kapica 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 cer opazam, da ste bolj kot na luft osnovi na alko osnovi snops, pir, medeno zganje... .... kkrkol have a nice day Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 cer opazam, da ste bolj kot na luft osnovi na alko osnovi snops, pir, medeno zganje... .... kkrkol have a nice day Pa saj to ti je eno in isto... Razni hlapi pa duhovnost pa... ... vse nekje v luftu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ja ja.... ti se kr tolaz s tem, da je vse eno in isto sam... hlapi pa res gredo v luft k luftarjem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Hej, hej, da lepo pozdravim še vas! Sem pa ravnokar dobila izdelane fotke Ja, en dan sem bila posebej pridna brskala po spominih, ugotovila, da je cajt, da dam fotke z naših raznoraznih podvigov razvit, potem pa lepo po vrsti v album...Še najbolj sem se namučila pa s tem, da si je folk vzel cajt (oh in sploh težavno ) in mi zapekel tiste fotkice, ki jih sama nisem imela.In sedaj me firbec maltra, kaj se skriva v tistem paketku Pridem mogoče zvečer še kaj čveknit. Lp Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ja ja.... ti se kr tolaz s tem, da je vse eno in isto sam... hlapi pa res gredo v luft k luftarjem Nič se ne tolažim, to so dejstva... Pa izkušnje... Če je preveč hlapov pa... ...tekočih substanc na bazi etanola glava konča nekje v luftu... Telo pa na tleh... Hej, hej, da lepo pozdravim še vas! Sem pa ravnokar dobila izdelane fotke Ja, en dan sem bila posebej pridna brskala po spominih, ugotovila, da je cajt, da dam fotke z naših raznoraznih podvigov razvit, potem pa lepo po vrsti v album...Še najbolj sem se namučila pa s tem, da si je folk vzel cajt (oh in sploh težavno ) in mi zapekel tiste fotkice, ki jih sama nisem imela.In sedaj me firbec maltra, kaj se skriva v tistem paketku Pridem mogoče zvečer še kaj čveknit. Lp Upam da nas bo doletela ta čast da tudi tu gor vidmo kaj zanimivega iz tega paketa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Nič se ne tolažim, to so dejstva... Pa izkušnje... Če je preveč hlapov pa... ...tekočih substanc na bazi etanola glava konča nekje v luftu... Telo pa na tleh... jp jp... ti se kr tolaz s tem, da so to dejstva in izkusnje sj ne aham... je prov fajn obcutk k je "glava" nekje tam gor, telo pa nekje tam dol... pa nj bo to zrd taksnih al pa drugacnih vzrokov... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Upam da nas bo doletela ta čast da tudi tu gor vidmo kaj zanimivega iz tega paketa... Jej, s to škatljo od compjutra na katero sedaj tapkam, ne bo nič. Pa tudi drugače sem preveč sramežljive sorte No, grem še nekaj prebrat, potem pa zvezde štet! Trenutno spim v sobi s strešnim oknom (ker sem lastno spremenila malodane v delavnico =ju dont wont tu now! )Noč Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Jej, s to škatljo od compjutra na katero sedaj tapkam, ne bo nič. Pa tudi drugače sem preveč sramežljive sorte Potrudi se malo... No, grem še nekaj prebrat, potem pa zvezde štet! Trenutno spim v sobi s strešnim oknom (ker sem lastno spremenila malodane v delavnico =ju dont wont tu now! )Noč Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Ja, no?!! Kaj smo spet zaspali v tej temi???No, povejte mi po pravici:vas še vedno maltra zimsko spanje ali je to že pomladanska utrujenost?? pa lahko noč Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Ja, no?!! Kaj smo spet zaspali v tej temi???No, povejte mi po pravici:vas še vedno maltra zimsko spanje ali je to že pomladanska utrujenost?? pa lahko noč nit ne, sam tolk se čez ircanje prtožujejo, da jih kr en kurc gleda... bomo pa tih Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 tozim nad spomladansko utrujenostjo... :xx!: da opravicim, svojo neucinkovitost no, vsaj men se zdi nekak neucinkovita..., ker vem, da zmorem se najmanj 8376236781965x toliko no ja..., (s)mejte se... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 pomladanska utrujenost je kriva , definitivno Se pa kr dogaja pri vodnarjih zadnje cajte , je moja luna takoj firbčna ratala Jo moram mal pohvalit letos, no tko nekak , je že tko besedno sekala letos, da jo moram malzaposlit , da ne bom spet kriv zaradi svojih besed , ima zmer dost idej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 pomladanska utrujenost je kriva , definitivno Se pa kr dogaja pri vodnarjih zadnje cajte , je moja luna takoj firbčna ratala Jo moram mal pohvalit letos, no tko nekak , je že tko besedno sekala letos, da jo moram malzaposlit , da ne bom spet kriv zaradi svojih besed , ima zmer dost idej nda? ti tud raje dajes "krivdo" na lunco, pa planete...itd..., da jezik tece in ideje kaplajo na kaksn nacin zaposlis luno? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 nda? ti tud raje dajes "krivdo" na lunco, pa planete...itd..., da jezik tece in ideje kaplajo na kaksn nacin zaposlis luno? tako je Na neki se moram zgovarjat, ne morem bit vse sam kriv , če pa domišljija dela100 na uro in pol imam same prebliske Luno najlažje zaposlim, da kej delamal pa pišem po forumu, pol ne more na resne teme mislit Evo še ena od sodelavca, ki odhaja v penzijo: Jutr je luna, jo že čutim, nč, prišla je pošiljkaiz Dolenjske, grem na testiranje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 tako je Na neki se moram zgovarjat, ne morem bit vse sam kriv , če pa domišljija dela100 na uro in pol imam same prebliske Luno najlažje zaposlim, da kej delamal pa pišem po forumu, pol ne more na resne teme mislit Evo še ena od sodelavca, ki odhaja v penzijo: Jutr je luna, jo že čutim, nč, prišla je pošiljkaiz Dolenjske, grem na testiranje v tem te pa cist podpiram! aja... luno zaposlis s tem, ko prides na lunin forum prebliski niso pa nc slabega! kvecjemu nasprotno... sam, je pa dobr... pri vecejem bombandiranju prebliskov kksno celado nost, da ti ne poskodujejo cela pa mozgan pa itd Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 tozim nad spomladansko utrujenostjo... :xx!: da opravicim, svojo neucinkovitost no, vsaj men se zdi nekak neucinkovita..., ker vem, da zmorem se najmanj 8376236781965x toliko no ja..., (s)mejte se... OK... Nič spomladanske utrujenosti... Pri men je celoletna... Nekateri zlobneži pravijo temu lenoba... Ja, pa tudi meni luna pa ostali astrošmorn prav pride za izgovore... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 v tem te pa cist podpiram! aja... luno zaposlis s tem, ko prides na lunin forum prebliski niso pa nc slabega! kvecjemu nasprotno... sam, je pa dobr... pri vecejem bombandiranju prebliskov kksno celado nost, da ti ne poskodujejo cela pa mozgan pa itd a kr čelado naj nosim , to mi pa ne diši preveč, prevelika teža pa to , pa tko nesvobodno bi se počutil, spomin na vojaške cajte Jaaa , je fajn forum zato, da gre luna mal v drug svet, pa pozabi na vsakdanje stvari , saj veš vsak izgovor je dober Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Ojla, dragi moji Sem opazila, da smo padli na drugo stran...cccc...!! Na žalost pa nimam več časa čvekat, se kaj javim s svežimi novicami, neumnostmi (kakorkoli ), ko bo cajt!Uživajte lepe dneve! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Ojla, dragi moji Sem opazila, da smo padli na drugo stran...cccc...!! Na žalost pa nimam več časa čvekat, se kaj javim s svežimi novicami, neumnostmi (kakorkoli ), ko bo cajt!Uživajte lepe dneve! A, mi smo še kar pridni... Ne kot eni drugi za mal več čvekaškega ugleda... Tud jaz nimam cajt čvekat zdajle... Me čakata pica in pir... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Morgen... Nekam oblačno danes... Mogoče bo pa zaradi tega še kdo zašel sem noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Morgen... Nekam oblačno danes... Mogoče bo pa zaradi tega še kdo zašel sem noter... a ni fajn, k ni preuroče Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Morgen... Nekam oblačno danes... Mogoče bo pa zaradi tega še kdo zašel sem noter... no prav...ampak sam zarad oblačnosti........ ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 a ni fajn, k ni preuroče Ja... Samo pir ne paše preveč v takem... no prav...ampak sam zarad oblačnosti........ ......... Vsak razlog je dober... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Ja... Samo pir ne paše preveč v takem... ja jebi ga... učas se j treba za kšno stvar tut mal potrudt. a ti tega žena še ni dopovedala? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ja jebi ga... učas se j treba za kšno stvar tut mal potrudt. a ti tega žena še ni dopovedala? Je... Samo... Ne čujem dobro... Drugač se pa oblaki že mal trgajo... Bo zgleda tud vreme za pir še danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.