alef 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 sama sebe mučim.......kadar sem nezbrana...delam napake Preživela današnji dan, čeprav posledice bodo :xx!: kakšne, še nevem Kot vsi... Pa to pride pa mine... Drži se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Kot vsi... Pa to pride pa mine... Drži se... saj to me drži pokonc........da bo minilo........samo kaj, ko to ni v moji navadi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 saj to me drži pokonc........da bo minilo........samo kaj, ko to ni v moji navadi Kadar je dobro in kadar je slabo... Pride prav en stavek:Tudi to bo minilo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Kadar je dobro in kadar je slabo... Pride prav en stavek:Tudi to bo minilo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Luftarji in normalni, lahko noč... Uživajte dalje, Alef mora delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kukuc Luftarji Alef, saj se nisi pretegnil, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...jutro... Pa kmal lahko noč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 plemeniti luft Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 plemenit luft? onesnazen z bakterijami, virusi, prsicami, smogu, sajami.... :xx!: kje je se kj "cistokrvnega" cvetnega prahu v zraku? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 plemenit luft? onesnazen z bakterijami, virusi, prsicami, smogu, sajami.... :xx!: kje je se kj "cistokrvnega" cvetnega prahu v zraku? Klarus je imela v mislih naše plemenite duše... Dobro jutro še enkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Lahko noč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 A od tega je to... možno tudi od skakanja po divanu pri petih letih, ko sem padla na tla in se zaletela v nogo od stola. mam brazgotino nad zgornjo ustnico zaradi tega ... kok sem se pizdila takrat, ampak so me takoj potolažili s piškoti. pa mama me je tepla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ...jutroo...s šihta... :xx!: Tolk zmatran da še zaspat ne morem, čeprav zeham kot krokodil... Pa enga sodelavca bi z macolo po glavi če bi bil tukaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Škoda tvoje roke, da dviga tolk težko zadevo Štej ovčke, pa boooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Škoda tvoje roke, da dviga tolk težko zadevo Štej ovčke, pa boooooo Saj bi ga z roko... Pa bi me bolelo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ...jutroo...s šihta... :xx!: Tolk zmatran da še zaspat ne morem, čeprav zeham kot krokodil... Pa enga sodelavca bi z macolo po glavi če bi bil tukaj... si premislu, ce je tega sploh vreden? to pa ni lih lustno... bit tok zmatran, da se spat ne mores lahko noc & prijetno se naspi! jutro vsem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 morgen.... pleme... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 si premislu, ce je tega sploh vreden? to pa ni lih lustno... bit tok zmatran, da se spat ne mores lahko noc & prijetno se naspi! jutro vsem Ne, ni vreden. Morgen... Lep dan se je naredil medtem ko sem nekako odspal prvo rundo... Zdajle pa kofe pa bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Moja mačja trojka mi spi tule v naročju, dva pravzaprav, eden pa na levi roki Sem jih malo prej nesel na fotelj... Pa so bili prej nazaj na stolu kot jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 če je pa na stolu bolj toplo kot na fotelju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 če je pa na stolu bolj toplo kot na fotelju. Menda ja... Zdaj so se pa zbudil in se tepejo pa grizejo... So pa res Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 uuuuu, kakšna predstava to mora biti. za moje učke vedno. samo kaj, take prizore vidim samo, ko grem domov, to je enkrat na mesec in mogoče še kje na kakem obisku, to pa tudi ne hodim ravno, ker je dolgočasno ... v LJ pa ne vem, če bi bilo ravno pametno in primerno, omisliti si mačjega mladiča ali dva. pa bi rada. ampak lastniki, cimra je alergična na mačke, stroški ..... komaj čakam, da grem enkrat na svoje ali pa vsaj živet skupaj z nekom, ki ni alergičen na mačke in ne ravna grdo z njimi.boš dal mogoče kdaj kakšno fotko od teh srčkov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 boš dal mogoče kdaj kakšno fotko od teh srčkov? Bo fotka... Si bom probal drug teden digitalca sposodit na firmi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 evo, Alef, glej našega Pepčeka letos v začetku aprila. ali pa tako, kako frajer uživa. potem je bil že jezen name, kaj ga toliko preganjam s tem fotkičem in me je grdo pogledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.