free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 aja Nosorog - HVALA za info!!! sicer pa te iz podhoda so tudi himalajsek, vsaj tako una prodajalka pravi.zanimivo je da so precej poceni, saj se pred letom ali devama je bila cena za tkle pise ki jih prodajajo minim. 12.000-24.000 SIT. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 aja HVALA za info!!! sicer pa te iz podhoda so tudi himalajsek, vsaj tako una prodajalka pravi.zanimivo je da so precej poceni, saj se pred letom ali devama je bila cena za tkle pise ki jih prodajajo minim. 12.000-24.000 SIT.Tiste, ki so res himalajske, majo ponavad deklaracijo (kolikor mi je znano, jih imata v Slo dva dobavitelja). Ene H. lučke prihajajo k nam preko Pakistana in Nizozemske, in na Nizozemskem je nabavna cena 7 Eurov/kg - torej se jih tle ne bi smelo dobit za okoli 2.500 SIT.Baje pa se je pojavila ena Celjanka, ki jih dobiva prek Nemčije (ima certifikat nekega tamkajšnjega inštituta) po zelo ugodni ceni. Morm prašat, po kolk jih ma. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hm, uran v 1. bajti, sonce v 11. bajti...ka pa vem, če je kej vodnarskega hoh, a res...tut jest Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 jaz pa luno v vodnarju, pa en lep vikend z vodnarji za sabo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 da nisva bla kje skupaj....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ma si ti romanticen....ce je to zate bil lep vikend, kako bi sele blo, ce bi bil res z mano!!! kaj si ti po asc, bobnar? in kako nova sluzba? ma ja, malo manj nava medtem, ma vseeno.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ma tako direkten, pa devicknih...du bi si mislu! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Vodnarji so cool. Mal nenavadni, ampak fejst fajn. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ne hvali dneva pred večerom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 moja prepelička je vodnarka..... brihtna k sam satan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Vodnaaarji... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 (oona, a to ti sama za sabo vzdihujes....? ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 zanjo ne vem...jaz pa res ...ker mi je bolj kulsko razpoloženje, če sem v vodnarjevskem moodu, kot pa da me kakšen lunin vozel je*.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 a nisi ti skorpijoncica...? ma...vodnarji itak...ne bi prevec posplosevala, ampak skoda zgubljat besede, ker so nepopisni....ful smotano fajni...ali pa fajn smotani...kot kdaj ali pa oboje naenkrat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja pa ga je treba tud z vodnarji mal srat... kaj pa veš kaj ma v vodnarju... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 seveda sem...sam sem kukr mal skrižana še z vodnarjem (uran +pluton v konjunkciji z asc), plus povdarjen merkur....križnec torej...ali uspešen ali na: kakor za koga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 dober kombo...taki...eazy ljudje so to....vodnarji pa skorpijoni.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 zlo izi ...razen če ne ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 dober kombo...taki...eazy ljudje so to....vodnarji pa skorpijoni.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ko se voli...taj se (i) tuce rajsi tako, ko neke meglene variante Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 nobelovo tinka ....ker meglene variante so pa do konca :xx!: :xx!: :xx!: ....ti si taprava Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 amis...nehi no... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 a ni to fajn poko...pol ti nikol ni dolgčas ...ker dolgčas je smrt za radost Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.