kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 aakhut??? ti si tud vodnar? kaj nas ni vodnarjev... sm pa fulll dolg casa zivela v prepricanju da sem edina!!! zajebavam Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 aakhut??? ti si tud vodnar? kaj nas ni vodnarjev... sm pa fulll dolg casa zivela v prepricanju da sem edina!!! zajebavam hehetam nek v eni temi: MI VSI, mash mojo kart...hehe 666 zlomkou....vodnar na kubik Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 kaj zhe nimam v vodnarju... 666 zlomkou....tralalaTi s pa tolk odbit, d sploh nism presenečen, d s vodnar. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 heheto je verjetno EDINO znamenje, ki se ne obremenjuje z drugimi (znamenji) Od kdaj pa te zanima astrologija?Se bolj pa me zanima, od kdaj se z njo strinjas?Aja, v opisih nadvse odstekanega Vodnarja, aha....Drugace ne dela astrologija, ne verjames vanjo, a Vodnar pa si 100%. Tako ti kot -neverjetno- vecina Vodnarjev, ki imam opraviti z njim, imajo zelo mocno zemljo nekje in mnogi Vodnarji so zelo zemeljski in ni sledu o njihovi opevani etericnosti.Znajo biti zelo zagamani in togi. In to, da se pozvizgajo na mnenje drugih, je preprosto laz.Vodnar sicer res KAO noce biti kot drugi, a zelo pa si zeli ODOBRAVANJA OD DRUGIH. In priznanja. Kolikor opazim, se ti kar precej obremenjujes s kaksnim znamenjem, recimo skorpijonom in rakom. Vodnar je tako veckrat odbit samo v tem, ker se ne more prilagoditi drugim. Seveda imamo tudi visji tip Vodnarja, a cistega tipa prakticno ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 zato ker rabjo svobodno razmislat in mnogo drugih znamenj jih zato veze; oz. se pocutijo vezavev razmisljanju.kar naj... plac za gibanje itak vsi rabimo, za razmišljanje pa sploh...jaz bi kaj bolj v stilu strelec/tehtnica7škorpijon ali oven. zdi se mi da idealen tip zame mora biti strelec/tehtnica. zakwa?sicer pa je to sam v glavi!!srce ti pove svojo varinanto!!so tudi mlade in stare duse! ki se lahko odlicno dopolnjujejo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hehejst mislm, de mam skor use u aquariusu, sam lune ne... 666 luftkou....tralalain, kwa bos se dodal; al se vredu pocutis kot potenciran vodnar? kaksne se ti zdijo prednosti in 'slabosti' ce se ti sploh? heheto je verjetno EDINO znamenje, ki se ne obremenjuje z drugimi (znamenji) biti vodnar....to so vendar ZHELJE VSEH OSTALIH ZNAMENJ in med njimi vlada zelena nevoshchljivost iin zavist ob taki kozmichni popolnosti NAS vodnarjev 666 zlomkou....tralala res je! res ste nekaj posebnega! toda prav tako je vsako znamenje zase posebno! in prav tako eni brez drugega ne moremo! in prav tako je vsako bitje na zemlji popolen individum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glede obremenjevanja z drugimi pa ti prav nasprotno kazes! sicer ne bi .... morda je prav vodnar tisti, ki se se kako obremenjuje z drugimi! pravzaprav bolj z celoto in ne posamezniki!(spomni se tvojega mnenja o pokopanih v jamah, etc... ).pravica - je moto vodnarjev!! ego pa pac zakrivlja svoje... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 zato ker rabjo svobodno razmislat in mnogo drugih znamenj jih zato veze; oz. se pocutijo vezavev razmisljanju.kar naj... plac za gibanje itak vsi rabimo, za razmišljanje pa sploh...jaz bi kaj bolj v stilu strelec/tehtnica7škorpijon ali oven. zdi se mi da idealen tip zame mora biti strelec/tehtnica. kaj pa oven/tehtnica/škorpijon? neverjetno blizu... ajd strelec res nisem .... ampak i more than make up for that Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 srce ti pove svojo varinanto!!če ti tako praviš ... dobila sem slano lučko všeč .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 al pa dober astrološki program Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ti to meni aja- že razumem. nič od tega- pamet naj te vodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 with mind to choose, with heart to select... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Oj vsem, tudi jaz vodnarka ASC strelec,luna kozorog, pravijo da sem težka. Smo včeraj cagirali, spoznala ovna,miren, tih, zadržan.... Ne poznam ovnov, imam večne izkušnje z škorpijoni,raki, ribe ... SMRK lepa a .... Vem,da moram bežati od skorpijona , čeprav ga večno srečujem. Vodnarke smo resssssssssss fejst punce, le razume nas nihče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Seveda ne - koga pa razumejo?Tudi Skorpijonk ne in rib tudi ne in ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 srce ti pove svojo varinanto!!če ti tako praviš ... dobila sem slano lučko všeč .... kje?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Sem fuk zadovolna,da sem vodnarka, se ne obremenjjujem z drugimi, temveč obratno oni vedno z menoj.Kar oblečem, govorim, storim, plešem, skratka vse kar napravim drugim " ni všeč". Oblačim se baje odštekano, kažem preveč jošk, govorim tako,da me je težko razumeti, želim veliko vedeti (sem čudna zaradi tega) imam rada odprtost , odkritost,ples, vinčka, smeh," hecno", mam rada tudi naravo,potoček,ljubezen, dom " čudno"Mam rada iskrene ljudi,rada pomagam . Neprenesem kolupov,omejitev...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ha, ha, ha sory , no vidiš samo napake iščeš... Kaj pa " vsebina" ! ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 kwa me je napizdila... vodnarji definitivno JEBEMO druga znamenja 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Sem fuk zadovolna,da sem vodnarka, se ne obremenjjujem z drugimi, temveč obratno oni vedno z menoj.Zanimivo - da to pravijo Vodnarji o sebi vedno....Namrec Aakhut je tudi rekel to, no jaz se z njim ne z nikomer niti najmanj ne obremenjujem, sem zelo podobna tvojemu opisu in to se mi ne zdi nic takega (pa nisem vodnar)...Torej - Vodnarji morda mislite, da ste kao tako nekaj posebnega, da imamo vsi probleme s tem, kaj vi (itak nam dol visi, ker ima vsak jasno probleme s sabo najveckrat), v bistvu se pa sami izvzemate.Kot receno, meni se vse nasteto ne zdi popolnoma nic posebnega. Kazes 'prevec' josk - nekaj posebnega? A se hecas?Vincka, smeh, si odprta, iskrena... imas rada potok, naravo...Po mojem se vecina posamneznikov, ne glede na znamenje, najde v tem... Kaj pa kaj mind, inteligenca?In se - a je kdo 'priznal', da se ON sam ne vklopi?Ne, drugi se ne vklopijo vanj - zelo tipicno. In se nekaj - seveda NI vsak Vodnar nad inteligenten in genij, posebnez - kot ni vsaka riba slikar in pesnik, igralec.Vecina jih je seveda povprecnih oseb, ki se pa mroda res v tem lajfu, v tej sredini ne najdejo in ne vklopijo.Tistih, ki so dejansko posebni, pred casom in ves tale balast (opis za Vodnarje) - je kvecjemu 5%. Med Vodnarji pa sicer najdemo veliko junkijev tudi - hard drugs varianta... Igla. Torej zelo posebno, a nic kaj pa seveda genialno. Da ne bo misanderstendingov - zelo rada imam vodnarje in se pravzaprav tudi sama dosti najdem notri - a menim (kot pri ribah ali se kje), da je zelo tezko dosegljiv 'visji tip' in da jih je vecina nekako srednjih - torej, genialcev morda kak procent vec kot med drugimi znaki... ali pa seveda tudi ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hochesh nochesh...neki posebnga smo pa le... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 kje?? samo tako povem- ne samo tebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Uf Marsa, pa si me, jaz nič slabega mislila, mam sama sabo probleme.Analiziram pač, se učim bolje razumeti sebe. Če sem res takoooooooooo težka kot pravijo, pač nisem sama kriva SAJ SEM VODNARKA. Mam ful dobro prijateljico levinjo , edino z njo se štekam, me pusti pri miru. Ko sem te že pripeljala na tako visoke ture, mi povej, kako pa kaj ovni ? bi se štekala z njim ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 boli mene kurac; kot vodnarja in kot aakhuta;kaj si ena riba (k niti zlata ni) o men misl.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Oh, Melisa, sory, pravzaprav - namesto prijaznega pozdrava - hladen tush! Ampak - kaj pa, ce bi ti rekla, da sem Vodnar?Bi me lazje stekala? Sploh pa res ni letelo nate, se najmanj nate, v bistvu, saj te ne poznam.Samo poznam pa stevilne Vodnarje in praviloma je na tapeti tole - nerazumljeni so in dbest, inteligentni in wow. Pejt v Skorpije pogledat (pa so skorpijoni med znaki, ki jih najbolj maram), k sm tm tud mal 'zatezila'. TO mi gre na zivce, da si vsak vedno 'vzame' tisto, kar se mu zdi fancy.Pa ce verjame v astrologijo ali ne, pa ce je res vse to, kar si pripisuje ali ne (inteligenca, bistrina, usodnost ali whatever)... Cakaj da se lotim se rib. Torej - pozdravljena in dobrodosla! Mojo strogost in kenjanje pa pripisi Skorpijonu. Pa bo vse ful lazje potem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aakhut - seveda, kaj te briga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Bobnar, stekam, razumem da tako mislis, a prav pa nimas... V bistvu sem zelo skorpijonsko samo zropotala tamle...Naknadno pa opazila, da je melisa novi clan in kljub temu, da nimam nic v Tehtnici, navadno, ce se le da in opazim, prijazno pozdravim novega clana - danes pa samo citat in trrr... Usekala sem - vsakdo ki pa pade nekam prvic, je nekoliko bolj obcutljiv... in pri meni ipak pise zraven admin... tako da en pikrich tezhe vec za nekoga morda vseeno ima... nekdo potem misli, da imam kaj proti njemu...To tako ni opravicevanje, pac pa pomeni, da sem uspela videti tudi z druge strani. To pa seveda JE (tudi) Riba.Sploh nisem Vodnar...Hmmm, ma ne, evo, kup asociacij dobim...Namrec - vecina Vodnarjev ima sole, cisto lepo stekcajo tole hierarhijo, redki so od**** solo, ziveli res samo za danes itd... za svoje ideale, pripravljeni bili ne vem kaj....A tu so potem vsi 'Vodnarji' - odstekani, nekaj posebnega, nerazumljeni... pred casom (to mi je najbolj zabavno, ko ti kaksna saturnovska zatezena, predsodkov polna in v dojemanju pocasna Vodnarka razlaga, kako da je pred casom, inteligentna in takorekoc genialna... ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.