janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 luftarji en super dan a je že en mesec kolk ji je to najbrž hitro minilo ... men se zdi, da je lih dobro šla naj srečno potuje je šlo pa res hitro , še za vodnarko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hello luft plemeniti! včeraj sem polila lak za nohte po tleh in kavču ... šla pucat z acetonom ... hlapi so mi vdarili na možgane ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 grej pred parimi minutami na čik oz. sem šla. pa se pripelje soseda na bjaku ... slišim en zvok kot kadar Super Mario pobere gobico in zraste ... zvonil ji je telefon ... potem pa en kosmat tigrast maček na zidu, obraslem z bršljanom in mu začne sladkobno." O, muci, muci, nič ne om naredila lepemu muciji ..." maček spizdil po hitrem postopku ... potem pa zagledam netopirčka, kako leta že ob tej uri ... nekje zaškripajo vrata, kot bi kdo odpiral trugo ... in nato začne zvoniti cerkveni zvon ... kripiiiiii ... sem šla kar not ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hello luft plemeniti! včeraj sem polila lak za nohte po tleh in kavču ... šla pucat z acetonom ... hlapi so mi vdarili na možgane ... Ne se sekirat, se ti nič ne pozna... Dober večer banda... grej pred parimi minutami na čik oz. sem šla. pa se pripelje soseda na bjaku ... slišim en zvok kot kadar Super Mario pobere gobico in zraste ... zvonil ji je telefon ... potem pa en kosmat tigrast maček na zidu, obraslem z bršljanom in mu začne sladkobno." O, muci, muci, nič ne om naredila lepemu muciji ..." maček spizdil po hitrem postopku ... potem pa zagledam netopirčka, kako leta že ob tej uri ... nekje zaškripajo vrata, kot bi kdo odpiral trugo ... in nato začne zvoniti cerkveni zvon ... kripiiiiii ... sem šla kar not ... Pa te ja ni strah ratalo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 saj ti pravim, da je bilo kripi. ni še minilo 24 ur, odkar sem polila lak po tleh in kavču. malo prej, ko sem iskala ključe po torbici 8not pa pulover, jogurt, mobič, žlica ... sem raztresla arašide. bolj podobno meni ne bi moglo biti nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 saj ti pravim, da je bilo kripi. ni še minilo 24 ur, odkar sem polila lak po tleh in kavču. malo prej, ko sem iskala ključe po torbici 8not pa pulover, jogurt, mobič, žlica ... sem raztresla arašide. bolj podobno meni ne bi moglo biti nič. Podobno tebi... Ne bi mogel sodit, te ne poznam ... Lahko pa rečem da te v tem kar opisuješ prekašam... Včasih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 izstreli! jaaaa, ampak jaz čutim, da se neki premika po torbi in še bolj divje začnem iskati ključe, da se ja cela vrečka arašidov raztrese. s frendico sva ugotovili ... da v bistvu mava isti problem ali kar prekletstvo ... vse, kar primeve, je usojeno na uničenje - se zlama, pokvari, zdrobi, uvene, ... enkrat pri 12. letih se je na moje radiu skrivnostno zasmodil kabel ... kaj čem, rada sem mela štrom ... zdaj ne več .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Vodnarji kolk bo danes lep dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 izstreli! jaaaa, ampak jaz čutim, da se neki premika po torbi in še bolj divje začnem iskati ključe, da se ja cela vrečka arašidov raztrese. s frendico sva ugotovili ... da v bistvu mava isti problem ali kar prekletstvo ... vse, kar primeve, je usojeno na uničenje - se zlama, pokvari, zdrobi, uvene, ... enkrat pri 12. letih se je na moje radiu skrivnostno zasmodil kabel ... kaj čem, rada sem mela štrom ... zdaj ne več .. Dobro jutro... Men gre drugače marsikaj zelo dobro od rok... Ampak pride kakšen dan ko je bolje da se vsedem v kakšen kot in dam mir... Ker gre vse česar se lotim, narobe... K sreči ni pogosto, ampak ko je... Takrat bom sigurno nekaj polomil, stresel, polil, zažgal...odvisno česa se bom lotil... Vodnarji kolk bo danes lep dan Oj, mucka... Lep in sončen dan... Vsaj zaenkrat tako zgleda, pri nas... Pa tudi če bodo oblaki, dan bo vseeno lep... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Dobro jutro vodnarčki Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Dobro jutro vodnarčki Dobro jutro tudi tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 hellow all... tolk sem zmedena... :xx!: cvekam po mobiju hkrati ga pa iscem po torbici... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 hellow all... tolk sem zmedena... :xx!: cvekam po mobiju hkrati ga pa iscem po torbici... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 še tuki pozdravim, moja luna je spet firbčna kaj dogaja hellow all... tolk sem zmedena... :xx!: cvekam po mobiju hkrati ga pa iscem po torbici... Nisi edina, taka luna je , v strelcu, pa je vse skupaj razpršeno, tudi možgani ,še dobr, da zjutraj vse počnem dokaj avtomatsko, ker dans sem precej zmedeno blodil po stanovanju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Nisi edina, taka luna je , v strelcu, pa je vse skupaj razpršeno, tudi možgani ,še dobr, da zjutraj vse počnem dokaj avtomatsko, ker dans sem precej zmedeno blodil po stanovanju hvala za tolazbo, da nisem edina... aham... in spet so krivi planeti... kok dobr, da delamo postene "napake" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 hvala za tolazbo, da nisem edina... aham... in spet so krivi planeti... kok dobr, da delamo postene "napake" ane, ane pošteno , o ti ti planetki ,bi treba kakšnega za ušesa , sam kaj ko jih nimajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 bi treba kakšnega za ušesa , sam kaj ko jih nimajo hehe, zakaj bi nekaj za nekaj cesar to nekaj tega nekaj nima??? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 hehe, zakaj bi nekaj za nekaj cesar to nekaj tega nekaj nima??? pa ti si novi Shakespeare , dons tut moji luni ne gre nč v glavo ,sem preveč , bom probal uštekat kdaj drugič , mogoče bo sonce kej pomagalo,ko mi bo mal v glavo posvetlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Vidva kar filozofirajta, Alef gre pa jest... Makaronflajš, pa radič z mojga vrta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Vidva kar filozofirajta, Alef gre pa jest... Makaronflajš, pa radič z mojga vrta... ti si kar privošči , saj pol greš , no ne tolk verjetn Pa upam, da maš dost makaronov, če ne pa s kruhom , mal seti pridružim na svojem koncu, tole filozofiranje o hrani ni glih za moj želodec,najprej pa mal grozdja, domačga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 pa ti si novi Shakespeare nea pretiravi Vidva kar filozofirajta, Alef gre pa jest... Makaronflajš, pa radič z mojga vrta... dobr apetit... ti si kar privošči , saj pol greš , no ne tolk verjetn Pa upam, da maš dost makaronov, če ne pa s kruhom , mal seti pridružim na svojem koncu, tole filozofiranje o hrani ni glih za moj želodec,najprej pa mal grozdja, domačga najprej mal grozdja pol pa ostalo to te bo na wc-ju zadrzalo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 nea pretiravi najprej mal grozdja pol pa ostalo to te bo na wc-ju zadrzalo nč bat , sprobano, boljš prej kot pol , vsaj meni , pa nč wc-ja. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ajde, nakladajte dalje, jaz grem delat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Vidva kar filozofirajta,Ajde, nakladajte dalje, evo, ker se tko lepo trudis, nas "usmerjat" se ena mal bolj "resna" stran od presnje za volare... http://www.youtube.com/watch?v=oNgSeJzLJFc Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Luftarji ste kej na sončku hehe, zakaj bi nekaj za nekaj cesar to nekaj tega nekaj nima??? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.