alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 khm.... en teden, pet dni pa vikend... je skupi ja 14 dni ? Imaš pa čudno matematiko... Pet dni pa vikend - skupaj sedem dni ali en teden... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Imaš pa čudno matematiko... Saj je samo en teden, pet dni pa vikend... aham... mam cudno matematko... lahko dobim tud 9,5 dni... ce ta tvoj stavek:en teden, pet dni pa vikedn... "pretvorim v cifre":7,5 dni + 2dni = 9,5 dni al pa 14 dni...al pa nj bo po tvoje, kr 7 dni pa cer vsem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 aham... mam cudno matematko... lahko dobim tud 9,5 dni... ce ta tvoj stavek:en teden, pet dni pa vikedn... "pretvorim v cifre":7,5 dni + 2dni = 9,5 dni al pa 14 dni...al pa nj bo po tvoje, kr 7 dni pa cer vsem Po moje je boljše... Kaj če bi teden res imel 9 ali pa celo 14 dni... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Po moje je boljše... Kaj če bi teden res imel 9 ali pa celo 14 dni... :xx!: bi se pa nam verjetno smesna zdela predstava, da bi jih kr naekt imel samo 7...a nje, a nje, a nje.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 bi se pa nam verjetno smesna zdela predstava, da bi jih kr naekt imel samo 7...a nje, a nje, a nje.... Če bi bilo 9 ali pa 14 dni, kako bi se imenovali? Še bolje bi pa bilo če bi jih bilo samo... ...pet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 Dober večer... Sem že mislil da so bili spet hekerji, pa je bila le nadgradnja... J*** ga, pa smeškotov noče vseh pokazat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Morgen... Ta teden bo delovno... :switz: Bom imel vodovodarja v bajti... Kopalnico pa kuhinjo čisto na novo... In kakšen teden, dva bomo brez... ...nekaterih civilizacijskih ugodnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Dobro jutro.....vodnarček Povej kako boste pregural ta teden??? Kakšno je vaše razpoloženje???? Pa ne preveč delat no Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Dobro jutro.....vodnarček Povej kako boste pregural ta teden??? Kakšno je vaše razpoloženje???? Pa ne preveč delat no Bomo pregural nekako... Bo potem bolje... Razpoloženje je pa vedno :onfire: ne glede na razmere... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 :xx!: Morgen... Delam kot zamorc... :switz: Kopalnica pa greznica pa... Samo bo kmalu fertik... :onfire: Verjetno že do vikenda... Znotraj sigurno, zunaj(greznica) pa tudi če nas vreme ne zajebe... xcrossfingx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 no....držim pesti, da vas ne bo....k neki so za soboto napovedovali dež.....mogoče ga pa v medvedovi deželi ne bo...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 no....držim pesti, da vas ne bo....k neki so za soboto napovedovali dež.....mogoče ga pa v medvedovi deželi ne bo...... ...... Iz tvojih ust v božja ušesa... Evo stanje danes zjutraj... http://www4.slikomat.com/07/0510/230508p6as.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Vodnarčki šee vam ene par res ste carji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Vodnarčki šee vam ene par res ste carji Ja, pridni, delavni... Evo stanje pri meni včeraj zjutraj in popoldne... Prehiteli smo dež... Če ga ne bi, bi imel bazen... Menda bo danes... http://www4.slikomat.com/07/0512/0105074hbv.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Prehiteli smo dež... Če ga ne bi, bi imel bazen... kj pa bo zdej namesto bazena? kakroli ze... nj bo po vasih "zamislih" !!! pa... cer all Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Dobro jutro!Sem vedel,da bom videl danes sonce pa če mi ga samo na sliki prinesejo :hepko: :hepko: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Vodnarčki x:Xx šele sedaj spoznavam vašo res pravo stran....joj kolk vas mam rada...vsak dan bolj............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 kj pa bo zdej namesto bazena? kakroli ze... nj bo po vasih "zamislih" !!! pa... cer all Tudi ene vrste bazen... Samo plavat v njem ne bilo ravno prijetno... :wOOt: :xx!: Vodnarčki x:Xx šele sedaj spoznavam vašo res pravo stran....joj kolk vas mam rada...vsak dan bolj............ Bolje pozno kot nikoli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Tudi ene vrste bazen... Samo plavat v njem ne bilo ravno prijetno... :wOOt: :xx!: Bolje pozno kot nikoli... in nikoli ni prepozno...za karkoli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 in nikoli ni prepozno...za karkoli xyesx :palec: Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Dan! Don't worry, še obstajam in ja (sedaj lehko koga miceno zaskrbi x:Dx) še vedno sem čveka! Vidim, ka sem kar dosti zamudila v tem času...Alef, tvoj "bazen", pa prenovo foruma-se še kar malo lovim ja, pa...kaj oni piknik ste imeli??Drugače sem pa ponovno prepričujem, da bi bilo pametno še v tem 100-letju diplomirati (če slučajno koga zanima) oziroma me zaradi recimo temu krajšega izpada iz študijskih dejavnosti rahlo vest peče... Uživajte v lepi nedelji! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Dan! Don't worry, še obstajam in ja (sedaj lehko koga miceno zaskrbi x:Dx) še vedno sem čveka! Vidim, ka sem kar dosti zamudila v tem času...Alef, tvoj "bazen", pa prenovo foruma-se še kar malo lovim ja, pa...kaj oni piknik ste imeli??Drugače sem pa ponovno prepričujem, da bi bilo pametno še v tem 100-letju diplomirati (če slučajno koga zanima) oziroma me zaradi recimo temu krajšega izpada iz študijskih dejavnosti rahlo vest peče... Uživajte v lepi nedelji! O, glej jo... Piknik šele bo, 26. maj, se pravi čez dva tedna... Moj... ..."bazen" končan... Zakaj bi te vest pekla? Pa za stoletje se tud ne sekiraj, da le tisočletja ne zgrešiš... :wOOt: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jej, še se me spomnite! Sem že mislila, da bo ono "kdo si pa ti??" Čestitam za opravljeno delo! In kakšne barve so ploščice?? Vest peče...ker sem tako malo...po eni strani odplavala v svet lenobe in žurov, npr. raztegnila kavico na dvodnevni r'n'r...to potem nekajkrat ponovila...sedaj si pa skoraj da ne upam pokazati pred folk, ki je povezan s to mojo diplomco...Nekako se nisem navajena v tej "leni obliki". Saj žuri so sicer vedno bili x:Dx ampak...smo še kaj pametnega naredili zraven Eh, bo bolje! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jej, še se me spomnite! Sem že mislila, da bo ono "kdo si pa ti??" Čestitam za opravljeno delo! In kakšne barve so ploščice?? Vest peče...ker sem tako malo...po eni strani odplavala v svet lenobe in žurov, npr. raztegnila kavico na dvodnevni r'n'r...to potem nekajkrat ponovila...sedaj si pa skoraj da ne upam pokazati pred folk, ki je povezan s to mojo diplomco...Nekako se nisem navajena v tej "leni obliki". Saj žuri so sicer vedno bili x:Dx ampak...smo še kaj pametnega naredili zraven Eh, bo bolje! To še pride na vrsto, drug teden... Še... ...kakšnih 10 dni pa bo vse narejeno... Zdaj je tisto najbolj nujno... :switz: Spomnim se te pa še... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Navijam za modro. Ali pa zeleno. Naj ti bo, lahko tudi modro-zeleno x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.