lanja 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 joj joj joj si se pa načakal a Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Šel slikat komplet zobovje v ZD Lj-Šiška.Po telefonu so mi rekli da začnejo ob 07:00 Malo morgen! Začnejo ob desetih!Jaz pa bil tam že pred deveto... zdravstvo jz morm u poslo :xx!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tko žalostna... ruklna izpit...pi......matr..... verjetno nisi edina... Ne obupat, bo pa drugic, kot je Alef napisal. Dogajal že danes... Šel slikat komplet zobovje v ZD Lj-Šiška.Po telefonu so mi rekli da začnejo ob 07:00 Malo morgen! Začnejo ob desetih!Jaz pa bil tam že pred deveto... so dogodki preizkusali tvojo potrpezljivost... :xx!: a si vsaj porihtal? lep pozdravcek vsem... aiwa... lahko noc Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 morgen....pleme dons pa bo...pa jutr...pa pojutrshnjem.....pa mogoche clo she popojutrshnjem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 bo bo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 zdravstvo jz morm u poslo :xx!: verjetno nisi edina... Ne obupat, bo pa drugic, kot je Alef napisal. so dogodki preizkusali tvojo potrpezljivost... :xx!: a si vsaj porihtal?lep pozdravcek vsem... aiwa... lahko noc Porihtal... Čakal več kot eno uro... Fertik je bilo pa v minuti... Ajde, uživajte dalje, jaz grem na šiht. joj joj joj si se pa načakal a Ja, pa še zeblo me je ko psa... :xx!: Pri nas bilo sonce ko sem šel od doma... Tam pa megla...mrzlo... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dogajal že danes... Šel slikat komplet zobovje v ZD Lj-Šiška.Po telefonu so mi rekli da začnejo ob 07:00 Malo morgen! Začnejo ob desetih!Jaz pa bil tam že pred deveto... To si bil pa v mojem koncu , sam pridni pa niso Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 aiwa... lahko noc i wish Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 To si bil pa v mojem koncu , sam pridni pa niso Dober večer banda... A si ti iz Šiške? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ni edini. aaaa!!! matr dons sem pa vodnarje dočakala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dober večer banda... A si ti iz Šiške? pa prav tam bliz, po moje si šel mim mene , če si šel po obvoznici, sam me itak ni blo doma , deloholik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ni edini. aaaa!!! matr dons sem pa vodnarje dočakala takoj aiwco pohvalt , dans največja čveka , brez konkurence Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 pšššš č sm pa doma pa ne maram tvja gledat... kaj nej pol... knigce tko skoz berem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej prav, TV je brezveze, sam sediš, na luni vsaj prste razmigavaš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 s tem nimam problemov. cele dneve prste razgibavam. itak pa obladam slepo 10prstno tipkanje. tko da mi lahk tipkovnco sred noči v poslo prneseš pa ti vse natipkam kar čš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ni edini. aaaa!!! matr dons sem pa vodnarje dočakala pa prav tam bliz, po moje si šel mim mene , če si šel po obvoznici, sam me itak ni blo doma , deloholik A si bil na malci? Ne po obvoznici, mimo živaskega vrta. Imam pa tam nekje na Šišenski eno žlahto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kwa buliš ponavad me do 22ih zmanka kle se pa prej ne začne dogajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 A si bil na malci? Ne po obvoznici, mimo živaskega vrta. Imam pa tam nekje na Šišenski eno žlahto... takrat pa še ne Se mi je zdel, da si šel mimo, sej jst sem zraven Šišenske, zaenkrat še Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kam pa greš? a na mojo ulco? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 takrat pa še ne Se mi je zdel, da si šel mimo, sej jst sem zraven Šišenske, zaenkrat še Ja, če si vidu kakšnega srebrnega Mercedesa SLK - to sem bil jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kam pa greš? a na mojo ulco? a da bi , no plan je mal bolj stran, pod Šmarno goro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tm tut lušn zanč bla pr enih k so v bajti in so mel vrt zuni - celo đunglo. nis niti do soseda vidu. ful lepo urejen. kt da nisi v ljubljan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 tm tut lušn zanč bla pr enih k so v bajti in so mel vrt zuni - celo đunglo. nis niti do soseda vidu. ful lepo urejen. kt da nisi v ljubljan... sej jst mam dobr filing tam, tko da sem čist zadovljen, sam zjutri bo treba prej vstat , edino če službo kje bližji zrihtam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kr eno na domu oz. od doma da delaš bo najbliži Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Je treba delat, ne pa okol ga srat, poje Smolar... :xx!: Jaz moram delat jutri in ga bom nehal srat.Zato dragi moji...nočko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.