alef 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 se dobr, da smeh ni "skodljiv"... tole mi je pa nekam cudno... lejte..., prestejte ludeke na sliki, pocakte nekje 10-15 sekund, pa ponovn prestejte... no..., ce se komu da stet http://shrani.si/files/image0013vkke.gif pa cim lepsi dan vsem Seveda je eden manj, če pa se po premiku slikce prvemu v spodnji vrsti odreže pol čupe&je potem ne vrne! Jako strokovno povedano! Pa upam, da nisem prehitro razkrila skrivnosti ali komu vzela veselje do polurnega nepremičnega gledanja v ekran! Sedaj pa res še eno strokovno vprašanje!Danes se mi totalno trže...Navadno je ob takih dnevih mati pogledala na koledar in ugotovila, da je krajec! Torej, ali je možno, da mene ne trka (kot rečemo) polna luna, ampak da čutim krajce??Sej se smešno sliši, ampak jaz bi strokovno razlago, hihi! Pa seveda, želim vam prelep dan! In odgovor strokovnjaka z izkušnjami... Tebe trka mlaj. Po globoki in detaljni analizi tvojih postov in na podlagi lastnih izkušenj sem ugotovil da te vrže štirinajst dni pred mlajem in drži še štirinajst dni po njem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 In odgovor strokovnjaka z izkušnjami... Tebe trka mlaj. Po globoki in detaljni analizi tvojih postov in na podlagi lastnih izkušenj sem ugotovil da te vrže štirinajst dni pred mlajem in drži še štirinajst dni po njem... Hi hi hi! Zej bo šele mati vesela, ko ji bom pod nos nesla to strokovno analizo!Pa sej...mogoče se mi bo pa hmal spet na bujš poslabšalo, a? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Hi hi hi! Zej bo šele mati vesela, ko ji bom pod nos nesla to strokovno analizo!Pa sej...mogoče se mi bo pa hmal spet na bujš poslabšalo, a? To bi bilo v redu... Samo da se ti na slabš ne poboljša... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 To bi bilo v redu... Samo da se ti na slabš ne poboljša... Saj ne vem a je to bujš al slabš:Učim se.To je super! Problem je prostor...sem se mogla v kopalnico zapret, kjer drugje ni miru?!Jejhata! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Saj ne vem a je to bujš al slabš:Učim se.To je super! Problem je prostor...sem se mogla v kopalnico zapret, kjer drugje ni miru?!Jejhata! Pridna... Tale krajec pa le ni tako slab... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Pridna... Tale krajec pa le ni tako slab... Hja! Saj sedaj sem že "nazaj", v svoji dokaj človeški obliki! Sem malo pomislila "Com`on Aev., pa saj ti res ni potrebno vsake traparije, ki ti kane na bučo, deliti z drugimi!" Dopovedat to meni... :DNič, zunaj je tako lepo sončke, grem malo ven, pogledat na faks, če še stoji! Se beremo, pa prelep dan tudi vam! xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Hja! Saj sedaj sem že "nazaj", v svoji dokaj človeški obliki! Sem malo pomislila "Com`on Aev., pa saj ti res ni potrebno vsake traparije, ki ti kane na bučo, deliti z drugimi!" Dopovedat to meni... :DNič, zunaj je tako lepo sončke, grem malo ven, pogledat na faks, če še stoji! Se beremo, pa prelep dan tudi vam! xrosex Kako pa to zgleda... Človeška oblika pri vodnarju oz. vodnarki?... Meni še ni ratal to ugotovit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Kako pa to zgleda... Človeška oblika pri vodnarju oz. vodnarki?... Meni še ni ratal to ugotovit... :D To je: se ne obnašam več kot nora opica! Nič več me ne trka, ne krajec, ne mlaj Pa ne mi zej rečt, da opice žalim x!x Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 :D To je: se ne obnašam več kot nora opica! Nič več me ne trka, ne krajec, ne mlaj Pa ne mi zej rečt, da opice žalim x!x Še dobro da opice ne znajo brat... Upam... Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 kurcob takile uri se je pa vredno klele pofochkat... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 kurcob takile uri se je pa vredno klele pofochkat... zlomk....tralala J***... Da ni kaj narobe s tabo? Da takle cajt strašiš po forumu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 J***... Da ni kaj narobe s tabo? Da takle cajt strašiš po forumu... jih je treba met na kratko...pA SKOS NADZIRAT.... zlOOOOMMMMk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Kdo pa tebe nadzira... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Kdo pa tebe nadzira... ne rabm jst nadzora....jst poosebljena svetost zlOOOOOOOOOMMMMMMMk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ne rabm jst nadzora....jst poosebljena svetost zlOOOOOOOOOMMMMMMMk....tralala Ja... Jaz pa dvestošestinpetdeseta reinkarnacija Bude... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 morsh bit pa hudo zavaljen... zlOOOOMMMMMk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 morsh bit pa hudo zavaljen... zlOOOOMMMMMk....tralala Tako kot Buda sicer ne... Me je pa kar nekaj... Po širini... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Hallo, it iz aj! Joj, kot sem crk! Pa sama pridnost me je bla dans! Spala nič (če zanemarim tisti pičli 2 urci pa pol),naredila izpit šibala delat,bla tud tam pridna prišla v sobo zamenjat trapaste šuhe za bolj komot obutevšvisss v knjižnjico po kupček čktiva (za faks do nadaljnega niti povoham ne x!x )še skok v trgovino......in evo mene Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Hallo, it iz aj! Joj, kot sem crk! Pa sama pridnost me je bla dans! Spala nič (če zanemarim tisti pičli 2 urci pa pol),naredila izpit šibala delat,bla tud tam pridna prišla v sobo zamenjat trapaste šuhe za bolj komot obutevšvisss v knjižnjico po kupček čktiva (za faks do nadaljnega niti povoham ne x!x )še skok v trgovino......in evo mene Bravo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 nasheskaj diano plis Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 nasheskaj diano plis Tebe bi... Z macolo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 (popravljeno) Hm, uran v 1. bajti, sonce v 11. bajti...ka pa vem, če je kej vodnarskega Načeloma si pridem z vodnarji navzkriž, sej se tud najde kak ki je kul, sam...mal so munjeni, ne štekajo, kaj razlagaš niti ne poslušajo...težki so za pogovarjat za žur pa Veš to je že znano da device pa vodnarji ne grejo skupi jest to vem sam nimam pa nč prot teb sam tko da boš razumela zakaj smo ti tečni. Pa še tko je nismo na tem planetu ampak nek drugje oddaljeni naprej v prihodnost zato misleš da ne poslušamo. Popravljeno 15. marec 2007 -> neny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Veš to je že znano da device pa vodnarji ne grejo skupi jest to vem sam nimam pa nč prot teb sam tko da boš razumela zakaj smo ti tečni. Pa še tko je nismo na tem planetu ampak nek drugje oddaljeni naprej v prihodnost zato misleš da ne poslušamo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Lep pozdravček z delovnega mesta! Še malo, pa grem domov. Domov domov! Na lepše, se razvajat z mamino kuho, vedno polnim hladilnikom, kakšnim domačim pecivom...! Pa lep vikend vsem!P.S.: Se mi samo zdi, ali si Diana:) in Zvezani delita isti avatar? Kul! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Lep pozdravček z delovnega mesta! Še malo, pa grem domov. Domov domov! Na lepše, se razvajat z mamino kuho, vedno polnim hladilnikom, kakšnim domačim pecivom...! Pa lep vikend vsem!P.S.: Se mi samo zdi, ali si Diana:) in Zvezani delita isti avatar? Kul! Dober tek... Diana pa Zvezani... Imata ene svoje p*** Avatarja pa trenutno nimata istega.Za Diano ne vem kdaj ga je spremenila, Zvezani pa ima že nekaj časa za avatar svojo najlepšo sliko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.