janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ane? Mularija... zakaj pa ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 zakaj pa ne Aha... Doživljensko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Aha... Doživljensko... Še en naš , večni mladenič Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Še en naš , večni mladenič Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Morgen, pleme... Kako se to fino sliši(bere... )Bravo Aakhut. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dobro jutro....mrcina z dolenjske Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dobro jutro....mrcina z dolenjske Morgen... Lepota z Gorenjske... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Klinc, neki smrkam pa kiham... :xx!: Pa sem že en rum s čajem... Zdajle bom pa še en rum brez čaja... Pa bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dobro jutro Vodnarčki... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dobro jutro Vodnarčki... Dobro jutro tud tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hvala Alef...si se naspal Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hvala Alef...si se naspal Ja... Naspal... Zdaj imam štirinajst dni mir pred nočno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ja... Naspal... Zdaj imam štirinajst dni mir pred nočno... Fajn ,a ne Lep dan.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Fajn ,a ne Lep dan.... Tudi tebi... Upam da nisi v službi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Tudi tebi... Upam da nisi v službi... Danes nisem...doma uživam ob kuhanju kosila,malce se že sonček kaže iza oblakov,tako da mi je kar fajn.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Danes nisem...doma uživam ob kuhanju kosila,malce se že sonček kaže iza oblakov,tako da mi je kar fajn.... Pri nas se je pa pravkar mal pokazal sonček... Ravno tolk da se dajo videt sence... Naj vam tekne, karkoli boš že skuhala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pri nas se je pa pravkar mal pokazal sonček... Ravno tolk da se dajo videt sence... Naj vam tekne, karkoli boš že skuhala... Juhica gotovo bo... Hvala Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Juhica gotovo bo... Hvala Dober tek! Jaz brez juhice... Mi bolj odgovarja hrana kjer je treba zobe aktivirat... Polpeti... Pa radič, štrucar, z domačega vrta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Dober tek! Jaz brez juhice... Mi bolj odgovarja hrana kjer je treba zobe aktivirat... Polpeti... Pa radič, štrucar, z domačega vrta... Najprej juhica...potem pa kaj za grizit...tud kaj z domačega vrta Tudi tebi dober tek Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hellow plemenit luft (kok pase ta sposojen izraz od skorpijonke uglavnem.... me zanima, ce kdo iz plemena (ta sposojen izraz se bolj pase ) al pa iz tropa, krdela......ve, kako v posodi locis katera voda prihaja iz katere plastenke, ce mas najprej 2 plastenki vode pa jih nato spravis v eno posodo? al pa ce kdo lahko ve/zna/lahko povedt 3 dni v tednu brez, da uporablja besede kot so: ponedelk, tork, sreda, cetrtk, petk, sobota pa nedela? pa cudovito nedeljo vsem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Klinc, neki smrkam pa kiham... :xx!: Pa sem že en rum s čajem... Zdajle bom pa še en rum brez čaja... ti je kakšen bernerdinc prinesel rum v sodčku? jaz bi rum dala raje v tiramisu ... če bi mela sestavine ... če bi se mi dalo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hellow plemenit luft (kok pase ta sposojen izraz od skorpijonke uglavnem.... me zanima, ce kdo iz plemena (ta sposojen izraz se bolj pase ) al pa iz tropa, krdela......ve, kako v posodi locis katera voda prihaja iz katere plastenke, ce mas najprej 2 plastenki vode pa jih nato spravis v eno posodo? al pa ce kdo lahko ve/zna/lahko povedt 3 dni v tednu brez, da uporablja besede kot so: ponedelk, tork, sreda, cetrtk, petk, sobota pa nedela? pa cudovito nedeljo vsem Čist enostavno, plemenita luftarka... Voda Voda iz prve plastenke je na dnu, iz druge pa na vrhu... Trije dnevi v tednu Včeraj, Danes, Jutri... Mater, sem genij... ti je kakšen bernerdinc prinesel rum v sodčku? jaz bi rum dala raje v tiramisu ... če bi mela sestavine ... če bi se mi dalo ... Ojla! Ni bilo bernardinca, samo rum... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ojla! Ni bilo bernardinca, samo rum... seveda je bil ... preveč ruma je bilo, da bi se spomnil, kdo ti ga je prinesel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 seveda je bil ... preveč ruma je bilo, da bi se spomnil, kdo ti ga je prinesel. Vse je mogoče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 sam da ti dam mir ... ker dobro veš, da je moja maksima. kajpačejebilmedo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.