Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ja, napisala zanalasc, vedela ( s svojo ribjo int. in sco prod.), kam bo peljalo... td td td - in tocno pelje... Ma.Saj o tem smo kdaj ze govorili - pri 'slabotnejsih' ali 'etericnejsih' znakih zna mocno prevladovati kaj drugega...Vrgla sem vas (kot Vodnarje in sploh tele fame okoli) iz perpsketive...in ti kot Vodnar nisi pozdravil nove dinamike tele igre (Uran, joker, scena, gremo, dinamika, ...), pac pa si se zemeljsko obesil na nekaj.Eto! Ha! ena nula zame... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Kvazi tocko!!! OK - 1:1(joooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, kok se moram nazaj drzat, da ne recem - naj ti bo...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Sem fuk zadovolna,da sem vodnarka, se ne obremenjjujem z drugimi, temveč obratno oni vedno z menoj.Kar oblečem, govorim, storim, plešem, skratka vse kar napravim drugim " ni všeč". Oblačim se baje odštekano, kažem preveč jošk, govorim tako,da me je težko razumeti, želim veliko vedeti (sem čudna zaradi tega) imam rada odprtost , odkritost,ples, vinčka, smeh," hecno", mam rada tudi naravo,potoček,ljubezen, dom " čudno"Mam rada iskrene ljudi,rada pomagam . Neprenesem kolupov,omejitev......ce mas vse to rada, pol spa zadovoljna!ce pa drugi niso ob tem, pa njihov problem!slej ko prej najdes duso, ki ti je slicna! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 kje?? samo tako povem- ne samo tebi... aj itak, sej smo na forumu.kje majo lucke ki so slane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 povsod. pri nas v Merkatorju, v eni galeriji sem jih tudi videla... to je svetilka iz solnih kristalov - iz kamene soli. Pomirja in oddaja negativno nabite ione in je protiutež električnim aparatom, nezadostnemu prezračevanju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Verjamem. A prav tako dober ucinek bo imela kamena strela recimo v prostoru... A dela vse, potem si pac izberemo, kar nam lezi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ha ha ha , jst pa mislu sladoled ha ha ha ma tako iz polskih rudnikov (menda so te tanajbolse9 mam pred samo, tocno pred ekranom ze dolgo.sedaj jih full poceni (cc. od 2.500 - 5.000 SIT - odvisno od velikosti) prodajajo v trznici plava laguna za bezigradom - spodaj v podhodu oz. cisto na zacetu trznice. ma ja, vse skupi pa je!! kameno, pa se lucko, pa se lucko iz mlekarn! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 oddaja tudi zelo romantično pomirjujočo svetlobo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ma ja, vse skupi pa je!! kameno, pa se lucko, pa se lucko iz mlekarn! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 oddaja tudi zelo romantično pomirjujočo svetlobo... aja, ce kupm eno al kaj!!?? cjena, ah sitnica. sm pa dans ze 2 sladoleda mazno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ha ha ha , jst pa mislu sladoled ha ha ha :o|o: očitno me imaš za malo trčeno ... in zakaj bi šla to razlagat? x:px veste ližem sslan ssladoled. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ha ha ha , jst pa mislu sladoled ha ha ha :o|o: očitno me imaš za malo trčeno ... in zakaj bi šla to razlagat? x:px veste ližem sslan ssladoled. :o|o: zakaj pa ne??meni bi bilo to nadvse zanimivo!!!!!!!!!!!!!!!le zakaj bi bil nekdo zaradi tega trcen ali imel celo predsodke o tem govoriti??te ne razumem sedaj? kdo pa sploh ni trcen!!?? evo, jaz priznam da sem vcasih se prevec, da grem ze sam seb na k.... sicer pa ideja o slanih luckah sploh ni slaba, oz. celo lahko bi bil zelo dobr biznis!! pomoje. sploh pa tukaj pisemo se dosti dosti kaj res bolj neumnega ali pametnega odvisno kako perceptira posameznik. ce eni pisejo, da grejo sexat zvecer, etc... (sicer pa zakaj pa ne), mene 0 ne mot, naj uziva narode; lahko ti tut napises, da si jedla slano lucko!! jst sm nazadne kornet, 1 italijasnki in mi je sladoled vcasih presladek, pa se zelo umeten je.sstaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - slan sladoled ideja full!! ves kolk folka bi jedlo sladoled, pa ga ne, ker so sami e-ji not. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ideja za Staneta- sladoled iz zdrave soli.. to bi bilo povpraševanja... ne absolutno nobenih predsodkov- ampak raje ližem čokoladno kot slano lučko...dolgočasno?.. niti malo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 cokolada je sploh mmmmmmmmmmmmmmm sam ni za pretiravat, kt vse. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ce eni pisejo, da grejo sexat zvecer, etc... kdo pa to piše Mick? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 beri tema zvecer! ha ha ha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst bom pa dans zvecer ... ..pa sej vredu no.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ideja za Staneta- sladoled iz zdrave soli.. to bi bilo povpraševanja... ne absolutno nobenih predsodkov- ampak raje ližem čokoladno kot slano lučko...dolgočasno?.. niti malo ...Jaz dam v sorbeto vedno par zrnc slane vodke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 beri tema zvecer! ha ha ha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst bom pa dans zvecer ... ..pa sej vredu no.... seks ob slani lučki!!! ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hkrati za eroticnost dodana se lucka mlekarn...z cokoladnim oblivom al pa jezek ma ja, :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 a ti še ne seksaš... ali si že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 a ti še ne seksaš... ali si že? zakaj? a te zanima? polej raj na OS napis, da se lahk vsaj 'odprto' pogovarjam,ker tule raj ne bi o tem.precej zasebna zadeva pomoje. jst se nkol nisem sexu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 nee... sem mislila... ker si rekel da boš danes zvečer...pa sem mislila seksal danes zvečer... in sem mislila da že seksaš, oz. si že opravil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 nee... sem mislila... ker si rekel da boš danes zvečer...pa sem mislila seksal danes zvečer... in sem mislila da že seksaš, oz. si že opravil. ha ha ha, ma neeeeeeeeee, jast sem samo citiral tiste objave tam... midva se neki ne stekava dans al kaj?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ha ha ha , jst pa mislu sladoled ha ha ha ma tako iz polskih rudnikov (menda so te tanajbolse9 mam pred samo, tocno pred ekranom ze dolgo.sedaj jih full poceni (cc. od 2.500 - 5.000 SIT - odvisno od velikosti) prodajajo v trznici plava laguna za bezigradom - spodaj v podhodu oz. cisto na zacetu trznice. ma ja, vse skupi pa je!! kameno, pa se lucko, pa se lucko iz mlekarn!Pred nedavnim je bilo moč na tržiškem sejmu mineralov kupit tud lučke iz himalajske soli (preverjeno, res so ble iz himalajske). Tko mam zdj eno poljsko in dve himalajske. Najbolj nekvalitetne so lučke iz južnoameriške soli. Ko pis soli žarnica segreje, se začne sol kar malček topiti. Bog ve kwa je razen soli še tm notr. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 mislim da je moja tudi himalajska... so rekli da je himalajska... jaz pa - "ooo, slana lučka"... pojma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.