Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 nikoli ni tko lepo, da neb mogl bit SE lepse! so te sprejele visave? zgleda, da ja... No, zdej se spust pa nazaj dol!!! Frühlings morgen... waaaaaaaa ta svabscina :xx!: tko grob jezik sam, da voscilo velja sej, zato mi je pa tko všeč .... ker je lahko samo še lepše ... so me, so me, brez skrbi ... nočem se spustit nazaj dol, k se bojim, da bom spet ratala en zamorjenc dolgočasnež ... :xx!: a švabščina ti dela sive laseke? jaz jo namreč študiram? **** aja, ko je Alef napisu, da gre spat, ker bo od zehanja požrl comp in neki je omenjal, da je ko medved, sem si ga danes zjutrja, ko sem sedela na WC školjki prav predstavljala v rjavem kožuhu, oz. kar ceuga medveda namest Alefa, kako sedi za compom, lenobno neki tipka, nato pa z enim zehom požre monitor .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aja, ko je Alef napisu, da gre spat, ker bo od zehanja požrl comp in neki je omenjal, da je ko medved, sem si ga danes zjutrja, ko sem sedela na WC školjki prav predstavljala v rjavem kožuhu, oz. kar ceuga medveda namest Alefa, kako sedi za compom, lenobno neki tipka, nato pa z enim zehom požre monitor .... huda predstava!!!! nc se bat... ce sama ne bos dopustila, da ratas "zamorjen dolgcasnez" pol te tko noben ne more v to prisilit, pa ne glede al si v visavah al nizinah... "S tem, da se spust dol"... sem mislila, to da se zbud, nda, ce si sla v visave spat... ne-ne... ne dela mi svabscina sivih las..., sem se jo ucila 8 let ampk samo u ibr "grob" jezik mi je :xx!: , to je to... Waa ti jo pa celo studiras? A s normalna? Uglavem, dobra si, res! Kdo te je p navdusu zanjo? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aja, hm, če sm čist iskrena, bi kr skos bla v višavah takih in drugačnih .... moj sanjski svet in domišljija ..... to je moje zatočišče .... prisilt me itak nihče v nič ne more, ker če probava na silo mi neki dopovedat al me skulirat, ratam še bolj divja in kljubovalna .... ja, določene vrste folk kr zbuja v meni odpor in posledično upor! aja, grob jezik ti je. sej je, ful je grob, sam če bere en sladek nežen glasek kakšno Hessejevo poezijo, se mi pa zdi "tekoč" jezik ... navdušu? TV šovi v nemščini ter Tom in Jerry v nemškem jeziku (Vielen Dank fuer die Blumen ... ) resno, do konca SŠ me ni mogu noben z ničim navdušit, zato bolje, da mi ni noben nič vsiljeval ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sej kam bi pa prsl brez "zatocisc" v neke psihicne ustanove :xx!:hehehe... ratas se bolj divja, ce te hoce kdo v kaj prisilit js tud... al pa tam pa tam... manj energije pa zgubim, ce si kr svoje mislim, tist k pa "sili" pa nj lapa svoje, k pa odlapa je pa tko mir (vsaj za neki casa) no ja..., nisem se slisala nemscine brat z "neznim glaskom", tko da nevem... nezni glas, ki izgovarja grob jezik? Kaksna mesanica kej mora ven pridt? TV te je navdusil pa risanke? Svasta! Prej k sm vprasanje postavljala, sem mislila, da imas kaksno sorodstvo v Avstriji al pa na Dunaju al pa kej temu podobnega Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 hay plemenjaki... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sej kam bi pa prsl brez "zatocisc" v neke psihicne ustanove hehehe... ratas se bolj divja, ce te hoce kdo v kaj prisilit js tud... al pa tam pa tam... manj energije pa zgubim, ce si kr svoje mislim, tist k pa "sili" pa nj lapa svoje, k pa odlapa je pa tko mir (vsaj za neki casa) no ja..., nisem se slisala nemscine brat z "neznim glaskom", tko da nevem... nezni glas, ki izgovarja grob jezik? Kaksna mesanica kej mora ven pridt? TV te je navdusil pa risanke? Svasta! Prej k sm vprasanje postavljala, sem mislila, da imas kaksno sorodstvo v Avstriji al pa na Dunaju al pa kej temu podobnega ja, sej TV, a misliš, da se je kdo pogovarju pa ukvarju se z mano (razen mačk in psov )? sej sm bla takorekoč avtistična, ker so me in zatiral in svašta, k se nisem dala ukalupit, sam k sem povsod naletela na neodobravanje in posmeh, sem morala začet bežat v svoj fantazijski sanjaški idealistični utopični svet ... ki ga mam še dans, ko se več ne pustim zatirat nikomur ... in ga bom mela vedno ...mah, psihične ustanove ... cela Zemlja, mesta, vasi, ulce, .... so psiho "ustanove" v malem ... več jih hodi prosto po svetu kot pa je zaprtih dejansko v ustanovah. hočem reč, tisti, ki so v ustanovah, bi lahko bili čisto zdravi, če bi se jim dalo možnost, bit kar so ..... če pa pomislimo na razne manipulatorje, nasilneže, grebatorje ... na položajih .... ratam besna .... polovila bi jih in zaprla v večno temo! kr stisnila bi jih, da bi vidli, kaj se to pravi, odvzet nekomu zrak in svetlobo! :!!: ratam divja predvsem do kakih avtoritet, šefov, moških v glavnem! kr pač rada kljubujem že po difoltu. moja lepotna napaka. ja sej, skoz eno uho not, skoz drugo ven, oz. jaz se kr nekam zagledam in zavijam z očmi al sploh ne poslušam, sem si tut zatiskala ušesa že, ... so bli besni zarad tega, men je blo pa zabavno in smešno ... ja pismu, sej nimam glasu kot Hitler! mene bi slišala in bi kr onemela. al pa tut ne, lohk da ti nemščina smrdi in konc, ni šanse, da se ti jo približa vsaj mal na kakršenkoli način. tut prav. nimam sorodstva nikjer ... hočem reč, nič mi ne pomenijo ... nisem navezana .... skoz so me mel za norca ... papki zaostali fijakarski. ne, vsi so v Sloveniji. me pa mika it na Dunaj. grem najbrž k eni frendici kaj na obisk pozimi, ki tut odhaja zdej na študij ..... romantika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aja, saj res: včeraj sem šla spat z make-upom, ker se mi ni dalo čakat cimre, ki je bla v kopalnici ... sem se kar zakotalila v posteljo ... danes zjutraj si grem prat zobe in obraz .... se pogledam v špegel ... pudra in maskare ni nikjer, koža čista, trepalnice naravne ... kaj če so me ugrabili ... :OO!: ker res me ni blo v kopalnico zvečer in ponoči! zdej bom ratala bolj pozorna med spanjem ... in jih bom zaj.... če je to sploh možno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aja, saj res: včeraj sem šla spat z make-upom, ker se mi ni dalo čakat cimre, ki je bla v kopalnici ... sem se kar zakotalila v posteljo ... danes zjutraj si grem prat zobe in obraz .... se pogledam v špegel ... pudra in maskare ni nikjer, koža čista, trepalnice naravne ... kaj če so me ugrabili ... :OO!: ker res me ni blo v kopalnico zvečer in ponoči! zdej bom ratala bolj pozorna med spanjem ... in jih bom zaj.... če je to sploh možno ... hehezachel se je z MAKEUPom...konchal se bo pa z MAKEDOWNom.... teli nabriti marsovchki... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ma ja, ji bom že dala vetra, nč jim ne bo jasno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ma ja, ji bom že dala vetra, nč jim ne bo jasno! Vetra!!!bemu....a vetrove spushchash (prdish) ponoch... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 a ne ne, vetra sem mislila tko, take jih bom spraševala in oni mene in bom take jim odgovarjala nazaj, da bojo sam ... Vetra!!!bemu....a vetrove spushchash (prdish) ponoch... :xx!: zlomk....tralalaa ti prdish ponochi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 a ne ne, vetra sem mislila tko, take jih bom spraševala in oni mene in bom take jim odgovarjala nazaj, da bojo sam ... a ti prdish ponochi? itaqin to pod deko... pa sej vesh....lastni prdci zmeri dishijo... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 to je pol ... ko dab dal drek v pečico ... fuuuuuuuj! http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/a015.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 to je pol ... ko dab dal drek v pečico ... fuuuuuuuj! http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/a015.gif aja chudne stvari ti dajesh v pechiconch chudnga...de te k shporgetu ne spustijo vech... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sej mi je še bolje tko, k itak sem vedno sam iskala izgovore, da mi ne bi blo treba kuhat ... k sovražim šporhet! to je tok dolgcajtna zadeva, men je brezveze zraven stat in čakam, da bo kej, če mam 100 stvari bolj zanimivih. rada pa pečem pice, delam lazanje, pecivo - ker fuknem not in pridem pogledat, ko se lih spomnim, da neki pečem, sej v večini primerov ne zažgem pa še dobro je ko hudič! sam kuhanje ne, pliiiiis, i hate it! sej ti pravim, s hladilnikom sva si čist kul in dokler nimam prepovedi, sem srečna ... ne vem, sam da ne bom spet kej ušpičla ... zna bit ... aja, pol sem učeri me je cimra prepričala, hotla zdrgnit uno motono olje (olivc), drgnem, drgnem niti ne tok grobo ... naenkrat mam v eni roki posodo, v drugi ročaj ... kaj čem, če sm pa talent za kaj zlamat, uničit, pokvart, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 morsh gledat na stvari poyitivnoydej bojo en lonc vech prodal, torej morjo enga vech tut narestkolk fiolku si dala kruh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 vodnarko ne razumem po 4 dneh pravi, da ne bo več domov prišla kaj je tam boljše kot tu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 morsh gledat na stvari poyitivnoydej bojo en lonc vech prodal, torej morjo enga vech tut narestkolk fiolku si dala kruh zlomk...tralaladej naštimi si ta z in y, a si na kaki škrti stari tam v štirki? kok si krut!!! :xx!: ne, od doma ga bom prnesla, mat jih ma preveč, kar kopiči tole posodovje, ne vem za kojga klinca, če skoz kuha eno in isto in vsako nedelo isto, ... vodnarko ne razumem po 4 dneh pravi, da ne bo več domov prišla kaj je tam boljše kot tu Vodnarja razumet ... ne moreš, če nisi tut sam malo Vodnar ali Uranovc ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sej, zato mi je pa tko všeč .... ker je lahko samo še lepše ... so me, so me, brez skrbi ... nočem se spustit nazaj dol, k se bojim, da bom spet ratala en zamorjenc dolgočasnež ... :xx!: a švabščina ti dela sive laseke? jaz jo namreč študiram? **** aja, ko je Alef napisu, da gre spat, ker bo od zehanja požrl comp in neki je omenjal, da je ko medved, sem si ga danes zjutrja, ko sem sedela na WC školjki prav predstavljala v rjavem kožuhu, oz. kar ceuga medveda namest Alefa, kako sedi za compom, lenobno neki tipka, nato pa z enim zehom požre monitor .... Ti kar ostani tam gor... Dol na tleh je gužva... ...dan... Pa kako da ravno na WC-ju name misliš? Aja, medo ni požrl monitorja... hay plemenjaki... zlomk....tralala Hoj!Če smo pleme rabimo poglavarja pa kakšenga vrača al pa šamana... A se javiš za kakšen položaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 je vse vredu? mislim, sj ti ni ratal PC pozret? ves kok bi se ti to zaletelo Kaj to... Pa na štrom je priklopljen... Bi bil ko neonska reklama... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 en pozdravček plemenu in šibam naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ratam divja predvsem do kakih avtoritet, šefov, moških v glavnem! kr pač rada kljubujem že po difoltu. moja lepotna napaka. ja sej, skoz eno uho not, skoz drugo ven, oz. jaz se kr nekam zagledam in zavijam z očmi al sploh ne poslušam, sem si tut zatiskala ušesa že, ... so bli besni zarad tega, men je blo pa zabavno in smešno ... ja pismu, sej nimam glasu kot Hitler! mene bi slišala in bi kr onemela. al pa tut ne, lohk da ti nemščina smrdi in konc, ni šanse, da se ti jo približa vsaj mal na kakršenkoli način. tut prav. nimam sorodstva nikjer ... hočem reč, nič mi ne pomenijo ... nisem navezana .... skoz so me mel za norca ... papki zaostali fijakarski. ne, vsi so v Sloveniji. me pa mika it na Dunaj. grem najbrž k eni frendici kaj na obisk pozimi, ki tut odhaja zdej na študij ..... romantika. ti tud ratas divja do "avtoritet"? Js pa kdr se "borim" za svoje "pravice" pri teh "osebah"...Delas besne, to te pa zabava? men pa ce kdo tupi neki na vsak nacin, kot sem ze napisala, preposlusam... sam ne dam vedet, da ne poslusam... k pol tocn tko, ratajo besni al pa razdrazeni..., pol se mors pa 3x vec poslusat kt na zacetku, to pa najmanj kr mi je ni smesn (kera besedna zveza )!sej nism rekla, da mas glas kt hitler!!!! ja tocn tko, smrdi mi in pika! znam jo, ampk smrdi se pa vseen... lepo, da se ne pustis sorodstvu k s te mel za norca... pa sej so mel prav? kaj niso... no mogoc si drugac predstavljajo to besedo kt mi..., kj ces hinavscina, prevzetnost, obrekovanje...:xx!: Kaj to... Pa na štrom je priklopljen... Bi bil ko neonska reklama... na strom je? pol ni na vodni pogon kot neonska reklama??? al pa nov hit poletja: zazgan kot oglje... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 na strom je? pol ni na vodni pogon kot neonska reklama??? al pa nov hit poletja: zazgan kot oglje... Glede na moj stas - bolj kot ocvirk... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 lol...sj, bolj kot ocvirk = oglje mislm oglje je cist, cist... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 lol...sj, bolj kot ocvirk = oglje mislm oglje je cist, cist... Če bi bil pa še kakšen alko zraven oz. noter v meni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.