alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 DX-Ball - to sem tudi igrala. Pacman mi je tudi nekam znan - to je tisto, ko te v labirintu lovijo duhci, ti pa čimprej moraš požreti vse kroglice in čimveč sadja? pa Mohrhuhn. Poznaš Ricochet-Lost World?Podobno kot DX-Ball, samo lepša grafika. Pacman je pa legenda, obstaja že odkar so PC-ji.Pred leti sem imel verzijo ki je tekla še v DOS-u. Morhuhn?A je to tisto ko je treba ene kure strelat? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Dobro jutro najboljši in najlepši luftarji Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Juterček vodnar in vodnarke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Oj, mucika... Te kaj zebe? Moji trije mački se hočejo kar pri men gret... Jesen je....kaj češ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Nič me ne zebe,me je tiger močno ogrel čeprav bi še in sonček je in jaz sem skuštrana Naj te mucke pošteno ogrejejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Eh, grejemo se... Na več načinov... Toplo bo, kakorkoli že... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Super jaz grem delat uživaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Luftarji in ostala svojat... Lepo se mejte, sonček naj vas greje, alef gre pa delat... :xx!: Bom zvečer še mal težil... Ajd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Dober večer ali pa dobro jutro... Glede na uro je lahko eno in drugo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Pravkar prišel noter...Sem šel ven pokadit en čik, na sonce.... Hladno je, okrog 12 stopinj, ampak sonce še greje... In sedim tako pa gledam svoj sadovnjak pa vrt, kako se kadi iz zemlje ki jo je obsijalo sonce... Tam zraven pa v enem grmu veverica skače gor in dol... In se zavem kako sem bogat.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vodnarsko pleme zgleda že zginlo na zimska lovišča.... Nikjer nobenega... Tud prav, bom pa sam s sabo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vodnar Bikcu pa itak mede Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vodnarčki, dajte malo v bikce pogledat, ena levinja je radovedna kako je kaj z vami.. Vodnar Bikcu pa itak mede Z mano vse vredu, ne vem pa kam so se ostali zgubil... Na jug, kot ptiči... Mucka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Z mano vse vredu, ne vem pa kam so se ostali zgubil... Na jug, kot ptiči... Mucka... Tudi jaz vem kako je z vodnaji oz. luftarji......čist zračno ja ena vodnarka se je izgubila in je rogato bitje zmedeno Sicer ti ji vračam 99 Tuki je sonček in nisem več truplo,čeprav izgubila priložnost Pride druga in tretja.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Tudi jaz vem kako je z vodnaji oz. luftarji......čist zračno ja ena vodnarka se je izgubila in je rogato bitje zmedeno Sicer ti ji vračam 99 Tuki je sonček in nisem več truplo,čeprav izgubila priložnost Pride druga in tretja.......... Jaz pa tebi 101 Tako da jih bo skupaj 200... Priložnost... ...druga...tretja..........stota.... Samo potrpežljiv je treba bit. In pa pozoren... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vodnarčki ste res taka nežna, ljubeča in pozorna bitja. Zanesljivi, točni, natančni, res da včasih malo snajvi, a sanje so nekaj lepega. To jaz doživljam vsak dan . In potem si rečem, da sem najbolj srečno bitje pod soncem. Potrpežljiv in sprejeti tisto, kar se ti v danem trenutku ponudi, sprejeti z srcem Uf, a kar 200 sva jih zaslužila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vodnarčki ste res taka nežna, ljubeča in pozorna bitja. Zanesljivi, točni, natančni, res da včasih malo snajvi, a sanje so nekaj lepega. To jaz doživljam vsak dan . In potem si rečem, da sem najbolj srečno bitje pod soncem. Potrpežljiv in sprejeti tisto, kar se ti v danem trenutku ponudi, sprejeti z srcem Uf, a kar 200 sva jih zaslužila Aja? To pa nisem vedel... Sanjači, ja... Nekje sem prebral eno misel(se ne spomnim kje... )Sanjači ustvarjajo svet, ostali ga samo uporabljajo. 200 Nikol jih ni preveč... Al so pravi al pa tile naši Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Vodnarsko pleme očitno zginlo nekam... Mogoče se s pomladjo vrnejo, kot ptice z juga... Se bom pa sam matral... In napisal kaj super pametnega, lepega...vodnarskega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ti lohk mal pomagam, da pride vaše sonce do nas Drugač bom že kmalu začel odštevat do pomladi , tele temačna jutraniso glih zame narejena , za kej pametnega povedat, jepa še mal prezgodaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Pri nas se je sonce šele zdaj prikazal... Zjutraj je bilo nekam zaspano, tko kot jaz... Zdajle je pa nebo brez oblačka, vsaj kolikor ga vidim skozi okno... Pa luno tud vidim še... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 morgen...pleme... klele prou fletna sitna megla... bo treba she kako urco al pa dve pochakat, preden se ven zmigam... itaQ....prej kavo spit...pa v glavi vsej prblizhno poshlihtat kaj sm sanju kaj pa "res" dogaja.... pa sej ne zarad mene....zarad okolice... zlomk..tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 morgen...pleme... klele prou fletna sitna megla... bo treba she kako urco al pa dve pochakat, preden se ven zmigam... itaQ....prej kavo spit...pa v glavi vsej prblizhno poshlihtat kaj sm sanju kaj pa "res" dogaja.... pa sej ne zarad mene....zarad okolice... zlomk..tralala A si siguren da je taprava megla? Pa to... ...misliš da ti bo ratal? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Danes nekam kilavo jutro tu pri nas... Po vasi se nekaj megla vlači, pa tisti hrib nad mano je tud v megli... Vreme se bo pokvarlo... Petek, pa še 13... Sem vedel da bo ena pizdarija... Ena cev odtočna se je zamašila, jo bom moral odkopat pa pogledat kaj je... Upam samo da mi ne bo treba še zid pa temelje štemat... Drugač pa...lep dan bo, sonce se tud že mal kaže... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 morgen...pleme... klele prou fletna sitna megla... bo treba she kako urco al pa dve pochakat, preden se ven zmigam... itaQ....prej kavo spit...pa v glavi vsej prblizhno poshlihtat kaj sm sanju kaj pa "res" dogaja.... tle pa nbene fletne sitne megle... k direkt soncni zarki pa "na-zdravje" za kofe Vodnarsko pleme očitno zginlo nekam... ja ena vodnarka se je izgubila Clovk opazi cloveka, kdr ga ni??? tudi js mam vas rada pa dobro jutro (ves dan) vsem vodnarjem, devicam, tehnicam, dvojckom, ribam, levom, skorpijonom, bikom, strelcem, kozorogom, ovnom, rakom... je se kdo "neopredeljen"? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 jst ,kako dečva moja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.