alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Tnx! Samo nam pa gre vodnarjem - kolikor spremljam objave tu - res bolj švohceno!Hm, pa sama se miam za čveko?! Nič, se še kaj javim, ko bo cajt, da rečemo kakšno vodnarsko Lep sončen dan še naprej! Ja, v glavnem samo jaz gobcam tukaj pa samogovore imam... Sem pa optimist... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jej, jej, kam gre tale vodnarska štorija!? Se človek kar malo dolžnega čuti, da na trenutke malce obudi zadevščino! Sicer bom sama zamonologirala upam da le toliko, kolikor je minimalno potrebno! Imam namreč fajn sposobnost, da sem se zmožna sama s sabo začvekat (zatipkat), vmes se spomnit še na cca 100 X stvari, ki mi preusperijo pozornost&temo tipkanega, nakar se vrnem, tipkarim dalje... in na koncu ustvarim en prelep gordionov vozelček! :DEn lep preostanek dneva želim vsem vodnarjem, malo manj vodnarjem in tudi tistim, ki niso čisto nič vodnarski! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jej, jej, kam gre tale vodnarska štorija!? Se človek kar malo dolžnega čuti, da na trenutke malce obudi zadevščino! Sicer bom sama zamonologirala upam da le toliko, kolikor je minimalno potrebno! Imam namreč fajn sposobnost, da sem se zmožna sama s sabo začvekat (zatipkat), vmes se spomnit še na cca 100 X stvari, ki mi preusperijo pozornost&temo tipkanega, nakar se vrnem, tipkarim dalje... in na koncu ustvarim en prelep gordionov vozelček! :DEn lep preostanek dneva želim vsem vodnarjem, malo manj vodnarjem in tudi tistim, ki niso čisto nič vodnarski! Tole pa ni čisto vodnarsko... Kaj ti je asc.(podznak) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Tole pa ni čisto vodnarsko... Kaj ti je asc.(podznak) Vem! Drugace pa - luna v raku, ascendent v raku! Hm, ne! = cel žur Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Vem! Drugace pa - luna v raku, ascendent v raku! Hm, ne! = cel žur Jaz tudi... Asc pa strelec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kul! To je že pa skoraj vredno podteme! Vodnarji-raki Mogoče, bi pa bolj živahno tekla beseda...Ah ne, saj je prav ok tukaj! Sama sem sicer večkrat na tem, da forum le bolj berem, ampak včasih pa imam trenutke, ko preprosto moram bleknit kakšno "pametno" zraven! No, bodi dovolj heca za danes. Nujno se moram namreč še malo h knjigam spravit! Se javim mogoče kaj jutri z dela, če drugega ne, bom sporočila, če bom imela kakšno dobro novico glede teme za diplomo. V nasprotnem primeru me najdete v Črni luknji, preklinjajoč! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Kul! To je že pa skoraj vredno podteme! Vodnarji-raki Mogoče, bi pa bolj živahno tekla beseda...Ah ne, saj je prav ok tukaj! Sama sem sicer večkrat na tem, da forum le bolj berem, ampak včasih pa imam trenutke, ko preprosto moram bleknit kakšno "pametno" zraven! No, bodi dovolj heca za danes. Nujno se moram namreč še malo h knjigam spravit! Se javim mogoče kaj jutri z dela, če drugega ne, bom sporočila, če bom imela kakšno dobro novico glede teme za diplomo. V nasprotnem primeru me najdete v Črni luknji, preklinjajoč! Preklinjaš pa lahko tudi tukaj če bo sila... Bo vsaj malo bolj živo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 cer all.. Preklinjaš pa lahko tudi tukaj če bo sila... Bo vsaj malo bolj živo... sila je silno smesna stvar... npr.: kaplice dezja padejo do neke (trde, tekoce) podlage, nda, ne obvisijo nekje v luftu, ampk ok...,pol pa.. al se nekam absorbirajo, al poniknejo al izparijo al zdruzijo al prebavjo.... kj se sploh pravzaprav z njimi dogaja? sile delujejo na njih... to bo kt delujejo na cistokrvne mesane vodnarjepa ostala mesano cistokrvna znamenja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Preklinjaš pa lahko tudi tukaj če bo sila... Bo vsaj malo bolj živo... Pozdravček Preklinjala ZAENKRAT še ne bom! Temo sem namreč dobila. Sem pa trenutno še nekoliko ravnodušna...Glede na to, da sem morala prvotno-super-zanimivo-pomembno temo zamenjati (=grr! :!!: ) in je bilo potrebno sedaj dokaj hitro najti neko rešitev......da o tem, kar sem sedaj dobila nimam ravno nekega pretirano dobrega predznanja...bom torej klela takrat, ko bom sploh ugotovila kaj me je doletelo! Upam, da se bo dobro izšlo! Pa kot prvo - da bom sploh kos nalogi! Trenutno me to še najbolj skrbi... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 cer all.. sila je silno smesna stvar... npr.: kaplice dezja padejo do neke (trde, tekoce) podlage, nda, ne obvisijo nekje v luftu, ampk ok...,pol pa.. al se nekam absorbirajo, al poniknejo al izparijo al zdruzijo al prebavjo.... kj se sploh pravzaprav z njimi dogaja? sile delujejo na njih... to bo kt delujejo na cistokrvne mesane vodnarjepa ostala mesano cistokrvna znamenja A če se upiraš sili, je to tudi sila? Pozdravček Preklinjala ZAENKRAT še ne bom! Temo sem namreč dobila. Sem pa trenutno še nekoliko ravnodušna...Glede na to, da sem morala prvotno-super-zanimivo-pomembno temo zamenjati (=grr! :!!: ) in je bilo potrebno sedaj dokaj hitro najti neko rešitev......da o tem, kar sem sedaj dobila nimam ravno nekega pretirano dobrega predznanja...bom torej klela takrat, ko bom sploh ugotovila kaj me je doletelo! Upam, da se bo dobro izšlo! Pa kot prvo - da bom sploh kos nalogi! Trenutno me to še najbolj skrbi... Si bila pa blizu... Tisto v oklepaju... Če boš kos nalogi... O tem sploh ni treba razmišljat... Samo začet, pa naredit... Preprosto, ne? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Če boš kos nalogi... O tem sploh ni treba razmišljat... Samo začet, pa naredit... Preprosto, ne? Jaaaa, easy kot pasulj!Btw ne, ne znam ga skuhat! :D Pa ja, saj bo šlo! Malo bom jamrala, kdaj razobantila, se večkrat jamrala, komu naredila kakšen siv las, dalje komplicirala...se še malo sekirala...čez nekaj načasa pa mogoče že imela kakšne pametne rezultate! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Jaaaa, easy kot pasulj!Btw ne, ne znam ga skuhat! :D Pa ja, saj bo šlo! Malo bom jamrala, kdaj razobantila, se večkrat jamrala, komu naredila kakšen siv las, dalje komplicirala...se še malo sekirala...čez nekaj načasa pa mogoče že imela kakšne pametne rezultate! Pojest ga pa znaš? Šlo bo, ni dvoma... Jamranje paše zraven... Pa sivi lasje tud... Sekiraj se pa raje ne... Daj raje druge... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Pojest ga pa znaš? Jebela, sem dala napačno primerjavo! ...Pasulja ravno ne maram! :DŠlo bo, ni dvoma... Jamranje paše zraven... Pa sivi lasje tud... Sekiraj se pa raje ne... Daj raje druge... Dober nasvet! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Jebela, sem dala napačno primerjavo! ...Pasulja ravno ne maram! :D Dober nasvet! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Morgen tudi tukaj... Danes bolj... ...volje... Al je luna al kaj drugega... Končno pa spet CEL vikend frej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pozdravljen vodnarček Vodnarjev po vseh temah kolikor hočeš, sem pa bolj poredko zaidejo Pri nas sonček, kje se je oni sončni smeško zgubu, lep vikend si naredite Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pozdravček še od mene! xrosex Še vedno sem pod vtisi včerajšnjega super večera...Jej, kok dobra družba in izlet polepša dan! :DDanes pa spet študij. Mogoče bom pa popokala bukle in se šla kam ven, na sonček učit...Uživajte! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Pozdravljen vodnarček Vodnarjev po vseh temah kolikor hočeš, sem pa bolj poredko zaidejo Pri nas sonček, kje se je oni sončni smeško zgubu, lep vikend si naredite Pri nas tudi sonce... Pa regrata kolikor ga hočeš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Morgen... Mraz, pa oblačno... :xx!: Se bo treba drugače pogret... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Pozdrav vodnarčkom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Jutro! xrosex Pa sploh ne vem, kaj se tok režim, ker se mi še vedno grozno spi! In nadoknadit moram včerajšnjo lenobo in tiščat nos v knjige! In kaj še?? Aja lep dan je, jaz bom pa spet not zaprta Pa še 100 let bom mogla čakati, da si nekdo izmisli, da ima čas in mi preda potrebne papirje za mojo diplomco!=jejhata! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 A če se upiraš sili, je to tudi sila? Jutro! xrosex Pa sploh ne vem, kaj se tok režim, ker se mi še vedno grozno spi! se dobr, da smeh ni "skodljiv"... tole mi je pa nekam cudno... lejte..., prestejte ludeke na sliki, pocakte nekje 10-15 sekund, pa ponovn prestejte... no..., ce se komu da stet http://shrani.si/files/image0013vkke.gif pa cim lepsi dan vsem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 tole mi je pa nekam cudno... lejte..., prestejte ludeke na sliki, pocakte nekje 10-15 sekund, pa ponovn prestejte... no..., ce se komu da stet http://shrani.si/files/image0013vkke.gif pa cim lepsi dan vsem Seveda je eden manj, če pa se po premiku slikce prvemu v spodnji vrsti odreže pol čupe&je potem ne vrne! Jako strokovno povedano! Pa upam, da nisem prehitro razkrila skrivnosti ali komu vzela veselje do polurnega nepremičnega gledanja v ekran! Sedaj pa res še eno strokovno vprašanje!Danes se mi totalno trže...Navadno je ob takih dnevih mati pogledala na koledar in ugotovila, da je krajec! Torej, ali je možno, da mene ne trka (kot rečemo) polna luna, ampak da čutim krajce??Sej se smešno sliši, ampak jaz bi strokovno razlago, hihi! Pa seveda, želim vam prelep dan! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Seveda je eden manj, če pa se po premiku slikce prvemu v spodnji vrsti odreže pol čupe&je potem ne vrne! Jako strokovno povedano! Pa upam, da nisem prehitro razkrila skrivnosti ali komu vzela veselje do polurnega nepremičnega gledanja v ekran! smotka..., mors pa tud vse razkrit lepo strokovno utemeljeno povedano... a ce komu fali pol cupe..., to pomen, da cloveka enostavno kr ni? mah, itk, da je... sam le z polovico cupe Sedaj pa res še eno strokovno vprašanje!Danes se mi totalno trže...Navadno je ob takih dnevih mati pogledala na koledar in ugotovila, da je krajec! Torej, ali je možno, da mene ne trka (kot rečemo) polna luna, ampak da čutim krajce??Sej se smešno sliši, ampak jaz bi strokovno razlago, hihi! Pa seveda, želim vam prelep dan! ja... tud polna luna lahk ima krajce sej, ves: tud C al ) so lahk polne lune in tud mrk lahk ima krajce in je polna luna......... skratka... zmesnjava k je vse lahk vse a ni bolj prepricljivo namest v koledar pogledat v nebo? poglej tja (v sebe)... pa bos zihr vidla, kaj te tolk lomi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 smotka..., mors pa tud vse razkrit Sej drugič ne bom več! Upam! a ce komu fali pol cupe..., to pomen, da cloveka enostavno kr ni? mah, itk, da je... sam le z polovico cupe Jej...jst si pa sebe težko predstavljam brez polovice čupe! :OO!: Sicer bi je še vedno full ostalo, ampak vseeno! ja... tud polna luna lahk ima krajce Ja, to mi je jasno! sej, ves: tud C al ) so lahk polne lune in tud mrk lahk ima krajce in je polna luna......... skratka... zmesnjava k je vse lahk vse Ok, to mi ni! Jasno namreč a ni bolj prepricljivo namest v koledar pogledat v nebo? Jp! Samo meni je bila vedno mat tok prisrčno fajn, ker se je najprej jezila name, po pogledala na koledar in ker je bila kao luna kriva, je bilo kamlu vse ok! :D poglej tja (v sebe)... pa bos zihr vidla, kaj te tolk lomi Samo upam, da se mi že ne kisa ker se mi učenje za en izpit tok vleče! Oziroma zato, ker bo izpit kmalu, jaz pa še vedno občutek, da nimam pojma! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.