kapica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Čist enostavno, plemenita luftarka... Voda Voda iz prve plastenke je na dnu, iz druge pa na vrhu... Trije dnevi v tednu Včeraj, Danes, Jutri... Mater, sem genij... dobr si genij... vceraj, danes, jutr glede vode pa ne mores dt eno na dno eno pa na vrh v eni in isti posodi se ja pomesa med sabo pa ustvari vezi... ves kj je? zamrznes jo! vodo z ene pa vodo z druge plastneke pol pa komot locis eno od druge v isti posodi.... ajaaaaaaaaaaa... v bistvu ej, si res genij, ni kej das en led na drugega... jeap, mas eno na dnu eno pa na vrhu... macona... hellou... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 dobr si genij... vceraj, danes, jutr glede vode pa ne mores dt eno na dno eno pa na vrh v eni in isti posodi se ja pomesa med sabo pa ustvari vezi... ves kj je? zamrznes jo! vodo z ene pa vodo z druge plastneke pol pa komot locis eno od druge v isti posodi.... ajaaaaaaaaaaa... v bistvu ej, si res genij, ni kej das en led na drugega... jeap, mas eno na dnu eno pa na vrhu... macona... hellou... OK, naj bo 1:1 ali pa 50%... Kakor ti drago... sam da ti dam mir ... ker dobro veš, da je moja maksima. kajpačejebilmedo? Ja, medo je bil! Pa ne oni pravi... Da mi daš mir... Pa, to ni bil ravno moj namen... Do miru pridem lahko drugače, če ga že hočem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 vodnarčki vse pod kontrolo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Oj, mucka! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Al sem čorav al pijan al kaj... Kaj je z datumi objav?Men nekje piše Danes, xx:yy... Nekje pa 18. sept. 18. smo JUTRI!!A je še kdo to opazil? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 macona... hellou... hellou! OK, naj bo 1:1 ali pa 50%... Kakor ti drago... Ja, medo je bil! Pa ne oni pravi... Da mi daš mir... Pa, to ni bil ravno moj namen... Do miru pridem lahko drugače, če ga že hočem... OK no, bom dala mir ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hellou! OK no, bom dala mir ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mhm , še en dokaz da je čas relativna zadeva.. Ma daj, pravi se je oglasil... Ti še nis čist pri sebi, tvoja opažanja ne štejejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 za danes, ker si glih grem po pico in čike. ampak čez pol ure bo polnoč ... kmalu se vrnem .. neee, saj ne bom težila več z rumom. raje nazdraviva, pa je: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Al sem čorav al pijan al kaj... Kaj je z datumi objav?Men nekje piše Danes, xx:yy... Nekje pa 18. sept. 18. smo JUTRI!!A je še kdo to opazil? Rabiš očala jaz vidim točno tko kot je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Zakaj pa ne ? Sem čisto kul.. To ti misliš... Ne verjamem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 To ti misliš... Ne verjamem... Pre-vroče mu je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Rabiš očala jaz vidim točno tko kot je Zdaj je vse kot mora bit. Eno uro nazaj pa je bilo nekaj z datumi narobe.Ali je bilo na LNF ali pa je ura na mojem compu bluzila... Kar je tudi že bilo... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ma tudi PC se kdaj zblede Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Tudi, ja... Samo je bilo nekaj na LNF...Nekaj časa nisem mogel noter, pa počasen je bil. Potem je bilo pa tisto z datumi Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ja, saj ti verjamem Tudi meni se včasih to naredi Pol pa bemtim ampak včasih pol kako knjgo v roke vzamem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Vodnarček dobro jutro A nisi nič zaspan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Oj, mucka! Nič zaspan, kofe že spil... Mi je prejšnji teden nočnega šihta totalno zbluzil bioritem... xrosex Ampak to je tapravo zame... Da ne gre vse po nekih tirnicah... Da je mal tud OFF... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dobro jutro...pa lepo se imejte Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 plemeniti luftarji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dobro jutro...pa lepo se imejte Enako... plemeniti luftarji Oj, Klarus... A je Robbie preživel invazijo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 To je taktika in strategija! Haha itak...mečkači Oj, mucka! Nič zaspan, kofe že spil... Mi je prejšnji teden nočnega šihta totalno zbluzil bioritem... xrosex Ampak to je tapravo zame... Da ne gre vse po nekih tirnicah... Da je mal tud OFF... Jest tut kofetka pijem.Pol pa po obveznostih.Mater bi potegnu do ene 10h Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Haha itak...mečkačiJest tut kofetka pijem.Pol pa po obveznostih.Mater bi potegnu do ene 10h Oj, ribica! Dobrodošel v našem plemenu! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Oj, ribica! Dobrodošel v našem plemenu! Ascident mam v vodnarju ...tko da ni čist tuj pleme tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.