alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Pri nas pa sonček prav boječe kuka izza oblakov... Pa naj se skriva, tud brez njega je lahko toplo... Greva zdajle z mojo Robido na srečanje z enimi fajn ljudmi... Mejte se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jutro luftarji Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Morgen... Al pa dober dan, kakor za koga... Včeraj v živo spoznal tri forumovce... Klinarco, Pikota in Borisa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 luftar Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Morgen... Neki mi z nosa teče, pa smrkam... :xx!: Pa en uč se mi še ni čist odlimal... Drugač pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Morgen... Neki mi z nosa teče, pa smrkam... :xx!: Pa en uč se mi še ni čist odlimal... Drugač pa... Morgen meni tudi iz nosa teče in enmu sem že zalimala uč drugač pa PS: pridi danes nas spoznat v LJ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 luftarček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Morgen meni tudi iz nosa teče in enmu sem že zalimala uč drugač pa PS: pridi danes nas spoznat v LJ Spoznat bi vas pa z veseljem prišel, ampak delam... Uživajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Luftarji a bomo kej luft zmešal dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Luftarji a bomo kej luft zmešal dons Ga že mešamo... Pravkar preluftal bajto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 dan luftarji dans pa veter luft meša mejte se Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 :xx!: Morgen... Vstal pred pol ure, delno zbujen... Delal do treh zjutraj... Kak ste kaj, luftarji in ostala banda? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 kakšne dve uri več spanja ne bi škodilo, ampak kot se takrat dogaja,sem zjutraj čist kul , pol je pa treba čez dan kakšno močno dozo, da ne že pred popoldnevom Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Vodnarji spet nekam mrknili... Morgen... No ja, je že bolj dober dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Morgen banda luftarska... Danes končno enkrat spet v normalnem času pokonci... Vreme pri nas prav luftarsko, tako piha okol bajte da se kar okna tresejo... Ampak najlepše je to da je petek, pa da mi čez vikend ne bo treba delat... Upam da se bo še kdo zbudil tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Jutro je, iznad Krvavca prekrasen pogled na zbujajoče sonce in pri vas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Morgen banda luftarska... Danes končno enkrat spet v normalnem času pokonci... Vreme pri nas prav luftarsko, tako piha okol bajte da se kar okna tresejo... Ampak najlepše je to da je petek, pa da mi čez vikend ne bo treba delat... Upam da se bo še kdo zbudil tu noter... Dobro jutro Vodnarji Alef ,kako je tebi fajn ,da si fraj Pri nas tudi piha,piha... Lep dan Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Pri nas tud sonce... Veter je razgnal tistih nekaj oblačkov ki so se pasli po nebu.Lep dan bo... Pa saj je vsak dan lep... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Pri nas tud sonce... Veter je razgnal tistih nekaj oblačkov ki so se pasli po nebu.Lep dan bo... Pa saj je vsak dan lep... Eden lep....eden lepši kakšen se najde ki je najlepši Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Eden lep....eden lepši kakšen se najde ki je najlepši Najlepši šele pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Najlepši so vedno ob meni in z menoj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Najlepši so vedno ob meni in z menoj To je vedno res... Jaz sem imel v mislih dneve... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 jaz tudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Murphy na delu... Prehitro se veselil frej vikenda... Je bilo nekaj nujno in jaz NEPOGREŠLJIV! (beri-edini dosegljiv... :xx!: )Pa sem moral delat... :xx!: ...dan...luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Čao Vodnarčki! jaz sem sam prišla povedat, da mam malce smole, mal sem zabredla v težave in sem ratala spet mal zategnjena nazaj oz. so me okoliščine prisilile, da se mal zresnim, prevzamem odgovornost za lajf. in ni cajta za neumnosti tiste ta lušne. tko da sem se čist podevičila, pa Lev mi je začel sekat ven. pa mislim, da bi tudi ene določene strelčevske lastnosti bilo dobro malce obrzdati ... eh klinc, mogoče pa je krivo to, da že en mesec nisem videla ene frendice ... pa sem pozabila, kako je to biti normalen norec. bove nadoknaldile vse za nazaj, čim jo zahaklam. hihi Mačonca Balonca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.