alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Zdajle spomnil... Jutri bo lunin mrk.Pa samo konec bomo videl, ker luna vzhaja ob pol osmih zvečer... Mrk se pa začne že ob peth... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ojoj, pa ne da bom še sama mrknila spet? pa ne no, že tok je napetosti vsepovsod. prav spizdila bom nekam v en gozd al na travnik, sam da me ne psihira promet in množice ... včasih mi dokurčijo do amena. lahko grem tudi na kakšna žitna polja, ... zdaj so že zdavnaj poskubili pšenico ... mogoče bom kje našla kakšne kroge ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Luna bo mrknila jutri... Alef pa že danes... Vsaj mislim... Nič kaj nisem zaspan, samo ob pol petih bo treba vstat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 a so vodnarji mrknili? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 luftarji dejmo mal akcije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Luna bo mrknila jutri... Alef pa že danes... Vsaj mislim... Nič kaj nisem zaspan, samo ob pol petih bo treba vstat... heheheh, po času tvoje objave vidim, da sva mrknila istočasno - seveda, če nisi samo mislil, kar si rekel, ampak si tudi udejanjil. jaz sem se zakotalila v posteljo, kaj pa ti? manjka mi mal vodnarske družbe v RL. aja, ponoči nisem nič takega sanjala, tudi odpeljali me niso na Mars ... škoda, prav zanimivi modelčki so ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 moja vodnarka v totalni akciji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 A da so leta 1004 tud že snemal filme? ne vem, me ni blo zravn...oz.se ne spomnim, da bi bla jaoooo... mi je ratal neki, kr si pred letom sploh misla neb, da mi bo... pa vecina (posebi tisti, ki me "ne poznajo"), da sm nora, ce se bom na to "podala", da bom cas "stran" vrgla... po tolkem trudu in mucenju... mi je pa ratal! in zdej mam res razlog za "veselje"... heh, sem pa cist "brez energije" .. vseen mi je pravzaprav... prav ravnodusna sem, kr pa ni lih men podobno... pa lep uspesen dan vseeeeeeem skupi! A jasn? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 a so vodnarji mrknili? Nič mrknil! Ob 05:58 sem bil že na šihtu pa pil ta drug kofe... Prvega sem spil že doma ob 04:55 To pa ni ravno mrk... heheheh, po času tvoje objave vidim, da sva mrknila istočasno - seveda, če nisi samo mislil, kar si rekel, ampak si tudi udejanjil. jaz sem se zakotalila v posteljo, kaj pa ti? manjka mi mal vodnarske družbe v RL. aja, ponoči nisem nič takega sanjala, tudi odpeljali me niso na Mars ... škoda, prav zanimivi modelčki so ... Alef mrknil šele ob 00:30... Približno... ne vem, me ni blo zravn...oz.se ne spomnim, da bi bla jaoooo... mi je ratal neki, pa lep uspesen dan vseeeeeeem skupi! A jasn? Karkoli ti je že ratal... Pa še večkrat naj ti kaj rata... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Alef mrknil šele ob 00:30... Približno... zato že razmišlja, kam bi se danes podala in kaj ušpičila. ker jutri grem domu za cel vikend in bo tuga. :xx!: i hate dolgčas! aja, jaz sem pa za kosilo pila kapučino in jedla topli sendvič s pršutom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 yessssss, zvečer grem ven!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zato že razmišlja, kam bi se danes podala in kaj ušpičila. ker jutri grem domu za cel vikend in bo tuga. :xx!: i hate dolgčas! aja, jaz sem pa za kosilo pila kapučino in jedla topli sendvič s pršutom. Pa ušpiči kaj takega da te bo razveseljevalo cel vikend... Aja, pa nekje v fotkah je ona moja slikca iz profila, samo mal večja... Sprintaj si jo pa jo s sabo vzem... Pa jo glej ko ti bo dolgčas... Da se boš imela čemu smejat... Meni je pa PC nekaj ušpiču... Ga nekaj špiči že dva dni... :xx!: Tko da bom zdajle mrknil za kakšne dve uri, da ga porihtam.Mamicu mu ****.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 bom ušpičla, da bom še cel vikend se režala in sanjala in mela fleše za nazaj in naprej ... ja, fotko tvojo ... medo in jabčke slowball, in mačke, tipkovnica, ... na WC-ju. mamiku PC-ju, nem štrajka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 bom ušpičla, da bom še cel vikend se režala in sanjala in mela fleše za nazaj in naprej ... ja, fotko tvojo ... medo in jabčke slowball, in mačke, tipkovnica, ... na WC-ju.[/b] mamiku PC-ju, nem štrajka! Na WC-ju? No ja... PC porihtal... Pametniji popušta... Aja, evo ti še en fleš za čez vikend... Ena najina muca zna vrata odpret tako da skoči na kljuko... Tamali trije se zdajle tepejo ko zmešani na fotelju... Njihova mama je zraven mene na mizi poleg PC-ja... Zdaj grem pa ven gledat če bom še kaj mrka ujel.Luna pravkar vzhaja, samo mal presvetlo je še... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ne me jebat, hitro bežim ven, Luna me že vleče .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Jaz jo še ne vidim... Sem tu v eni luknji... Ko se bo luna prikazala čez hrib bo mrka že konec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ne me jebat, hitro bežim ven, Luna me že vleče .... ne me vlecht za luno, hitro bezhim ven jebat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ena najina muca zna vrata odpret tako da skoči na kljuko... Tamali trije se zdajle tepejo ko zmešani na fotelju... Njihova mama je zraven mene na mizi poleg PC-ja... Zdaj grem pa ven gledat če bom še kaj mrka ujel.Luna pravkar vzhaja, samo mal presvetlo je še... kok inteligentno muco mas po kom se je vzela? Kaj pa mama dela na mizi zravn PC-ja? Pa vibracije to ni fajn za... eeeeh, zakaj pr teb zmer pridem iz enga stavka pa drugega pa tretjega... do tega, da kaj ni fajn, ni zdravo, ni priporocljivo....brrr js mam pa lunine in soncne mrke non-stop v glavi... hvala za: sam kera beseda: ratat? ce si jo reces ene 5x na glas je prov smesna... rata, rata, rata, rata... je to sploh beseda? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kok inteligentno muco mas po kom se je vzela? Kaj pa mama dela na mizi zravn PC-ja? Pa vibracije to ni fajn za... eeeeh, zakaj pr teb zmer pridem iz enga stavka pa drugega pa tretjega... do tega, da kaj ni fajn, ni zdravo, ni priporocljivo....brrr js mam pa lunine in soncne mrke non-stop v glavi... hvala za: sam kera beseda: ratat? ce si jo reces ene 5x na glas je prov smesna... rata, rata, rata, rata... je to sploh beseda? Ja, to pa ne bi vedel... Nič bat za muco... Že ve kje je dobro zanjo, kje se dobro počuti. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Jaz jo še ne vidim... Sem tu v eni luknji... Ko se bo luna prikazala čez hrib bo mrka že konec... vidla. nič ne deluje, ni delovala. razen uspavanke na Metelkovi ... mjaaav, lahko noč. plezala sem celo ... presvetla je noč ... ljubim sonce ... ne maram noči ... jutri bom videla kroga na polju ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 morgen... pa lahkonoch... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jutroooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 vodnarčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 JUTRO!!! Zakaj vedno, ki pridem z žurke, potem ne morem dolgo spat? Uran me zdrma že zgodaj pokonci očitno. jao jao, koji besedni vrstni red ... krneki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Maconca, zgleda mas "raztresene" misli... od zurke... jih mors uredit pa s tem umirit pa bos lahko spala kot angelcek! itk bos pa lahk kamot spala z uranom al pa brez njega, ko bos dovolj "utrujena" krneki Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.