ZVEZANI 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 alef,,,bomo brici že marca češnje po 5 jurjev za kilo talal,,,ejga,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 alef,,,bomo brici že marca češnje po 5 jurjev za kilo talal,,,ejga,,, Men ne... Gorencu boš ti češnje za pet jurjev kilo prodajal... A si s češnje na glavo padel? Ampak kakršne so temperature, znajo okol Božiča češnje že cvetet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Naj bo takole tja do...marca prihodnje leto... iz tvojga pisanja v realizacijo.......sam brez cvetenja češenj prezgodaj....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 iz tvojga pisanja v realizacijo.......sam brez cvetenja češenj prezgodaj....... Saj lahko dvakrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 češnje dvakrat.....hm....ja.....to bi šlo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 češnje dvakrat.....hm....ja.....to bi šlo..... Danes spet toplo... Šel po cigarete in ko sem se peljal nazaj pogledal kaj kaže termometer v avtu... 17.5 stopinje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 kaj????...a tolk?...uf......sej pr nas najbrž tudi, sam kaj, ko je taka vlaga, pa sploh ni filinga, da je tolk toplo..... ...pa a si me mogu na čike spomnit ....pišuka, moram na bencinsko.....drgač bo jutri kriza..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Danes spet toplo... Šel po cigarete in ko sem se peljal nazaj pogledal kaj kaže termometer v avtu... 17.5 stopinje... pri nas je nekje okol 10 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 kaj????...a tolk?...uf......sej pr nas najbrž tudi, sam kaj, ko je taka vlaga, pa sploh ni filinga, da je tolk toplo..... ...pa a si me mogu na čike spomnit ....pišuka, moram na bencinsko.....drgač bo jutri kriza..... A ni fino da sem te spomnil? Ma ni hujšega kot nekje zvečer ko je že vse zaprto ugotovit da imaš samo še en čik... Al pa celo nobenga... Ja, pri nas je bilo do pred eno uro kar spomladansko... Mislim da ni velik manjkal do 20 stopinj.Še zdaj ko se je sonce že skrilo za hrib ni nobenga mraza... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 tle neki cvilim pa piz*...namest da bi se zahvalila....hvala alef.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 tle neki cvilim pa piz*...namest da bi se zahvalila....hvala alef.... Ni za kaj... Solidarnost mora bit... Ne vem kolk imaš do najbližje bencinske ki je 24 ur odprta... Jaz sem šel že iz Ribnice na Rudnik po cigarete ko mi jih je zmanjkalo... Pravzaprav je blo tako da sem zvečer nehal kadit... Pa sem se sredi noči premislil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ni za kaj... Solidarnost mora bit... Ne vem kolk imaš do najbližje bencinske ki je 24 ur odprta... Jaz sem šel že iz Ribnice na Rudnik po cigarete ko mi jih je zmanjkalo... Pravzaprav je blo tako da sem zvečer nehal kadit... Pa sem se sredi noči premislil... lepo, da solidarnost še obstaja..... nimam tolk daleč...sam kakšnih 10km...... sam tale, da si se srednoči premislil, mi je bla pa všeč....če se kaj poznam, bi js tud tako nardila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Dober večer, če je kdo živ... Ma to ni normalno... Čez pet dni bo december, zunaj pa 15 stopinj... Naj bo takole tja do...marca prihodnje leto... tole je še mojo luno nazaj privleklo, mal se potepa zadnje cajte , tko se govori Ne vem kolk imaš do najbližje bencinske ki je 24 ur odprta... Jaz sem šel že iz Ribnice na Rudnik po cigarete ko mi jih je zmanjkalo... Pravzaprav je blo tako da sem zvečer nehal kadit... Pa sem se sredi noči premislil... ti maš pa hude, če sem prav zastopil, si naredil skoraj 80 km skupaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 lepo, da solidarnost še obstaja..... nimam tolk daleč...sam kakšnih 10km...... sam tale, da si se srednoči premislil, mi je bla pa všeč....če se kaj poznam, bi js tud tako nardila..... Dober izgovor sem ti dal... Zmraj lahko rečeš - če je oni butl luftarski sred noči šel 40 km daleč po čike, potem lahko tudi jaz... tole je še mojo luno nazaj privleklo, mal se potepa zadnje cajte , tko se govori ti maš pa hude, če sem prav zastopil, si naredil skoraj 80 km skupaj 100 + še nekaj... Je bilo treba potem peljat še naprej do Tržaške... :xx!: Na avtocesti ne moreš kjerkoli obrnit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Menda se je končala doba Rib in pričela doba Vodnarja.Prinesla naj bi več razumevanja, strpnosti in ljubezni med ljudmi. Upam da bo prinesla tud kakšnega vodnarja sem noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a ste tolk asocialni al kako....al vsi v previsokih sferah za 3d varianto..... ....res bi ti lahko kdo družbo delal tle...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 mene so dvojčki tak očaral, da sem na vodnarje čist pozabla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 tko zlo, te pa zgleda spet niso... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ne..še Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 luftarji Klarus, sej ni velike razlike .... luft k luft sam so pa fajni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 luftarji sam so pa fajni Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jutro, dan, čer, noč, pofočk, Vodnar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jutro, dan, čer, noč, pofočk, Vodnar. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.