kapica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 eee priblizn sm vedla...(poudarek na priblizn) a zato pol podmornica... zkj ne kr KURSK? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 morgen pleme zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 eee priblizn sm vedla...(poudarek na priblizn) a zato pol podmornica... zkj ne kr KURSK? Dober večer... ...al pa dobro jutro? Kursk... Zadeva je precej starejša od Kurskaza KURSK bi pa moral kaj novega pogruntat... morgen pleme zlomk.....tralala Morgen... ...plemenjak... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jutro vsi vodnarji in vodnarke!!Pojdimo novim zmagam naproti Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jutro vsi vodnarji in vodnarke!!Pojdimo novim zmagam naproti Dobro jutro plemenjaki luftarski! Spal kot polh do 09:00... Končno ena za silo normalna noč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jutro alllllll....... alef? kj je zate NORMALNA (za silo) noc? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 še tuki mal poskočim , končn vidm ene normalne ure Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ooo a sem že kdaj bla kle? vidm da so sami bl nočni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ooo a sem že kdaj bla kle? vidm da so sami bl nočni Živjo!Tud jaz ne vem a si že bila tu al ne... Dobrodošla... Eni so tu res zgodnji... Tud jaz včasih nočni ptič... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 iiiiiii kok lepa dobrodošlica. bom večkrat pršla sam če bo kdo kle. jz od navsezgodi delujem, pa na vse zgodi tut neham Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 morgen... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 iiiiiii kok lepa dobrodošlica. bom večkrat pršla sam če bo kdo kle. jz od navsezgodi delujem, pa na vse zgodi tut neham Se bom potrudil da bom navsezgodaj prisoten Vsak nova moč je dobrodošla. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sicer ne vem če mam kej v vodnarju... ampak jih pa poznam neki a to tud šteje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sicer ne vem če mam kej v vodnarju... ampak jih pa poznam neki a to tud šteje sej che mamo vodnarji kej v teb....tut shteje zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jutro alllllll....... alef? kj je zate NORMALNA (za silo) noc? Da ne grem spat takrat ko se običajno vstaja... Da ne vstajam takrat ko se običajno pride iz službe... Da ne grem delat ko se običajno hodi spat... :xx!: Nekako takole... sicer ne vem če mam kej v vodnarju... ampak jih pa poznam neki a to tud šteje Tudi Si jih že navajena Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ta aiwin podpis je mel prey en član z dedčevim nikom' Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ta aiwin podpis je mel prey en član z dedčevim nikom' Tisti ki je imel(ali še ima?) enak podpis kot Aiwa je prišel na forum precej za njo... Aiwa ima pa tak podpis že odkar sem jaz na forumu.Za prej pa ne vem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dobro jutro pleme in ostale bande! Pa takoj adijo... Mam en zoprn opravek... :xx!: Moram v Lj. zobovje slikat.Da bo zobarca vedla kaj delat... Lepo se mejte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jutro zaspanci Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ha! dvomim da je kle že kdo ustou Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Vodnarčki, dobro jutro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ha! dvomim da je kle že kdo ustou Dober dan... Vstali smo že, pa po opravkih... Šele zdaj iz Lj. :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 no sej. že poldne da se začne mal dogajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tko žalostna... ruklna izpit...pi......matr..... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tko žalostna... ruklna izpit...pi......matr..... Bo drugič bolje... Drži se... Dogajal že danes... Šel slikat komplet zobovje v ZD Lj-Šiška.Po telefonu so mi rekli da začnejo ob 07:00 Malo morgen! Začnejo ob desetih!Jaz pa bil tam že pred deveto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.