alef 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ah pajade še msi slišal, da si je treba dušo prvezat ... s kšnim takratkim Po mojih izkušnjah se odveže... Potem pa bluzi okol... Meni jo ne rata privezat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 cer... kaksen "blazen mir" je tle notr ... al pa ne..., mogoc se pa sam men tko zdi neb blo nic novega Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Mir je, ja... Vodnarji spijo... Razen tebe pa mene... Pa še zame pravijo da nisem čist taprav... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Mir je, ja... Vodnarji spijo... Razen tebe pa mene... Pa še zame pravijo da nisem čist taprav... js zase ne vem... ceprav sem budna spim... nekak tko pri cem nisi cist taprav? ves, da si... tud zmesi so lahk ciste snovi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 js zase ne vem... ceprav sem budna spim... nekak tko pri cem nisi cist taprav? ves, da si... tud zmesi so lahk ciste snovi Vem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Vsaj smo vsi zmesi Pa fajn bote in si naredite lep dan Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Vsaj smo vsi zmesi Pa fajn bote in si naredite lep dan Enako... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Vsaj smo vsi zmesi Pa fajn bote in si naredite lep dan aham... pa hkrati ciste snovi tudi ti si naredi, cim lepsi dan oblake bi blo potrebno prestrelit/razstrelit... kr bombandirala bi neki... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 aham... pa hkrati ciste snovi tudi ti si naredi, cim lepsi dan oblake bi blo potrebno prestrelit/razstrelit... kr bombandirala bi neki... :xx!: Grožnja dosegla cilj... Oblakov danes ni... Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 cer all.... kje ti ne vidis oblakov? no fajn, js "groznjo" sem usmerjala.... cilj je bil dosezen pa zgleda cist na xxx koncu slovenije.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 cer all.... kje ti ne vidis oblakov? no fajn, js "groznjo" sem usmerjala.... cilj je bil dosezen pa zgleda cist na xxx koncu slovenije.... Pri nas... Drugač pa kompletno slovensko vojno letalstvo danes nad nami... Vsi trije Pilatusi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Dan... J*** ti vojno letalstvo... Zgleda da vse kar imajo leta nad mojo bajto... :xx!: Še mal pa bodo začel cegli s strehe padat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ...dan... Samo toliko da ne pozabite na najboljše luftarje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Daaan! mah dogaja tolk pozdravček, pa že letim naprej lep dan si naredite Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Daaan! mah dogaja tolk pozdravček, pa že letim naprej lep dan si naredite A si ti povsod tako brzinska? Da samo prepih nardiš pa zgineš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ah ne samo za net mi časa zmanjkuje drugač pa odpuljeno pa ornk vodnar-devica pač saj bodo še dnevi ko bom mal več z vami Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ah ne samo za net mi časa zmanjkuje drugač pa odpuljeno pa ornk vodnar-devica pač saj bodo še dnevi ko bom mal več z vami Ni tolk odpuljeno kot vodnar-strelec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Tuki nobenga kot ponavadi... Mam vsaj najboljšo družbo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Tuki nobenga kot ponavadi... Mam vsaj najboljšo družbo... ce si sam sebi.... je to druzba? lep dezevn dan vsem... nj dez spere vse kr je za sprat!!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ce si sam sebi.... je to druzba? lep dezevn dan vsem... nj dez spere vse kr je za sprat!!!! Če ni drugih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 eh... kj pol ce ni drugih... so pa tretji pa cetrti mogoc clo peti sigurn pa tam nekje sto petnajsti jaaaa, zdej pa opazam, da mora tud mene sprat dez Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Imaš prav... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Tuki nobenga kot ponavadi... Evo mene, še ena vodnarka na seznamu! Aja, pa dobro jutro vsem, oz. lahko noč, kr jst grem šele spat. Hja, človek se v študentu razvadi... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Evo mene, še ena vodnarka na seznamu! Aja, pa dobro jutro vsem, oz. lahko noč, kr jst grem šele spat. Hja, človek se v študentu razvadi... Pa... ...dobrodošla... Počasi se pa množimo... Dva nova vodnarja na leto... Pri tem tempu nas bo do moje penzije že toliko kot dvojčkov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Pa... ...dobrodošla... Počasi se pa množimo... Dva nova vodnarja na leto... Pri tem tempu nas bo do moje penzije že toliko kot dvojčkov... Tnx! Samo nam pa gre vodnarjem - kolikor spremljam objave tu - res bolj švohceno!Hm, pa sama se miam za čveko?! Nič, se še kaj javim, ko bo cajt, da rečemo kakšno vodnarsko Lep sončen dan še naprej! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.