alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ascident mam v vodnarju ...tko da ni čist tuj pleme tole Lepo, da si spomnil,čeprav mal pozno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Lepo, da si spomnil,čeprav mal pozno... Zakaj.Sej toj itak sam moja maska....tm not pa ribca Kvaj zej to a me dioptrija mal že jebe al ni Ribce sploh tlele kot teme u čvekarijah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Zakaj.Sej toj itak sam moja maska....tm not pa ribca Kvaj zej to a me dioptrija mal že jebe al ni Ribce sploh tlele kot teme u čvekarijah Nimam pojma... Nimam nič v ribah pa je tud iskal nisem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nimam pojma... Nimam nič v ribah pa je tud iskal nisem... Ja sej.Tipičm vodnar.Boli me ku..c za druge Jest pa v jok pa na drevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja sej.Tipičm vodnar.Boli me ku..c za druge Jest pa v jok pa na drevo Pa igrače s sabo pa nič več dol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Pa igrače s sabo pa nič več dol... Itak....kakšno Jane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Itak....kakšno Jane Kaj zdej že misliš da si Tarzan? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kaj zdej že misliš da si Tarzan? Ja sej kva jest nism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja sej kva jest nism To imaš pa tud prav... Samo paz da z drevesa ne padeš... Pol boš zares indigo(plav... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 bohdej ... tole sm sicer zhe napisu...ampak je vredna vsaketoliko ponovitve:HVALA BOGU, DE JST NISM BOG...KOLK KRIVIC BI SHELE POL BLOsi bom dal majco natiskat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 bohdej ... tole sm sicer zhe napisu...ampak je vredna vsaketoliko ponovitve:HVALA BOGU, DE JST NISM BOG...KOLK KRIVIC BI SHELE POL BLOsi bom dal majco natiskat... zlomk...tralala Bog pomagaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bog pomagaj... bohlonej zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bog pomagaj... bohlonej zlomk...tralala Pa... Ne tvoje ne moje ni kaj prida... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Pa... Ne tvoje ne moje ni kaj prida... to prepustimo vechni sodbi... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 to prepustimo vechni sodbi... zlomk...tralala Kar... Jaz mam raje kaj bolj konkretnega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kaj je zate konkretno? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kaj je zate konkretno? konkretno je opozit od mick-enega zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kolk vam dons seka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kaj je zate konkretno? Otipljivo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 vasak ima svojo razlago Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Otipljivo... Vodnarsko Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Vodnarsko To pa ni konkretno... To je virtualno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 To pa ni konkretno... To je virtualno... Če ti tako rečeš ,potem že drži Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Če ti tako rečeš ,potem že drži Je pa tud kaj konkretnega pri meni - asc. strelec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Je pa tud kaj konkretnega pri meni - asc. strelec... O to je pa že nekaj....poznam enga pravega strelca Moj asc...tehnica Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.