kapica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 A ti tud? pol pa se posebej teb cudovito jutro vedno bolj(s)e..., hvala ti? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ...dan... ...še enkrat. za luftarje in obiskovalce. Bil zunaj eno uro s krampom, vse OK... In zdaj ko sem prišel noter se je pa sonce pokzalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ...dan... ...še enkrat. za luftarje in obiskovalce. Bil zunaj eno uro s krampom, vse OK... In zdaj ko sem prišel noter se je pa sonce pokzalo... pravjo, da enkt ni nobenkt... sej ni cudn, da se je sonce skrivalo, ce si pa ga s krampom strasil... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 mrgen pleme.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 aja... ja... ne... ni to to poleg tigrov (mack) so pol se bivoli, opice, podgane, koze, merjasci... ... pol se pa vsem tem dobro jutro Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 hellow... kj je tle "zamrznlo"? vodnarji pa ostala znamenja.... neki casa me zebe... nato mi je vrocenato kasljam, da se skor zadusim zravn, vmes me kihat pa nimam "prostora" se poleg kasljanja kihat... :xx!: no, sej ni tko "hudo" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 hellow... kj je tle "zamrznlo"? vodnarji pa ostala znamenja.... neki casa me zebe... nato mi je vrocenato kasljam, da se skor zadusim zravn, vmes me kihat pa nimam "prostora" se poleg kasljanja kihat... :xx!: no, sej ni tko "hudo" morgen... kapica....probi s purgativomsej kashlat pa kihat te bo she....samomupala si pa ne bosh vech zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 nc ne kapiram... samomupala? sam vseen hvala... morgen tud teb Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 hellow... kj je tle "zamrznlo"? vodnarji pa ostala znamenja.... neki casa me zebe... nato mi je vrocenato kasljam, da se skor zadusim zravn, vmes me kihat pa nimam "prostora" se poleg kasljanja kihat... :xx!: no, sej ni tko "hudo" Na zdravje... ...dan... ...pleme... morgen... kapica....probi s purgativomsej kashlat pa kihat te bo she....samomupala si pa ne bosh vech zlomk...tralala nc ne kapiram... samomupala? sam vseen hvala... morgen tud teb Da pojasnim namest zlomka... Če spiješ npr. ricinus, ti bo vseeno še šlo na kihanje... Samo ne boš več upala kihat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 hehe ja hvala za pojasnilo... se vseen... samo(m)upala.. kaj dela m zraven? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 hehe ja hvala za pojasnilo... se vseen... samo(m)upala.. kaj dela m zraven? Zlomku so se roke tresle ko je tipkal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 morgen... kapica....probi s purgativomsej kashlat pa kihat te bo she....samomupala si pa ne bosh vech zlomk...tralala hehe ja hvala za pojasnilo... se vseen... samo(m)upala.. kaj dela m zraven? "M" je prisoten saMo v tvoje dobro... da se intenzivneje ukvarjash s pomenoMin.....ochitno deluje.... zloMk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja ocitno... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Poznaš Ricochet-Lost World?Podobno kot DX-Ball, samo lepša grafika. Pacman je pa legenda, obstaja že odkar so PC-ji.Pred leti sem imel verzijo ki je tekla še v DOS-u. Morhuhn?A je to tisto ko je treba ene kure strelat? ne, ne poznam Lost World. ne boš verjel ... prej grem odpirat ene stare mejle .... spet jih mam 50 neprebranih od kolega .... same bedarije mi pošilja ... no, danes odprem prvi mail - v njem so igrice ... vmes PACMAN! odprlo mi ga je v Excellu. pa kakšni zvoki, kot pri fliperju. ja, pri Mohrhuhnu streljaš kure. zakon igrica. v verziji XXs ali nekaj takega moraš vsake toliko poleg kur streliti tudi panj na drevesu, sicer čebele postanejo jezne in popikajo enega strica in ti vzame kar nekaj točk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 luftarji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 luftarji Oj škorpija... Morgen, pleme... Bolj smrkav vikend... :xx!: Nekaj me je zagrablo dva dni nazaj... Pa nič hudega, živ sem še, samo mal smrkam pa kiham... :xx!: Kašljam pa tako zmeraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ne, ne poznam Lost World. ne boš verjel ... prej grem odpirat ene stare mejle .... spet jih mam 50 neprebranih od kolega .... same bedarije mi pošilja ... no, danes odprem prvi mail - v njem so igrice ... vmes PACMAN! odprlo mi ga je v Excellu. pa kakšni zvoki, kot pri fliperju. ja, pri Mohrhuhnu streljaš kure. zakon igrica. v verziji XXs ali nekaj takega moraš vsake toliko poleg kur streliti tudi panj na drevesu, sicer čebele postanejo jezne in popikajo enega strica in ti vzame kar nekaj točk. Imam Ricochet-Lost World in Ricochet Lost World Recharged. Kakšna je razlika mi ni uspelo ugotovit... Ogromno nivojev, eni zajebani za pop*** Tisti Pacman mora pa bit ena zelo stara verzija.Uživaj! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Oj škorpija... Morgen, pleme... Bolj smrkav vikend... :xx!: Nekaj me je zagrablo dva dni nazaj... Pa nič hudega, živ sem še, samo mal smrkam pa kiham... :xx!: Kašljam pa tako zmeraj... pol sma že dva, ko veselo smrkama Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 :xx!: Pa kaj je to nalezljivo tud prek neta al kaj... Saj vsak drug tu gor neki jamra da je prehlajen al pa ga neki podobnega matra... Al pa so hekerji pogruntal nov virus... Ki napada tiste ki za PC- jem cajt zapravlajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Imam Ricochet-Lost World in Ricochet Lost World Recharged. jst bi tzuuut to meuuuu... drgach pa ....morgen zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jst bi tzuuut to meuuuu... drgach pa ....morgen zlomk...tralala Kaj bi imel? A Ricochet A ti še igraš igrice? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Kaj bi imel? A Ricochet A ti še igraš igrice? no.... zakaj pa ne?sicer sm pa zadnch slishu komentar tko od zadi v K4"lej unaga (mene), kok ma fajn đob...skos neki podobnga TETRISU igra"..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jao, kok sem jaz eno budalo! spomnila sem se, da mam en CD in gor vse Bombermane. ampak sem ga posodila nekomu, ki mu ni jasno, da se stvar vrne, če si jo sposodiš. težiti pa nočem. :xx!: ma sem razpizdjena zdaj, skoz sem jaz tista, ki mora težiti, če bi to pa uno, pa če mi prosim lepo vrnili to stvar in uno stvar. ma ne posojam več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 no.... zakaj pa ne?sicer sm pa zadnch slishu komentar tko od zadi v K4"lej unaga (mene), kok ma fajn đob...skos neki podobnga TETRISU igra"..... zlomk...tralala Ja, enim je fletn še ko delajo... jao, kok sem jaz eno budalo! spomnila sem se, da mam en CD in gor vse Bombermane. ampak sem ga posodila nekomu, ki mu ni jasno, da se stvar vrne, če si jo sposodiš. težiti pa nočem. :xx!: ma sem razpizdjena zdaj, skoz sem jaz tista, ki mora težiti, če bi to pa uno, pa če mi prosim lepo vrnili to stvar in uno stvar. ma ne posojam več. Jaz tud ne posojam svojih CD-jev in DVD-jev. Če kdo želi kaj od tistega kar imam mu zapečem na CD ali DVD.Slabe izkušnje... Tud nekaj mojega kroži nekje okrog... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost. Louise L. Hay Dober dan luftarji, čeprav bo kmalu že noč.Tu pri meni se je sonce že skrilo za hrib, le nekaj rdečkasto obarvanih oblačkov še žari na nebu... Dan se končuje, bil je kakršen je bil, jutrišnjega lahko naredim kakršnega hočem. In do takrat ko bom šel spat(kar pa še ne bo kmalu... ) bom razmišljal o lepih stvareh. Za jutri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.