kapica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 cer... je se koga poleg mene zasnezilo? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 cer... je se koga poleg mene zasnezilo? Mene... Zelo mal, čist po mojem okusu... Sicer še vedno nekaj smeti, vsakih pet minut prileti kakšna snežinka... Mraz je, pa ni hudega, samo -6 je bilo zjutraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 -6 stopinj, da je blo? sem jih zgleda fajn prespala... kok lepo, da si se kdo "upa priznat", da ga zasnezi... alef, kj stopas snezinke? da ves, da vsakih 5 min kaksna prileti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 -6 stopinj, da je blo? sem jih zgleda fajn prespala... kok lepo, da si se kdo "upa priznat", da ga zasnezi... alef, kj stopas snezinke? da ves, da vsakih 5 min kaksna prileti Veš da... V dveh urah jih je padlo točno 24... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 wau... a celo tok velik kok se jih je pa stopilo? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 wau... a celo tok velik kok se jih je pa stopilo? 22 1/2... Ajde... Alef gre delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 mene je tudi zasnežilo ... snegec padal dol z oblaka številka 9.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Dober večer, dobro jutro, dober dan... Karkoli že... Čez dve uri grem delat... :xx!: Do šestih zjutraj... Dej da ne bomo sladkorne fasal vsi povrst, nagravžn si http://www.ocguru.cz/smileys/puke.gif Pikapolonica, a imaš ti novi nick po tem: Chariot Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Dober večer, dobro jutro, dober dan... Karkoli že... Čez dve uri grem delat... :xx!: Do šestih zjutraj... Pikapolonica, a imaš ti novi nick po tem: ChariotAlef, drži ampak raje kot v Wikipediji si preberi moj podpis čeprav priznam, vozim se pa tut rada in sploh kmal upam da bom kočijaž svoje kočijice Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Alef, drži ampak raje kot v Wikipediji si preberi moj podpis čeprav priznam, vozim se pa tut rada in sploh kmal upam da bom kočijaž svoje kočijice Prebral.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Morgen... Pravkar od zobarja... Zdaj imam gobec porihtan za nekaj časa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 cer all... Zdaj imam gobec porihtan za nekaj časa... pazi nanj, da bo ta "nekaj casa" trajal cim dlje... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 cer all... pazi nanj, da bo ta "nekaj casa" trajal cim dlje... Bom... Da bo ulaufan in namazan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 polnilca ne najdem... in zdej clo vem kdo je kriv ta rak, k je menda v luni kdo pa drug Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 polnilca ne najdem... in zdej clo vem kdo je kriv ta rak, k je menda v luni kdo pa drug Ali pa kakšen škrat... A imaš ti tudi luno v raku? Jaz jo imam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 hehe... ne izkljucujem te moznosti z skratom ti mas luno v raku? ej js ne vem kje jo mam... mislim da prej v vodnarju, ker mam se mi zdi, vec kt pol vsega v vodnarju...sam dans je menda luna v raku al rak u luni... kakorkol Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jaz imam v vodnarju samo še Merkur... Ostalo pa... ...vsak planet v drugem znamenju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jaz imam v vodnarju samo še Merkur... Ostalo pa... ...vsak planet v drugem znamenju... to se pa skor tko bere, kot bi prej enkt (pred davnimi casi) imel vse planete v vodnarju... pa so vsi popihali, razen merkurju se je neki zataknilo tud to je neki Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 to se pa skor tko bere, kot bi prej enkt (pred davnimi casi) imel vse planete v vodnarju... pa so vsi popihali, razen merkurju se je neki zataknilo tud to je neki Al pa da je edino Merkur zdržal pri vodnarju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Pozdrvček meni pa je še venera uspela tam ostat....lepo se skupaj držita na prvi polovici.... sonček pa na koncu znamenja marsa za uhe vleče (ko je glih v ribi ušel)...lahk pa da je obratno in mars sonce k sebi vleče... lunaASCdevica.pres pa sonček je zunaj....ujamite ga še malo....februarja bo še zima in mraz pravijo znalci.. Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Pozdrvček meni pa je še venera uspela tam ostat....lepo se skupaj držita na prvi polovici.... sonček pa na koncu znamenja marsa za uhe vleče (ko je glih v ribi ušel)...lahk pa da je obratno in mars sonce k sebi vleče... lunaASCdevica.pres pa sonček je zunaj....ujamite ga še malo....februarja bo še zima in mraz pravijo znalci.. Hoj... Lepo da se še kakšen vodnar(vodnarka) javi... Asc. devica... Kako pa to zgleda? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hojla luftarji Moja bejba je praznovala in naj bo kot mora bit vam pa tudi vsak dan naj bo lep Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Oj, mucka... Vse najboljše za tvojo vodnarko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 O, ta mala pikica mela rd? Vse najboljše tud od ''polsestre''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mogen, dober dan, lahko noč... Luft je zmrznil, zgleda... Ok, grem pa drugim težit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.