klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 nimam pojma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Lep dan, luftki in obiskovalci Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Še tri dni delam... :xx!: :xx!: Danes zvedel... No ja, bom preživel... Saj sobota bo bolj tako... Lep dan vsem, kar ga je še ostalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 A ne, na drugi strani pa ne bomo... Danes zadnji dan delal letos... Zdaj pa 9 dni doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Jutro luftarji Še malo zaspana Grem na kofico pa bo boljš, fajn bodte Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Jutro luftarji Še malo zaspana Grem na kofico pa bo boljš, fajn bodte Do večera se boš že zbudila... Vodnarskemu plemenu v novem letu želim čim bolj čist zrak za jasnejši pogled... Pa dober stik z zemljo da nas ne odnese med zvezde... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 vodnarka oddelala zadnje dežurstvo letos Dva dni za dobra druženja, pol pa spet na delo naredite si lepe dneve in z mirom v duši pojdite novemu letu naproti xrosex M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Morgen... :xx!: Nažrt, mal mačkast, len... Danes bom zabušaval cel dan, sam ocigarete bom šel kupit popoldne. Z evri. Bo treba res pazit na ta drobiž zdaj... Nekje sem imel par kovancev, sem že pozabil od kdaj in od kje... Včeraj jih pa slučajno najdem in preštejem... Za dve škatli Marlboro... x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 luftarček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Morgen... Pri nas pada sneg... Ni ga še prav veliko, toliko da je trava pokrita... Ampak pada ko zmešan, snežinke so veliiiiike... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 fauš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 fauš Aja? A boš takrat tud fauš ko ga bo pol metra pa ga bo traba kidat? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 men ga ni trba kidat..sem v bloku..avta pa tud nimam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 men ga ni trba kidat..sem v bloku..avta pa tud nimam Zdaj sem pa jaz fouš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Hehe pri nas je tudi sneg, ravno 20m nad našo nadmorsko višino je vse belo hehehe za las smo se mu izmuznili tokrat.... letošnja zima je bolj vodna.... kako ste kaj vodnarji? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Sneg je že??? Jaz pa sem ravno včeraj vsa vesela razmišljala, kako fajn je, da še niti sledu o njem. Bo očitno spet treba začet peš okoli hodit ... Pa nove čeveljce rabim, so se lanski škornji odločili, da letos več ne bodo waterproof. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 sneg..... ....fuj...... :xx!: sicer pa hvala alef za obvestilo ....zdej vsaj vem kaj me približno čaka jutri, ko je spet služba......pri nas pa dežuje že dva dni........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Juuutro! Dan za zabušavanje ......glih prav da se k seb spravim Tako kot si tam pri škorpijah rekla, amis, dan za čajček pa kakšno dobro knjigico še dodam Naj vam lepi vtisi prejšnjih dni še naprej dajajo moč lp. M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Zdaj sem pa jaz fouš... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Hehe pri nas je tudi sneg, ravno 20m nad našo nadmorsko višino je vse belo hehehe za las smo se mu izmuznili tokrat.... letošnja zima je bolj vodna.... kako ste kaj vodnarji? Vodeno in sneženo... :xx!: Kakšna ti je nadmorska višina?Pri nas je nekaj čez 500 m, zato kadar je napoved sneg do nižin pri nas sigurno pada... sneg..... ....fuj...... :xx!: sicer pa hvala alef za obvestilo ....zdej vsaj vem kaj me približno čaka jutri, ko je spet služba......pri nas pa dežuje že dva dni........ Jutri ne bo več padal sneg... Tako pravijo vremenarji... Daj Bog da se ne motijo... Jaz pa vslužbo šele v ponedeljek... Če bo vse po sreči... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Jutro vsem Kar sneg mate res dobr skor sm mal fouž Pr nas pa oblačno bz Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Morgen... Še pet dni doma... Snega za vzorec, nič ni bilo treba kidat... Smo ga pa spet dobil največ, k sreči ne tukaj kjer sem jaz... Če je kdo včeraj gledal na TV Slo 1 je kazal naš konc, cesto med V. Laščami in Ribnico... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Tako kot si tam pri škorpijah rekla, amis, dan za čajček pa kakšno dobro knjigico še dodam he he.....če sem čist iskrena, bi se dalo še mal podaljšat...... Jaz pa vslužbo šele v ponedeljek... Če bo vse po sreči... naj ti uspe.....dopust mislim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 naj ti uspe.....dopust mislim.... Hvala... Drži pesti da moj sodelavec ne bo na hitro "zbolel"... Mu je to prišlo v navado zadnje cajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.