alef 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Pozdravček! xrosex Ja...kaj se pa tukajle dogaja??? Nič, ane! Sem mogla kar v Lj pohitet, da malo popravim statistiko v tej temi in rešim Alefa monologov Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Če priznaš ti je pol oproščeno... če pa ne priznaš, nisi pa nč kriva Tnx! Grem domov v svoje rovte, kjer trenutno nimam neta, malo migat za diplomo.Wish me luck!Uživaje!! če ti kej nau jasn... jebeš ponos... ti kr upraš... bomo skupej pogruntal, kuko teške so dandanes naše šole sploh enajste pod mostom Sem mogla kar v Lj pohitet, da malo popravim statistiko v tej temi in rešim Alefa monologov sicer ti je pozabu povedat, ampak sej sam ve, da ti je za tole malo pivo doužn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 če pa ne priznaš, nisi pa nč kriva če ti kej nau jasn... jebeš ponos... ti kr upraš... bomo skupej pogruntal, kuko teške so dandanes naše šole sploh enajste pod mostom sicer ti je pozabu povedat, ampak sej sam ve, da ti je za tole malo pivo doužn Izdajalec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Dober večer! če pa ne priznaš, nisi pa nč kriva Hi hi hi Not guilty! če ti kej nau jasn... jebeš ponos... ti kr upraš... bomo skupej pogruntal, kuko teške so dandanes naše šole sploh enajste pod mostom Bom kar požrla svoj ponos, pa naj mi magari še krona z glave pade, če česa ne bom mogla sama stuhtati bom tule naredila cel halo, da joj in ojoj prejoj, pomagajte! Če že pač imam to dovoljenje! sicer ti je pozabu povedat, ampak sej sam ve, da ti je za tole malo pivo doužn A reeees??? Na pivo pa prav dobro slišim! Izdajalec... No no saj tok žejna pa tudi nisem, no. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Dober večer! Hi hi hi Not guilty! Bom kar požrla svoj ponos, pa naj mi magari še krona z glave pade, če česa ne bom mogla sama stuhtati bom tule naredila cel halo, da joj in ojoj prejoj, pomagajte! Če že pač imam to dovoljenje! A reeees??? Na pivo pa prav dobro slišim! No no saj tok žejna pa tudi nisem, no. Nič izgovorov... Pri men se samo o gajbah zgovrajamo... Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Nič izgovorov... Pri men se samo o gajbah zgovrajamo... Lep sončen dan! Pa...dajmo še danes kaj pametnega naredit! --->šibam članke brat, po pa na faks! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Izdajalec... kwa spet pizdš sej si dobr skos pršu sej dobr veš, da ji nism usega zaupu kr ji pripada sama se pa tut ni zrajtala bjonde so zakon Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 kwa spet pizdš sej si dobr skos pršu sej dobr veš, da ji nism usega zaupu kr ji pripada sama se pa tut ni zrajtala bjonde so zakon Kaj pa ti spet tečnariš, a ne vidiš da mi gajbo ponuja! Kaj bi se mogla zrajtat?! A se ponudi/povabi...al pa ne. Ene tolk karjance pa ja lahko mamo, da se ne kr zatežičloveku - daj mi!!Ane Pa...kdo je pa tebi zaupal to veliko skrivnost, da sem bjonda?? (vpraša bjonda, ki piše trapaste poste ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Kaj pa ti spet tečnariš, a ne vidiš da mi gajbo ponuja! Kaj bi se mogla zrajtat?! A se ponudi/povabi...al pa ne. Ene tolk karjance pa ja lahko mamo, da se ne kr zatežičloveku - daj mi!!Ane Pa...kdo je pa tebi zaupal to veliko skrivnost, da sem bjonda?? (vpraša bjonda, ki piše trapaste poste ) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sej nism reku da s blond ti. sm sam reku, da so zakon o piiiiip, zdele te šele berem. jebi ga... se mi vid da sm blond gajba a? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sej nism reku da s blond ti. sm sam reku, da so zakon o piiiiip, zdele te šele berem. jebi ga... se mi vid da sm blond gajba a? Se dobro, da se s pirom vse resit, ane Sem pa enkrat dobila specjalno razglednico:narisan možiček v antičnih cajtih, v togi ležeč na hrbtu pod kapiteli, vse 4 malo da ne od sebe, v eni roki krigel piva, z drugo pa s prstom pametno v luft:"V raju piva ni, zato ga pij!"Pa naj me kolklja brcne, če to ni celo sam Sokrat irekel! Ali pa keteri od njegovih kolegov P.S.: Janko, ja pa ti le beri poste, ne samo od daleč ošvrkni s pogledom! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 P.S.: Janko, ja pa ti le beri poste, ne samo od daleč ošvrkni s pogledom! to sm se pa kle navadu. nima se smisla prou poglablat u debate. mal pogledaš, na hitr ircneš pa zviiiizzzzzz čeprou je res, da se tko komu dela krivica. eni so duhoviti, pa tut tko... z enmi se bi blo res bolš pogovarjat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 to sm se pa kle navadu. nima se smisla prou poglablat u debate. mal pogledaš, na hitr ircneš pa zviiiizzzzzz čeprou je res, da se tko komu dela krivica. eni so duhoviti, pa tut tko... z enmi se bi blo res bolš pogovarjatE vidiš, si to fajn napisal!Jaz grem sedaj npr. zvizzz raje brat nekaj drugega članke za svojo diplomco! Pozdravček, pa zdravi mi ostanite! Mogoče pridem še kaj čveknit, če grem domov, boste pa mogoče imeli celo nekaj časa mir pred mano! Wish you luck! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 E vidiš, si to fajn napisal!Jaz grem sedaj npr. zvizzz raje brat nekaj drugega članke za svojo diplomco! Pozdravček, pa zdravi mi ostanite! Mogoče pridem še kaj čveknit, če grem domov, boste pa mogoče imeli celo nekaj časa mir pred mano! Wish you luck! ma ja. pejd kamr hoč še prej pa povej, kašno temo maš za diplomo. če seveda ni skriunost Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ma ja. pejd kamr hoč še prej pa povej, kašno temo maš za diplomo. če seveda ni skriunostJe, je, skrivna tajna!! Ne bom nič reklame delala, ko bo končano - čez nekaj let in bom slavna boste pa že izvedeli! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Je, je, skrivna tajna!! Ne bom nič reklame delala, ko bo končano - čez nekaj let in bom slavna boste pa že izvedeli! ja seveda bo čveka par let obdržala zase neki. če ti to rata, loh koj tut doktoriraš , pa res pridobiš svetouno slavo in uspeh- in to upravičeno. z naslovom doktorata: kako utišati babo...in objaviš žiulenepis pa boš k kusturica... ceu kup nagrad pobrau, k je en dokumentarc posneu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Kaj pa ti spet tečnariš, a ne vidiš da mi gajbo ponuja! Kaj bi se mogla zrajtat?! A se ponudi/povabi...al pa ne. Ene tolk karjance pa ja lahko mamo, da se ne kr zatežičloveku - daj mi!!Ane Pa...kdo je pa tebi zaupal to veliko skrivnost, da sem bjonda?? (vpraša bjonda, ki piše trapaste poste ) Dobro zame da površno bereš... Janko, pet pirov plusa ker nisi vsega sčvekal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Dobro zame da površno bereš... Janko, pet pirov plusa ker nisi vsega sčvekal... jp. dobr zate si se jo mal ustrašu a ne? pa neki čudnga tej pičl. 5 pirou? a ni pr teb sam u gajbah? veš kwa. ok. bom razliko jes rešu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 jp. dobr zate si se jo mal ustrašu a ne? pa neki čudnga tej pičl. 5 pirou? a ni pr teb sam u gajbah? veš kwa. ok. bom razliko jes rešu Ja to je tako kot v štacunah... Ko imajo kao kilsko pakungo plus 10 dek bonusa za isto ceno... To ti pride pri men gajba + 5 pirov bonusa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ja to je tako kot v štacunah... Ko imajo kao kilsko pakungo plus 10 dek bonusa za isto ceno... To ti pride pri men gajba + 5 pirov bonusa... ajaaaa pardon. se vid da je še mal zgodej pa drgač? kuko si? že sprehodu medvede? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ajaaaa pardon. se vid da je še mal zgodej pa drgač? kuko si? že sprehodu medvede? Jaz OK... Medvedov pa pri men še ni... Ni še nič za jest na vrtu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Jaz OK... Medvedov pa pri men še ni... Ni še nič za jest na vrtu... samo da jim nauš norih gob nasadiu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 samo da jim nauš norih gob nasadiu Ne... To imam samo zase... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ne... To imam samo zase... kwa čeb z medvedi sklenila kšn dogovor... o blagouni menjavi al pa kej tacga.uni bi gobe nosil, midva jim dava pa mir pa k sva face še kšn pir Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 kwa čeb z medvedi sklenila kšn dogovor... o blagouni menjavi al pa kej tacga.uni bi gobe nosil, midva jim dava pa mir pa k sva face še kšn pir A si ti nor? x!x A veš kolk en medved lahko pira požre? Pa ko ga bodo enkrat sprobal da mi bodo skoz okol bajte visel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 A si ti nor? x!x A veš kolk en medved lahko pira požre? Pa ko ga bodo enkrat sprobal da mi bodo skoz okol bajte visel... sm nor a ne nis pa pomislu, kolk gobic bi oni nanosil Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.