lanja 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Čer luftarji!A ste bli kej na sončku dons a ste sam za računalnikam, haha Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Luftarji, kaj sploh je to,.... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 zabušanti Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 evo, ker se tko lepo trudis, nas "usmerjat" se ena mal bolj "resna" stran od presnje za volare... http://www.youtube.com/watch?v=oNgSeJzLJFc Dober večer... Evo mene... Sit, mal zmatran, mal zaspan... Aja, a kdo ve kdo je pel tisto - Jutr mam zobarja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jutro luftarčki ( k majo danes zoberja) Sonček samo za vas danes: Na svetu je vedno tako, da se ob uspehu najdejo tudi zavistneži. Ne zmenite se za takšne in raje uživajte v sreči, ki vas je našla. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jutro luftarčki ( k majo danes zoberja) Sonček samo za vas danes: Na svetu je vedno tako, da se ob uspehu najdejo tudi zavistneži. Ne zmenite se za takšne in raje uživajte v sreči, ki vas je našla. Dobro jutro... Zobar že porihtan... Nič ni bilo, prehlajen... :xx!: Ne zobar, jaz... Drugič... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 te vsaj ni bolelo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Luftarji še vam enga sončka Dober večer... Evo mene... Sit, mal zmatran, mal zaspan... Aja, a kdo ve kdo je pel tisto - Jutr mam zobarja... Čuki so bli pomoje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 te vsaj ni bolelo :xx!: Slaba tolažba... Me bo pa čez en mesec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Kapica, Alef ... ta vikend sem doma (pri starših) ... in spet grem z bajkom ... držta pesti, da bojo bremze zdržale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Kapica, Alef ... ta vikend sem doma (pri starših) ... in spet grem z bajkom ... držta pesti, da bojo bremze zdržale. Pazi na drevesa... Varstvo okolja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 saj se bom ustavila pred vsakim klancem ... in bom šla peš ... in se bom raje matrala z vzponi. no ja, bom vsaj zadihana ... tako sem lesena in zategnjena ... ne bo mi škodilo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 saj se bom ustavila pred vsakim klancem ... in bom šla peš ... in se bom raje matrala z vzponi. no ja, bom vsaj zadihana ... tako sem lesena in zategnjena ... ne bo mi škodilo ... Kakorkoli že, lepo se imej... Pa brez bušk, če se da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 hvala, bom pazila nase. lep vikend. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jutro.....a je kaj svežega zraka tukajle Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Dobro jutro... Svežega zrak dovolj... Vetra tudi, ravno prav da mal glave prepiha... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 preživela vožnjo z bajkom ... sem šla pešaka v dva klanca ... ampak enemu tako fajn legantnemu se nisem mogla odpovedati ... veter v laseh ... zobe mam cele, vse ostalo tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 preživela vožnjo z bajkom ... sem šla pešaka v dva klanca ... ampak enemu tako fajn legantnemu se nisem mogla odpovedati ... veter v laseh ... zobe mam cele, vse ostalo tudi. Saj... Če ni dreves na dnu klanca... Samo spusti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 preživela vožnjo z bajkom ... sem šla pešaka v dva klanca ... ampak enemu tako fajn legantnemu se nisem mogla odpovedati ... veter v laseh ... zobe mam cele, vse ostalo tudi. si prepricana, da imas vse celo???? sem drzala "pesti" za bremze... pa zgleda deluje soncno jutro vsem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Dan vsem skupi Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 luftarji gremo mal akcija Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 akcija dons , laufam še za tiste, ki ne , je treba luno mal zluftat, pa malpripravit na jutrišnjo kosilo, nekje v Beli Krajini, to bo spet tu mač hrane , zdaj pa kosilo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 PARTYYYYYYYYYYY......... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 luftarji gremo mal akcija Ti kar skači, jaz grem jest pa en film gledat... Mali Buda... Ravno prišel s šihta... :xx!: Zmatran... Pa ne preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Dober dan, banda luftarska... Delal danes... Zdaj pa lačen... Nekaj že diši iz kuhinje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.