alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 nauš vrjeu... ampak nism opazu...aja. no zdej po rumčku mogoče no... sam bi ga jes tut mogu, da b te zastopu loh Saj počas te bom pa še kaj naučil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Saj počas te bom pa še kaj naučil... no dej pa mal tempo pojačej še prej pa plis odgovor na tole: zakaj? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 no dej pa mal tempo pojačej še prej pa plis odgovor na tole: zakaj? Zato ker je to dobro za tvojo duhovno rast... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Zato ker je to dobro za tvojo duhovno rast... če pogledam smeškote, ta morm koj spet opomnt, da pojačej tempo...smeh, pa pirček, pa norček... pa nker nobenga mačka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 če pogledam smeškote, ta morm koj spet opomnt, da pojačej tempo...smeh, pa pirček, pa norček... pa nker nobenga mačka http://www4.slikomat.com/07/0408/560409jj4t.jpg Evo ti mačka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 http://www4.slikomat.com/07/0408/560409jj4t.jpg Evo ti mačka... pi.....zda navadna si da veš no ja, saj tigr ni...sej luštkan je sam neki ma žalostne očke sploh pa bi tut jes že mogu vedet, da veselje pa sreča zmeri pošleta račune Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Morgen... :xx!: Zmatran od velikonočnih dobrot... Drugače pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Morgen... Praznikov konec, danes pa spet delat... Pa tak lep dan se je naredil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Hi, hi, hi, look who´s here! Usposobila eno staro škatlo od compjutra, pa se na telefonsko linijo prikljukala! ajm sou gud! (babe&compjuter ) :D Vidim, da pa kar fajn čvekate, ko me ni So se nas (vas), vodnarjev (skoraj ) ustrašli! In...potico zmazal, čokoladne zajce pojedli???Samo...pri nas je bilo pa prav super pohodniško razpoloženo - smo privlekli na plan gojzarje in šli malo po okoliških hribcih Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Hi, hi, hi, look who´s here! Usposobila eno staro škatlo od compjutra, pa se na telefonsko linijo prikljukala! ajm sou gud! (babe&compjuter ) :D Vidim, da pa kar fajn čvekate, ko me ni So se nas (vas), vodnarjev (skoraj ) ustrašli! Samo...pri nas je bilo pa prav super pohodniško razpoloženo - smo privlekli na plan gojzarje in šli malo po okoliških hribcih use lepo in prou, sam ne vidm kwa je kle tko super?a ste kšno fajno kočo najdl? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Kaj je tle tko super???Super dan je bil, sonček pa tenks gad to niso bli prazniki v stilu da se vidi razkoš, po pa tok nepotrebne hrane na mizi, da ti je še cel naslednji teden slabo :xx!: Pa prou fajn smo se zmigal, ugotovil, da še mamo nekaj kondicije in ja..tud eno fajn kočo smo dobil! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Kaj je tle tko super???Super dan je bil, sonček pa tenks gad to niso bli prazniki v stilu da se vidi razkoš, po pa tok nepotrebne hrane na mizi, da ti je še cel naslednji teden slabo :xx!: Pa prou fajn smo se zmigal, ugotovil, da še mamo nekaj kondicije in ja..tud eno fajn kočo smo dobil! bravo bravo čeprou... sonček je tut u dolin. pa da mrzu pir najdeš, tut ni lih nujn, da morš prej ceu dan švicat perešček na pomoč, kle se eni trga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 bravo bravo čeprou... sonček je tut u dolin. pa da mrzu pir najdeš, tut ni lih nujn, da morš prej ceu dan švicat perešček na pomoč, kle se eni trga Pa kaj! Sicer pa mi je Alef odobril še preklinjanje (beri stare poste), če bo prav sila! Pa kaj se mi ne bo trgalo, če si pa še v najbolj norih sanjah nisem predstavljala, da bo vikend tok fajn, pa da se s fotrom za spremembo ne bova lovila za besede in se "pametno" pričkala Pa komaj čakam, da zlezem še na kakšen hrib! :D Mogoče naslednji vikend, če bo vremce fajn, pa če bom med tem časom kaj pametnega naredila za moj študij Pa veš kaj, pir še bl paše, če maš filing, da si si ga zaslužil! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Hi, hi, hi, look who´s here! Usposobila eno staro škatlo od compjutra, pa se na telefonsko linijo prikljukala! ajm sou gud! (babe&compjuter ) :D Vidim, da pa kar fajn čvekate, ko me ni So se nas (vas), vodnarjev (skoraj ) ustrašli! In...potico zmazal, čokoladne zajce pojedli???Samo...pri nas je bilo pa prav super pohodniško razpoloženo - smo privlekli na plan gojzarje in šli malo po okoliških hribcih O, glej jo... Vidim da si užaivala... Mi tudi... Pojedli vse... Nič pohodniško... S polnim trebuhom se ne da hodit... bravo bravo čeprou... sonček je tut u dolin. pa da mrzu pir najdeš, tut ni lih nujn, da morš prej ceu dan švicat perešček na pomoč, kle se eni trga A, tu pa ni pomoči, neozdravljivo... Pa... ...če se nekomu trga, dr. perešček ni ravno pravi naslov za to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Pa kaj! Sicer pa mi je Alef odobril še preklinjanje (beri stare poste), če bo prav sila! Pa kaj se mi ne bo trgalo, če si pa še v najbolj norih sanjah nisem predstavljala, da bo vikend tok fajn, pa da se s fotrom za spremembo ne bova lovila za besede in se "pametno" pričkala Pa komaj čakam, da zlezem še na kakšen hrib! :D Mogoče naslednji vikend, če bo vremce fajn, pa če bom med tem časom kaj pametnega naredila za moj študij Pa veš kaj, pir še bl paše, če maš filing, da si si ga zaslužil! zgleda da je tut tvoj fotr končno pogruntou, da če hoče met mir, da more met ena druga prou pir si pa člouk zmerej zasluž...ne lub se mi, nej ti mau perešček razloži...pa če mu mislš ugovarjat, te bo tut preklinat še nauču, ne sam odobru o plezanju ...na hribe pa nej bo tolk zaenkrat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 zgleda da je tut tvoj fotr končno pogruntou, da če hoče met mir, da more met ena druga prou pir si pa člouk zmerej zasluž...ne lub se mi, nej ti mau perešček razloži...pa če mu mislš ugovarjat, te bo tut preklinat še nauču, ne sam odobru o plezanju ...na hribe pa nej bo tolk zaenkrat Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 tamau ti s še kr kle ewo... si že spet pir zaslužu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 tamau ti s še kr kle ewo... si že spet pir zaslužu a nisem jaz nekje brala...da gre Janko na Pašman Si morda hotel napisati..pašnik Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 a nisem jaz nekje brala...da gre Janko na Pašman Si morda hotel napisati..pašnik bemu, a me ti tut zasleduješ zgleda da še premal ircam pa še spomnla si me ja, sm že dobu sms iz zadra. tut jes bi mogu bit že tam... tko pa, če bo boh dau, pa če bo dons mehanik eno akso al kwa dobu pa zamenou, bom pa jutr... zdej se morm seb u tolažbo še hitr podpisat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 niti najmanj Janko te ne zasledujem...včasih kaj preberem...potem se spomnim...saj veš, ljudje vse in še več napišemo...dejstvo je , da te je v vseh temah dost....a ircaš? WHY Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 dejstvo je , da te je v vseh temah dost....a ircaš? WHY itak da se zajebavam posluš tole. en tip k je pršu iz aresta je izjavu: (ga poznam, pa mu čist vrjamem. saj tole njegovo žiuljensko.)je reku: bemumatr... tolk cajta sm biu u arestu, da zdej, če hočem da kšna fejst baba laufa za mano, ji morm torbico spizdit... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 tamau ti s še kr kle ewo... si že spet pir zaslužu Taktika, stari... Zaenkrat sem še jaz teb dolžan... ...dve gajbe... Delam na tem da boš ti meni... Zdaj moram pa počas na šiht... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Taktika, stari... Zaenkrat sem še jaz teb dolžan... ...dve gajbe... Delam na tem da boš ti meni... Zdaj moram pa počas na šiht... kašn šiht? a nimaš nč krompirja več u keudru sploh pa se piri seštevajo... namo nč glihal ena za ena pa to pa dve gajbe sta samo u tejle temi pa šnops po potrebi tut nism pozabu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 kašn šiht? a nimaš nč krompirja več u keudru sploh pa se piri seštevajo... namo nč glihal ena za ena pa to pa dve gajbe sta samo u tejle temi pa šnops po potrebi tut nism pozabu Škoda ker je Janko nekam spizdil... Imam medeno žganje... Redka stvar, ampak sem jo vseen našel in nabavil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Pozdravček luftarjem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.