Aeval 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Dober tek... Diana pa Zvezani... Imata ene svoje p*** Avatarja pa trenutno nimata istega.Za Diano ne vem kdaj ga je spremenila, Zvezani pa ima že nekaj časa za avatar svojo najlepšo sliko... Na zej, konec vikenda, spet Lj scena, spet bo treba zgodaj vstajat :xx!: :xx!: Pa se z lastno kuho zastrupljat Sem pa totalno crk po tej vožji (mami zaplenila avto ), samo še za meditirat pod tuš, pa spat sem dobra! Pa prisežem, da si je Zvezani oni dan nabavil isti avatar kot Dijanca:)! Menda se mi ja ni na šihtu že bledlo od vsega hudega?! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Na zej, konec vikenda, spet Lj scena, spet bo treba zgodaj vstajat :xx!: :xx!: Pa se z lastno kuho zastrupljat Sem pa totalno crk po tej vožnji (mami zaplenila avto ), samo še za meditirat pod tuš, pa za it spat sem dobra! Pa prisežem, da si je Zvezani oni dan nabavil isti avatar kot Dijanca:)! Menda se mi ja ni na šihtu že bledlo od vsega hudega?! Opažam, da imam govorno napačo, ko sem v stanju crkovine!Da slovnice niti ne ošvrknem! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Na zej, konec vikenda, spet Lj scena, spet bo treba zgodaj vstajat :xx!: :xx!: Pa se z lastno kuho zastrupljat Sem pa totalno crk po tej vožji (mami zaplenila avto ), samo še za meditirat pod tuš, pa spat sem dobra! Pa prisežem, da si je Zvezani oni dan nabavil isti avatar kot Dijanca:)! Menda se mi ja ni na šihtu že bledlo od vsega hudega?! Opažam, da imam govorno napačo, ko sem v stanju crkovine!Da slovnice niti ne ošvrknem! Glede avatarja od Diane in Zvozlanega... ...pardon, Zvezanega... Verjetno si prav videla... Ko pišem ta post ima enak avatar kot Diana... Blagor ubogim na duhu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Blagor ubogim na duhu... In večna luč naj jim sveti! (neki tacga, no!) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 In večna luč naj jim sveti! (neki tacga, no!) Ne paše zraven, to je za na pogreb, menda... Zvozlanemu pa je luč že zdavnaj ugasnila... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Ne paše zraven, to je za na pogreb, menda... Zvozlanemu pa je luč že zdavnaj ugasnila... Ma no!... Pa saj zeleni On dostikrat sveti, no Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Morgen... Jutri je prvi pomladni dan... Če pogledam skozi okno ni videt nič pomladno... :xx!: :xx!: Pol metra snega, pa še kar pada... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Morgen... Jutri je prvi pomladni dan... Če pogledam skozi okno ni videt nič pomladno... :xx!: :xx!: Pol metra snega, pa še kar pada... Pol metra snega??Pa s katerih hribov si ti doma?! Čakaj, mogoče se bo pa do jutri že vse skupaj stopilo! (upam, ker trenutno res nimam prevelike želje po reševanju auta iz snežnega primeža! :!!: ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Pol metra snega??Pa s katerih hribov si ti doma?! Čakaj, mogoče se bo pa do jutri že vse skupaj stopilo! (upam, ker trenutno res nimam prevelike želje po reševanju auta iz snežnega primeža! :!!: ) Piše pod mojo ikono... Spet so vremenarji kikisnili... Napovedovali so da bo njveč snega na severu Slovenije... Smo ga pa spet mi fasal največ... :xx!: Kočevje 38 cm, pri meni - blizu Ribnice zjutraj 56 cm... Aja, sem pribl. na 530 m N.V. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Piše pod mojo ikono... Spet so vremenarji kikisnili... Napovedovali so da bo njveč snega na severu Slovenije... Smo ga pa spet mi fasal največ... :xx!: Kočevje 38 cm, pri meni - blizu Ribnice zjutraj 56 cm... Aja, sem pribl. na 530 m N.V.Saj verjetno ni potrebno izgubljati besed o tem, da ko napovejo sonce, je najbolje it novo marelo kupit! P.S.: Sem že odkidala sneg okoli auta! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Saj verjetno ni potrebno izgubljati besed o tem, da ko napovejo sonce, je najbolje it novo marelo kupit! P.S.: Sem že odkidala sneg okoli auta! Ti boga... In to v enem samem dnevu? Bravo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Ti boga... In to v enem samem dnevu? Bravo... V 1 samem dnevu??! Ti se kr smej! Pa meni je to kidanje prav fajn! Zmigaš se, na luftu si, lahko se počutiš ko otroček sredi one čmokajoče brozge, malo (kao) zimske idile vidiš preden švigneš spet med bukve...=Prav super x!x Lani sva s fotrom na domačem dvorišču celo tekmovala v kidanju snega! Ojoj! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 V 1 samem dnevu??! Ti se kr smej! Pa meni je to kidanje prav fajn! Zmigaš se, na luftu si, lahko se počutiš ko otroček sredi one čmokajoče brozge, malo (kao) zimske idile vidiš preden švigneš spet med bukve...=Prav super x!x Lani sva s fotrom na domačem dvorišču celo tekmovala v kidanju snega! Ojoj! Povabim te na tekmovanje v kidanju pri meni... Obljubim da ti bom pustil zmagati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Povabim te na tekmovanje v kidanju pri meni... Obljubim da ti bom pustil zmagati... Oh, kakšna zvijačnost! Ampak kaj vem...teli vaši metrčki snega me vseeno ne mikajo prav preveč...Pa neka huda tekmovalnost me je tudi minila... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Oh, kakšna zvijačnost! Ampak kaj vem...teli vaši metrčki snega me vseeno ne mikajo prav preveč...Pa neka huda tekmovalnost me je tudi minila... Izgovori... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Izgovori... ...morajo biti! Tu pa tam, da se bolje počutimo, ko se vlečemo iz kakšne godlje, pardon-snega! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ...morajo biti! Tu pa tam, da se bolje počutimo, ko se vlečemo iz kakšne godlje, pardon-snega! Lepo da priznaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Lepo da priznaš... Vedno.To je nekaj iz sklopa Raje takoj pomolim pod nos, kot pa čez (pre)dolgo časa vržem v hrbet! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Vedno.To je nekaj iz sklopa Raje takoj pomolim pod nos, kot pa čez (pre)dolgo časa vržem v hrbet! Aha... Pa tisto... Če priznaš ti je pol oproščeno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Aha... Pa tisto... Če priznaš ti je pol oproščeno... Tnx! Bi pa samo še sporočila, da boste imeli nekaj časa mir pred mano!Juhej, ne! Grem domov v svoje rovte, kjer trenutno nimam neta, malo migat za diplomo.Wish me luck!Uživaje!! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Tnx! Bi pa samo še sporočila, da boste imeli nekaj časa mir pred mano!Juhej, ne! Grem domov v svoje rovte, kjer trenutno nimam neta, malo migat za diplomo.Wish me luck!Uživaje!! Lepo... Uživaj pa pridna bodi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Morgen... Vse po starem... Nikjer nobenga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 morgen... pishuka....pa res nbenga nkerzviiiiiiiiizzzzzz zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Dobro jutro... Danes se začenja poletni čas... Jutri bo treba eno uro prej vstat... :xx!: J*** ti bioritem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Pozdravček! xrosex Ja...kaj se pa tukajle dogaja??? Nič, ane! Sem mogla kar v Lj pohitet, da malo popravim statistiko v tej temi in rešim Alefa monologov Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.