alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Tale vodnar je ta teden tud takole Brez tistega v sredini... Samo ono ki se okol vrti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Tale vodnar je ta teden tud takole Brez tistega v sredini... Samo ono ki se okol vrti... bomo vidl, kakshen bo tale v pondelk... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bomo vidl, kakshen bo tale v pondelk... zlomk....tralala Kje je še ponedelk... Kaj me briga kaj bo takrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kje je še ponedelk... Kaj me briga kaj bo takrat... pod tole bi se tut jst podpisume bl zanima vse tist vmes.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pod tole bi se tut jst podpisume bl zanima vse tist vmes.... zlomk...tralala Tisto kar je vmes... ...kjerkol že... Je zmeraj najbolš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lep spanec ali pa produktivno čvekanje, karkol boste počel... Lepo se imejte... Do zjutraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lep spanec ali pa produktivno čvekanje, karkol boste počel... Lepo se imejte... Do zjutraj... .... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ...jutro... ... Evo mene, pravkar s šihta... Tale dež ima tud čudne stranske učinke... Cesta je polna povoženih žab... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Dobro jutro! Bioritem počasi prihaja na normalo... Zunaj dež pada ko iz škafa... Jaz imam pa krušno peč zakurjeno... Je fajn toplo, ravno prav za dremat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Dobro jutro vodnar... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Dobro jutro vodnar... O, bikec... Pozdravljena... Ta teden res ne vem kaj je jutro kaj večer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 O, bikec... Pozdravljena... Ta teden res ne vem kaj je jutro kaj večer... Ja, tebe jutro in večer zmedeta mene pa dnevi .Včasih ne vem kateri dan je Imava pač službe takšne Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja, tebe jutro in večer zmedeta mene pa dnevi .Včasih ne vem kateri dan je Imava pač službe takšne A imaš ti tud nočne? Saj so se men tud dnevi čist zbluzil... Sem bil včeraj sveto prepričan da je že sobota... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 A imaš ti tud nočne? Saj so se men tud dnevi čist zbluzil... Sem bil včeraj sveto prepričan da je že sobota... Nočnih nimam....hvala bogu Imam pa sobote ,nedelje in praznike.... Zato mi kakšen dan včasih gre malo mimo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Nočnih nimam....hvala bogu Imam pa sobote ,nedelje in praznike.... Zato mi kakšen dan včasih gre malo mimo... Poznam to... Sem nekaj časa tako delal... :xx!: Ko naenkrat sploh ne veš več kateri dan v tednu je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Poznam to... Sem nekaj časa tako delal... :xx!: Ko naenkrat sploh ne veš več kateri dan v tednu je... Kaj čem...tako sem si zbrala,upam ,da bo kdaj boljše Ni pa fajn ,ko ne veš več kaj nedelja pomeni Bikci vse zmoremo.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kaj čem...tako sem si zbrala,upam ,da bo kdaj boljše Ni pa fajn ,ko ne veš več kaj nedelja pomeni Bikci vse zmoremo.... pridna bikica , jst mam na srečo frej vikende in praznike Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja fajn da si fraj....bikec Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kaj čem...tako sem si zbrala,upam ,da bo kdaj boljše Ni pa fajn ,ko ne veš več kaj nedelja pomeni Bikci vse zmoremo.... Bo bolje, če boš le tako hotela... Smo pa vsi taki - zmoremo precej voeč kot si predstavljamo... Navadiš se pa počas tudi vsega... Saj tud nočna ni tako huda stvar... Le ritem spanja je čisto zbluzen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Bo bolje, če boš le tako hotela... Smo pa vsi taki - zmoremo precej voeč kot si predstavljamo... Navadiš se pa počas tudi vsega... Saj tud nočna ni tako huda stvar... Le ritem spanja je čisto zbluzen... Se privajam na to.... Sicer pa starejši smo bolj smo kaljeni in vsega navajeni, dobivam trdo kožo Zdaj pa počasi odhajam spat.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja fajn da si fraj....bikec bom užival še zate , pa lahko noč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 bom užival še zate , pa lahko noč Ti kar uživaj...jutri sem fraj Lahko noč Vodnarji in Bikec Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Se privajam na to.... Sicer pa starejši smo bolj smo kaljeni in vsega navajeni, dobivam trdo kožo Zdaj pa počasi odhajam spat.... Ma nemoj... To ti je pa neka starost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ma nemoj... To ti je pa neka starost... tako se govori, kaka starost Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tako se govori, kaka starost Ane? Mularija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.