Guest mačona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 wauu... temu pravis mickena doza? da se spustis po klancu z pomanjkljivimi bremzami? si pa res in te je kaj zadrenalinalo?sem vesela zate, da si se cela! leje, cuvi nase...! emm kaj drugace... mors se se domu prifurat, ja kje mas pa pol comp? v nahrbtniku vmes, ko kolesaris? ja, zadnje primejo res minimalno, čist so zlizane, ker vozim bajk že 5 let, pa še brat ga uporablja, ko me ni doma ... ampak sprednje so še uporabne ... sam lahko te hitro cukne ... in pristaneš kje v trnju in brez zob ... ampak znam regulirat vse skupaj ... tako antitehnični tip pa spet nisem ... na IQ testu so mi sicer rekli, da sem za jezika nadpovprečno nadarjena, ampak za tehniko ..... porazno baje ... sam kolo vseeno obvladam, če že avta ne ... kot pešec pa sem tudi podivjana krava ... ja, saj priznam, to je zame že ful adrenalin ... ne bi šla na bungee jumping ali skok s padalom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 prej si napisala mickeno dozo adrenalina..., zato sem vprasala ce je to zate mal... ker zame je to kr velik, no..., da si dovolis vozt skoraj brez bremz..., ves kaj asfalt vse kozi pa kostem naredi... :xx!: pogumna si... js bi definitivno imela velik manj odpora pri skoku s padalom kot z voznjo brez bremz... lool, da ti pa samo sprednje delajo..., samo, da imas obcutek kako pa koliko drugace pa fuuuul na spredjo pa z glavo naprej priletis tocn v narocje enmu tipcku, k te bo ujel... ce bosta pa skupi po tleh padla pa tko nc hudega... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hvala, Kapica! saj sem že zjutraj poskrbela za mičkeno dozo adrenalina .... šla s kolesom s sfukanimi bremzami po klancih navzdol ... še sem cela. ampak moram se prifurat še domov ... pazi Mačona x!x A je bilo kaj dreves ob cesti? Pridejo zelo prav če imaš zanič bremze... Pravkar s šihta... Zdaj pa en kofe pa en pir pa bom kot nov... tehtnica... k vidm d jih je bl mal tlele Saj imate tud svojo temo, menda... Samo tehtnice bolj mal migajo tam... Kar tukaj ostan, se več dogaja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Pravkar s šihta... Zdaj pa en kofe pa en pir pa bom kot nov... Saj imate tud svojo temo, menda... Samo tehtnice bolj mal migajo tam... Kar tukaj ostan, se več dogaja... si ze kot nov...?tehtnice nihajo!!! nc ne migajo sj ne, moja tamala seka ful miga... ceprov je tehtnica Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 si ze kot nov...?tehtnice nihajo!!! nc ne migajo sj ne, moja tamala seka ful miga... ceprov je tehtnica Že kot nov! Saj je nihanje tud miganje... Vrsta gibanja...fizikalni pojav al nekaj takega... Mal se pa še spomnim fizike (bilo davno... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Že kot nov! Saj je nihanje tud miganje... Vrsta gibanja...fizikalni pojav al nekaj takega... Mal se pa še spomnim fizike (bilo davno... ) kr lepo se se spomnis... sej, kaj pa "tle" ni "fizikalni" pojav? kot nov, tko kot uvozen direkt s trgovine... noooo samo, da si fajn Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 kr lepo se se spomnis... sej, kaj pa "tle" ni "fizikalni" pojav? kot nov, tko kot uvozen direkt s trgovine... noooo samo, da si fajn Ja ću biti vječno mlad,I još luđi nego sad... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 tako se govori hmm...samo, da je pivo, nda...al kako? se ti zdi, da imata nov oz. rabljen kaj z mladostjo? pac si rabljen al pa si nov... mlad si pa tko skoz! kaj je pa npr.: 105 telesnih let proti "neskoncnosti"? 1/3568357687415698375163853470539857210956095793187693857.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 tako se govori hmm...samo, da je pivo, nda...al kako? se ti zdi, da imata nov oz. rabljen kaj z mladostjo? pac si rabljen al pa si nov... mlad si pa tko skoz! kaj je pa npr.: 105 telesnih let proti "neskoncnosti"? 1/3568357687415698375163853470539857210956095793187693857.... Bolje bi bilo reči izrabljen.Znotraj, zunaj... Nima veze z leti. Kot avto - če ga vzdržuješ dela par deset let lahko... Če ga pa ne pa lahko škripne po par mesecih... Al pa še prej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Zdajle se mi tule derejo Gipsy Kings... Danes mi bolj take pašejo... Do daske, sicer so bolj za en k*** zvočniki... PC kar skače po mizi, meter stran pa mali mački spijo kot ubiti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Zdajle se mi tule derejo Gipsy Kings... Danes mi bolj take pašejo... Do daske, sicer so bolj za en k*** zvočniki... PC kar skače po mizi, meter stran pa mali mački spijo kot ubiti... http://www.jeux.com/jeux/jeux.asp?VIDJeux=209 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 http://www.jeux.com/jeux/jeux.asp?VIDJeux=209 He... Lepo...fajn, hvala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 pa se kdaj... zdej jih pa js tud poslusam mislm en in isti komad... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 pa se kdaj... zdej jih pa js tud poslusam mislm en in isti komad... eMule, eDonkey, itd...Za okol tri ure njihove muzke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 znam znam... samo tle(na netu) tko dobr crke "potujejo" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 znam znam... samo tle(na netu) tko dobr crke "potujejo" Ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 etaq!..k moja tamala je tut vodnar, torej vem na čem sem Ma... Spet tamal mački po meni plezajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hehe zegnar jz jih pa nimam Maš enga luštnega v avatarju... En moj je šel zdajle monitor od blizu gledat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 vodnarji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 vodnarji O, mucika... Zdaj iz službe... :xx!: Pa kofetek pa mal želodček napolnit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 si bil pa priden Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 si bil pa priden Deloholik, kaj češ... Se probam odvadit, pa ne gre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 js mam pa dans odvajanje..dokler pa se frčim v anglijo mam pa itak namen se podizt za gobami sicer jih ne jem...lovim pa z veseljem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 js mam pa dans odvajanje..dokler pa se frčim v anglijo mam pa itak namen se podizt za gobami sicer jih ne jem...lovim pa z veseljem Loviš gobe? Kakšne pa imate pri vas da jih je treba lovit? Pa ti kakšna tud pobegne? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 do zdej mi še ni nobena pobegnala....zato pa moj fotr komi čaka, da grem js nabirat...ko jih vedn velik prinesem, da bi jih pa jedla pa še pomislim ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.