borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 bom reku tak spet, Vodnarji zame nimajo dolocˇenga stabilnega karakterja, zanimivo...vse, ki jih jaz poznam, so pa mogoce je res, da malo dlje casa rabijo, pa da ne razglasajo okrog, kaj so se odlocili...oni se pac odlocijo, na tebi je pa, da pogruntas, kaj in zakaj, ce te zanima... ampak, ko se nekaj odlocijo, je to to. sama poznam (samo) izjemno trmaste primerke. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 a ni to fajn poko...pol ti nikol ni dolgcˇas ...ker dolgcˇas je smrt za radost variety is the spice of life kje ze to pise....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 tinka, zgleda da poznava podobne vodnarske primerke ...pa prav srčkani so Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Nekaj imam v Vodnarju! To ti je nekaj.bo ze nekaj na tem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 kaj pomeni za strelca imeti vodnrja v deveti hisi...? ce mi zna kdo v dveh stavkih povedat... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Da rabiš še več svobode kot ostali strelci. Evo, v enem stavku Tudi nič v vodnarju -3.hiši..bolj mlahavo jaz gledam na svojo polsestro res Saj jo imam rada..tipico Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 :o Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Da rabisˇ sˇe vecˇ svobode kot ostali strelci. Evo, v enem stavku Tudi nicˇ v vodnarju -3.hisˇi..bolj mlahavo jaz gledam na svojo polsestro res Saj jo imam rada..tipico Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 sicer me noben ne pozna, pa vseen... Sonce, Merkur, Venera... Vse v vodnarju.Pa še IC (kaj to pomen, pa tut približn ne vem)Ufff, en zatežen vodnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 kako te ne poznamo....? a se ne kristaliziramo tamle nekaj skupaj....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hm, take Anvamarin. Če je slučajno (ko ga pa ne poznam) ona, potem jo Luna lahko povleče v kaj znosnega, če pa je to on, potem je pa res en "eht" tip. Tak, ki sebi in drugim piše pravila. (Še kakega močnega Marsa naj ima, pa bo že prava napast.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hm...bern...no ja, mogoče....sam men so bli vodnarji zmer fajn...tko da....mogoče pa ni zatežen/a... ...kristaliziramo.... ...tinka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 fantek je Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hm, take Anvamarin. Če je slučajno (ko ga pa ne poznam) ona, potem jo Luna lahko povleče v kaj znosnega, če pa je to on, potem je pa res en "eht" tip. Tak, ki sebi in drugim piše pravila. (Še kakega močnega Marsa naj ima, pa bo že prava napast.) Ja, fantek sem Sem bil, ko sem nazadne preveru.Mars, Mars... Kje mam že Marsa? Grem pogledat...V ribah.Zdej mi pa sm še rečte, da je to total zatežena kombinacija... Hmm, bi celo verjeu Kristaliziramo pa res skupi. V bistvu kristalizirajo tisti, k znajo, jest bol berem in postavlam butasta vprašanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 mars v ribah je cisto dbest kar marso uprasaj! ponosna lastnica marsa v ribah Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 p.s. kaksna so pa pamentna vprasanja....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 p.s. kaksna so pa pamentna vprasanja....? Pojma nimam. Zato pa sama butasta postavljam Bern, povej mi po domače, kaj je to "eht tip", da bom vedu, kakšn sm Pa če bi bil ona, bi bil Akvamarina A ni logičn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 mars v ribah je cisto dbest kar marso uprasaj! ponosna lastnica marsa v ribah Mars v Ribah je mega, daje dober drive. Vodnarja mi tudi velikokrat pripisejo. Ko je bilo govora, kaj da sem - evo torej se ene moje polovice. (*aja, dvomim da je tako zaradi saturna v vodnarju, bi rekla da ker je kulminanten, skupaj s plutonom, kar pomeni da je v konjunkciji z vladarjem ascendenta - poleg z mc-jem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 p.s. kaksna so pa pamentna vprasanja....? Pojma nimam. Zato pa sama butasta postavljam Bern, povej mi po domače, kaj je to "eht tip", da bom vedu, kakšn sm Pa če bi bil ona, bi bil Akvamarina A ni logičn jaz sem pa glih hotla komentirat, da ne dobiš medalje za butasta vprašanja ...ker nas je več takih, ki jih postavljamo .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Civ civ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ...vidiš marsa, da sem pošteno povedala...zase Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ..Pa če bi bil ona, bi bil Akvamarina A ni logičn ... Tukaj na netu glih ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ...ponosna lastnica marsa v ribah ... Mars v Ribah je mega, daje dober drive. ... Uf, punca, tole mi boš pa enkrat razložila. Tega še nisem slišal. Neprimerno bolj vem, zaradi česar je Mars v Ribah slab in neprijeten. Pa ne samo iz teorije. Nič kaj ponosni "lastnik" Marsa v Ribah. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ponosna lastnica marsa v ribah sem napisala zase...za marso pa ne vem na pamet...ampak vem, da me je nekje enkrat dodatno prepricala, da je tale mars v ribah cisto v redu stvar. a bi ti razlozil, zakaj je slab in neprijeten....? meni v bistvu stvari dobro grejo, ce jih ne silim.(ali bo to zato, ker imam en kup drugih stvari v strelcu...nekdo mi je napisal, da sem bolj custvene zorte z vleikim krompijrem v lajfu, ko sem napisala, da imam venero, neptun, jupiter, merkur in sonce v strelcu )po moje je to to...ne vem, kaj si ti po horoskupu, ampak, imam obcutek, da mi stvari lepo tecejo, ce jih pustim in grem s tokom...po naravi sem totalno neucakanain mislim, da me je ravno tale mars naucil, da je treba vcasih stvari pustit pri miru, pocakat...ne pa kar na vse skocit in razturat potem sem torej zakljucila: if u can't get what you want, love what you've got .... (& make the most of it ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.