Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 raztresene misli mam vedno. Uran me vedno drma, da nisem utrujena sploh, ko me pa Neptun začne ujčkat, spizdim spat. krneki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 zakaj se jima pa pustis? po moje, ce ful delas in si res utrujen te lahko vsi planeti pa se vec drmajo k bos vseen spal... krneki Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 pustim se jima, ker ju mam rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Hojla, evo mene... S šihta, kofe že spil, na šporhetu nekaj diši... vodnarjii hehe vi ste tut zračna znamenja pravjo da kr vodnar na sliki zliva zrak, ne pa vodo Kaj si pa ti? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ups tle laohk not padeš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Hojla, evo mene... S šihta, kofe že spil, na šporhetu nekaj diši... Kaj si pa ti? kaj diši? medvedja obara? ups tle laohk not padeš mhm. saj si Vodolija u podznaku. ups ne, Marsa maš v Vodnarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 vidla. nič ne deluje, ni delovala. razen uspavanke na Metelkovi ... mjaaav, lahko noč. plezala sem celo ... presvetla je noč ... ljubim sonce ... ne maram noči ... jutri bom videla kroga na polju ... Imam en CD, yugonostalgija... Srebrna krila, Novi fosili itd... In nekje Vlado Kalember poje: Evo noći, evo ludila... Mjesec izlazi, izlazim i ja... Jaz sem bolj take sorte... Če ne bi bilo službe.Tako je pa treba tud mal spat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Imam en CD, yugonostalgija... Srebrna krila, Novi fosili itd... In nekje Vlado Kalember poje: Evo noći, evo ludila... Mjesec izlazi, izlazim i ja... Jaz sem bolj take sorte... Če ne bi bilo službe.Tako je pa treba tud mal spat... jao jao. koja mjuza. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kaj diši? medvedja obara?[/b] mhm. saj si Vodolija u podznaku. ups ne, Marsa maš v Vodnarju. Me nekaj zanima... Če medvedi jedo mačke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 a niso pretežno vegiji? sam kaj, če jim mačke pokradejo vsa jabolka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 mhm. saj si Vodolija u podznaku. ups ne, Marsa maš v Vodnarju. No sej....... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jao jao. koja mjuza. :xx!: Drži...Edino tisto besedilo mi je všeč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 No sej....... pa si kaj odštekan? Drži...Edino tisto besedilo mi je všeč... enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 noč...hm....eden boljših delov dneva.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 noč...hm....eden boljših delov dneva.... .... Aha... Za karkoli... Zdajle poslušam od Theodorakisa - Grk Zorba... Za dušo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 uf..te pa že dolgo nisem slišala......dobra..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 uf..te pa že dolgo nisem slišala......dobra..... Imam tudi verzijo ki jo špilajo Gipsy Kings...Ampak original je boljši... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Dobro jutro... Kofe spil... Za silo pri zavesti... Mrk je zgleda popustil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Kaj je zdaj? Koma... Rise an shine, banda! :!!: Bemu... Me je klical delovodja iz firme... Moram it delat čez eno uro... Tisti ki bi moral priti je zadet ko majmun... :!!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 uf...alef, tvoj delovodja nima pa nobenga usmiljenja.....naj ti čim prej mine..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 uf...alef, tvoj delovodja nima pa nobenga usmiljenja.....naj ti čim prej mine..... A, on je OK... Biće svašta ko dobim onega v roke ki bi moral danes delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 še v Vodnarje se pofočkam! pogrešam vas! fajn bodte ta vikend! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 maconca tudi ti bodi kar se da fajn... Kaj je zdaj? Koma... Rise an shine, banda! :!!: Bemu... Me je klical delovodja iz firme... Moram it delat čez eno uro... Tisti ki bi moral priti je zadet ko majmun... :!!: sobota je...in to prov lepa kaj vse se zivemu cloveku ne naredi... to zdej k te je delovodja poklical, da prides namesto unga k je koma...,brrr mu samo lenobo podpirate! no ja..ja no..no ja..ja no.. ce ne gre drugace... :xx!: velik soncka all Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hvala, Kapica! saj sem že zjutraj poskrbela za mičkeno dozo adrenalina .... šla s kolesom s sfukanimi bremzami po klancih navzdol ... še sem cela. ampak moram se prifurat še domov ... pazi Mačona x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 wauu... temu pravis mickena doza? da se spustis po klancu z pomanjkljivimi bremzami? si pa res in te je kaj zadrenalinalo?sem vesela zate, da si se cela! leje, cuvi nase...! emm kaj drugace... mors se se domu prifurat, ja kje mas pa pol comp? v nahrbtniku vmes, ko kolesaris? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.