kapica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 lool...nc bat... prebavljen alko ne povzroca eksplozij vnetja pa :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ti kar ostani tam gor... :palec:Dol na tleh je gužva... ...dan... Pa kako da ravno na WC-ju name misliš? Aja, medo ni požrl monitorja...Hoj!Če smo pleme rabimo poglavarja pa kakšenga vrača al pa šamana... A se javiš za kakšen položaj? pih, ne vejo, kaj zamujajo uni, ko so dol na zemlji. um, domišljija, motorika, živci, to mi deluje na vseh možnih mestih, sploh ni omejitev!!!ni požrl? a nogomet se je šel na vrt z jabkami? ti tud ratas divja do "avtoritet"? Js pa kdr se "borim" za svoje "pravice" pri teh "osebah"...Delas besne, to te pa zabava? men pa ce kdo tupi neki na vsak nacin, kot sem ze napisala, preposlusam... sam ne dam vedet, da ne poslusam... k pol tocn tko, ratajo besni al pa razdrazeni..., pol se mors pa 3x vec poslusat kt na zacetku, to pa najmanj kr mi je ni smesn (kera besedna zveza )!sej nism rekla, da mas glas kt hitler!!!! ja tocn tko, smrdi mi in pika! znam jo, ampk smrdi se pa vseen... lepo, da se ne pustis sorodstvu k s te mel za norca... pa sej so mel prav? kaj niso... no mogoc si drugac predstavljajo to besedo kt mi..., kj ces hinavscina, prevzetnost, obrekovanje...:xx!:divja, kljubovalna, čemerna, .... Divja! mene ljudje zabavajo nasploh, s spojavo, glasov, mimiko, gibi, .... vsem!!! sam k vse tko resn vzamejo in mislijo, da se norčujem, ... kaj čem, rada mam, da kdo špila klovna nevede ... pol ga ne morem zgrešit ... sem žleht tut mal. sorodniki naj kaj smrdijo tam v rovtah ... ne rabim jih! zdej ko sem kar sem in prave ljudi poznam ... moralne, čustvene podpore ni blo nikol ... denarja tut ne ... ne rabim jih. nisem navezana. sem pa zato na frende, skupine ... ja, vse te lastnosti, ki jih preziram. x!x :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 lool...nc bat... prebavljen alko ne povzroca eksplozij vnetja pa :xx!: Pa še kaj drugega... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Party is over for today??? razmislila sem o unem pripetljaju z make upom - verjamem v obstoj NLP-jev in Nezemljanov. tokrat se prav nič ne hecam. rabim pravljice. a še kdo prav zares verjame vanje? je mel kdo izkušnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 vodnarji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 luftarji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jutro... waa tle ste kr zamrznli? dejte noooo... sej je ja sred leta, se mraz ne pritiska tolk... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Party is over for today??? razmislila sem o unem pripetljaju z make upom - verjamem v obstoj NLP-jev in Nezemljanov. tokrat se prav nič ne hecam. rabim pravljice. a še kdo prav zares verjame vanje? je mel kdo izkušnje? Živjo banda... Včeraj... Jaz bi še... PC je bil mnenja da je dost... Tisto z makeupom - to je pa že SF... Gotovo je bil skok skozi čas... Za kakšen dan ali dva... vodnarji jutro... waa tle ste kr zamrznli? dejte noooo... sej je ja sred leta, se mraz ne pritiska tolk... Prej stopil... Kot sladoled... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 pa ne morjo se kr stopit je nevarno za srcna, zivcna, mozganska... obolenja... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 pa ne morjo se kr stopit je nevarno za srcna, zivcna, mozganska... obolenja... Za koga je nevarno Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Živjo banda... Včeraj... Jaz bi še... PC je bil mnenja da je dost... Tisto z makeupom - to je pa že SF... Gotovo je bil skok skozi čas... Za kakšen dan ali dva... ALO ALO, KJE STE??? eh, PC, ja saj mora tudi on kdaj it na dopust. ja, Alef, tudi SF me pravzaprav zanima, pa tok časa sem se branila, .... i like it! verjamem tudi v časovni preskok ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ALO ALO, KJE STE??? eh, PC, ja saj mora tudi on kdaj it na dopust. ja, Alef, tudi SF me pravzaprav zanima, pa tok časa sem se branila, .... i like it! verjamem tudi v časovni preskok ... Potem preberi Jose Luis BorghesALEF (El Aleph) Zanimivo.Pa ne zaradi tega ker je naslov novele moj nick... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 one fine day ... všeč mi je tudi utopija - ampak sem do zdaj brala samo Krasni novi svet od A. Huxleyja. čak, al je to antiutopija? moje znanje tudi en kurac, se bo treba še učit ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Utopija, antiutopija... Saj je vseeno kako ji rečeš...Meni sta všeč od Orwell-a Živalska farma in 1984 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ALO ALO, KJE STE??? js pravim, da so zmrznil alef pa, da so se stopil... kakorkoli ze v prvotnem stanju zgleda, da ne... Za koga je nevarno za-te, k se stapljajo... sej je blo govorova o taljenju? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 js pravim, da so zmrznil alef pa, da so se stopil... kakorkoli ze v prvotnem stanju zgleda, da ne... za-te, k se stapljajo... sej je blo govorova o taljenju? Saj se je že mal shladil... Se bodo že nazaj... ...strdili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hehe... ja mal se je pa res shladil sam ni se doseglo kriticne tocke za strjevanje :xx!: lih prav prijetno je. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pa še bo... Tam nekje do polnoči. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pa še bo... Tam nekje do polnoči. kaj bo do polnoči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 kaj bo do polnoči Lahko še marsikaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Lahko še marsikaj... samo da ne boš pozabil ali nehal dihat lol Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Alef gre zdalje jest... Pa en zanimiv film pogledat na SLO 1.Naslov pa vsebina se mi zdita znana... Posnet 2004...a ni bila tudi ena starejša verzija? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 mogoc so se pa v tipkanju pr letncah zmotl namest lahk 1 hitr napises 2 uzivaj v gledanju Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 mogoc so se pa v tipkanju pr letncah zmotl namest lahk 1 hitr napises 2 uzivaj v gledanju A da so leta 1004 tud že snemal filme? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 u-u! me back. me zanima, kaj se mi bo zgodilo ali sanjalo to noč ... bom poročala. aja, to noč sem sanjala ametist ... kako sem sama sebi rekla nekaj o tem kamnu ... ne da se mi nakladat ... sam spet je blo neki sicer ne vizionarskega (lahko se tudi izkaže za vizionarsko v končni fazi ), prej intuitivnega ... eh, samo sebe mučim zanalašč ... samo sebe spravljam v rebeljon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.