nekaj kjer nič ni...V njem je ogromno energije... Mogoče smo pa to vodnarji... Pa ostali luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 a pol je jeličič tud vaš zGago je samo svoj... she polonca ga ne mara vech zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.