alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dobro jutro ptički! Oooo, tut vodnarski mačkon se je vrnil....!!! Kako je bilo na terenu? Se je pokazala kakšna miška? Hojla x!x Nič mišk, samo mačkoni... Večina še bolj zaspani kot jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Spat... Samo en uč mi še dela... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hojla x!x Nič mišk, samo mačkoni... Večina še bolj zaspani kot jaz... Kako pa to?? Vsak šef ve, da se morajo zaposleni na delovnem mestu dobro počutit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 lepo spančkaj i ja bi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Odoh ja... Kako pa to?? Vsak šef ve, da se morajo zaposleni na delovnem mestu dobro počutit... Saj ve... Zato ga pa ponoči ni... Hvala bogu da jaz nisem kakšen šef... :xx!: Hvala Todiki pa Aakhutu za sinočnje ircanje... Prehitel smo kozle... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ...jutro...že nazaj... Danes imajo zgleda vsi kmetje v vasi dirke s traktorji mimo moje bajte... So me zbudil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Danes imajo zgleda vsi kmetje v vasi dirke s traktorji mimo moje bajte... kdo bo pol blato s ceste pucal? bodo medvedje lizali ali kaj, bemu kmetje, vse oserejo, pa nič ne spucajo za sabo! evo, pa sem Devica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 kdo bo pol blato s ceste pucal? bodo medvedje lizali ali kaj, bemu kmetje, vse oserejo, pa nič ne spucajo za sabo! evo, pa sem Devica. K sreči imamo danes avtomatsko pranje ceste... Dež... Živjo! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 opsi, male sive celice ali raje rečem zdrava kmečka pamet je šla na dopust - evo, za take stvari mam pa čist dolgo lajtongo. valda, dež, zunaj škrablja, a ne da bi pomislila, da spira blato, ki je ostalo od cestne dirke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Samo pozdravček vodnarčkom Ful dogaja....šibam naprej Mejte se maveično Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 opsi, male sive celice ali raje rečem zdrava kmečka pamet je šla na dopust - evo, za take stvari mam pa čist dolgo lajtongo. valda, dež, zunaj škrablja, a ne da bi pomislila, da spira blato, ki je ostalo od cestne dirke. Devica... Ja, dež škrablja po strehi... Hladno je zunaj, midva sva pa kar krušno peč zakurla... Bo toplo cel dan... Dež naj pa kar pada zunaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 js pa nc ne slisim, da bi po strehi skrabljal... je "previsoko" nad mano al pa nimam tko izurjenega sluha... ga pa slisim ko pada na ze fuuuuul razmoceno travo ceprav je pod mano tud neki taksna razdalja kot nad mano al pa imam prisluhe uglavnem dobro sveze jutro vsem k so notr pa vsem k so zuni... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jaz ga tud ne slišim več... Samo čisto nalahno rosi, vidim skoz okno.Mucki mi spijo na kolenih... Pa men se tud polkna zapirajo... Bom verjetno kmal mrknil, zjutraj so me kmetje s traktorji zbudil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 morgen pleme... tale vikend pa jst nochno.... she dobr de je vikend sam enkrat na teden... she boljsh poa je de traja tri nochi... podneu so samo afterji... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 js pa nc ne slisim, da bi po strehi skrabljal... je "previsoko" nad mano al pa nimam tko izurjenega sluha... ga pa slisim ko pada na ze fuuuuul razmoceno travo ceprav je pod mano tud neki taksna razdalja kot nad mano al pa imam prisluhe hoooooj. ful dobra kratka zgodbica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Morgen, pleme... Tole je pa zlomk dobr pogruntal... Nihče drug ni pleme, samo mi... Pravkar vstal... Zdaj še en kofe... Skoz okno gledam od dežja mokro travo ki bi jo moral pokosit... Zdaj je pa ne morem, hvala nebu za dež... Še danes nočna, potem pa prosto do ponedeljka popoldne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 o luftarčki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Morgen, pleme... Tole je pa zlomk dobr pogruntal... Nihče drug ni pleme, samo mi... hehepa jst sm spljoshno znan po tem, de dobre pogruntam... zlomk plemeniti....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 hehepa jst sm spljoshno znan po tem, de dobre pogruntam... zlomk plemeniti....tralala Kot vodnar...drugačnih tud ne moreš... Pogruntat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kot vodnar...drugačnih tud ne moreš... Pogruntat... spLjoh... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a kr pleme?!! x:Dx, tud kle , js pa še vedno večinoma bingljam solo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kot pleme... Bi moral enga postavit za poglavarja... Samo ne mene! Če je kaj narobe poglavarja prvega fentajo... Kakšen vrač bi že bil... Če ga kaj userješ se lahk na bogove zgovarjaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a kr pleme?!! x:Dx, tud kle , js pa še vedno večinoma bingljam solo pa sej to vechalmanj isto pleme... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a kr pleme?!! x:Dx, tud kle , js pa še vedno večinoma bingljam solo Plem se počasi množi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sm lih u soboto zjutri delu eno raziskavo v mizzartu....3/4 vodnarjev.... pa vsi bl tkole zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.