alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Čao Vodnarčki! jaz sem sam prišla povedat, da mam malce smole, mal sem zabredla v težave in sem ratala spet mal zategnjena nazaj oz. so me okoliščine prisilile, da se mal zresnim, prevzamem odgovornost za lajf. in ni cajta za neumnosti tiste ta lušne. tko da sem se čist podevičila, pa Lev mi je začel sekat ven. pa mislim, da bi tudi ene določene strelčevske lastnosti bilo dobro malce obrzdati ... eh klinc, mogoče pa je krivo to, da že en mesec nisem videla ene frendice ... pa sem pozabila, kako je to biti normalen norec. bove nadoknaldile vse za nazaj, čim jo zahaklam. hihi Mačonca Balonca Ajd ne seri... Oprosti izrazu, ampak se mi zdi primeren... Zaradi nobenih težav ti ni treba bit "zategnjena"Odgovornost prevzeti in "zresnit" se da tudi brez tega.Cajt za neumnosti... Pa VZEMI si ga, tudi za "pametne" stvari ti ga bo še dost ostalo.In kaj bi bilo treba brzdat?Nehaj s takimi, in to prav v luftarski temi... Bodi Mačona. bodi M***, strelec, devica, karkoli si že.Bodi TI.Normalen norec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 maš prav. sam s takim jebivetrstvom in neodgovornostjopa bežanjem pred sabo in problemi in lajfom - kot sem bil ado zdaj - ne bom več daleč prišla. zato pač ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 maš prav. sam s takim jebivetrstvom in neodgovornostjopa bežanjem pred sabo in problemi in lajfom - kot sem bil ado zdaj - ne bom več daleč prišla. zato pač ... tut z begom se kam pride....glavn, de se premika... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sam vseen sem se odločila, da ne bom več bežala. zdaj se bom fajtala. fajtala za boljši usrani lajf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sam vseen sem se odločila, da ne bom več bežala. zdaj se bom fajtala. fajtala za boljši usrani lajf. NAJVECHJI JUNAK VRZHE PUSHKO V KORUZO..............................................................................................DA SE POTEM GOLOROK BIJE DALJE zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 življenje je itak kot kurja lojtra ... kratek in usran ... kaj bi pol nosil tako breme s sabo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 življenje je itak kot kurja lojtra ... kratek in usran ... kaj bi pol nosil tako breme s sabo ... zna bit velik blem, che recimo stojish POD tako lojtro... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Luftarji vidim, da že mate ene globoke spet življenje je treba uživati delat tisto, kar nam paše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja itak da moraš delati tisto, kar ti paše ... v okviru svojih zmožnosti. ampak včasih možnosti ni. sam pol te še bolj spodbudi, da do možnosti prideš. da ja ne bi česa zamudil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Luftarji vidim, da že mate ene globoke spet jst sm itaQ strokovnjak za GLOBINSKO ABDOMINALNO MASAZHO zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 jst sm itaQ strokovnjak za GLOBINSKO ABDOMINALNO MASAZHO zlomk...tralala ja, jezik maš res precej dolg a to pol z jezikom počneš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja, jezik maš res precej dolg a to pol z jezikom počneš mmmmm....tut pa organ tut ni zanemarljivih dimenzij.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 luftarji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 maš prav. sam s takim jebivetrstvom in neodgovornostjopa bežanjem pred sabo in problemi in lajfom - kot sem bil ado zdaj - ne bom več daleč prišla. zato pač ... sam vseen sem se odločila, da ne bom več bežala. zdaj se bom fajtala. fajtala za boljši usrani lajf. Enkrat se je pač treba ustavit, se obrnit in se spopasti s tistim pred čemer bežiš.Večno se ne moreš umikat, enkrat te vse dohiti...Boriti se...Ne, ni potrebno.Samo pokazat življenju obraz, ne hrbet.Je lahko samo to - ali ti jahaš življenje, ali pa življenje tebe.Odločitev je pa tvoja. Brez borbe. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 življenje je itak kot kurja lojtra ... kratek in usran ... kaj bi pol nosil tako breme s sabo ... zna bit velik blem, che recimo stojish POD tako lojtro... zlomk....tralala :xx!: :xx!: Kot v RL... Če si spodaj, serjejo po tebi... ja itak da moraš delati tisto, kar ti paše ... v okviru svojih zmožnosti. ampak včasih možnosti ni. sam pol te še bolj spodbudi, da do možnosti prideš. da ja ne bi česa zamudil. Ne prideš... NAREDIŠ. Probaj to varianto. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Oj, luftarji... Jutri bomo pa eno uro dlje spal... Ura se prestavi nazaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Morgen luftarji... Ste se naspali? Ta noč je bila eno uro daljša... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Mal še na prepih pokukat luftarji Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Mal še na prepih pokukat luftarji Pa ravno danes nobenga prepiha tukaj... Ravno gledam skoz okno, tud najmanjše sapice ni, listi na drevju, kar jih je še ostal, niti pomigajo ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jutro luftarji Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pa ravno danes nobenga prepiha tukaj... Ravno gledam skoz okno, tud najmanjše sapice ni, listi na drevju, kar jih je še ostal, niti pomigajo ne... In kaj še čakaš hitr mal prepih nardit, zato vas pa mamo oblake je treba spihat stran da posveti sonček na tele lepe barve okler so še Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 In kaj še čakaš hitr mal prepih nardit, zato vas pa mamo oblake je treba spihat stran da posveti sonček na tele lepe barve okler so še Delam jaz prepih tam kjer je treba, nič bat... Za tam zgoraj so pa drugi zadolženi... Sonček pa barve so pa zmeraj, samo videt jih je treba znat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Delam jaz prepih tam kjer je treba, nič bat... Za tam zgoraj so pa drugi zadolženi... Sonček pa barve so pa zmeraj, samo videt jih je treba znat... tole si pa prov lepo povedal nas je treba tud na to včasih spomnt maš res ... sonček nosim itak s sabo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 jutro vodnarcki in ostali mah, ta slika=pozdravi, je verjetno stara kt svet... pa se vseeno vedno nova in pristna Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Lahko noč luftarji... Alef gre spat... Ura mi kaže 22:22, bioritem pa pravi da je 23:22... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.