Indy 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 alef pa Indigo se pa kregata. Eh ne.To mava midva ene svoje vodnarske fore . Itak je pa Alef luzer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Eh ne.To mava midva ene svoje vodnarske fore . Itak je pa Alef luzer Sanja svinja o koruzi... kdo pa tebe neb maral? aham... bos tle do svojih 150let zrd zlehtnobe do tistih, ki te ne marajo... teh takrat (po vsej nesreci) ne bo vec tle... zavidali ti pa po moje lih ne bodo... Mogoče bom pa jaz njim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 alef pa Indigo se pa kregata. Saj se lahko pridružiš... Trije se bomo še bolje kregal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ne hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ne hvala. Škoda... Ne veš kaj zamujaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 klinc pa prepiring. ne zamujam nič. trenutno zamujam samo ... nič ... samo meni se dozdeva, kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 klinc pa prepiring. ne zamujam nič. trenutno zamujam samo ... nič ... samo meni se dozdeva, kaj. Ja... Saj je vedno tako... Nič ne zamujaš, vse je tu... Samo včasih ne vidiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kaj je zdaj? Saj ni nobenga mraza.... Marš na plano luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Morgen... Krasen dan, čist jasno, brez oblačka... In na tak čudovit dan mam zobarja... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Luftarji Alef bo mimo kt bi mignil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Luftarji Alef bo mimo kt bi mignil :xx!: Je tud bilo... Samo boli pa ko hudič... Mi je izruvala en modrostni zob, edini ki mi je še ostal... Pa je šla zadnja pametna stvar od mene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Vodnarsko pleme očitno mrknilo nekam na jug... Zmrznjenci... Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Dobro jutro, luftarji mal pogret luft, pa bo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Dobro jutro, luftarji mal pogret luft, pa bo Oj, škorpija! Luft je kar dovolj pogret, luftarji pa tud... Morgen, banda lena luftarska... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Morgen.bemu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Morgen.bemu Morgen mucka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Vodnarsko pleme očitno mrknilo nekam na jug... Zmrznjenci... jaz bi tudi kar mrknila na jug ... amapk zimo in mrzel, rezek zrak bi povezala glih z Vodnarji. čaki čaki, Levi, ki so čisto nasprotje Vodnrajev, ne morejo brez sonca, vročine, poletja ... potem so Vdonraji vladarji zime, mraza, teme ... hehe http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n025.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 jaz bi tudi kar mrknila na jug ... amapk zimo in mrzel, rezek zrak bi povezala glih z Vodnarji. čaki čaki, Levi, ki so čisto nasprotje Vodnrajev, ne morejo brez sonca, vročine, poletja ... potem so Vdonraji vladarji zime, mraza, teme ... hehe http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n025.gif A ne... Mi smo nekje vmes... In povsod... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Dober dan luftatji... Ja pa je res sam luft tukaj... Nikjer nobenga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 HU! pa saj veš, pleme se je odselilo na jug. mene pa še kar uni od tam zgoraj matrajo. z letečimi krožniki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 HU! pa saj veš, pleme se je odselilo na jug. mene pa še kar uni od tam zgoraj matrajo. z letečimi krožniki. A si ti sigurna da si devica(po horoskopu... ) Mal preveč luftarsko deluješ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 ja baje sem se rodila septembra, pol že sem Devica. pa saj sem že rekla, da mi tisti Uran direkt na Ascendentu vse obrne na glavo. pa za povrh še Jupter zraven, ki pa itak spotencira energijo vsakega planeta ... pa Merkur v Tehtnici - dovolj luftarsko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 ja baje sem se rodila septembra, pol že sem Devica. pa saj sem že rekla, da mi tisti Uran direkt na Ascendentu vse obrne na glavo. pa za povrh še Jupter zraven, ki pa itak spotencira energijo vsakega planeta ... pa Merkur v Tehtnici - dovolj luftarsko? Samo pazi da ti kakšen leteči krožnik na glavo ne pade... Nosi čelado... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 moža, ki bi vame metal krožnike, nimam; uni od zgoraj pa pridejo pome ponoči, nežno in neopazno me odpeljejo, tako da niti nič ne čutim. čelado bi rabila bolj, ko ... saj veš ... moje kolo brez bremz ... pa tam naši bregi in grabe in moja želja po hitri vožnji in vetru v laseh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Jutro luftarji A še vsi spite Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.