Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Guest mačona

zokne ma skoz umazane. :vragec: x:Dx

in ne vem, kam skoz vtika svoj nos, da ma črnega kot od šverca (ne celega, ampak pikice črne x:Dx ) ali kaj podobnega. mogoče se potika kje po fotrovi garaži, tam je polno tega olja ipd., ker je foter avtomehanik. najraje spi na sedežu od traktorja. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Pravkar se zbudil iz kome... :eek: x:Dx xrolleyesx

Sem šel pred tremi urami za pol urce zadremat... x:Ix x:px x:Dx x:o)x

Bo treba en oreng kofe zdajle... x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

evo, Alef, glej našega Pepčeka letos v začetku aprila. xsrcx xDDx x:Dx

ali pa tako, kako frajer uživa. :vragec: x:px x:Dx

potem je bil že jezen name, kaj ga toliko preganjam s tem fotkičem in me je grdo pogledal. x:px x:Dx

Mačona, tvojega Papčeka pa bi z lahkoto zamenjala za svojega Zorrota (identična sta), ki je zdaj, ko je hišni maček čist, ko sem ga pa kot malega prinesla z neke kmetije pa je mel nos celi smolast. :xx!: Še mesece sem mu čistila njuško, preden sem to svinjarijo spravila z nje. :switz: Že naslednji teden pa je svojo goflo namočil v vodo z eteričnim oljem in... jovo na novo! :eek: Maček s pujsjo dušo, verjetno. :o|o: :ph34r: x:)x x:o)x

Alef, ne preveč kave, da ne dobiš še mačjih nočnih nagonov! x:px x;)x x:Dx :vio:

Mačona, tvojega Papčeka pa bi z lahkoto zamenjala za svojega Zorrota (identična sta), ki je zdaj, ko je hišni maček čist, ko sem ga pa kot malega prinesla z neke kmetije pa je mel nos celi smolast. :xx!: Še mesece sem mu čistila njuško, preden sem to svinjarijo spravila z nje. :switz: Že naslednji teden pa je svojo goflo namočil v vodo z eteričnim oljem in... jovo na novo! :eek: Maček s pujsjo dušo, verjetno. :o|o: :ph34r: x:)x x:o)x

Alef, ne preveč kave, da ne dobiš še mačjih nočnih nagonov! x:px x;)x x:Dx :vio:

x:Dx x:Dx :vragec:

Bi jih rabil, moram it na šiht zdajle... :xx!: xrolleyesx :vragec: x:o)x

Mačona enga x:Xx za pepčka pa enga x:Xx zate pa x:Xx x:Xx x:Xx za vse ostale...

Mejte se... xsrcx

Do jutri. x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona
ko sem ga pa kot malega prinesla z neke kmetije pa je mel nos celi smolast. :xx!:

eto, to to, kot bi mel smolast smrček. x:Dx x:Dx x:Dx

v bistvu tale naš Pepček tudi včasih kar z nosom neki rova po zemlji - krt, rad se valja sicer po zemlji (ne pa po blatu), ampak zato sva ga z bratom vseeno krstila za pujsa. torej maček/krt/pujs obenem. x:Dx x:Dx x:Dx

ALEF, hvala, Pepček bo ziher vesel poljubčka, jaz pa tudi. pa tebi seveda nazaj in trem kepicam in Tediju, x:Xx x:Xx x:Xx pa če bo medo prišel ponoči jabolka krast, tudi lahko enega, čeprav smrdi. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...