Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

aja :inocent:

Nosorog - HVALA za info!!!

sicer pa te iz podhoda so tudi himalajsek, vsaj tako una prodajalka pravi.

zanimivo je da so precej poceni, saj se pred letom ali devama je bila cena za tkle pise ki jih prodajajo minim. 12.000-24.000 SIT.

Deli na socialnih omrežjih

aja  :inocent:

HVALA za info!!!

sicer pa te iz podhoda so tudi himalajsek, vsaj tako una prodajalka pravi.

zanimivo je da so precej poceni, saj se pred letom ali devama je bila cena za tkle pise ki jih prodajajo minim. 12.000-24.000 SIT.

Tiste, ki so res himalajske, majo ponavad deklaracijo (kolikor mi je znano, jih imata v Slo dva dobavitelja). Ene H. lučke prihajajo k nam preko Pakistana in Nizozemske, in na Nizozemskem je nabavna cena 7 Eurov/kg - torej se jih tle ne bi smelo dobit za okoli 2.500 SIT.

Baje pa se je pojavila ena Celjanka, ki jih dobiva prek Nemčije (ima certifikat nekega tamkajšnjega inštituta) po zelo ugodni ceni. Morm prašat, po kolk jih ma.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
zanjo ne vem...jaz pa res x:Dx ...ker mi je bolj kulsko razpoloženje, če sem v vodnarjevskem moodu, kot pa da me kakšen lunin vozel je*.... :vragec: x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

seveda sem...sam sem kukr mal skrižana še z vodnarjem (uran +pluton v konjunkciji z asc), plus povdarjen merkur....križnec torej...ali uspešen ali na: kakor za koga x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...