alef 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 sm nor a ne nis pa pomislu, kolk gobic bi oni nanosil Mislim da bi od gob bile samo dve... Midva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 eto,,,alefova ma tud mrzle noge,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 eto,,,alefova ma tud mrzle noge,,, Tvoja jih pa sploh nima... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 En luftarski pozdrav vsem ki slučajno ali po pomoti zaudete sem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 slucajno sem pomotoma zasla sem... pa zgleda res tole kr neki miruje... sej bo..., sam da vseprisotna megla ponikne Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 slucajno sem pomotoma zasla sem... pa zgleda res tole kr neki miruje... sej bo..., sam da vseprisotna megla ponikne Nič ne miruje... Če že drug ne, jaz mal porinem naprej... Megla... Jaz je ne vidim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 megla? sej ni mus, da jo vedno vidis... no... to pa lepo, da je se kdo, ki zna "porivat" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 megla? sej ni mus, da jo vedno vidis... no... to pa lepo, da je se kdo, ki zna "porivat" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Živjo banda luftarska... Zgovorni kot običajno... V glavnem samo Alef... Kot običajno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kooontrooolaa!!! Kaj zej, banda, kako smo kaj?? Jaz sem spet malo pripeljala svoj nos v Lj firbcnt, pa totalno sem crk od vožnje In kaj vse sem zamudila?? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 janko tut prišo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kooontrooolaa!!! Kaj zej, banda, kako smo kaj?? Jaz sem spet malo pripeljala svoj nos v Lj firbcnt, pa totalno sem crk od vožnje In kaj vse sem zamudila?? Kaj se dereš sred noči ko pošteni ljudje že spijo... Kaj si zamudila... Tu not ne veliko... Par mojih izredno pametnih monologov... Pa kakšnega ki je pomotoma sem not zašel... janko tut prišo Lepo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kaj se dereš sred noči ko pošteni ljudje že spijo... Sorrrrrči...sej (verjetno) ne bom več! Pozdravček obema! Samo...pa sej ja nista šla že z zajčki spat?? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Sorrrrrči...sej (verjetno) ne bom več! Pozdravček obema! Samo...pa sej ja nista šla že z zajčki spat?? Seveda! Pa s kurami vstat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Hi, hi, pravo pravcato velikonočno vzdušje torej - zajčki, piščeta, kokice... Za mano pa juhej juhej zelo uspešen dan! Sedaj pa mislim, da vas bom spet malo pustila pri miru, ker grem nazaj na v domače kraje.Fajn pirhe pofarbajte, pa najejte se potice! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Hi, hi, pravo pravcato velikonočno vzdušje torej - zajčki, piščeta, kokice... Za mano pa juhej juhej zelo uspešen dan! Sedaj pa mislim, da vas bom spet malo pustila pri miru, ker grem nazaj na v domače kraje.Fajn pirhe pofarbajte, pa najejte se potice! Enako tudi ti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 hahahaha.... neki se je govoril, da nas bodo vodnarji ujel ja, zdj pa vidim, da je bil to samo en velik štos Štos, ja... Čez tri leta bom v penziji... Boš videl potem če boš še tu noter... Cajta bo kolikor hočeš... Vas ujamem sam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 o t maw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Oj, starina... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Oj, starina... ejga t mau, a se t kej sana, kolk je rekord u ircanju? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Oj, starina... ja kam si spizdu? sej kufe loh tut pozabš kdaj no sm mislu da s travarco zobe pereš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ejga t mau, a se t kej sana, kolk je rekord u ircanju? Nimam pojma, to moraš Piko vprašat ko pride nazaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Nimam pojma, to moraš Piko vprašat ko pride nazaj... mam filing dons, da kolkrkol že je, da ga z lahkoto ene 3 pa poukrat presežem matr sm bedn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ja kam si spizdu? sej kufe loh tut pozabš kdaj no sm mislu da s travarco zobe pereš Kofe že spil... Travarce nimam, imam pa rum 75%... mam filing dons, da kolkrkol že je, da ga z lahkoto ene 3 pa poukrat presežem matr sm bedn Ti kar... Meni ni za take pizdarije... Jaz pišem samo super pametne pa inteligentne poste z intelektualno vsebino... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Jaz pišem samo super pametne pa inteligentne poste z intelektualno vsebino... nauš vrjeu... ampak nism opazu...aja. no zdej po rumčku mogoče no... sam bi ga jes tut mogu, da b te zastopu loh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.