Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zokne ma skoz umazane. in ne vem, kam skoz vtika svoj nos, da ma črnega kot od šverca (ne celega, ampak pikice črne ) ali kaj podobnega. mogoče se potika kje po fotrovi garaži, tam je polno tega olja ipd., ker je foter avtomehanik. najraje spi na sedežu od traktorja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Pravkar se zbudil iz kome... Sem šel pred tremi urami za pol urce zadremat... Bo treba en oreng kofe zdajle... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 evo, Alef, glej našega Pepčeka letos v začetku aprila. ali pa tako, kako frajer uživa. potem je bil že jezen name, kaj ga toliko preganjam s tem fotkičem in me je grdo pogledal. Mačona, tvojega Papčeka pa bi z lahkoto zamenjala za svojega Zorrota (identična sta), ki je zdaj, ko je hišni maček čist, ko sem ga pa kot malega prinesla z neke kmetije pa je mel nos celi smolast. :xx!: Še mesece sem mu čistila njuško, preden sem to svinjarijo spravila z nje. Že naslednji teden pa je svojo goflo namočil v vodo z eteričnim oljem in... jovo na novo! Maček s pujsjo dušo, verjetno. Alef, ne preveč kave, da ne dobiš še mačjih nočnih nagonov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Mačona, tvojega Papčeka pa bi z lahkoto zamenjala za svojega Zorrota (identična sta), ki je zdaj, ko je hišni maček čist, ko sem ga pa kot malega prinesla z neke kmetije pa je mel nos celi smolast. :xx!: Še mesece sem mu čistila njuško, preden sem to svinjarijo spravila z nje. Že naslednji teden pa je svojo goflo namočil v vodo z eteričnim oljem in... jovo na novo! Maček s pujsjo dušo, verjetno. Alef, ne preveč kave, da ne dobiš še mačjih nočnih nagonov! Bi jih rabil, moram it na šiht zdajle... :xx!: Mačona enga za pepčka pa enga zate pa za vse ostale...Mejte se... Do jutri. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 pa za vse ostale...Mejte se... Do jutri. temu se tut zhe trga od nochnga shihta... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 plemeniti luft Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 plemeniti luft lih zato, pa skos govorim o PLEMENU... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 lih zato, pa skos govorim o PLEMENU... zlomk...tralalama js vam pravim tak od takrat ko si se ti odloču, da ste pleme Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ko sem ga pa kot malega prinesla z neke kmetije pa je mel nos celi smolast. :xx!:eto, to to, kot bi mel smolast smrček. v bistvu tale naš Pepček tudi včasih kar z nosom neki rova po zemlji - krt, rad se valja sicer po zemlji (ne pa po blatu), ampak zato sva ga z bratom vseeno krstila za pujsa. torej maček/krt/pujs obenem. ALEF, hvala, Pepček bo ziher vesel poljubčka, jaz pa tudi. pa tebi seveda nazaj in trem kepicam in Tediju, pa če bo medo prišel ponoči jabolka krast, tudi lahko enega, čeprav smrdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma vodnarčki ste fajni kokrkol že Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma vodnarčki ste fajni kokrkol že zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 se ti dobr zdi a sej se ti lohk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 se ti dobr zdi a sej se ti lohk sej zato pa....k vem, de se mi lohk .... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 sej zato pa....k vem, de se mi lohk .... zlomk...tralala pretiravat ne.......na nau bolelo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 pretiravat ne.......na nau bolelo oh.... bolechina sladostrastna... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 oh.... bolechina sladostrastna... zlomk...tralala pacek Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 pacek jst??? nedolzhnost poosebljena... a!!!na kaj si pa ti pomislila....A? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jst??? nedolzhnost poosebljena... a!!!na kaj si pa ti pomislila....A? zlomk...tralala ne želiš vedt, verjem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ne želiš vedt, verjem mmmmm......as chist zih? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mmmmm......as chist zih? zlomk...tralala mhm....čist.....bi bla pizdarija pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mhm....čist.....bi bla pizdarija pol oooooo )!( rija ...? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jp Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jp waw...jst zmeri za )!( rije.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 nisi nisi ti kr men verjem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 nisi nisi ti kr men verjem uuuuuuu......k bi ti vedla zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.