Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

luftarji x:Xx en super dan x:px x:Xx

a je že en mesec :eek: :eek: kolk ji je to najbrž hitro minilo ... men se zdi, da je lih dobro šla :inocent: naj srečno potuje :palec: xDDx

je šlo pa res hitro x:o)x, še za vodnarko :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

hello luft plemeniti! :wOOt: xOOx :devil:

včeraj sem polila lak za nohte po tleh in kavču ... šla pucat z acetonom ... hlapi so mi vdarili na možgane ... :vio:

Guest mačona
grej pred parimi minutami na čik oz. sem šla. pa se pripelje soseda na bjaku ... slišim en zvok kot kadar Super Mario pobere gobico in zraste ... zvonil ji je telefon ... :o|o: x:Dx potem pa en kosmat tigrast maček na zidu, obraslem z bršljanom in mu začne sladkobno." O, muci, muci, nič ne om naredila lepemu muciji ..." maček spizdil po hitrem postopku ... x:Dx potem pa zagledam netopirčka, kako leta že ob tej uri ... nekje zaškripajo vrata, kot bi kdo odpiral trugo ... in nato začne zvoniti cerkveni zvon ... kripiiiiii ... :icon16: xduhx sem šla kar not ... x:Dx

hello luft plemeniti! :wOOt: xOOx :devil:

včeraj sem polila lak za nohte po tleh in kavču ... šla pucat z acetonom ... hlapi so mi vdarili na možgane ... :vio:

Ne se sekirat, se ti nič ne pozna... x:Dx x:Dx :vragec: x:Xx x;)x

Dober večer banda... x:Xx xsrcx :palec:

grej pred parimi minutami na čik oz. sem šla. pa se pripelje soseda na bjaku ... slišim en zvok kot kadar Super Mario pobere gobico in zraste ... zvonil ji je telefon ... :o|o: x:Dx potem pa en kosmat tigrast maček na zidu, obraslem z bršljanom in mu začne sladkobno." O, muci, muci, nič ne om naredila lepemu muciji ..." maček spizdil po hitrem postopku ... x:Dx potem pa zagledam netopirčka, kako leta že ob tej uri ... nekje zaškripajo vrata, kot bi kdo odpiral trugo ... in nato začne zvoniti cerkveni zvon ... kripiiiiii ... :icon16: xduhx sem šla kar not ... x:Dx

:eek: :eek: x:Dx x:Dx :palec: x:o)x

Pa te ja ni strah ratalo? x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona

saj ti pravim, da je bilo kripi. :vio:

ni še minilo 24 ur, odkar sem polila lak po tleh in kavču. malo prej, ko sem iskala ključe po torbici 8not pa pulover, jogurt, mobič, žlica ... sem raztresla arašide. :C: x:Dx bolj podobno meni ne bi moglo biti nič. x:)x x:Ix

saj ti pravim, da je bilo kripi. :vio:

ni še minilo 24 ur, odkar sem polila lak po tleh in kavču. malo prej, ko sem iskala ključe po torbici 8not pa pulover, jogurt, mobič, žlica ... sem raztresla arašide. :C: x:Dx bolj podobno meni ne bi moglo biti nič. x:)x x:Ix

x:Dx x:Dx

Podobno tebi... :eek: x?x x:Dx

Ne bi mogel sodit, te ne poznam ... x:Dx x:Dx

Lahko pa rečem da te v tem kar opisuješ prekašam... :palec: x^x

Včasih... x:Dx x:Dx :wOOt: x:o)x xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona

izstreli! :zoro: x:px x:px jaaaa, ampak jaz čutim, da se neki premika po torbi in še bolj divje začnem iskati ključe, da se ja cela vrečka arašidov raztrese.

s frendico sva ugotovili ... da v bistvu mava isti problem ali kar prekletstvo ... :inocent: vse, kar primeve, je usojeno na uničenje - se zlama, pokvari, zdrobi, uvene, ... enkrat pri 12. letih se je na moje radiu skrivnostno zasmodil kabel ... kaj čem, rada sem mela štrom ... zdaj ne več .. x:Dx :O: x:Dx

izstreli! :zoro: x:px x:px jaaaa, ampak jaz čutim, da se neki premika po torbi in še bolj divje začnem iskati ključe, da se ja cela vrečka arašidov raztrese.

s frendico sva ugotovili ... da v bistvu mava isti problem ali kar prekletstvo ... :inocent: vse, kar primeve, je usojeno na uničenje - se zlama, pokvari, zdrobi, uvene, ... enkrat pri 12. letih se je na moje radiu skrivnostno zasmodil kabel ... kaj čem, rada sem mela štrom ... zdaj ne več .. x:Dx :O: x:Dx

Dobro jutro... xsrcx x:Xx

x:Dx x:Dx

Men gre drugače marsikaj zelo dobro od rok... x^x

Ampak pride kakšen dan ko je bolje da se vsedem v kakšen kot in dam mir... :vragec:

Ker gre vse česar se lotim, narobe... xrolleyesx xrolleyesx :vragec: x:Dx

K sreči ni pogosto, ampak ko je... :wOOt: :wOOt:

Takrat bom sigurno nekaj polomil, stresel, polil, zažgal...odvisno česa se bom lotil... x:o)x

Vodnarji x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

kolk bo danes lep dan x:)x

Oj, mucka... xsrcx x:Xx

Lep in sončen dan... xsrcx

Vsaj zaenkrat tako zgleda, pri nas... xDDx

Pa tudi če bodo oblaki, dan bo vseeno lep... x:Xx xsrcx

Dobro jutro vodnarčki x;)x x^x xDDx

Dobro jutro tudi tebi... x:Dx x:Xx

hellow all... x:px x:Xx

tolk sem zmedena... :xx!: cvekam po mobiju hkrati ga pa iscem po torbici... :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: x:Xx

še tuki pozdravim, moja luna je spet firbčna x:px kaj dogaja x;)x

hellow all... x:px x:Xx

tolk sem zmedena... :xx!: cvekam po mobiju hkrati ga pa iscem po torbici... :vragec: x:Dx

x:Dx Nisi edina, taka luna je xnckrivx, v strelcu, pa je vse skupaj razpršeno, tudi možgani x:Dx,

še dobr, da zjutraj vse počnem dokaj avtomatsko, ker dans sem precej zmedeno blodil po stanovanju x;)x

x:Dx Nisi edina, taka luna je xnckrivx, v strelcu, pa je vse skupaj razpršeno, tudi možgani x:Dx,

še dobr, da zjutraj vse počnem dokaj avtomatsko, ker dans sem precej zmedeno blodil po stanovanju x;)x

hvala za tolazbo, da nisem edina... x:Dx x:Xx

aham... in spet so krivi planeti... x^x kok dobr, da delamo postene "napake" :onfire:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hvala za tolazbo, da nisem edina... x:Dx x:Xx

aham... in spet so krivi planeti... x^x kok dobr, da delamo postene "napake" :onfire:

x:Xx :palec: ane, ane pošteno x:px :hepko:, o ti ti planetki :inocent: :vragec: x:Dx,

bi treba kakšnega za ušesa :inocent:, sam kaj ko jih nimajo x:o)x

bi treba kakšnega za ušesa :inocent:, sam kaj ko jih nimajo x:o)x
hehe, zakaj bi nekaj za nekaj cesar to nekaj tega nekaj nima??? :eek: x:Dx x;)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hehe, zakaj bi nekaj za nekaj cesar to nekaj tega nekaj nima??? :eek: x:Dx x;)x

:switz: :wOOt: pa ti si novi Shakespeare :palec:, dons tut moji luni ne gre nč v glavo xnckrivx,

sem preveč :sleeping:, bom probal uštekat kdaj drugič x:Dx, mogoče bo sonce kej pomagalo,

ko mi bo mal v glavo posvetlo :inocent: x:Dx

Vidva kar filozofirajta, Alef gre pa jest... x:px x:px x:px

Makaronflajš, pa radič z mojga vrta... x:px x:Dx xsrcx x:px

:palec: ti si kar privošči x:px, saj pol greš :switz:, no ne tolk verjetn x;)x

Pa upam, da maš dost makaronov, če ne pa s kruhom x:px, mal se

ti pridružim na svojem koncu, tole filozofiranje o hrani ni glih za moj želodec,

najprej pa mal grozdja, domačga x:px

:switz: :wOOt: pa ti si novi Shakespeare :palec:
nea pretiravi :vragec: x:Dx

dobr apetit... :palec: x:px

:palec: ti si kar privošči x:px, saj pol greš :switz:, no ne tolk verjetn x;)x

Pa upam, da maš dost makaronov, če ne pa s kruhom x:px, mal se

ti pridružim na svojem koncu, tole filozofiranje o hrani ni glih za moj želodec,

najprej pa mal grozdja, domačga x:px

najprej mal grozdja pol pa ostalo :wOOt: to te bo na wc-ju zadrzalo x:Dx :palec: x:o)x

Ajde, nakladajte dalje, jaz grem delat... x:Xx xsrcx xrolleyesx :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...