alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Jaz sem včasih velik gobaril, ko sem bil še na Gorenjskem... Tu dol... Pa mi ne diši preveč... Medoti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Ker se nam nocoj ob 20:00 obeta izreden glasbeni dogodek - Festival narečnih popevk... Bi prosil za majhno pomoč... A bi mi kdo lahko razložil v KATERIH narečjih izvajajo te umetnine? Jaz namreč ne prepoznam nobenega... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 nimam pojma...moji uhi so preveč gluhi za to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 x!x Hvala Bogu... Torej nisem edini ki nima pojma zakaj se tam gre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 vodnar kako ne veš, v katerih narečjih predvsem v razločnih štajerskih, koroških in en delčekdolenjskih....na V nobena pesmica ne poje ( sm šva, sm pojedva..........se spomniš???) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 vodnar kako ne veš, v katerih narečjih predvsem v razločnih štajerskih, koroških in en delčekdolenjskih....na V nobena pesmica ne poje ( sm šva, sm pojedva..........se spomniš???) :xx!: Če so tisto prava narečja... Potem sem jaz Kitajc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 :xx!: Če so tisto prava narečja... Potem sem jaz Kitajc... grem poslušat da slišim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 grem poslušat da slišim Pa ne predolg... Škoduje prebavi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 nočkooooooooooooo http://slike.cangura.com/upload/4328/small.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 nočkooooooooooooo http://slike.cangura.com/upload/4328/small.jpg Muca gre spat...nočko... Jaz mam pa mačje dirke tu okrog pisalne mize... Pa po nogah mi plezajo...auu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 muca je pa nekam hitr šla spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 prej si napisala mickeno dozo adrenalina..., zato sem vprasala ce je to zate mal... ker zame je to kr velik, no..., da si dovolis vozt skoraj brez bremz..., ves kaj asfalt vse kozi pa kostem naredi... :xx!: pogumna si... js bi definitivno imela velik manj odpora pri skoku s padalom kot z voznjo brez bremz... lool, da ti pa samo sprednje delajo..., samo, da imas obcutek kako pa koliko drugace pa fuuuul na spredjo pa z glavo naprej priletis tocn v narocje enmu tipcku, k te bo ujel... ce bosta pa skupi po tleh padla pa tko nc hudega... bojim se navarnosti in adrenalinskih situacij ... ampak jih rabim, če ne sem mrtva. pač rada izzivam! sicer pa odvisno, enkrat je zame neki čist mičkena doza adrenalina, drugič pa spet vsa spresrana in sam bežim od kakih situacij - tako kot ta z bajkom in bremzami - odvisno v kakem štosu sem trenutno, to se pa itak spreminja .... hitro, da še sama sebe ne dohitevam. joooj, nočem past po tleh s tipčkom, po tleh res ne .... A je bilo kaj dreves ob cesti? so bila drevesa, polja, prepadi, jarki, ...enkrat sem pristala na eni škarpi polni trnja, ker sem precenila svoje spretnosti sekanja ovinkov v en nevaren klanec. bemu, če me je bivši tip prepričal, da sem pogumna in spretna kot on. pol sem se pa cmizdila kot froc .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 bojim se navarnosti in adrenalinskih situacij ... ampak jih rabim, če ne sem mrtva. pač rada izzivam! Saj to je to! Če ni strahu tud adrenalina ni... Probaj z avto ujet kolesarja ki se spušča z Vršiča... Jaz sem probal... Bi šel kmalu po bližnjici v Trento... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 a ne, ko sem v avtu, se kolesarjev izogibam v velikem loku oz. sem pazljiva glede njih, jim dajem prednost ... ker nočem, da se situacija obrne, ko sem sama na bajku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 vodnarji poslušala sem narečno popevko ( Ahačičeva je celo v gorenjskem narečju zapela) muca je pa nekam hitr šla spat pol pa Klarus, saj veš kake ste škorpije...........ne daste dihat.............zvečer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dobro jutro... Mački že po meni plezajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dobro jutro... Mački že po meni plezajo... Maček? Mačka? ali mačkice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Maček? Mačka? ali mačkice Samo mački, čist navadni, taki s kremplji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 taki so najbolši Lahko kakšnega dobiš ko bodo še mal zrasli... Čez kakšen mesec bo še ena muca imela mlade, pol jih bo pa žemal preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dobr tek... za zdej, prej pa za nazaj... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 daaaaaan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 morgen... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ooo, Zlomči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Nič se mi ne da... :xx!: Pa še nočni šiht imam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 dj si eno ekstra mocno kofe skuhi... al pa zelen al pa crn caj al pa spat it, do sihta... sej bo kmal nov dan! s tem mislim povedat, da se preden bos zacel bo ze konc sihta... wauu se sreca, da se dnevi skup drzijo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.