Pika Pikica 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 je pršla takoj prevert Ja, kaj se pa to prav, da me bo en na suh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ste klinc pred nami...luftarji. Ja... Glede na to da vas je tu en kup, jaz pa sam... Pa da se vam vse še dvojno šteje... Pa da imate velik Razlika ni tako velika kot zgleda po cifrah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Kr tolaž se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Kr tolaž se. Ni treba, sem vedno optimist... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 vodnarji sem kar malo pozabila na vas.....nenamerno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 vodnarji sem kar malo pozabila na vas.....nenamerno Oj, muca... Nič hudega če si pozabila, saj so vodnarji tudi... Celo pleme nekam zginlo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Morgen... Pa adijo... Luftar gre delat... :xx!: Bom ob enajstih zvečer spet težil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Luftarji Morgen... Pa adijo... Luftar gre delat... :xx!: Bom ob enajstih zvečer spet težil... No Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Luftarji No Yes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kaj zdej, tudi ko je sonce v vodnarju ne bo nič snega, slabo prinašate vodo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kaj zdej, tudi ko je sonce v vodnarju ne bo nič snega, slabo prinašate vodo... Razen imena nimamo mi nič z vodo... Zrak, luft, veter, prepih pa take stvari... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Razen imena nimamo mi nič z vodo... Zrak, luft, veter, prepih pa take stvari... Predvsem jebiveter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Razen imena nimamo mi nič z vodo... Zrak, luft, veter, prepih pa take stvari... ja to mi je bil prvi astrološki šok, da vodnarji niso vodno znamenje, samo tale vetr prenaša oblake ti pa vodo... tko da ... brez vodnarjev bi bila težko kaka fajn zima... pa vprašam kaj počnete letos... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Predvsem jebiveter. Čist sam za jebiveter ja pa tole vodo da se še pošten na sprehod ne da :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ja to mi je bil prvi astrološki šok, da vodnarji niso vodno znamenje, samo tale vetr prenaša oblake ti pa vodo... tko da ... brez vodnarjev bi bila težko kaka fajn zima... pa vprašam kaj počnete letos... Veter oblake tudi razganja... In odkriva sonce... Predvsem jebiveter. Čist sam za jebiveter ja pa tole vodo da se še pošten na sprehod ne da :xx!: Tole mi je bolj všeč če je napisano z dvema besedama... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 koncno... me je zasnezilo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 koncno... me je zasnezilo Mene bo pa do jutra... Upam da ne preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Dobro jutro, sneženo jutro... Ga je pa zapadlo... ...do riti... Če se vsedem... Saj kar fajn zgleda, samo naj pri tem ostane... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 nda, da fajn zgleda nj pri tem ostane? ne no... nj zgleda se bolj fajn... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 nda, da fajn zgleda nj pri tem ostane? ne no... nj zgleda se bolj fajn... No ja... Še tolk da se trava čist skrije, več pa ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 trava? oki... men je prov... se bolj prov bi blo, da poskrije se grmovje, drevesa, prometne znake, potke, ceste... ... uglavnem, vse kr leze in gre Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 trava? oki... men je prov... se bolj prov bi blo, da poskrije se grmovje, drevesa, prometne znake, potke, ceste... ... uglavnem, vse kr leze in gre Tudi to bi bilo OK.... Mi vsaj na šiht ne bi bilo treba zdajle... Ajd, veselo kidanje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Tudi to bi bilo OK.... Mi vsaj na šiht ne bi bilo treba zdajle... Ajd, veselo kidanje... aham... pa poskrije sneg medtem, ko si na sihtu VSE ..., bi pa reku, (no priznam..., pravzaprav pojma nimam, kaj bi reku ), mi vsaj domu ne bi blo treba zdajle... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 aham... pa poskrije sneg medtem, ko si na sihtu VSE ..., bi pa reku, (no priznam..., pravzaprav pojma nimam, kaj bi reku ), mi vsaj domu ne bi blo treba zdajle... A, to pa ne... Če bi že, naj zapade takrat ko sem doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 lepo no... pol pa zdrzi na sihtu bo hitr spet jutr Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.